τί ποινή όμως έχει η κυκλοφορία χωρίς πινακίδα;
Mηπως εννοεις αυτες τις παλιες που ειχαν πριν χρονια με το διαφραγμα το μηχανικο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Η μόνη περίπτωση να την γλυτώσεις είναι να μην είχε φιλμ μέσα η μηχανή! Ναι.. συμβαίνει και αυτό!![]()
Αυτα ειναι last years κολπα,πλεον φωτο και κατευθειαν σε οθονη στο κεντρο ελεγχου της αττικης οδου για τα λοιπα διαδικαστικα......για να μην σας πω και ποια αλλα σημεια εχουν καμερες τετοιες και σημεια ελεγχου-κλησεων σε πολλα σημεια και πανω στον Κηφισσο.....προσοχη μαγκες εχουν αγριεψει τα πραγματα και θα αγριεψουν ακομα περισσοτερο σε λιγο καιρο,θα σκασει ειδηδη μΠομβα το νου σας.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αν οι καμερες τις Α.Ο. δουλευαν κανονικα και γραφαν ολους οσους υπερβαινουν το οριο , θα ειχαμε ξεχρεωσει το δημόσιο χρεος τωρα.
Ειναι δυνατον ?
Εγω δεν βλεπω ουτε ΕΝΑΝ να πηγαινει συμφωνα με το οριο.
Με το όριο πηγαινουνΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Αν οι καμερες τις Α.Ο. δουλευαν κανονικα και γραφαν ολους οσους υπερβαινουν το οριο , θα ειχαμε ξεχρεωσει το δημόσιο χρεος τωρα.
Ειναι δυνατον ?
Εγω δεν βλεπω ουτε ΕΝΑΝ να πηγαινει συμφωνα με το οριο.
απλα εσυ πηγαινεις αργα![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν ξέρω τι θα έκανε το χρέος αλλά ξέρω ότι δεν θα κυκλοφορούσε ψυχή μέσα στην ΑΟ... με τεράστιες ζημιές για την κοινοπραξίαΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Ειναι δυνατον ?
Εγω δεν βλεπω ουτε ΕΝΑΝ να πηγαινει συμφωνα με το οριο.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
300 ευρωπαϊκα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
τί ποινή όμως έχει η κυκλοφορία χωρίς πινακίδα;![]()
Πόσα ξέρει αυτο το παιδι :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
300 ευρωπαϊκα.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΔΙΚΑΣΙΜΟ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
φίλε kavlof... είσαι για 350 ευρώ πρόστιμο, 60 μέρες αφαίρεση διπλώματος ... ΑΛΛΑ... είναι πιθανόν να σου ορίσουν και δικάσιμο καθώς τα 240Km/h είναι ρε φίλε ταχύτητα απογείωσης! (δικαιολογείσαι βέβαια καθώς παρακάτω είναι το Ελ.Βενιζέλος)...
Αν ήταν μπλόκο να σου πω οτι σε πηγαίναν αυτόφωρο (και πριν πεταχτεί κανείς να πεί τίποτα ρωτήστε τον πρώτο αστυνομικό που θα δείτε , να ακούσετε τι θα σας πεί).
Η μόνη περίπτωση να την γλυτώσεις είναι να μην είχε φιλμ μέσα η μηχανή! Ναι.. συμβαίνει και αυτό!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ.................![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fazer 600,fazer 1000
Απομόνωση με ξεροκόμματοΑρχικά δημιουργήθηκε από Kavlof
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ................
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Η Μ....ΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΡΕΧΩ
ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΠΑΠΑΚΙ...![]()
![]()
![]()
![]()
fazer 600,fazer 1000
ΑΝ ΠΑΝΤΩΣ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΠΩ...
ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ Κ. ΔΙΚΑΣΤΑ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΤΡΕΧΑ
![]()
fazer 600,fazer 1000
η μλκια ειναι οτι τρέχεις στο δρομο με τις πιο πολλες καμερεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Kavlof
Η Μ....ΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΤΡΕΧΩ
ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΣΑΝ ΠΑΠΑΚΙ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οχι γιατι είμαι κακός και μοχθηρος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Kavlof
ΔΕ ΜΕ ΛΥΠΑΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ε.......?
Πέραν τούτου, δε σου πέρασε καθόλου απο το μυαλό οτι αν πηγαινεις με 240, μπορει να υπαρξει και καποια συνέπεια?
Κοκ ξέρεις τί ειναι; (περαν του γνωστου γλυκου)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais