Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: περι ΕΚΑΒ

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Μάλλον έχετε μπερδέψει τα πράγματα εδω μέσα. Οι πιο πολλοί πιστεύετε οτι ο διασώστης πρέπει ν αξέρει να κάνει μια ΚαΡδιοΑναΠνευστικήΑναζωογώνηση και είναι κομπλέ απο γνώσεις να βγει έξω να σώζει κόσμο. Δηαλδή θα βγεί έξω και θα σώζει μόνο όσους κάνουν ΚαρδιοΑναπνευστική ανακοπή. Οι άλλοι όλοι να σωθούν μόνοι τους μωρέ σιγά το πράγμα.
    Ενας διασώστης πρέπει να ξέρει ένα σωρό απο πράξεις που θα σώσουν ή θα μεταφέρουν με ασφάλεια εναν ασθενη-τραυματία στο νοσοκομείο για την περαιτέρω αντιμετώπιση. Δηλαδή έναν πολύ μεγάλο όγκο πληροφοριών τα οποία δεν γίνεται να τα μάθει κάποιος με απλά σεμινάρια.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δεν μου αρέσει να συμμετέχω σε τέτοιες συζητήσεις μέσα από ένα φόρουμ και σπάνια το κάνω.
    Και είναι η δεύτερη φορά γράφω και μάλιστα στο ίδιο θρεντ.

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουν μερικοί ρε γαμώτο, πως "κάποιοι" μια το γυρίζουν στο τσάμικο και την άλλη στον αμανέ και οι υπόλοιποι χορεύουν ανάλογα τον ρυθμό?

Με τα ίδια κριτήρια γνώσεων κτλ μπαίνει κάποιος σαν οδηγός τραμ και με τα ίδια στο Εκαβ? Μήπως σε κάποιους τομείς του δημοσίου το επίπεδο γνώσεων που ζητήθηκε ήταν εξαιρετικά χαμηλό? Εγώ θυμάμαι σε πολλούς τομείς δεν χρειαζόταν ούτε καν απολυτήριο λυκείου. Να τον πάρεις τώρα αυτόν και να τον κάνεις τι? Να τον βάλεις να σώσει το παιδί σου με δυο μαθήματα που θα του κάνεις στα 40 του χρόνια?
    Για τους οδηγούς απορριμματοφόρου το μόνο που απαιτούνταν ήταν να έχει επαγγελματικό δίπλωμα. Αργότερα όσους δεν χρειαζόμαστε να τους κάνουμε δασκάλους λέω εγώ, για να μην πληρώνουμε καινούριους και για να μην χάσουν και αυτοί οι άνθρωποι την δουλειά τους. Θα τους βάλουμε να διαβάσουν ρε παιδί μου!
    Λίγο παραπάνω απ' αυτούς που θα μπουν στο εκαβ. Έτσι κι αλλιώς τα πιτσιρίκια δεν διαβάζουν πια, όλη τη μέρα στο νετ είναι! Γιατί να πληρώνουμε δασκάλους?

Με αυτόν τον τρόπο δεν αναβαθμίζεται μια υπηρεσία. Με αυτόν τον τρόπο απλά ασκείται η πολιτική του παραλόγου. Και οι μισοί από μας είμαστε ευχαριστημένοι γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειαστεί να πληρώσουμε παραπάνω ενώ οι άλλοι μισοί αδιαφορούμε. Εξαιρέσεις φυσικά υπάρχουν. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και κανά δυο τρεις άλλοι.
    Sent from me using a computer.

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Εγώ είμαι μαζί σας, αν κάποια βολεμένα κομματόσκυλα πλέον περισσεύουν, ας τα ταΐσουν τα ζώα που τα διόρισαν ή τα κόμματά τους.

Επίσης, οι μεμψιμοιρίες και οι ωχαδερφισμοί δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας πλέον.

Πρέπει να κάνουμε κάτι τώρα για να μας σώσει ο οδηγός του ΕΚΑΒ όταν θα χρειαστεί.

Μα πραγματικά φαντάζεστε οδηγό τρόλει στο ασθενοφόρο?

Θα πηγαίνει με 20 και δεν θα μπορεί με τίποτα να στρίψει από εκεί που δεν υπάρχουν γραμμές από πάνω του
    "Qu ils mangent de la brioche"

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46
  2. περι βενζινης
    από bsari στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 01:48
  3. Περι γουρουνιων ο λογος!!!!