Το Bandit 650 είναι η καλύτερη μου street, και σχεδόν μόνη, επιλογή μαζί με το ER-6n της kawasaki.. Το cbf το έβγαλα από την εξίσωση γιατί δεν μου πολυαρέσει και γιατί πρόσεξα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ανταλλακτικά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Παρε ενα Banditt 650 να σωθεις. Οτι καλυτερο περνεις σε αυτα τα χρηματα. Αξιοπιστια, αξιοπρεπεις επιδοσεις, σε ταξιδακια δεν λεει οχι, σταθερο και θα σου κανει ολα τα χατηρια. Τρομερη επιλογη, δεν ξερω καποιον που να περασε απο τα χερια του και να το μετανιωσε. Και θα περασεις και ενα χαλαρο χωματοδρομο αν χρειαστει χωρις να εχεις προβλημα....
Ελα δες τα απο κοντα ολα οσα διαλεξες, οποτε θελεις. Σε μια καφεδοσυναντηση θα δεις και θα μαθεις τα παντα απο ιδιοκτητες...
Με τα σουπερ μοταρντ θα κλειστεις παλι στην πολη σου... Δεν ειναι για ταξιδακια και ειναι πολυ κουραστικα.... Η Κρητη δει ειναι καποιο νησακι σαν τη Λερο, εχει αρκετες αποστασεις να διανυσεις αν γουσταρεις....
Το πρόβλημα όμως με το bandit είναι ότι με το καλημέρα στοιχίζει 1500 ευρώ πάνω, με αναγκάζει να κρατήσω και το ybr για την πόλη γιατί από ότι καταλαβαίνω θα μου πέσει βαρύ οπότε φτάσαμε στις 2500 ευρώ διαφορά στο πορτοφόλι μου και αυτό που κυρίως φοβάμαι είναι ότι η συντήρηση του θα κοστίζει 2 φορές όσο ενός μονοκύλινδρου..
Πως να έρθω ρέθυμνο? Να ρθείτε εσείς εδώ που μου μεταφέρατε την έδρα του Κρητικού μοτό με τα restore![]()
![]()
ΥΓ ούτως η άλλως φΗμες λένε ότι ο δόκτορας στο Ρέθυμνο - Ηράκλειο καμπυλώνει τον χωροχρόνο με το busa..![]()