Πέρα από Πακιστανούς και αφεντικά η λύση βρίσκεται εδώ και απορώ που δεν της έδωσε σημασία κανείς..
Ρε θα μάζευα όλη την παρέα και θα του κάναμε το ίδιο πράγμα κατά ρυπάς, θα τον ξέσκιζα τον φούστη (ότι φούστης κι αν ήταν αυτός) να τρέχει στα ψιλικατζήδικα για ψιλά μετά έτσι για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ. καπακι χρειαζετε να σκασει καποιος με ενα παπι να βαλει 1 ευρω και να δωσει 500αρικο....![]()
![]()
![]()
![]()
Πάνο![]()
περα απο την πλακα...καταρχας το να μην δεχεται καποιος τα λεφτα του κρατους σε οτι μορφη και να ειναι,ειναι αδικημα και του κανεις καταγγελια επιτοπου...για να μην σου πω οτι περνεις το τμημα εκβιαστων και κανεις τρελο τζερτζελο
2ον...το τελευταιο καιρο ειναι κατι πακιστανοι σε βενζιναδικα που ειναι αγενεστατοι..προ ημερων αρπαξα εναν απο το σβερκο σαν γατι γιατι μου φωναζε να κινησω το σκουτερακι πιο γρηγορα προς τα μπρος με υφος...τυχερος που ηταν εκει ο βενζινας και τον εσωσε,αλλιως μερικες ψιλες θα τις αφηνα για ρεγαλο
3ον..παρακαλω εστω και με πμ την διευθυνση του βενζιναδικου..εχω στραβωσει με διαφορα τον τελευταιο καιρο και εχω ορεξη για τζερτζελο..θα παω το τζιπ να το γεμισω{120 ευρω}και θα παρω ολα τα ψιλα απο τα ανηψακια μου![]()
[Kωλόπαιδο mode on] Τράβα το τζιπ και πες του "Βάλε 2 ευρώ" και πλήρωσέ τονε με 200ευρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Warlord13
θα παω το τζιπ να το γεμισω{120 ευρω}και θα παρω ολα τα ψιλα απο τα ανηψακια μου![]()
Μόλις πάρεις τα ρέστα ξαναπές "Μωρέ μετάνιωσα, δεν βάζεις άλλα 105,64;"
Μη δεχτείς ούτε λεπτό παραπάνω ή παρακάτω.
Μόλις κλείσει την τάπα τότε βγάλ'του τα ψιλά των ανηψακίων.[Kωλόπαιδο mode off]
Eκεί να δεις τζέρτζελο, θα ισιώσουν όλα τα στραβά του τελευταίου σου καιρού:rotflmao:
Επειδή δεν ξέρω αν όλοι το πήρατε χαμπάρι, το τι σημαίνει για σας το thegreekz και το πόσα λεφτά έχουν φάει-βγάλει, όπως και οι πεποιθήσεις σας για τους πακιστανούς λαθρομετανάστες (τους φοιτητές νομικής ντε!) ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ εδώ.
Το αντέγραψα με την άδεια αυτουνού που το πόσταρε εκεί, μπας και μαζευτούμε και πάμε μία βόλτα με τους κουμπαράδες. ή με 500ευρα για 1 ευρώ βενζίνη.
Όπως γράφει και ο τύπος που το ανέφερε το μαγαζάκι βρίσκεται Φραντζή και Ηλία Ηλιού γωνία.
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν![]()
![]()
αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Συνεχίστε...
Καλό είναι να ξέρουμε με ποιους μιλάμε...
+1000![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[Kωλόπαιδο mode on] Τράβα το τζιπ και πες του "Βάλε 2 ευρώ" και πλήρωσέ τονε με 200ευρω.
Μόλις πάρεις τα ρέστα ξαναπές "Μωρέ μετάνιωσα, δεν βάζεις άλλα 105,64;"
Μη δεχτείς ούτε λεπτό παραπάνω ή παρακάτω.
