Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: Μπερδεύοντας την... με την βούρτσα..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Παρε ενα Banditt 650 να σωθεις. Οτι καλυτερο περνεις σε αυτα τα χρηματα. Αξιοπιστια, αξιοπρεπεις επιδοσεις, σε ταξιδακια δεν λεει οχι, σταθερο και θα σου κανει ολα τα χατηρια. Τρομερη επιλογη, δεν ξερω καποιον που να περασε απο τα χερια του και να το μετανιωσε. Και θα περασεις και ενα χαλαρο χωματοδρομο αν χρειαστει χωρις να εχεις προβλημα....

Ελα δες τα απο κοντα ολα οσα διαλεξες, οποτε θελεις. Σε μια καφεδοσυναντηση θα δεις και θα μαθεις τα παντα απο ιδιοκτητες...

Με τα σουπερ μοταρντ θα κλειστεις παλι στην πολη σου... Δεν ειναι για ταξιδακια και ειναι πολυ κουραστικα.... Η Κρητη δει ειναι καποιο νησακι σαν τη Λερο, εχει αρκετες αποστασεις να διανυσεις αν γουσταρεις....
    Το Bandit 650 είναι η καλύτερη μου street, και σχεδόν μόνη, επιλογή μαζί με το ER-6n της kawasaki.. Το cbf το έβγαλα από την εξίσωση γιατί δεν μου πολυαρέσει και γιατί πρόσεξα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ανταλλακτικά...

Το πρόβλημα όμως με το bandit είναι ότι με το καλημέρα στοιχίζει 1500 ευρώ πάνω, με αναγκάζει να κρατήσω και το ybr για την πόλη γιατί από ότι καταλαβαίνω θα μου πέσει βαρύ οπότε φτάσαμε στις 2500 ευρώ διαφορά στο πορτοφόλι μου και αυτό που κυρίως φοβάμαι είναι ότι η συντήρηση του θα κοστίζει 2 φορές όσο ενός μονοκύλινδρου..

Πως να έρθω ρέθυμνο? Να ρθείτε εσείς εδώ που μου μεταφέρατε την έδρα του Κρητικού μοτό με τα restore

ΥΓ ούτως η άλλως φΗμες λένε ότι ο δόκτορας στο Ρέθυμνο - Ηράκλειο καμπυλώνει τον χωροχρόνο με το busa..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Το Bandit 650 είναι η καλύτερη μου street, και σχεδόν μόνη, επιλογή μαζί με το ER-6n της kawasaki.. Το cbf το έβγαλα από την εξίσωση γιατί δεν μου πολυαρέσει και γιατί πρόσεξα ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ανταλλακτικά...

Το πρόβλημα όμως με το bandit είναι ότι με το καλημέρα στοιχίζει 1500 ευρώ πάνω, με αναγκάζει να κρατήσω και το ybr για την πόλη γιατί από ότι καταλαβαίνω θα μου πέσει βαρύ οπότε φτάσαμε στις 2500 ευρώ διαφορά στο πορτοφόλι μου και αυτό που κυρίως φοβάμαι είναι ότι η συντήρηση του θα κοστίζει 2 φορές όσο ενός μονοκύλινδρου..

Πως να έρθω ρέθυμνο? Να ρθείτε εσείς εδώ που μου μεταφέρατε την έδρα του Κρητικού μοτό με τα restore

ΥΓ ούτως η άλλως φΗμες λένε ότι ο δόκτορας στο Ρέθυμνο - Ηράκλειο καμπυλώνει τον χωροχρόνο με το busa..
    eppάκο ....... συμφωνώ απόλυτα με το δόκτορα ....... μακριά απο το στράντα ....... μα πολύ μακριά λέμε ....... μακριά και από τα μοτάρντ ...... ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ....... όσο για το να κρατήσεις το YBR αν πάρεις το Bandit ....... δεν νομίζω ότι χρειάζεται ........ όλα συνήθεια είναι ....... μην ξεχνάς ότι το Ηράκλειο δεν έχει σημαντικό κυκλοφοριακό πρόβλημα και σταμάτα - ξεκίνα ..... άλλωστε η βασικότερη διαδρομή που κάνεις είναι από την παραλιακή .......

Μανιβελάτο μέλος
    Η ώρα πλησιάζει.. Προσπαθώ να περιμένω το τέλος της εξεταστικής μπας και πάρω πτυχίο ποτέ..

Οπότε έχουμε και άλλες ερωτήΞεις.. Έχω βρει ένα hornet του 2000 και ένα του 02 όπως το κόβω.. Το πρώτο μου φαίνεται προσεγμένο όσο μπορώ να διακρίνω από τις φωτογραφίες (έχει κάποιες κοντινές σε αλυσίδα γρανάζια καλάμια κτλπ) όμως είναι φορτωμένο με 90.000 χλμ.. Το δίνει 1800 ευρώ δηλώνοντας ασφαλώς άριστη κατάσταση και δεκτό έλεγχο.. Επειδή όμως ο έλεγχος δεν είναι εύκολος και θέλω να μαζέψω 2-3-4 πιθανά ώστε να ανέβω Αθήνα να τα δω μαζεμένα (είμαι Κρήτη) ρωτάω..

Θα φτάσουμε τα 120-130.000 χλμ αν του έχει φερθεί καλά ή θα ψάχνω πιστόνια κυλίνδρους νέο μοτέρ κτλπ.. Είναι κάτι που μπορεί με ένα καλό ποσοστό επιτυχίας να μαντέψει ο μηχανικός που θα το στείλω να το ελέγξει?

Για πείτε οι κάτοχοι hornet.. τα έχετε φτάσει αυτά τα χλμ χωρίς εκπλήξεις?

Εδώ και το εν λόγω μηχανάκι..

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1428661/
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2004, 17:15
  2. Τι Εγινε Με Την Πιτα?????
    από periklisk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 13:15
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25
  4. Γελαστε Με Την ΨυΧη Σασ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