Τουμπανο η τυπισσα.
![]()
Τουμπανο η τυπισσα.
![]()
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
οχι και τουμπανο επειδη τα πεταξε ειπαμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
Τουμπανο η τυπισσα.
![]()
3.07......σκατά κομπάρσος!!!!εγώ το κάνω καλύτερα!!!![]()
![]()
![]()
(αναφέρομαι στο πρώτο βίντεο..)
Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....
Δεν μας δινεις ρε μεγαλε εσυ τον δικο σου ορισμο για το τουμπανο ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
οχι και τουμπανο επειδη τα πεταξε ειπαμε!![]()
Keep on rocking in a free world !!!
έχεις π.μ από χθές ρεεεεΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
![]()
![]()
Πραγματικα...Γιατι εαν δεν ειναι αυτη που ειναι 2 μετρα υψος και με τον κωλο στην πλατη τουμπανο...Δεν ξερω ποια ειναι τοτεΑρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Δεν μας δινεις ρε μεγαλε εσυ τον δικο σου ορισμο για το τουμπανο ;![]()
![]()
Αχ πόσο κουράστηκα για να το αποκτήσω μα τώρα το έχω δίπλα μου την πόλη θα γυρίσω,θα πάω Τουρκολίμανο και Παραλιακή για κοντριλίκια άπειρα με Porsche και Rally
Η εκδρομη του μοτο θαναι Ουκρανια φετος ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Η εκδρομη του μοτο θαναι Ουκρανια φετος ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μιλας κι εσυ που εισαι στον παραδεισο των...
αντεμηνανοιξωτοστομαμου!!!!!!
![]()
Μια χαρα ωραια ειναι η κοπελα.Απλα το σωμα μοντελου καλλιστειων που εχει δεν ειναι αυτο που λεμε "τουμπανο".Μαλλον εχουν μπλεχτει οι ορισμοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Metzgermeister
Πραγματικα...Γιατι εαν δεν ειναι αυτη που ειναι 2 μετρα υψος και με τον κωλο στην πλατη τουμπανο...Δεν ξερω ποια ειναι τοτε![]()
Δεν τον ξερω....Βλεπεις αν ασχολεισαι με "ωραιους αντρες" ξεχνας των ορισμο των τουμπανων γυναικων.^^Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
Το βρηκα...
ο Xrated ειναι ο...
Άντε γεια σου, για άλλους τα ταμπούρλα και γι'αλλους τα τουμπερλέκια, τι σκαλίζετε να βρείτε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
Μαλλον εχουν μπλεχτει οι ορισμοι...
Αφού και τα δυο κρούση κάνουν..![]()
Και για να μην ξεχάσω, τα κορίτσα είναι μπόμπες..:rotflmao: