Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και σκέφτομαι τώρα εγώ έτσι στα μπακαλίστικα.
Κάθε χρόνο έχουμε τα ίδια, οι μεν ανακοινώνουν τις Πανελλήνιες συγκεντρώσεις μοτοσυκλετιστών και οι δε κράζουν την όλη διοργάνωση (και με το δίκιο τους κατ'εμέ). Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να σταματήσει αυτό μάγκες, έτσι μπροστά δεν πάμε ποτέ. Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να συγχωνευτούν αυτοί οι δύο κόσμοι να γίνει μια κουβέντα της ανθρωπιάς; Του μέλλοντος του μοτοσυκλετισμού στην Ελλάδα βρε αδερφέ.
Ας πάνε αυτοί που διοργανώνουν "τσόντα" διοργανώσεις τις ίδιες ημερομηνίες εκεί, πηγαίντε ρε παιδιά και μιλήστε τους, 2 στους 10 να σας ακούσουν κερδισμένοι θά'μαστε. Σίγουρα θα πρόκειται για τριήμερο ξενέρας για εσάς, θα είναι όμως για ένα καλό που επιτέλους κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεκινήσει να υπάρχει μεταξύ -όλων- μας.
Σταματήστε για μια χρονιά τις "τσόντες" και αφιερώστε ένα τριήμερο εκεί, τόσα χρόνια δεν σας βλέπουν αυτοί που πρέπει να σας δουν..
![]()
...ετσι φιλε...καποια στιγμη θα πρεπει να υπαρχει ενας θεσμος που να ειναι σεβαστος απο ολους τους λατρεις της μηχανης forum club και ολα τα αλλα να γινεται μια πραγματικη γιορτη των δυο τροχων!! Ειμαι απο Αλεξανδρουπολη...το σκεφτομαι να παω απο τα τοσα που εχω δει κατα καιρους...απο την αλλη λυπαμαι..γιατι θα σβησει αν και μπορει να ειναι για καλο..
![]()