Αντε και μαζευτηκαμε 3.000 κοσμος και αντε και εχουμε ολοι τις φιλειρηνικες διαθεσεις που αναφερονται πιο πανω, ποιος αφελης πιστευει οτι η δικτατορια του χρηματος θα αφησει τοσο κοσμο αναιμακτα να μπει μεσα στο κοινοβουλιο??
![]()
Αντε και μαζευτηκαμε 3.000 κοσμος και αντε και εχουμε ολοι τις φιλειρηνικες διαθεσεις που αναφερονται πιο πανω, ποιος αφελης πιστευει οτι η δικτατορια του χρηματος θα αφησει τοσο κοσμο αναιμακτα να μπει μεσα στο κοινοβουλιο??
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Εγω ειμαι μεσα, μαζι μου και καμμια πενηνταρια αλανια απο το χωριο.
Θα παρουμε μαζι μας και τον εξοπλισμο που χρειαζεται για τετοιες περιπτωσεις, if u know what I mean.
Μολις γινει το ντου ποιος θα μας μαζεψει?
Μηπως θυμασαι τι εγινε πριν κανα μηνα με εναν χατζη..κατι?
Ο κοσμος ειναι πολυ θυμωμενος για ειρηνικες για χαλαρες καταστασεις.
Αν οργανωθει κατι τετοιο δεν θα εχουμε καλα ξεμπερδεματα.
Δεν ειμαι κατα, ειμαι υπερ της συνειδητοποιησης μιας τετοιας πραξης, γιατι αλλο ''λεω'' και αλλο ''κανω''.... πολιτικοι, ΜΜΕ, κομματοσκυλα, δοσιλογοι, ρουφιανοι, καρεκλοκενταυροι...ειναι το target group μας. Ειμαστε ετοιμοι για αυτοφωρα, χαρακτηρισμους και αλλα χαριτωμενα?
Και που'σαι μαγε, αν αποφασισει ο λαος για ντου, δεν το σταματαει κανεις, εκτος κι αν φερουν τα leopard εξω απο την βουλη, οποτε τοτε θα εδραιωθει και η χουντα τους.![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Ναι, ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
[...]εγω θα ειμαι εκει στις 5 φεβρουαριου [...]![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ναι,γιατι?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι, ε;![]()
![]()
Γιατί θα πρέπει επιτέλους να δεις που βρίσκεσαι και ποιος είσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ναι,γιατι?![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ωπαλακια....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γιατί θα πρέπει επιτέλους να δεις που βρίσκεσαι και ποιος είσαι.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
οτι να'ναι...οπως να'ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Γιατί θα πρέπει επιτέλους να δεις που βρίσκεσαι και ποιος είσαι.
αν θελεις να το συζητησουμε σοβαρα (εσυ και οπoιος αλλος θελει) μπορουμε να βρεθουμε Pulp ή σε οποιο αλλο cafe, οποιαδηποτε αλλη μερα και να δειτε ποιος ειμαι και να σας εξηγησω και τι κανω..χωρις υπονοουμενα που πετονται ατακτως εδω μεσα και αλλα τετοια ευθυμα...
comprende?
![]()
και λεει τωρα...να μαζευτουνε πολλα ατομα και να μην προλαβουν να πανε στη Βουλη γιατι στα μισα του δρομου 8α αρχισουν να πλακωνονται για το ποιος εχει δικαιωμα να παει και ποιος οχι...
