Σελίδα 3 από 130 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 1950

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    ετσι επειδή βαρέθηκα στη δουλειά και με έχουν πειράξει οι nonalcool μπύρες από χθες
    είπα να πω κι εγώ τι μαλακία μου να γουστάρει κι ο καπετάνιος...
    Κατα την ταπεινή μου γνώμη (κουβέντα να γίνεται) το "οι κλέφτες που μας φέραν μέχρι εδω" είναι τρελό κολπάκι. Το χω ξαναγράψει αλλα μου αρέσει οπότε επαναλαμβάνω·
    Το ότι οι λαμογιές διαφόρων καθαρμάτων "μας έφεραν μεχρι εδώ" υπονοεί ότι ο καπιταλισμός σαν σχέση (μας έχει χέσει) δεν βασίζεται στην ΚΛΟΠΗ (των εργοδοτών απέναντι στους εργάτες με την ευγγενική συμπαράσταση του κάθε κράτους). Μαλακίες. Απλά η περίοδο "ευημερίας" των δυιτικών πάταγε πάνω στη λεηλασία εργατών της ασίας, αφρικής, λατινικής αμερικής, πρώην ανατολικού blog (χοχο) κλπ. Το παραμύθι (για τέταρτη φορά τα τελευταία 150 χρόνια τέλειωσε. Τώρα εκείνοι που πέθαιναν στη δουλειά "περισσέυουν" δηλαδή θα τους φάνε λάχανο και οι υπολοιποι θα πάρουμε την υπέροχη θεσούλα τους. Ποιος φταίει? Εμείς οι μαλάκες (όσοι πουλάμε την εργασία μας για ενα μισθό λίγο πάνω από το κόστος αναπαραγωγή μας) δημόσιοι ή ιδιωτικοί αλλα πάντως ΕΡΓΑΤΕΣ, κοιμόμασταν με τα τσαρούχια. Και τώρα ψάχνουμε τους φταίχτες. Τα ίδια καθάρματα του ελληνικού κράτους ήταν κυβερνήτες και στο πάρτυ του χρηματιστηρίου και στους ολυμπιακούς (οχι πειραιώς) και όταν ψωνίζαμε με δανεικά χλευάζοντας τους "πτωχούς και ρυπαρούς λαούς που πεινάνε και δεν έχουν ένα κάμπριο βρε αδερφέ. Κοιτάγαμε ο καθένας το κωλή του και πως θα γίνουμε μούρες.
    Και τώρα καθόμαστε σα μαλάκες να υπερασπιζόμαστε τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ όταν η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ έχει μετατοπιστεί προς τα δεξιά εις βάρος μας. Δηλαδή κάθε αγώνας (ακόμα και φλώρικος ακόμα και ψιθυρηστός) είναι πλέον παράνομος και καταχρηστικός. Οι δημόσιοι φταίνε για το χρέος και οι του ιδιωτικού για την ανταγωνιστικότητα. Έχουμε βγε;και χρεωμένοι δηλαδής. Και από την άλλη γεμίζει ο τόπος ελεγκτες κάθε είδους. tre bien.
    Και το "εμας" δεν υπονοεί το "έλληνες" αλλά το εργάτες. Το εμάς δεν υπονοεί το μπάτσοι και απεργοί αγκαλιασμένοι αλλά το όποτε κάνω απεργία και διεκδικώ τα στοιχειώδει ο μπάτσος δεν θα είναι μαζί μου αλλά απέναντι. Τα λέω για να μξην έχουμε παρεξηγήσεις.
    Οταν είναι νομιμο το να μην με πληρώνει το αφεντικό για δυο μήνες, το να με αποζημειώνει για ψίχουμα μετά από ενα δέκα είκοσι χρόνια δουλειάς, να αυξάνωνται τα είδη πρώτης ανάγκης και μόλις πάω να διαμαρτυρυθώ, χωρίς όπλα, χωρίς πέτρες καν, τί είμαι? Αργόσχολος, εχθρός της νομιμότητας κλπ, κλπ. Επειδή λοιπόν νομιμότητα είναι το σκάστε και δουλεύετε ή σκάστε και ψοφήστε (αν όχι ακομα σύντομα κοντά σας) όποιος υπερασπίζεται τη νομιμότητα ας το έχει υπόψιν. Αλλά και όσοι δεν, τύποι σαν κι εμένα το φλώρο δηλαδής, θα πρέπει να φτιάξουν από την αρχή κώδικες ηθικής και αξιών που έχουν χρόνια τώρα εκφυλιστεί. Κι αυτό θέλει δουλειά και τσαμπουκά και θά χει και κόστος. Κι έχουμε ήδη αργήσει.
    Οπότε είναι άτοπο να μιλάμε από διαφορετικές θέσεις δήθεν για να συμφωνήσουμε. Ας υποθεί ρητά·
    Έχουμε εμφύιο που δεν ξεκίνησε "από τα κάτω" αλλά απο τα πάνω (κοινωνικά και ταξικά). Τώρα αν ντρέπεστε ή θεωρείτε ξύλινο το "ταξικά" ζόρι σας. Εγκο εργκάτη και τα συμφέροντα των εργκατών είναι και δικά μου. Οπότε νόμος είναι το δίκιο του εργκάτη και γαμώ το ΚΚΕ και την ελληνική αριστεροδεξιά...
    Φιλάκια και καλούς απογόνους.
    Καλέ μου άνθρωπε
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αρχησε απο τον ΣΚΑΙ βεβαια

http://news247.gr/ellada/krotides_ka...ta.766731.html
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Αμπσολούτελι ράιτ

ετσι επειδή βαρέθηκα στη δουλειά και με έχουν πειράξει οι nonalcool μπύρες από χθες

Οπότε νόμος είναι το δίκιο του εργκάτη και γαμώ το ΚΚΕ και την ελληνική αριστεροδεξιά...
    Βρε να δεις....

Αν τα έγραφες και λίγο πιο ευανάγνωστα...

Βρε μια χαρά τα λες, γράψτα όπως θέλεις.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ αρχησε απο τον ΣΚΑΙ βεβαια

http://news247.gr/ellada/krotides_ka...ta.766731.html
    αυτό το μπουρδέλο που λέγεται σκαι

.......Απλά η περίοδο "ευημερίας" των δυιτικών πάταγε πάνω στη λεηλασία εργατών της ασίας, αφρικής, λατινικής αμερικής, πρώην ανατολικού blog (χοχο) κλπ. Το παραμύθι (για τέταρτη φορά τα τελευταία 150 χρόνια τέλειωσε. Τώρα εκείνοι που πέθαιναν στη δουλειά "περισσέυουν" δηλαδή θα τους φάνε λάχανο και οι υπολοιποι θα πάρουμε την υπέροχη θεσούλα τους. Ποιος φταίει? Εμείς οι μαλάκες........
    Δηλαδη η λεηλασια των εργατων φταιει για την αυξηση του ΦΠΑ?
    Να υποθεσω οτι πιστευεις πως για την μειωση των μισθων και την περικοπη δωρων φταινε ''οι ελεγκτες καθε ειδους''? (χοχο)
    Για τα 27 δις που χαρισε ο χοντρος στις τραπεζες?για τα 5 που χαριστηκε στην ακροπολις χρηματιστηριακη?
    Μηπως ο ζαχοπουλος ηταν πολιτης του ανατολικου μπλοκ (χοχοχοχοχο)?
    Ο μαγγινας ειχε αφρικανους στο αναψυκτηριο?
    Τις φωτιες τις βαλανε κουβανοι ή ασιατες?
    Παντως εγω κατεληξα οτι ''η Siemens και το Χρηματιστηριο'' ειναι ενα παραμυθακι που μας λενε απο μικρα παιδια ''τα τελευταια 150 χρονια'' μπας και καταλαβουμε οτι η υπερτιμολογηση ειναι ενα τερας που θελει το καλο μας αλλα δαγκωνει τα παιδακια που τρωνε ολο το φαγητο τους, οτι οι υπερσυνταγογραφησεις ειναι φαγητο για μαιμουδες, οτι τα Ταμεια ειναι ειναι σαν τις Εκκλησιες και οτι ο ΓΑΠ θελει το καλο μου.