Μόλις κλείσει την τάπα τότε βγάλ'του τα ψιλά των ανηψακίων.[Kωλόπαιδο mode off]
Eκεί να δεις τζέρτζελο, θα ισιώσουν όλα τα στραβά του τελευταίου σου καιρού:rotflmao:
![]()
![]()
[Kωλόπαιδο mode on] και αυτό γίνεται σε όλες τίς αντλίες συνχρόνοςκαι μιά ψιλοκαθυστέρηση ώς χοντρό δέν θα τόν χάλαγε .....ξέρεις αργά αργα να βρείς απο που ανοιγη η τάπα κλπ , ε μέχρι να ανοίξουμε τήν ταααααπά και στο τέλος μιά απο τα ίδια
[Kωλόπαιδο mode off]
τελικα εισαι μεγαλος Εβραιος και σι ....ου να μου χαθεις κοπροσκυλοΑρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
Επειδή δεν ξέρω αν όλοι το πήρατε χαμπά.
αν διαβαζει ο βενζινας αυτα θα λεει απο μεσα του.....
για ελατε για ελατε....μπορει να με πλερωσεται με 1/2/5/10 σεντσια αλλα εγω το βραδυ θα σας πιω στα μπουζουκια...λεφτα ειναι και αυτα...!!!
εξυπνος....
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
γηπεδο .........ειναι π@τανα του βενζινα η μανα............ειναι π@ΤΑΑΑΑΝΑΑΑΑΑ του βενζιναααα η μαααανααααΑρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
αν διαβαζει ο βενζινας αυτα θα λεει απο μεσα του.....
για ελατε για ελατε....μπορει να με πλερωσεται με 1/2/5/10 σεντσια αλλα εγω το βραδυ θα σας πιω στα μπουζουκια...λεφτα ειναι και αυτα...!!!
εξυπνος....![]()
το μονο που γνωριζω Φρατζη και Ηλια Ηλιου ειναι ενα μεγαλο της Avin (νομιζω), το οποιο γενικα εχει πιο φτηνη βενζινη απο τα αλλα, και απ'εξω εχει μια ταμπελα ΝΑ με το συμπαθιο. Αυτο μαλλον εννοει
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ανοιγω αυριο τον κουμπαρα με τα μονολεπτα και παω βουρ το busa να το γεμισω...32 κατι euro παιρνει....ε ρε κατι γλεντια...
:![]()
![]()
υ.γ. καπακι χρειαζετε να σκασει καποιος με ενα παπι να βαλει 1 ευρω και να δωσει 500αρικο....![]()
![]()
![]()
![]()
εχω παει στα διοδια ουκ ολιγες φορες (παλίοτερα, που πληρωνα)με μονολεπτα! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...εχω παει ομως ΚΑΙ με 500αρικο στα διοδια γυρνωντας απο δουλεια στη Θεσσαλονικη! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ο Πακιστανος εκτελει διαταγές του αφεντικου.Αν το αφεντικο τον μάθαινε να μετραει και να παίρνει νομίσματα απο τον πελάτη τοτε δεν θα συζητάγαμε αυτα τωρα.
Ας κάνουμε μία "αντιστροφή" που ίσως μας βοηθήσει να δούμε καλύτερα τα πράγματα..
Βάζουμε 17 Ευρώ βενζίνη και ο βενζινάς μας δίνει ρέστα 3 ευρώ ως εξής...
α) 300 μονόλεπτα.
β) 150 δίλεπτα.
γ) 60 πεντάλεπτα.
Επίσης ο βενζινάς δεν είναι Πακιστανός αλλά Σουηδός ή Ελβετός.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ανοιγω αυριο τον κουμπαρα με τα μονολεπτα και παω βουρ το busa να το γεμισω...32 κατι euro παιρνει....ε ρε κατι γλεντια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to idio skeftomouna psile... pernao m e to scooter poly syxna.... tha mazepso kati dekalepta na pao na to gemiso......... 20europoula pernei xalara h maouna.... tha pesei poly gelio leme
proteino na kanoume oloi tziro sto venzinadiko me kermata kato ton 10 lepton xa xa xa xa xa xa