Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 59

Θέμα: ΕΚΑΒ - Μοτοσυκλέτα Αμέσου Βοηθείας

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    konsttanttinos

Καλο ξεκίνημα οπότε και θα πω και σε εσένα οτι είπα και σε κάποια παιδιά της ΔΙ.ΑΣ. Απο την ΄στιγμή που καλείστε να πληρώσετε τον δικό σας εξοπλισμό, τότε ίσως θα ήταν καλό να το κάνετε ώς "πακέτο" για καλύτερες τιμές.

τώρα βέβαια για τον διασωστικό... σε κατανοώ απόλυτα , μιας και εγώ απο την τσέπη μου δίνω αρκετά για το κομμάτι του δικού μου τομέα .. και δεν είναι και καθόλου.. μα καθόλου φθηνά!
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Μπράβο για το έργο σας, μόνο θαυμασμό έχω!

Μεγάλη προσοχή και μην διανοηθείς να καβαλάς με ελλειπή εξοπλισμό, να φοράς τα πάντα!

"Qu ils mangent de la brioche"

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Τα shoei κρανη και τα dainese μπουφαν τα πληρωνουμε εμεις υποθετω.
    Τα λές επίτηδες η σου ξεφεύγουν? Για να ξέρουμε δηλαδή...

konsttantine respect!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08

Re: ΕΚΑΒ - Μοτοσυκλέτα Αμέσου Βοηθείας

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
    Είδα στις ειδήσεις της ΝΕΤ ότι βγαίνουν πάλι όλες σε υπηρεσία σε όλο το λεκανοπέδιο με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Μια χρήσιμη υπηρεσία που μπορεί να σώσει μια ζωή ειδικά σε περιπτώσεις πχ τροχαίων ατυχημάτων όπου η κίνηση σε μποτιλιαρισμένο δρόμο είναι δύσκολη.

ΠΑΣΟΚ ρε μουτρο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Eιμαι Διασωστης, και μαλιστα για εναμιση χρονο ημουν και αναβατης σε TDM της υπηρεσιας.
    Δυστυχως ο ''καλος'' εξοπλισμος ειναι πληρωμενος απο την τσεπη μας, μιας και πριν λιγα χρονια η υπηρεσια χορηγουσε μονο δυο ανοιγομενα airoh για καθε μηχανη.
    Ο τομεας αναβαθμιστηκε κατα κυριο λογο απο εμας τους ιδιους.
    Μπροστα στο ''δεν υπαρχει σαλιο'' δεν μπορεις να κανεις πολλα.
    Απλα επειδη ορεξη και διαθεση υπαρχει, και καποιοι δραστηριοι ανθρωποι αποφασισαν να πραξουν, βγηκαν καποια μηχανακια απο το υπογειο, και αποφασιστηκε η αναζωογονηση της ομαδας δικυκλων.
    Χαιρομαι παντως που οι περισσοτεροι καταλαβαινουν την σπουδαιοτητα της μηχανης στο ΕΚΑΒ.
    Να προσέχεις αγόρι μου εκεί έξω, για να προσέξεις και μας, "κούφια η ώρα" άμα χρειαστεί...

Και όποιος σε βρίσει θα τον διακτινήσω στο δ...λο.

το οτι εξακολουθεις να οδηγεις μηχανακι ,με ολα αυτα που εχεις δει,ειναι το λιγοτερο εντυπωσιακο...

καλα κουραγια...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Mπραβο για την πολυ καλη αυτη κινηση!!Τους εχω δει αρκετες φορες και μαλιστα χαρηκα που ξαναβγηκαν στους δρομους!Ειδικα στην Αλεξανδρας πρεπει να εχω πετυχει 6 διαφορετικους αναβατες τα απογευματα που παω προς τα εκει.
    Keep spamming!!!:a13:

Έχουμε και Χανιά ένα κοπέλι με ένα TDM και τον βλέπω συνέχεια στο δρόμο.
    Οι μικροί καθημερινοί μας ήρωες.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo

Re: Re: ΕΚΑΒ - Μοτοσυκλέτα Αμέσου Βοηθείας

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    ΠΑΣΟΚ ρε μουτρο!
    Εκλιπαρώ την συγνώμην σας?
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    το οτι εξακολουθεις να οδηγεις μηχανακι ,με ολα αυτα που εχεις δει,ειναι το λιγοτερο εντυπωσιακο...

καλα κουραγια...
    Σκεψου να εχεις κληθει σε ενα τροχαιο με κακη καταληξη, σε μια ανακοπη νεου ανθρωπου, στο εμφραγμα ενος κυριου που θα μπορουσε να ειναι ο πατερας σου, ο αδερφος σου, ο φιλος σου...
    να εχεις κανει ο,τι ειναι δυνατον απο μερους σου, αλλα δυστυχως...
    Μετα απ'ολα αυτα να τελειωσεις το οκταωρο, και να πας σπιτι και να παρεις αγκαλια τα παιδακια σου, να φιλησεις την γυναικα σου, να κοιμηθεις μαζι της..
    Και να μην υπαρχει ενας ψυχολογος να κανεις αποθεραπεια πριν βγεις στον δρομο με το τιμονι στα χερια, πριν πας στο σπιτι σου, πριν σκεφτεις οτι το παιδι μου σκεπασες πριν μπορει να εισαι εσυ ή ο δικος σου ανθρωπος στο μελλον.
    Δημιουργειται λοιπον - με τον καιρο -εναν αμυντικος μηχανισμος που αφηνει καθε κακη σκεψη στα επειγοντα, μαζι με το περιστατικο, και μολις φτανει η ωρα καβαλαω το Tuono και καθαριζω το μυαλο μου..δεν πετυχαινει παντα, αλλα βοηθαει παντα, γιατι η ζωη συνεχιζεται.

Ετσι, σκεπτομενοι ολα αυτα, ψαξαμε τα μαγαζια και βαλαμε το χερι στην τσεπη για να παρουμε το καλυτερο για'μας και την οικογενεια μας, μιας και ''δεν υπαρχει σαλιο''...

Μοιραστηκα τα λογια σας με καποιους συναδελφους, και ολοι ευχαριστουν μονο και μονο για την κατανοηση σας.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Σε παρόμοιες συνθήκες φίλε, όταν καίγεται το σπίτι κάποιου,,... όταν κάποιος μας τραβάει απο τα παντελόνια για να σώσει την παρουσία του, το μόνο που έχουμε μάθει απο την εκπαίδευση αλλά πολύ περισσότερο απο την εμπειρία μετά, είναι να είμαστε "κουφοί, μουγγοί και τυφλοί" μέχρι να έχουμε το ΟΚ για δράση... και ακόμα και τότε να επικεντρωνόμαστε στο πως θα το κάνουμε...

Το μετά πως κοιμάσαι βέβαια είναι μια άλλη υπόθεση ... προσωπικά έχω βρεί γιατρειά σε σάκκους προπόνησης και βάρη γυμναστηρίου για να βγάλω την πίεση και την ένταση.. δοκίμασε το και εσύ. Ίσως σου κάνει καλό..
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Σκεψου να εχεις κληθει σε ενα τροχαιο με κακη καταληξη, σε μια ανακοπη νεου ανθρωπου, στο εμφραγμα ενος κυριου που θα μπορουσε να ειναι ο πατερας σου, ο αδερφος σου, ο φιλος σου...
    να εχεις κανει ο,τι ειναι δυνατον απο μερους σου, αλλα δυστυχως...
    Μετα απ'ολα αυτα να τελειωσεις το οκταωρο, και να πας σπιτι και να παρεις αγκαλια τα παιδακια σου, να φιλησεις την γυναικα σου, να κοιμηθεις μαζι της..
    Και να μην υπαρχει ενας ψυχολογος να κανεις αποθεραπεια πριν βγεις στον δρομο με το τιμονι στα χερια, πριν πας στο σπιτι σου, πριν σκεφτεις οτι το παιδι μου σκεπασες πριν μπορει να εισαι εσυ ή ο δικος σου ανθρωπος στο μελλον.
    Δημιουργειται λοιπον - με τον καιρο -εναν αμυντικος μηχανισμος που αφηνει καθε κακη σκεψη στα επειγοντα, μαζι με το περιστατικο, και μολις φτανει η ωρα καβαλαω το Tuono και καθαριζω το μυαλο μου..δεν πετυχαινει παντα, αλλα βοηθαει παντα, γιατι η ζωη συνεχιζεται.

Ετσι, σκεπτομενοι ολα αυτα, ψαξαμε τα μαγαζια και βαλαμε το χερι στην τσεπη για να παρουμε το καλυτερο για'μας και την οικογενεια μας, μιας και ''δεν υπαρχει σαλιο''...

Μοιραστηκα τα λογια σας με καποιους συναδελφους, και ολοι ευχαριστουν μονο και μονο για την κατανοηση σας.

παντα καλα και ορθιος ρε παιδι!!!

και εσυ και οι συναδελφοι σου!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    παντα καλα και ορθιος ρε παιδι!!!

και εσυ και οι συναδελφοι σου!!!

Σ'ευχαριστω παρα πολυ, κι εσενα και ολους εδω.Ειναι η καλυτερη ευχη αυτη που μου εδωσες.
    Ευχομαι το ιδιο για ολους μας.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Εχουν ξεκινησει τελικα..
    Χθες ειδα δυο εκαβιτες στην βουλιαγμενης στο υψος του Αγιαννη
    με κοκκινες μηχανες
    μια χαρα τους ειδα και απο εξοπλισμο και τα παντα..
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!
    ελπιζω να μην το διακοψουν ξανα..
    Die Wahrheit ist ein Chor aus Wind
    Kein Engel kommt um Euch zu rachen
    Diese Tage Eure Letzten sind
    Wie Stab chen wird es Euch zerbrechen

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    αααα!!! γι'αυτο είδα πριν από λίγες ημέρες μια μηχανή της Υπηρεσίας στον δρομο και full εξοπλισμο. Ετσι εξηγηται...

Μαιστα.

@konsttanttinos

θελει πολλα @@ να κανεις αυτο που ειπες...

Παντα ορθιος και αχρείαστος να εισαι...

Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατι Γουσταρετε Την Μοτοσυκλετα Σασ???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 211
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2010, 11:23
  2. Σκέψεις μιας στιγμής αυτοκριτικής 1 (Δεν αφορα την μοτοσυκλέτα)
    από brainwork στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 13:06
  3. Αισθητικη & Μοτοσυκλετα
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 14:08
  4. εκλογες και μοτοσυκλετα
    από alex14 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 21:40
  5. Απαντήσεις: 53