Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Θεμα διπλωματικης

...touch the wind...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Μιας που είσαι και νέο κοπέλι,κι έχεις καιρό ακόμα,να πα να μάθεις καμμιά τέχνη,υδραυλικός ας πούμε,να χεστείς στο τάλληρο.
    Εκτός πια κι αν το φυσάει ο μπαμπάς σου,οπότε ασχολήσου με ό,τι παπαριά θέλεις,σαν όλες αυτές που σου λένε οι από πάνω.

ενδιαφερον αποψη...
    δυστυχως η ευτυχως οι γονεις μου δεν το φυσανε αλλα με εμαθαν αξιες και ηθος το οποιο δεν αγοραζετε πουθενα και για κανενα ποσο, και αυτο δεν το αλλαζα για ολο το πλουτο του κοσμου..
    δοξα το θεο το πρωτο μου πτυχιο ειναι πανω στον αυτομοτισμο καθως εχω τον τιτλο μηχανικος αυτοματισμου..τεχνη που μου αρεσει στο full και δεν ξεχνιετε..

p.s να φανταστω οτι εισαι κρητικος φιλε μου??το καλοκαιρακι κατα πασα πιθανοτητα θα παω χανια οποτε χαρα μου να κερασω μια ρακη σε καμια συναντηση με ολους τους ομοιοπαθεις εκει κατω..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Θεμα διπλωματικης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mpielas
    το οτι ειναι κατι σχετικο με μηχανες το κανει πιο δελεαστικο για επιλογη...αλλα ποιες προσπαθειες??νομιζω οτι το υλικο ειναι πολυλιγο μιας και ιδιαιτερες προσπαθειες δεν υπαρχουν.
    η ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.

πολύ βοήθεια δεν μπορώ να σου δώσω γιατί είμαι σε άλλη ... κατηγορία (εννοώ επαγγελματικά)

θα μπορούσες όμως, π.χ. να δεις τι επίδραση είχε η όλη ιστορία της απόσυρσης.

Και όταν λέω "όλη" εννοω από την εξαγγελία μέχρι την υλοποίησης.
    Πώς ας πούμε επηρέασε η εξαγγελία; θετικά ή αρνητικά;
    ισχύει το ίδιο και για τους "μαντράδες";

Επίσης μπορείς να το συνδέσεις με τη φορολογία των αυτοκινήτων και των μηχανών, τα τεκμήρια κλπ (ως εξωτερικούς παράγοντες)

...touch the wind...

Re: Re: Re: Re: Θεμα διπλωματικης

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    πολύ βοήθεια δεν μπορώ να σου δώσω γιατί είμαι σε άλλη ... κατηγορία (εννοώ επαγγελματικά)

θα μπορούσες όμως, π.χ. να δεις τι επίδραση είχε η όλη ιστορία της απόσυρσης.

Και όταν λέω "όλη" εννοω από την εξαγγελία μέχρι την υλοποίησης.
    Πώς ας πούμε επηρέασε η εξαγγελία; θετικά ή αρνητικά;
    ισχύει το ίδιο και για τους "μαντράδες";

Επίσης μπορείς να το συνδέσεις με τη φορολογία των αυτοκινήτων και των μηχανών, τα τεκμήρια κλπ (ως εξωτερικούς παράγοντες)

Φορολογια προφανως εννοεις αυξηση φπα κτλ ετσι?...βεβαια εκει σαν θεμα θα ειναι η αγορα γενικοτερα και η διαορφωση της με τις εξελιξεις στο περιβαλλον...αλλα αξιζει να το εχουμε σαν ιδεα..
    σε ευχαριστω..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Re: Re: Re: Θεμα διπλωματικης

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mpielas
    Φορολογια προφανως εννοεις αυξηση φπα κτλ ετσι?...βεβαια εκει σαν θεμα θα ειναι η αγορα γενικοτερα και η διαορφωση της με τις εξελιξεις στο περιβαλλον...αλλα αξιζει να το εχουμε σαν ιδεα..
    σε ευχαριστω..
    οχι μόνο φπα.

αλλά και τέλη κυκλοφορίας και τεκμήρια και γενικά διάφορες "φορολογικού ενδιαφέροντος" διατάξεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν την αγορά των ΙΧ.

π.χ. γιατί να αγοράσω 2λιτρο αν θα πρέπει να πληρώνω τέλη 2000 ευρώ τον χρόνο;

Μια και τα "χρώματα και ψυχολογία" ήταν εξαρχής στα υπόψην, περιόρισέ το σε μηχανές και εξοπλισμό και θα σε βάλουμε μετά πρώτο τραπέζι πίστα στο φλόρουμ..

edit. Και όχι μόνο με το συγκεκριμένο θέμα.. αρκεί να έχει θέση εδώ μέσα αυτό που θα επιλέξεις.

Btw, μια και ετοιμάζεσαι να γράψεις κατεβατά στη διπλωματική σου, προσοχή σε λάθη που βγάζουν μάτι.. μια άποψη/ιδέα ενδέχεται να είναι "ενδιαφέρουσα" (και όχι ενδιαφέρον).

safety doesn't happen by accident

...touch the wind...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Μια και τα "χρώματα και ψυχολογία" ήταν εξαρχής στα υπόψην, περιόρισέ το σε μηχανές και εξοπλισμό και θα σε βάλουμε μετά πρώτο τραπέζι πίστα στο φλόρουμ..

edit. Και όχι μόνο με το συγκεκριμένο θέμα.. αρκεί να έχει θέση εδώ μέσα αυτό που θα επιλέξεις.

Btw, μια και ετοιμάζεσαι να γράψεις κατεβατά στη διπλωματική σου, προσοχή σε λάθη που βγάζουν μάτι.. μια άποψη/ιδέα ενδέχεται να είναι "ενδιαφέρουσα" (και όχι ενδιαφέρον).

σε αυτο εχεις μεγαλο δικιο στα λαθη..απλα το ενδιαφερον πηγαινε στο θεμα και οχι στην αποψη,εκει πρεπει να παιχτηκε μπερδεμα..σε ευχαριστω πολυ παντως..μετα σκεψου το κειμενο θα το τσεκαρει μια φιλη φιλολογος για να αποφυγουμε τετοια λαθη..
    χρωματα και ψυχολογια ειναι αρκετα ενδιαφερον...

ενα προχειρο παραδειγμα ειναι αυτο με τον Αγιο Βασιλη, αρχικα το ξερετε οτι ηταν πρασινο χρωμα?μετεπειτα η coca cola τον εκανε κοκκινο και καθιερωθηκε..

...touch the wind...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Θεμα διπλωματικης

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    οχι μόνο φπα.

αλλά και τέλη κυκλοφορίας και τεκμήρια και γενικά διάφορες "φορολογικού ενδιαφέροντος" διατάξεις που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επηρεάζουν την αγορά των ΙΧ.

π.χ. γιατί να αγοράσω 2λιτρο αν θα πρέπει να πληρώνω τέλη 2000 ευρώ τον χρόνο;

σωστο και αυτο, θα το κοιταξω σαν ενδεχομενο μελετης...Tnx...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. BMW θέμα #2.1 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2004, 14:28
  2. Προβληματισμος διχως θεμα....
    από ireneepi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 13:01
  3. BMW θέμα #2 (νέα μοντέλα)
    από NLS στο forum Νέα