δεν παμε καλαααα.....![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
+1000000000000 όσα θες Καπιτάνιο...Πιθανον, αρκει να ξερουμε τι θελουμε να γινει μετα
Διοτι μετα τη δολοφονια του Καισαρα για να σωθει η δημοκρατία, η Ρωμη ειχε αυτοκράτορες
Μετα τον αποκεφαλισμου του Λουι 18ου, ηρθε ο Ροβεσπιερος και μετα ο Ναπολεων σα δικτατορας
Μετα την Οκτωβριανη δε λεω τί ηρθε γιατι μπορει να διαβαζει η Αλεκα
Και κακώς δεν ενδιαφέρει πολλούς το τι θα γίνει μετά.. γιατί τα ίδια λέγανε και στην Σοσιαλιστική Γερμανία του 1936 και ο Χίτλερ έκανε πάρτυ μετά με όποιες καταλήξεις υπήρχαν. Χώρια που πέρα απο ηγετικές φυσιογνωμίες... αίντε και μπήκαν μέσα.. και έγινε οτι έγινε στην Ρουμανία κτλ κτλ... ο λαός έχει αλλάξει νοοτροπία; ή μήπως θα κάνουμε πάλι κύκλο για να έρθουμε στα ίδια; ή μάλλον στα χειρότερα;
Όσον αφορά το εμείς θα μπούμε , θα κάνουμε κτλ.. όταν αρχίσουν και πέφτουν οι πρώτες ροπαλιές και δακρυγόνα, έχετε δεί φαντάζομαι τι γίνεται ενώ είναι 100 άτομα στα ΜΑΤ και 1000 απο την άλλη έτσι;
Όπως είπα και πριν... αν κρατάει ο καθένας κανά όπλο .. ΄και πάμε για ένοπλη αντίδραση τότε ναι.. θα μπούν μέσα, ειδάλλως οτι είπε ο ggs
«Ειρηνικά πάντα» γίνονται μνημόσυνα…
Αν θελήσουν να αλλάξουν όλα αυτά που λένε , πρέπει να είναι έτοιμοι για σύγκρουση όχι και τόσο… ειρηνική…
Και αφού συγκρουστούν , πρέπει να είναι έτοιμοι να χαρακτηριστούν από τους «νομιμόφρονες» και τα ΜΜΕ ως αναρχικοί , τρομοκράτες , ανθέλληνες κ.λ.π.
Και μετά να συγκρουστούν και με αυτούς …
Επίσης , θα πρέπει να ετοιμαστούν να συγκρουστούν και με άλλα τμήματα της κοινωνίας που ως «αγανακτισμένοι πολίτες» (ουσιαστικά προσκυνημένοι και δοσίλογοι) θα βγουν ως άλλα ΤΑΥ και θα τους επιτεθούν….
Και το ερώτημα είναι : είναι έτοιμοι για όλα αυτά ?
Σήμερα , μάλλον όχι…
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
http://www.youtube.com/watch?v=JSCGA...layer_embedded
Πριν απο την συνεντευξη του γαπ ,στην κοζανη.Εδω τα ματ εχουν εντολη να μην βαρεσουν και οι γιουχαριστες τους πανε κολοφεραντζα.
Εκλεγμενος απο τον λαο ,αλλα οπου παει, σκαει με κλουβες ματ για να μην τον γ@μησουν,ωραια δημοκρατια.![]()
Mην με απειλείς εμένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
οτι να'ναι...οπως να'ναι...
αν θελεις να το συζητησουμε σοβαρα (εσυ και οπoιος αλλος θελει) μπορουμε να βρεθουμε Pulp ή σε οποιο αλλο cafe, οποιαδηποτε αλλη μερα και να δειτε ποιος ειμαι και να σας εξηγησω και τι κανω..χωρις υπονοουμενα που πετονται ατακτως εδω μεσα και αλλα τετοια ευθυμα...
comprende?
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά τα πράγματα, είτε συμφωνείς με το σύστημα στο οποίο ανήκεις (πλέον) είτε διαφωνείς και δεν είσαι μέρος αυτού.
Δεν είναι δύσκολο.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εδω θελω να δω απαντησεις......Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ρε μαστορια ποτε θεωρητε οτι θα μαστε ετοιμοι?![]()
![]()
![]()
Οταν το ποσοστο της ανεργιας ξεπερασει το 50%Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
εδω θελω να δω απαντησεις......
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Mην με απειλείς εμένα...![]()
![]()
![]()
Απλά τα πράγματα, είτε συμφωνείς με το σύστημα στο οποίο ανήκεις (πλέον) είτε διαφωνείς και δεν είσαι μέρος αυτού.
Δεν είναι δύσκολο.
και σου ξαναλεω. δεν ειναι μερος αυτο για συζητηση...αλλα εσυ επιμενεις.
οκ, λοιπον πες μου οτι ΕΣΥ ή ο οποιος αλλος εδω μεσα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μερος του συστηματος και τεκμηριωσε το.
ή μηπως επειδη θεωρεις οτι μπηκα στο δημοσιο, ειμαι καταπτυστος ενω οι αλλοι που ειναι στον ιδιωτικο τομεα ειναι πολυ καλυτεροι και αξιζουν να φωναζουν περισσοτερο ή να εχουν και το δικαιωμα να συγκεντρωθουν εξω απο την Βουλη (που εν προκειμενω γι'αυτο μιλαμε)...??
ελα ρε Νικολακη αγορι μου...μεγαλο παιδι εισαι, μπορεις να καταλαβεις πολλα περισσοτερα αν το θελησεις, εκτος και αν το κανεις για το θεαθηναι...![]()