Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 136

Θέμα: Να πάνε όλοι στο αγυριστο με το κολοκράτος που έχουμε,

Παλαιό μέλος
    γνωμη μου που δεν ειναι αναγκη να την λαβεις υποψιν αφου ειμαι απεξω απο το χορο και δεν ειμαι αμεσα εμπλεκομενος ειναι οτι θα πρεπει να το πας μεχρι τερμα και μαλιστα επιθετικα λεγοντας τους μαλιστα σε προσωπικο επιπεδο οτι οτιδηποτε συμβει σε αγαπημενα σου προσωπα τους θεωρεις υπευθυνους!!!
    αν κανεις πισω την επομενη φορα αφου βλεπουν οτι τους παιρνει μαζι σου θα εναι να σε ξεβρακοσουν και εγω δεν ξερω τι αλλο......
    ειναι καλο οτι τους ξερεις προσωπικα αυτους καθως και τις οικογενειες τους.....και αντι να κοιωτεψεις εσυ να κοιωτεξουν αυτοι μια και για αρκετο καιρο θα ειναι στην φυλακη και εσυ στην απεξω!!!!
    ενημερωσε δικαστηριο,αστυνομια κλπ εγγραφως και με δικηγορο οτι δεχεσε απειλες εσυ και η οικογενεια σου και ζητα την προστασια !!!
    εγω θα τους πηγαινα βιτσα που λενε στο χωριο μου και οταν θα με εβλεπαν θα εκοβαν δρομο απο μπροστα μου αλλα ειπαμε ειμαι εξω απο το χορο και μπορει να λεω οτι θελω!!!
    καλαματιανος

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
    γνωμη μου που δεν ειναι αναγκη να την λαβεις υποψιν αφου ειμαι απεξω απο το χορο και δεν ειμαι αμεσα εμπλεκομενος ειναι οτι θα πρεπει να το πας μεχρι τερμα και μαλιστα επιθετικα λεγοντας τους μαλιστα σε προσωπικο επιπεδο οτι οτιδηποτε συμβει σε αγαπημενα σου προσωπα τους θεωρεις υπευθυνους!!!
    αν κανεις πισω την επομενη φορα αφου βλεπουν οτι τους παιρνει μαζι σου θα εναι να σε ξεβρακοσουν και εγω δεν ξερω τι αλλο......
    ειναι καλο οτι τους ξερεις προσωπικα αυτους καθως και τις οικογενειες τους.....και αντι να κοιωτεψεις εσυ να κοιωτεξουν αυτοι μια και για αρκετο καιρο θα ειναι στην φυλακη και εσυ στην απεξω!!!!
    ενημερωσε δικαστηριο,αστυνομια κλπ εγγραφως και με δικηγορο οτι δεχεσε απειλες εσυ και η οικογενεια σου και ζητα την προστασια !!!
    εγω θα τους πηγαινα βιτσα που λενε στο χωριο μου και οταν θα με εβλεπαν θα εκοβαν δρομο απο μπροστα μου αλλα ειπαμε ειμαι εξω απο το χορο και μπορει να λεω οτι θελω!!!

Mε κάποια πράγματα στο ''Νησί'' δεν παίζεις.
    Απο τις αναφορές του παιδιού, για το περίφημο χωριό και τον φοιτητή, οι ''πέτσακες'' δεν παίζουν.
    Νομίζω οτι δεν θα βγάλει έυκολα άκρη. Ο μόνος τρόπος, και λυπάμαι που το λέω, είναι να βρεί και αυτός αντίστοιχους , και να τα βρούνε αλλιώς. Σε παρόμοια δική μου περίπτωση πάντως, έτσι έγινε, αν και δεν είχα να κάνω με τέτοια αποβράσματα.
    Προσεχτικά, και υπομονετικά.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τελικα υπαρχουν φασεις και καταστασεις που αυτο το ''εγω ειμαι αυτος που δε θα λυγισω μπροστα σε τπτ,αυτος που θα αλλαξει με τη σταση του τον κοσμο ολο,αυτος που θα........'' παει περιπατο.

δεν ειναι κακο.ενστικτο επιβιωσης λεγεται και το εχουμε ολοι.καλο ειναι να θυμομαστε που και που οτι το εχουμε και αυτο.

αυτα σαν μια γενικη προσεγγιση.

επι του θεματος.η πολεμας (και στον πολεμο υπαρχουν απωλειες) η πας πασο (νοιωθοντας ψυχικα βιασμενος στην αρχη) και καποια στιγμη το ξεπερνας και το βαζεις στο πισω μερος του μυαλου σου και συνεχιζεις.

δικα σου τα γενια δικα σου και τα χτενια.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

καλα εκανες...και δεν εισαι κοτα...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    καλα εκανες...και δεν εισαι κοτα...
    εγω θα ελεγα 'καλα εκανες που εκανες την κοτα'.
    Η μανα του φευγα δεν εκλαψε ποτε.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    [...]επι του θεματος.η πολεμας (και στον πολεμο υπαρχουν απωλειες) η πας πασο (νοιωθοντας ψυχικα βιασμενος στην αρχη) και καποια στιγμη το ξεπερνας και το βαζεις στο πισω μερος του μυαλου σου και συνεχιζεις.[...]
    Μια καλή επιλογή ειναι να φυγει απ' το νησι να ησυχάσει απο τέτοια
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ημίτρελε, έπραξες έξυπνα...

Όταν κανένας δεν θα τρέξει να σε βοηθήσει (είτε κράτος λέγεται αυτό είτε τοπική κοινωνία) και είσαι μόνος αντιμέτωπος με την ωμή βία (ειδικότερα σε συγγενικά σου πρόσωπα) τότε η μόνη έξυπνη λύση είναι να απομακρυνθείς από το πρόβλημα.

Δεν είναι δελεία αυτό. Ούτε "ανδρισμός" ή μαγκιά να εναντιωθείς σε ένα κατεστημένο ή περιβάλλον όπως πολύ καλά το περιέγραψαν πιο πάνω...

@gs500f : Μάλλον ζεις στο φαρ ουεστ ή σε κάποιο μηθυστόρημα. Εδώ σπάει το πόδι του ο Ιερόνυμος και σηκώνουν Super Puma να τον φέρουν στο ΚΑΤ και μια 32χρονη εγγυος κοπέλα πεθαίνει στην Κοζάνη από αιμοραγία εν έτει 2011 επειδή στα νοσοκομεία της περιοχής δεν υπάρχουν ταυτόχρονα μαιευτική και παιδιατρική κλινική και δεν σηκώθηκε ούτε RC Heli.. Θα πάει λεει στο εκβιαστών και θα πει στους εκβιαστές ότι θα τους κάνουν ντα αμα τους πειράξουν.... Είμαι σίγουρος ότι εσύ έτσι θα έκανες βέβαια.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Δεν είναι δελεία αυτό. Ούτε "ανδρισμός" ή μαγκιά να εναντιωθείς σε ένα κατεστημένο ή περιβάλλον όπως πολύ καλά το περιέγραψαν πιο πάνω...
    Συμφωνω με το πνευμα γενικοτερα, μονο να πω (επι της συγκεκριμενης προτασης) οτι δεν χρειαζεται να βαφτιζουμε τη παπια ψαρι. Ειναι δειλεια και ειναι ανθρωπινη και εχει και πλακα και εγω το ιδιο θα εκανα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Συμφωνω με το πνευμα γενικοτερα, μονο να πω (επι της συγκεκριμενης προτασης) οτι δεν χρειαζεται να βαφτιζουμε τη παπια ψαρι. Ειναι δειλεια και ειναι ανθρωπινη και εχει και πλακα και εγω το ιδιο θα εκανα.
    επειδη το συνεχιζεις με το ''δειλια'' και το ''κοτα''....μπορεις να ερμηνευσεις αυτες τις 2 λεξεις???

applied... Το avatar του/της paTman_the
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ...ενστικτο επιβιωσης λεγεται και το εχουμε ολοι.καλο ειναι να θυμομαστε που και που οτι το εχουμε και αυτο.

επι του θεματος.η πολεμας (και στον πολεμο υπαρχουν απωλειες) η πας πασο (νοιωθοντας ψυχικα βιασμενος στην αρχη) και καποια στιγμη το ξεπερνας και το βαζεις στο πισω μερος του μυαλου σου και συνεχιζεις.
    ΚΑΤ' ΕΜΕ κάνεις ένα ίσως λεπτό, αλλά με τεράστια σημασία λάθος.

Ενστικτο επιβίωσης είναι το να μη θες να πεθάνεις. Το να προστατεύεις την οικογένειά σου (ή να μην είσαι διατεθειμένος να πάρεις τις ζωές τους στο λαιμό σου) το βρίσκω απλά ανθρώπινο.

Ακόμα και σαν πόλεμο να το δεις, όταν τα πολυβόλα(και είναι και πολλά...) είναι στημένα στις γύρω γύρω κορφές και σε περιμένουν το να κάνεις μεταβολή δεν είναι δειλία αλλά στρατηγική.

Αυτά από μένα, καλή συνέχεια φίλε τρελέ, μην μασάς από τους αλήτες αλλά φρόντισε να ξεμπλέξεις από αυτούς.
    Υπάρχει ζωή πριν το θάνατο;

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Να σας ρωτησω κατι εσας τους Κρητικους ρε παιδια... ;; Πιστολες εχετε στα σπιτια σας... οι θειοι σας; Το ξερετε οτι ειναι παρανομο φυσικα οπως και η χρήση τους. Το ξέρετε φανταζομαι σαν συνεχεια οτι το ξέρουν και οι αρχες και κανουν τα στραβα ματια.... οπως και ισως ολο και καποια κληση θα μας εχει σβησει κανας κουμπαρος....

τι θελω να πω...

οταν η παρανομια στρεφεται εναντιον μας τρεχουμε σαν κολοβα σκυλια να δικαιωθούμε, οσο ομως παρανομουμε εμεις δεν τρεχει κάστανο... ;

Ο φιλος καλα εκανε/κανει και βαζει σαν προτεραιοτητα την ανθρωπινη ζωη απο την ψευτο-υπερηφάνεια. Αυτη ειναι μαγκια!

Ο πραγματικος μαγκας Κρητικος, ετσι οπως θελω να τον ξερω, αυτη την στιγμη σκυβει το κεφαλι απο την ντροπη και αηδιαζει με τον τροπο που εκμεταλλευτηκαν την γη και το ονομα του οι ιδιοι του οι συντοπιτες. Αφηστε μερικοι τις δικαιολογιες και τα "εθιμα" και τις συνηθειες και το ετσι ειναι εδω τα πράγματα κατα μερους... το μονο που υπαρχει πλεον απο οτι ακουω ειναι σαπίλα και γκανγκστερισμος φεουδαρχικου τυπου.... και οτ κακο ειναι οτι ολοι το ξέρετε

ας τα λεμε τουλαχιστον με το ονομα τους εφοσον τα ξερουμε τα πραγματα
    Ban 'em all

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paTman_the
    Κάνεις ένα ίσως λεπτό, αλλά με τεράστια σημασία λάθος.

......
    ειναι απλως θεμα ορισμου.ΚΑΤ' ΕΣΕ λοιπον κανω ενα ισως λεπτο, αλλα με τεραστια σημασια λαθος.και αυτο μπορω να το δεχτω.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Να σας ρωτησω κατι εσας τους Κρητικους ρε παιδια... ;; Πιστολες εχετε στα σπιτια σας... οι θειοι σας; Το ξερετε οτι ειναι παρανομο φυσικα οπως και η χρήση τους. Το ξέρετε φανταζομαι σαν συνεχεια οτι το ξέρουν και οι αρχες και κανουν τα στραβα ματια.... οπως και ισως ολο και καποια κληση θα μας εχει σβησει κανας κουμπαρος....

τι θελω να πω...

οταν η παρανομια στρεφεται εναντιον μας τρεχουμε σαν κολοβα σκυλια να δικαιωθούμε, οσο ομως παρανομουμε εμεις δεν τρεχει κάστανο... ;

Ο φιλος καλα εκανε/κανει και βαζει σαν προτεραιοτητα την ανθρωπινη ζωη απο την ψευτο-υπερηφάνεια. Αυτη ειναι μαγκια!

Ο πραγματικος μαγκας Κρητικος, ετσι οπως θελω να τον ξερω, αυτη την στιγμη σκυβει το κεφαλι απο την ντροπη και αηδιαζει με τον τροπο που εκμεταλλευτηκαν την γη και το ονομα του οι ιδιοι του οι συντοπιτες. Αφηστε μερικοι τις δικαιολογιες και τα "εθιμα" και τις συνηθειες και το ετσι ειναι εδω τα πράγματα κατα μερους... το μονο που υπαρχει πλεον απο οτι ακουω ειναι σαπίλα και γκανγκστερισμος φεουδαρχικου τυπου.... και οτ κακο ειναι οτι ολοι το ξέρετε

ας τα λεμε τουλαχιστον με το ονομα τους εφοσον τα ξερουμε τα πραγματα

+ Όσα θες Χρήστο!
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ο Stabak καλα τα λεει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    επειδη το συνεχιζεις με το ''δειλια'' και το ''κοτα''....μπορεις να ερμηνευσεις αυτες τις 2 λεξεις???
    Για μενα η διαφορα μεταξυ της 'δειλιας' και της 'κοτας' εχει να κανει με το βαθμο συνειδητοτητας με τον οποιο κανουμε (η δεν κανουμε) μια πραξη και το επακολουθο συναισθημα αξιοπρεπειας που εχουμε.

Στο δικο μου κοσμο, δεν εχω προβλημα με το να φανω δειλος στα ιδια μου τα ματια, διοτι δεν εχω φαντασιωσεις chuck norris. Αλλα δεν γουσταρω να ειμαι κοτα, το οποιο θα συνεβαινε αν δειλιαζα καπου, πιστευοντας ομως οτι ειμαι γαματος και μαγκας.

Με αλλα λογια, ο δειλος (και αξιοπρεπης) το αναγνωριζει, ενω η κοτα κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της. Οταν η κοτα ομως συνειδητοποιησει οτι κανει την κοτα γινεται αυτοματως απο κοτα δειλος.

Αυτο που προσπαθω να πω (και μονο) ειναι οτι ειναι μια χαρα να ειμαστε δειλοι. Αλλα δεν βοηθαει την σχεση μας με τον εαυτο μας το να αποφευγουμε να αναγνωριζουμε το ποτε γινομαστε δειλοι, προκειμενω να μην φανουμε κοτες.

ΥΓ
    Και φυσικα να πω, οτι δεν εχουμε μια πλευρα που ειναι ειτε ετσι ειτε γιουβετσι, οποτε αυτος που εκανε μια δειλια δεν οριζεται αυτοματως ως δειλος. Εχουμε πολλες πλευρες, αλλες σκοτεινες (ανευ συνειδητοτητας) και αλλες φωτεινες (συνειδητες). Το θεμα ειναι να φωτιζουμε ολοενα και περισσοτερες.

Σελίδα 3 από 10 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στο παιδί με το gixxer
    από epp1640 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2008, 12:04
  2. Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2008, 15:08
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2007, 19:29
  4. Τι να πω για τον τύπο με το CBR το πρωί;