Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Δλδ για να καταλάβω...... ξεφορτώθηκες το πρόβλημά σου φορτώνοντάς το σε άλλον????

Και να με συγχωρείς δλδ αλλά για να βάζουμε τα πράγματα στην σειρά τους αλλά και να λέμε και του στραβού το δίκιο συμπεριφέρθηκες στον επόμενο κάτοχο χειρότερα απ' ότι η αντιπροσωπεία σε σένα.

Μάλιστα.
    Νομιζω πως με αδικεις γιατι:

1. ο αγοραστης γνωριζε το προβλημα καθως το πηγε σε δικο του μηχανικο και το τσεκαρε
    2 ο μηχανικος ειπε στον αγοραστη ποσα χρειαζονται για να το φτιαξει
    3 εχει ακομα 6 μηνες εγγυηση
    4 το πηρε σε πολυ καλη τιμη

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maze77
    Νομιζω πως με αδικεις γιατι:

1. ο αγοραστης γνωριζε το προβλημα καθως το πηγε σε δικο του μηχανικο και το τσεκαρε
    2 ο μηχανικος ειπε στον αγοραστη ποσα χρειαζονται για να το φτιαξει
    3 εχει ακομα 6 μηνες εγγυηση
    4 το πηρε σε πολυ καλη τιμη
    Του ίδιου αντιπροσώπου δεν είναι και τα SYM? Δηλαδή το έδωσες χαμηλά και έχασες αρκετά.. γιατί τότε δεν ακολούθησες τη δικαστική οδό να γλυτώσουν τουλάχιστον οι υπόλοιποι?

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Του ίδιου αντιπροσώπου δεν είναι και τα SYM? Δηλαδή το έδωσες χαμηλά και έχασες αρκετά.. γιατί τότε δεν ακολούθησες τη δικαστική οδό να γλυτώσουν τουλάχιστον οι υπόλοιποι?

του ιδιου αντιπροσωπου ειναι.και πηρα παλι απο εκει γιατι απο το εξουσιοδοτημενο συνεργειο-καταστημα που το πηρα δεν εχω κανενα παραπονο.ισα ισα εκαναν οτι μπορουσαν για να το φτιαξουν.δεν ακολουθησα τη δικαστικη οδο γιατι δεν ειχα το χρονο και τα ψυχικα αποθεματα για να "μπλεκω" σε τετοιες καταστασεις.

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    του ιδιου αντιπροσωπου ειναι.και πηρα παλι απο εκει γιατι απο το εξουσιοδοτημενο συνεργειο-καταστημα που το πηρα δεν εχω κανενα παραπονο.ισα ισα εκαναν οτι μπορουσαν για να το φτιαξουν.δεν ακολουθησα τη δικαστικη οδο γιατι δεν ειχα το χρονο και τα ψυχικα αποθεματα για να "μπλεκω" σε τετοιες καταστασεις.

:hypnotize

και πηγες απο τη μια πατατα στην αλλη πατατα με λιγα λογια..
    εκανες αγορες,οχι αστεια.
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

εγω βασικα ψιλομπερδευτηκα...παλι απο την ιδια εταιρεια μηχανακι???? παντως εγω εχω ενα διχρονο daytona 50cc εδω και οχτω χρονια απο καινουργιο,εχω κανει 30000 χλμ και το μηχανακι τα σπαει...λαμια πατρα για πλακα..

Μανιβελάτο μέλος
    Το sym σίγουρα είναι καλύτερο όμως με 3700 που κοστίζει ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν πήγες σε κάτι πιο επώνυμο? Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις Honda SH300, Aprilia Scarabeo 300/Sportcity 300, Piaggio Beverly 250 και αρκετά άλλα..

Σαν να αγοράζεις από μπακάλικο που πουλάει σάπια γιατί όταν στα δίνει έχει ένα χαμόγελο κατανόησης, σου ρίχνει μία φιλικά στη πλάτη και έχει και τη διάθεση να βρει μη σάπιο να στο αντικαταστήσει αλλά ζόρικα..

Αυτά τα μπλεξίματα που λες είναι που σε άλλες χώρες προστατεύουν τους καταναλωτές και έχουν τόσο ισχυρές ενώσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ενώσεις είναι ανύπαρκτες στην Ελλάδα του δεν βαριέσαι εγώ κάπως τη σκαπούλαρα..

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2021, 22:31
  2. Βάψιμο ή αντικατάσταση;
    από BELZEBOYLIS στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2005, 16:27
  3. Aφαιρεση ρουλεμαν λαιμου και αντικατασταση τους..
    από n1k3man στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 18:52
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2005, 15:32
  5. Αντικατάσταση μοτό
    από bonepeeler στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2005, 21:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε