την ιδια ακριβως παπαρια ειχαν πει και σε εμενα οταν ειχα παει το cbr 600 f4i με το ιδιο ακριβως προβλημα στην χοντα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kostis4x4
"το εργοστάσιο απαγορεύει το να αφήνεις τα χέρια από το τιμόνι"
η διαφορα ειναι οτι εγω πηγα,ξεροντας τι φταιει και ζητωντας το αντιστοιχο ανταλλακτικο(ροδα)...
αφου γιναμε μπιλιες με τον υπευθυνο τοτε μηχανικο στα κεντρικα μου αλλαξαν την ροδα...δυστυχως και η καινουρια ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα,οποτε το ριξα σε μπροστινο λαστιχο με μαλακο σκελετο και βρηκα την υγεια μου,μια και ο πατερας που ηταν και ο κατοχος του ηθελε να το φορτωνει καρπουζΑ...![]()
το προβλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι η βαλιτσα...κατα 99% υπαρχει προβλημα στην ακτινολογηση η οποια δεν ειναι ποτε τελεια ακομη και σε καινουριο μηχανακι και ισως και ελαχιστα στραβο ελαστικο...
αυτο που κανει η βαλιτσα ειναι να εντεινει το προβλημα (ταλαντωση),η ακομη και να το εμφανιζει εαν δεν ειναι τοσο εντονο ετσι ωστε να το παρουσιασει χωρις αυτη...ειδικα στα μηχανακια με λαστιχενια μπροστινα και σκελετους, οπως το τρανσαλπ η κατασταση γινεται με το τιποτα τραγικη...
γνωμη μου να κανει ο φιλος σου μια ακτινολογηση σε ανθρωπο που ξερει τι του γινεται και ενα τσεκ του ελαστικου...σιγουρα θα βρει ,εστω και μικρο, προβλημα...επισης να σεταρει σωστα αναρτησεις για το βαρος που συνηθως μετακινει...
αν βαριεται ας το αφησει στην ησυχια του να κοσκινιζει...αλλωστε transalp ειναι...δεν θα παθει ουτε αυτος ουτε αυτο κατι...