Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Εξάτμιση after market και pair

Το pair ταπώθηκε στην αριστερή πλευρά της μούφας (προς τη μεριά του φίλτρου), με μία λαστιχένια τάπα από εξαεριστηράκι φρένου που έχει και στοπ και δεν υπάρχει κίνδυνος να τη ρουφήξει. Δεν χρειάστηκε να βγει ντεπόζιτο. Ξαναμπήκαν στη θέση τους τα σωληνάκια. Τα σκασίματα έπαψαν. Το μόνο που δε μου πάει καλά είναι τα μπουκώματα που κάνει όταν κάνεις ξερογκαζιά, όταν ανεβάζει στροφές, όλα οκ. Amyroukai δε δίνω κανά 100άρι για να βγάλω 3 kg από τη μηχανή, αντιθέτως τα δίνω με ευχαρίστηση για να βάλω κανά κιλό κοψίδια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    τραβα ενα βιντεο να δουμε τι εννοεις μπουκωμα.

εγω ακομα ξεταπωτο το εχω και τα σκασιματα παιζουν κανονικα στις 4000 ειδικα αμα πιο πριν το παταγα
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yes-u
    Το pair ταπώθηκε στην αριστερή πλευρά της μούφας (προς τη μεριά του φίλτρου), με μία λαστιχένια τάπα από εξαεριστηράκι φρένου που έχει και στοπ και δεν υπάρχει κίνδυνος να τη ρουφήξει. Δεν χρειάστηκε να βγει ντεπόζιτο. Ξαναμπήκαν στη θέση τους τα σωληνάκια. Τα σκασίματα έπαψαν. Το μόνο που δε μου πάει καλά είναι τα μπουκώματα που κάνει όταν κάνεις ξερογκαζιά, όταν ανεβάζει στροφές, όλα οκ. Amyroukai δε δίνω κανά 100άρι για να βγάλω 3 kg από τη μηχανή, αντιθέτως τα δίνω με ευχαρίστηση για να βάλω κανά κιλό κοψίδια...
    Το pair δεν εχει καμια σχεση με το μπουκωμα που λες.Δεν επηρεαζει κατι στη λειτουργια του κινητηρα.Αν εχεις μπουκωματα ειναι αλλος ο λογος.

Σαν να είναι πιο πλούσιο το μείγμα, αλλά δεν δίνω και πολλή σημασία....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Εξάτμιση after market
    από saab στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2017, 11:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •