Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: Κασετίνα με εργαλεία Rothewald

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Στο μπαμ γιατί είμαι πνιγμένος ,

λίγο υπομονή αν θέτε να τσεκάρω μερικές τιμές στην χοντρική από ένα προμηθευτή μου και θα σας ενημερώσω - δεν μιλάω για facom και αστρονομικές αξίες αλλά για εργαλεία αντοχής που έχουν εγγύηση εφόρου ζωής και αλλάζονται επιτόπου ...

πάντως πέραν ότι χρειάζονται καλά εργαλεία για την δουλειά την αίσθηση στο χέρι για να λύσεις βίδες δύσκολες την αποκτάτε με εμπειρία ... οπότε προσοχή για να μην κλωτσάτε σπειρώματα και κόβετε κεφάλια ...

Ακη επειδη ενδιαφερομαι οντως να αγορασω μια κασετινα, πες μου περιπου τιμες και μαρκα. ειπαμε μεταξυ 100 και 150 τεμαχιων.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Για του λόγου το αληθές
    Καστανια Σπαστή

Τιμή: 160€ + ΦΠΑ

Για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι ντε και καλά πρέπει κάποιος να πάρει κάτι τέτοιο αλλά τα καλά εργαλεία είναι απλησίαστα και όσο να 'ναι μια διαφορά την έχουν από του κιλού......

Αυτό κρατηθείτε

700 € + ΦΠΑ

Και σίγουρα δεν είναι για μόστρα
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Θα παρακαλέσω να κρατήσουμε το θρεντ στο αρχικό θέμα και να μην αρχίσουμε ο καθένας να βάζει διάφορα εργαλεία.

Αν θέλετε ανοίξτε άλλο θρεντ με παρόμοιο υλικό.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Θα παρακαλέσω να κρατήσουμε το θρεντ στο αρχικό θέμα και να μην αρχίσουμε ο καθένας να βάζει διάφορα εργαλεία.

Αν θέλετε ανοίξτε άλλο θρεντ με παρόμοιο υλικό.
    ρε Νικο εβαλε ο georgio μια κασετινα και ρωτησε αν ειναι καλη..
    γιατι να μην ψαχτουμε, να βρουμε κατι καλο, αφου ενδιαφερομαστε για αγορα??

αυτο θα γινει μονο αν ποσταρει ο καθενας αυτα που εχει βρει...

και για του λογου του αληθες...βρηκα Stanley 75 τεμαχιων.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

OK, μεταφερόμαστε στις ΜοτοΓενικές.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig

Τα stanley ειναι του κιλου, φανταζομαι εκει κολλαει το
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    80 euro εσκασα για μια τετοια σειρα απο σχιστο και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη.
    Αυτην ακριβως αγορασα αλλα αλλη μαρκα (δεν θυμαμαι)

http://www.e-ergaleio.gr/product_inf...roducts_id=904
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Τα stanley ειναι του κιλου, φανταζομαι εκει κολλαει το

βασικα μ'αρεσε το ονομα..εκανε κατι σε "επαγγελματικο"...

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    βασικα μ'αρεσε το ονομα..εκανε κατι σε "επαγγελματικο"...
    Γιατί ψάχνεσαι και δεν πάτε με τον REIN σχιστό που σου είπε??? Δείχνει να γνωρίζει τις ρώσικες ποιότητες οπότε θα πάρεις κάτι και καλό και δεν θα σου πιάσουν τον πισινό.

Από το e-shop και γενικά τέτοιου είδους καταστήματα μην περιμένεις κάτι της προκοπής, του κιλού θα είναι, άλλωστε αυτός μέχρι πρότινος πουλούσε pc.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Γιατί ψάχνεσαι και δεν πάτε με τον REIN σχιστό που σου είπε??? Δείχνει να γνωρίζει τις ρώσικες ποιότητες οπότε θα πάρεις κάτι και καλό και δεν θα σου πιάσουν τον πισινό.

Από το e-shop και γενικά τέτοιου είδους καταστήματα μην περιμένεις κάτι της προκοπής, του κιλού θα είναι, άλλωστε αυτός μέχρι πρότινος πουλούσε pc.

θα γινει και αυτο, απλα θελω να εχω μια ιδεα του τι κυκλοφορει στο νετ και απο τιμες και απο ποιοτητα...

αλλωστε ειπαμε..εγω θελω κατι καθαρα ερασιτεχνικο...για να αλλαζω κουστουμια στο gixxer ή να αλλαζω λαδοφιλτρα στα αλλα, αντε στο τσακιρ κεφι να αλλαξω τακακια και υγρα φρενων...

δεν προκειται να λυσω μοτερ ή να κανω κατι πιο περιπλοκο.
    1ον γιατι δεν ξερω και
    2ον γιατι εχω φιλο τον Rein...:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Έπρεπε να φύγω χθες και βλέπω τώρα ότι έγινε χαμός. Πιστεύω κοίταξα όλες τις κασετίνες που προτάθηκαν, και έχω την εντύπωση ότι αυτή που έχει το καλύτερο value for money είναι αυτή που έβαλα αρχικά.

Το ότι υπάρχουν εργαλείο πανάκριβα το ξέρω. Πολύ θα τα 'θελα αλλά δεν έχω τα λεφτά να τα πάρω. Και η αλήθεια είναι δεν θα τα αξιοποιούσα κιόλας γιατί δεν έχω συνεργείο, δουλειές θέλω να κάνω στο μηχανάκι και το αμάξι.

Δυστυχώς στην αρχική μου ερώτηση δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση, κατά πόσον είναι ποιοτικά τα εργαλεία για τα λεφτά τους. Αυτό που διάβασα κάπου για την καστάνια με προβλημάτισε κάπως, για τα δόντια και το βήμα της.

Για τις κασετίνες που προτάθηκαν. Δεν ψάχνω για τσέπης, ψάχνω μια που να τα έχει όλα. Και προτιμώ μια σαν αυτή που έβαλα, που έχει όλα τα καρύδια, παρά κάποια άλλη που βάζει λιγότερα καρύδια και μου δίνει και μερικά νούμερα πολύγωνα. Ας λύσω τώρα το θέμα καρύδια, και αργότερα αγοράζω μια σειρά πολύγωνα από 6 εως 22 κλπ.

Ευχαριστώ πάντως όλους για το ψάξιμο.

@ catmaster: αν βρεις κάτι θα με ενδιέφερε.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

βασικα ξεχαστε τα πολλα κομματια διαφορετικων ειδων σε μια κασετινα...ειναι απλως κινησεις εντυπωσιασμου...

μια διασταση ανα σειρα...παρτε μια κασετινα με καρυδακια 1/2 ιντσας και αλλη μια 1/4 και θα στε κομπλε για το 95% των περιπτωσεων...

μια ακομη κασετινα με αλλεν-τορξ και ανταπτορα για μανελα 1/2,μια σειρα γερμανοπολυγωνα και μια σειρα κατσαβιδια facom,μια και οι τιμες τους ειναι μικρες αναλογικα με την ποιοτητα τους...

ενα σφυροκατσαβιδο κι ενα καμινετακι επισης για τα δυσκολα και τελος δυο γαλλικα,δυο καλες πενσες ,εναν καλο μαγνητη κι ενα καλο κοφτακι...

με τα παραπανω θα ειστε κομπλε για σχεδον ολες τις δουλειες που μπορει να κανει ενας ερασιτεχνης στο μηχανακι του...υπολογιστε γυρω στα 500 ευρω συνολικα για καλη ποιοτητα...

αυτα χοντρικα...απο κει και περα ο καθενας παιρνει οτι νομιζει οτι του χρειαζεται...

αν πατε σπυρου πατση η σε οποιαδηποτε περιοχη βιομηχανικων θα βρειτε τα παντα...ειδικα σπυρου πατση παιζουν συχνοτατα πολυ καλες προσφορες...

αλλιως σχιστο...

υ.γ. εδω ειναι τα δικα μου καινουρια μωρα μια και ηταν καιρος για ανανεωση στα δυναμοκλειδα μου...φυσικα norbar μια και ειναι τα καλυτερα του κοσμου...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	28022011286 (600 x 337).jpg 
Προβολές:	416 
Μέγεθος:	44,1 KB 
ID:	223945
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Έπρεπε να φύγω χθες και βλέπω τώρα ότι έγινε χαμός. Πιστεύω κοίταξα όλες τις κασετίνες που προτάθηκαν, και έχω την εντύπωση ότι αυτή που έχει το καλύτερο value for money είναι αυτή που έβαλα αρχικά.

Το ότι υπάρχουν εργαλείο πανάκριβα το ξέρω. Πολύ θα τα 'θελα αλλά δεν έχω τα λεφτά να τα πάρω. Και η αλήθεια είναι δεν θα τα αξιοποιούσα κιόλας γιατί δεν έχω συνεργείο, δουλειές θέλω να κάνω στο μηχανάκι και το αμάξι.

Δυστυχώς στην αρχική μου ερώτηση δεν έχω πάρει ακόμα απάντηση, κατά πόσον είναι ποιοτικά τα εργαλεία για τα λεφτά τους. Αυτό που διάβασα κάπου για την καστάνια με προβλημάτισε κάπως, για τα δόντια και το βήμα της.

Για τις κασετίνες που προτάθηκαν. Δεν ψάχνω για τσέπης, ψάχνω μια που να τα έχει όλα. Και προτιμώ μια σαν αυτή που έβαλα, που έχει όλα τα καρύδια, παρά κάποια άλλη που βάζει λιγότερα καρύδια και μου δίνει και μερικά νούμερα πολύγωνα. Ας λύσω τώρα το θέμα καρύδια, και αργότερα αγοράζω μια σειρά πολύγωνα από 6 εως 22 κλπ.

την ιδια λογικη εχουμε αλλα το θεμα ειναι να μην παρεις μια κασετινα 150 τεμαχιων π.χ. και σου μεινουν τα μισα στα χερια ή (ακομα χειροτερα) πας να κανεις μια δουλεια και αντ'αυτου κανεις ζημια...
    και εγω ειμαι υπερ της λογικης "οσο περισσοτερα σε μια κασετινα τοσο καλυτερα", αλλα απο την αλλη αυτο κρυβει και κινδυνους γιατι πεφτει η ποιοτητα.
    εγω παντως αφου κανω και την βολτα στο σχιστο και αφου εχω ψαξει νετ, θα αποφασισω για αγορα...
    δελεαστικοτατη η τιμης της γερμανικης κασετινας αλλα αν ειναι μετα να τρεχω, ασ'το καλυτερα...

Tα πράγματα είναι πάντα πολύ απλά.

Υπάρχουν αρκετές παροιμίες κατάλληλες για την περίπτωσή μας όπως:

α. Ό,τι πληρώσεις παίρνεις ή
    β. Η φτώχια τρώει τον παρά....

Αν κάποιος ξεβιδώνει μία βίδα το τρίμηνο τότε δεν θα πάει φυσικά να πάρει ένα κατσαβίδι των 30€. Αν πάλι την έχει δει Bob ο μάστορας, τότε θα τα ακουμπήσει κανονικά για κάθε τι που θα πάρει για να μην κάνει ζημιά ή για να κάνει την δουλειά του ποιο εύκολα/γρήγορα.

Αποφασίστε σε ποια κατηγορία ανήκετε κι αγοράστε ανάλογα.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio

Δεν υπαρχει λογος να κολλας οτι τα θελεις ολα τωρα. Κανε αυτο που σου ειπε ο rein, χτιζε σιγα σιγα με κασετινες ποιοτικες και buy along the way.

Απο ολες τις κασετινες που προταθηκαν η halfords ειναι η καλλιτερη αγορα για τα χρηματα της. Το μονο της κακο ειναι οτι περιεχει και μη μετρικα εργαλεια που θα σου ειναι αχρηστα (και θα πρεπει να στην αγορασει καποιος απο αγγλια ), αλλα στην τιμη που παιζει ειναι ευκαιρια. Εναλλακτικα για αρχη παρε την μικρη κασετινα με καρυδακια και καστανια proxxon απο το ιδιο μαγαζι που παρεθεσες αρχικα.

Κοιτα και στο ebay.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2012, 14:52
  2. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2003, 08:22