Παρ' όλο που δεν είμαι επαγγελματίας, όλα τα εργαλεία που έχω είναι κορυφαία (είναι το ψώνιο μου), αλλά για εργαλειοθήκη δεν δίνω 500-700 με τπτ. θα κοιτάξω να βολευτώ με κάτι οικονομικότερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
περα απο την πλακα,το καροτσι δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι
βολικο,εκτως και αν ειναι βαλιτσακι με ροδες (εχω δει κατι τετοια στο πρακτικερ)
και μην νομιζεις οτι και παλι θα ειναι συμμαζεμενα αν δεν φτιαξεις
παγκο σαν του lspiros,ποτε δεν θα ειναι ολα στη θεση τους!!
για μενα και αφου δεν μιλαμε για επαγγελματικη χρηση
καλο ειναι να μην παρεις πολυ ακριβα εργαλεια κτλ
αμα δεν βρεις απο καποιον εδω μεσα (οπως θες)
παρτα απο το πρακτικερ!!
καλη τυχη![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Εγώ έχω αυτή.
Δεν είναι κακή και η δικιά σου. Θα βοηθούσε να ήξερα τιμή και από που μπορώ να την προμηθευτώ.
Ευχαριστώ
Στο χρωματοπωλείο της γειτονιάς μου, πριν από 1μιση χρόνο γύρω στα 70 ευρώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Δεν είναι κακή και η δικιά σου. Θα βοηθούσε να ήξερα τιμή και από που μπορώ να την προμηθευτώ.
Ευχαριστώ
Αν θες μπορώ να ρωτήσω διαθεσιμότητα και τιμή.
Edit: Έχει απίστευτη χωρητικότητα, αν εκμεταλλευτείς τους χώρους σωστά, μέχρι και βάση για να τυλίξεις μπαλαντέζα έχει από πίσω.
όντως... ρε συ Γιάννη για πές τιμή και προέλευση..Δυστυχώς στο παλιό σπίτι ενώ είχα και τοίχο και χώρο για εργαλειοθήκη, στο καινούριο δεν υπάρχει τέτοια ευκολία και αναγκαστικά τα κάνω όλα στο ανοιχτό parking (πάλι καλά που έχω χώρο και εκεί). Οπότε κάτι τέτοιο θα βόλευε.
edit/// με πρόλαβες.. περιοχή χρωματοπωλείου; ///edit
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Και εγώ για τον ίδιο λόγο την πήρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
όντως... ρε συ Γιάννη για πές τιμή και προέλευση..Δυστυχώς στο παλιό σπίτι ενώ είχα και τοίχο και χώρο για εργαλειοθήκη, στο καινούριο δεν υπάρχει τέτοια ευκολία και αναγκαστικά τα κάνω όλα στο ανοιχτό parking (πάλι καλά που έχω χώρο και εκεί). Οπότε κάτι τέτοιο θα βόλευε.
edit/// με πρόλαβες.. περιοχή χρωματοπωλείου; ///edit
Περιοχή Πειραιάς.
Πρέπει να την έχω δει και στην αντιπροσωπεία της Καλλιθέας, ψηλά στην Θησέως.
ευχαριστώ... θα το τσεκάρω... α.. και περιμένω ειδοποίηση πότε μπορείς για καφεδάκι έτσι;
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Απο που την πηρες ?Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
η ίδια στα 100 ευρό με 3 συρτάρια και το καπάκι της και το ντουλάπι με ένα ράφι
οκΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ευχαριστώ... θα το τσεκάρω... α.. και περιμένω ειδοποίηση πότε μπορείς για καφεδάκι έτσι;
:a029:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ξεκολάτε. Ελληνες δουλεύουν στα πράκτικερ, ελληνικο ισολογισμο εκδίδουν, εφορία εδώ πληρώνουν
![]()
![]()
![]()
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1110607
Μη δίνεις σημασία, ο πλοίαρχος νομίζει ότι ζούμε σε ονειρικό κόσμο αγγελικά πλασμένο. "Οι πολυεθνικές είναι φίλοι μας θέλουν το καλό μας". Αυτά βέβαια να τα πει σε δυο κολλητούς μου που δουλεύουν στις προαναφερθείσες πολυεθνικές 9-10 ώρες και αμείβονται για 8.
Τες πα για μένα είναι στάση ζωής, ότι μπορώ να ψωνίσω από Ελληνική επιχείρηση το ψωνίζω, αν δεν έχω εναλλακτική τότε πηγαίνω στα πρακτικερκαρφουκαιηπαναγιαμαζιμας.
![]()
Δεν είπα αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Μη δίνεις σημασία, ο πλοίαρχος νομίζει ότι ζούμε σε ονειρικό κόσμο αγγελικά πλασμένο. "Οι πολυεθνικές είναι φίλοι μας θέλουν το καλό μας"![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
@ κατέχοντες γαλόνια εξουσίας
Ρε παιδιά ήμαρτον, ζητάω να βρω εργαλειοφόρο και τι πιό λογικό απ' το να βάλω αγγελία ζήτησης. Ψάχνω από άλλον υπολογιστή να δω απαντήσεις και ωωωω του θαύματος η αγγελία δεν υπάρχει. Αναζήτηση λοιπόν και να μαστε στις γενικές μοτο. Ρε εργαλειοθήκη ψάχνω κι όχι μοτο.
:rotflmao: :rotflmao:
Ήθελα να ήξερα ποιός γαλονάς την έκανε.