Αν ακομη καποιοι πιστευουν στην παγκοσμια κριση, τοτε κλειστε το γαμωθρεντ να παμε για αντιδια.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    αυτό το μπουρδέλο που λέγεται σκαι

κατι μου λεει οτι οι μεγαλοδημοσιογραφοι θα καλοπερασουν...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	thiseio.jpg 
Προβολές:	340 
Μέγεθος:	9,0 KB 
ID:	222820
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Βρε βρε βρε....

Τη διοίκηση του 902 TV καταγγέλλει για αδιαλλαξία η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, καθώς μετά τις έξι απολύσεις τεχνικών τον Δεκέμβριο προχώρησε σε άλλες τόσες προχθές.
    Τις χαρακτηρίζει παράνομες και καταχρηστικές, ζητεί την άμεση ανάκλησή τους και τονίζει: «Δεν χωράει το μυαλό μας ότι στο όνομα της κρίσης ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός προβαίνει σε απολύσεις. Ενέργεια η οποία θα λέγαμε ότι είναι άστοχη και αναπάντεχη, την ώρα που οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα δέχονται απανωτά πλήγματα από μια καθοδηγούμενη κυβέρνηση από το ΔΝΤ και το κεφάλαιο της χώρας».
    http://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=247325
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Βρε βρε βρε....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτός είναι ο σταθμός της Αλεξάνδρας;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

της Κυριας Αλεξανδρας, παρακαλω
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    της Κυριας Αλεξανδρας, παρακαλω
    Aλεκα τη λενε μαστορια.
    Να δεις πικρα που τραβαει ο προεδρος της ΕΤΙΤΑ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Κατα την ταπεινή μου γνώμη (κουβέντα να γίνεται) το "οι κλέφτες που μας φέραν μέχρι εδω" είναι τρελό κολπάκι. Το χω ξαναγράψει αλλα μου αρέσει οπότε επαναλαμβάνω·
    Το ότι οι λαμογιές διαφόρων καθαρμάτων "μας έφεραν μεχρι εδώ" υπονοεί ότι ο καπιταλισμός σαν σχέση (μας έχει χέσει) δεν βασίζεται στην ΚΛΟΠΗ (των εργοδοτών απέναντι στους εργάτες με την ευγγενική συμπαράσταση του κάθε κράτους). Μαλακίες. Απλά η περίοδο "ευημερίας" των δυιτικών πάταγε πάνω στη λεηλασία εργατών της ασίας, αφρικής, λατινικής αμερικής, πρώην ανατολικού blog (χοχο) κλπ. Το παραμύθι (για τέταρτη φορά τα τελευταία 150 χρόνια τέλειωσε. Τώρα εκείνοι που πέθαιναν στη δουλειά "περισσέυουν" δηλαδή θα τους φάνε λάχανο και οι υπολοιποι θα πάρουμε την υπέροχη θεσούλα τους. Ποιος φταίει? Εμείς οι μαλάκες (όσοι πουλάμε την εργασία μας για ενα μισθό λίγο πάνω από το κόστος αναπαραγωγή μας) δημόσιοι ή ιδιωτικοί αλλα πάντως ΕΡΓΑΤΕΣ, κοιμόμασταν με τα τσαρούχια. Και τώρα ψάχνουμε τους φταίχτες. Τα ίδια καθάρματα του ελληνικού κράτους ήταν κυβερνήτες και στο πάρτυ του χρηματιστηρίου και στους ολυμπιακούς (οχι πειραιώς) και όταν ψωνίζαμε με δανεικά χλευάζοντας τους "πτωχούς και ρυπαρούς λαούς που πεινάνε και δεν έχουν ένα κάμπριο βρε αδερφέ. Κοιτάγαμε ο καθένας το κωλή του και πως θα γίνουμε μούρες.
    Και τώρα καθόμαστε σα μαλάκες να υπερασπιζόμαστε τη ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ όταν η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ έχει μετατοπιστεί προς τα δεξιά εις βάρος μας. Δηλαδή κάθε αγώνας (ακόμα και φλώρικος ακόμα και ψιθυρηστός) είναι πλέον παράνομος και καταχρηστικός. Οι δημόσιοι φταίνε για το χρέος και οι του ιδιωτικού για την ανταγωνιστικότητα. Έχουμε βγε;και χρεωμένοι δηλαδής. Και από την άλλη γεμίζει ο τόπος ελεγκτες κάθε είδους. tre bien.
    Και το "εμας" δεν υπονοεί το "έλληνες" αλλά το εργάτες. Το εμάς δεν υπονοεί το μπάτσοι και απεργοί αγκαλιασμένοι αλλά το όποτε κάνω απεργία και διεκδικώ τα στοιχειώδει ο μπάτσος δεν θα είναι μαζί μου αλλά απέναντι. Τα λέω για να μξην έχουμε παρεξηγήσεις.
    Οταν είναι νομιμο το να μην με πληρώνει το αφεντικό για δυο μήνες, το να με αποζημειώνει για ψίχουμα μετά από ενα δέκα είκοσι χρόνια δουλειάς, να αυξάνωνται τα είδη πρώτης ανάγκης και μόλις πάω να διαμαρτυρυθώ, χωρίς όπλα, χωρίς πέτρες καν, τί είμαι? Αργόσχολος, εχθρός της νομιμότητας κλπ, κλπ. Επειδή λοιπόν νομιμότητα είναι το σκάστε και δουλεύετε ή σκάστε και ψοφήστε (αν όχι ακομα σύντομα κοντά σας) όποιος υπερασπίζεται τη νομιμότητα ας το έχει υπόψιν. Αλλά και όσοι δεν, τύποι σαν κι εμένα το φλώρο δηλαδής, θα πρέπει να φτιάξουν από την αρχή κώδικες ηθικής και αξιών που έχουν χρόνια τώρα εκφυλιστεί. Κι αυτό θέλει δουλειά και τσαμπουκά και θά χει και κόστος. Κι έχουμε ήδη αργήσει.
    Οπότε είναι άτοπο να μιλάμε από διαφορετικές θέσεις δήθεν για να συμφωνήσουμε. Ας υποθεί ρητά·
    Έχουμε εμφύιο που δεν ξεκίνησε "από τα κάτω" αλλά απο τα πάνω (κοινωνικά και ταξικά). Τώρα αν ντρέπεστε ή θεωρείτε ξύλινο το "ταξικά" ζόρι σας. Εγκο εργκάτη και τα συμφέροντα των εργκατών είναι και δικά μου. Οπότε νόμος είναι το δίκιο του εργκάτη και γαμώ το ΚΚΕ και την ελληνική αριστεροδεξιά...
    tres

o ...σπασαρχιδας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    tres
    θελει και τόνο αλλα δε πειραζει
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Βρε βρε βρε....

ντροπή σας κύριε !! Τέτοια προπαγάνδα δεν την περίμενα απο εσάς !! Είναι γνωστό οτι οι Κομμουνιστές είναι στρατιώτες του κόμματος !
    Δεν απολύθηκαν , μετάθεση πήραν στον ΟΑΕΔ για να μπουκώσει το σύστημα και να ξεκινήσει η επανάσταση !!!!! :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    ντροπή σας κύριε !! Τέτοια προπαγάνδα δεν την περίμενα απο εσάς !! Είναι γνωστό οτι οι Κομμουνιστές είναι στρατιώτες του κόμματος !
    Δεν απολύθηκαν , μετάθεση πήραν στον ΟΑΕΔ για να μπουκώσει το σύστημα και να ξεκινήσει η επανάσταση !!!!! :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao:

Καμμένο μέλος Το avatar του/της ERRIKA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    tres (με accent grave παρακαλώ)
    Dura lex, sed lex.

Σελίδα 3 από 130 ΠρώτοΠρώτο 123456781353103 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF