ρουφιάνοι ταρίφες, ρπμ...![]()
Are you talking to me?Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Σπάνιο φρούτο και αυτός!![]()
Έπρεπε να βρεις έξω και να του πεις "Are you talkin' to me?".
Well done man!![]()
nikos_abel με κόλλησες!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
ρουφιάνοι ταρίφες, ρπμ...![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
μη δίνεις σημασία...Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
![]()
Είναι ο πρώτος που περιμένει στη γωνία για την απελευθέρωση...για ένα κομμάτι ψωμί θα πάρει άδεια η κουφαλα...
Πες τα ρε προφέσορ Σνάιπ! και εγώ είδα το τίτλο του θρεντ και λέω τι λένε για μένα τα λαμόγια... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάντα φταίει ο ταρίφας....
Όταν το συνειδητοποιήσεις θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος.
![]()
Μην αγχώνεσαι εσύ ρε.... Εσύ σαν κόπανος έχεις απαλλαγή!!! :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από k0panos
Πες τα ρε προφέσορ Σνάιπ! και εγώ είδα το τίτλο του θρεντ και λέω τι λένε για μένα τα λαμόγια... :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ρε συ who απο τους 100 ταριφες ποσοι θεωρεις οτι ειναι πραγματικά επικίνδυνοι;
ειτε απο μαλακινση, ειτε γιατι ειναι τραγικα ηλιθιοι, ειτε λογω ελληνικης μαγκιας στο τιμονι, ειτε αδιαφοριας, ειτε κουρασης, για οποιο λογο.
απο δικια σου εμπειρια με επαγγελματιες που ξερεις, απο αυτα που ακους και βλεπεις συν του οτι εισαι ωρες στο τιμονι και τα βλεπεις απο δυο οπτικες.
Φιλε γαματα με κεφαλαια γραμματα.Το λαθος θα το κανεις οταν οδηγας πολλες ωρες,θες δεν θες.Μονο απο απλη στατιστικη να το δεις θα καταλαβεις τι εννοω.Το θεμα ειναι το λαθος να μην γινει δυστυχημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
ρε συ who απο τους 100 ταριφες ποσοι θεωρεις οτι ειναι πραγματικά επικίνδυνοι;
ειτε απο μαλακινση, ειτε γιατι ειναι τραγικα ηλιθιοι, ειτε λογω ελληνικης μαγκιας στο τιμονι, ειτε αδιαφοριας, ειτε κουρασης, για οποιο λογο.
απο δικια σου εμπειρια με επαγγελματιες που ξερεις, απο αυτα που ακους και βλεπεις συν του οτι εισαι ωρες στο τιμονι και τα βλεπεις απο δυο οπτικες.
Γενικωτερα οι ταριφες δεν μας βλεπουν,ασε που δεν ξερουν με ποσα παει ενα 1000 η ποσο θελει ενα παπι χαρος για να σταματησει οταν πηγαινει με 60.Συνεπως δεν μπορουν να εκτιμησουν την κατασταση,με τα γνωστα αποτελεσματα.
Απο την αλλη κι εμεις κανουμε μαλακιες αβερτα.Δεν γινεται να εχω βγαλει φλας δεξια κι εσυ να μου χωνεσαι θελοντας να αποφυγεις την κινηση.Δεν μπορει να ανεβαινεις την Αλεξανδρας μαλλια ουτε να κατεβαινεις την Κηφισιας αριστερα με 60.
Εγω παντως δεν χρησιμοποιω λεωφορειολωριδα(με τη μηχανη εννοω).Κανω διηθηση τερμα αριστερα κι αν δω αναμενο καπελο ταξι μπροστα μου βαραει συναγερμος.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related