Σελίδα 3 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 291

Θέμα: Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Μα όταν στρίβεις και ξύνεις δεν χρειάζεται να πηγαίνεις με 200 ούτε καν με 120 για να ρισκάρεις τη ζωή σου, και με 80 να πηγαίνεις ρισκάρεις πολύ, ακριβώς γιατί είσαι πλαγιασμένος και η δυνατότητα αντίδρασης στη "στραβή" είναι πολύ ελαττωμένη...

....
    Δεν υπερασπίζομαι κανένα αλλά δεν είναι υποχρεωτικό ότι πηγαίνεις στο όριο όταν ξύνεις..... ειδικά με λίγα χλμ... πολλές φορές ισχύει το αντίθετο (άσχετο με το κλίμα του ποστ-απλή διευκρίνηση)

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Καθένας από εμάς έχει διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει οδηγική απόλαυση με τη μοτοσυκλέτα...
    Γι' αυτό άλλωστε υπάρχουν και τόσα διαφορετικά είδη: enduro, on-off, touring, super sport, κλπ.
    Άλλοι θέλουν τα ακουμπούν τα αυτιά τους στην άσφαλτο, άλλοι να σκονίζονται και να λασπώνονται, άλλοι απλώς να πηγαίνουν σε ατέλειωτες ευθείες και να νιώθουν τον αέρα πάνω τους...
    Δεν μπορούμε να κρίνουμε κανέναν...
    Κατανοώ απόλυτα τους φίλους των super sport οι οποίοι λατρεύουν τις υψηλές ταχύτητες ή/και τα στροφιλίκια με τα γόνατα κάτω...
    Δυστυχώς γι' αυτούς δεν μπορούν να διοχετεύσουν σε πίστες το πάθος και τις ικανότητές τους γιατί πολύ απλά, πίστες δεν υπάρχουν (αρκετές) και αυτές που υπάρχουν κοστίζουν...
    Το κάνουν λοιπόν όπου (νομίζουν, κατά την ταπεινή μου άποψη) πως μπορούν, δηλαδή σε δρόμους που μοιραζόμαστε με άλλους...
    Προσωπικά το θεωρώ λάθος, αλλά ζω μ' αυτό είτε είμαι σε δύο είτε σε τέσσερις ρόδες. Τους σέβομαι όταν περνάνε δίπλα μου με 2ΧΧ χιλιόμετρα την ώρα, γιατί τους καταλαβαίνω...
    Κάθε φορά όμως σκέφτομαι πως ακόμα κι εγώ μπορεί κάποια στιγμή να μην τους δω ή να αντιδράσω λάθος και να προκαλέσω ατύχημα (δυστύχημα)...
    Και τότε μου κόβονται τα πόδια...

egw pisteyw den ajizei na xaseis th zwh sou gia kammia K@yla ,

einai ths stigmhs h K@yla opoia kai an einai ayth ...

dhladh tha noiwthw apisteyta omorfa h mallon kalytera tairiazei to EKSTASIASMENOS όταν είμαι με το γόνατο κάτω ,

όταν περνώ απο όλα τα περάσματα ενος βουνού (για να μην απομονωνουμε την συζητηση και την Καύλα)

ή όταν κάνω το πιο γρήγορο γυρόλόγιο σε μια πίστα

και είναι αυτές οι μερικές στιγμές προτιμότερες απο το να μη ξαναδώ η να μη δώ κάν ποτέ ενα αγγελάκι σαν του φίλου μας απο πάνω που πόσταρε να κοιμάται έτσι στη κούνια του, να μη το δώ να μεγαλώνει?

βεβαίως διώχνω την συζήτηση αλλού τώρα, στο ποιοί είναι οι σκοποί και οι στόχοι, τα σχέδια του καθενος στη ζωή του!

Γενικότερα δεν αξίζει καμμία τρελή στιγμή γιο να αποχωριστείς τους αγαπημένους σου...

αυτά για το θέμα του πόστ

γιατί το παιδί με το Ρ1 μπορεί να έπεσε στο αρτεμίσιο, αλλά έχει ρωτήσει μια κοπελίτσα 23 ετών που τηρει τον ΚΟΚ΄και πάει στο χωριό της , περνόντας απο το αρτεμίσιο, στις στροφές προσπερνάει στην ανηφόρα αργά (αφού δε τραβάει το 1200 αρακι) έναν ;αλλο οικογενειαρχη και βλέπει τους προβολείς απο πίσω ενός σουπερ σπορτ να ανεβαίνει μπούνια και να πλησιάζει διακτυνιζόμενος.

εχει αναρωτηθεί ο εκάστωτε μαχητής του δρόμου την αγωνία του οδηγού στο προπορευόμενο μη κάνει κάποιο λάθος και τραυματίσει τον οποιοδήποτε?

δυστηχώς καταλήγουμε πάλι στι θέμα τον ανεπαρκών πιστών και της κακής παιδείας...

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Δυστυχώς εδώ υπάρχει κάποιο δίκιο. Γιατί να χαλάσει κανείς τη ζωή του για μια τρέλα; Απο την άλλη αν μπορεί να κάνει αυτό που γουστάρει ποιό το νόημα; ανάμεικτα συναισθήματα. τώρα θα πεί κανείς δεν είναι όλη η ζωή οι 2 ρόδες. Ναι, είναι όμως και αυτές μέσα.

asimas λυπάμαι πολύ για το φιλαράκι σου. ξέρω πως είναι να χάνεις ένα δικό σου άτομο,πόσο μάλλον να είναι και στην ηλικία σου...
    Ποιός θέλει να πάθει κάτι; κανείς!!!! Ποιός όμως θέλει να στεριθεί την ομορφιά του να καβαλάει τη μηχανή. Η απάντηση είναι πάλι η ίδια...
    Μόνο πίστα; το έχω σκεφτεί και αυτό. Πώς όμως θα χαρείς την υπέροχη διαδρομή στην επίδαυρο, τον χαβαλέ με την παρέα, τον καφέ στην χαλκίδα;
    Ας μην πούμε και το πρακτικό θέμα του ομόνια-σύνταγμα με κουτί 2+ ώρες
    Γιατί κάτι τόσο όμορφο να είναι τελικά τόσο επικίνδυνο; ξέρει κανείς τι παίζει σε άλλες χώρες;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Μόνο πίστα; το έχω σκεφτεί και αυτό. Πώς όμως θα χαρείς την υπέροχη διαδρομή στην επίδαυρο, τον χαβαλέ με την παρέα, τον καφέ στην χαλκίδα;
    Ας μην πούμε και το πρακτικό θέμα του ομόνια-σύνταγμα με κουτί 2+ ώρες
    Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
    Τη διαδρομή κατ' αρχήν δεν τη βλέπεις αν κάνεις σαν εκρεμμές...
    Στο δρόμο έχεις καρφωμένα τα μάτια σου...
    Χαβαλέ μπορείς να κάνεις χωρίς να έχεις παίξει με τη ζωή τη δική σου και των άλλων...
    Εκτός κι αν ο καφές είναι της παρηγοριάς...
    Ομόνοια - Σύνταγμα; Μετρό σε 3 λεπτά, ποδαράτο σε 15...

Πάντα φιλικά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
    Τη διαδρομή κατ' αρχήν δεν τη βλέπεις αν κάνεις σαν εκρεμμές...
    Στο δρόμο έχεις καρφωμένα τα μάτια σου...
    Χαβαλέ μπορείς να κάνεις χωρίς να έχεις παίξει με τη ζωή τη δική σου και των άλλων...
    Εκτός κι αν ο καφές είναι της παρηγοριάς...
    Ομόνοια - Σύνταγμα; Μετρό σε 3 λεπτά, ποδαράτο σε 15...

Πάντα φιλικά...
    Αν πηγαίνεις τάπα, ναι λογικό. Δε βλέπεις τίποτα. Χαλαρά όμως;
    όχι δεν εννοώ τέτοιο καφέ. Σίγουρα γίνεται και αλλίως χαβαλές, αλλά είναι άλλης φύσης. όσο για το ομόνια σύνταγμα σύμφωνοι. Εγώ αθήνα δεν κατεβάζω τίποτα. Λεωφορίο,τραίνο,μετρό. ότι απ'ολα κάτσει. Για πές το στους άλλους... Ξέρω άτομα που δεν κουνάνε βήμα χωρίς όχημα.τώρα θα μου πείς τι μας νοιάζει για τους άλλους...

Μάλλον παρεξήγησα αυτά που έγραψες...
    Ίσως το "όμως" στα λεγόμενά σου να με μπέρδεψε...
    Τι να σου κάνει κι αυτό το μυαλό, το ίδιο χειμώνα καλοκαίρι!
    Τέλος πάντων, φαίνεται πως συμφωνούμε...

Να είσαι και να περνάς πάντα καλά Αλέξανδρε...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της GyPsy
    Απο γυναίκες να δείτε σημάδια....

αλλα ακόμα ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    Πωλείται XX 98' Full Extra.

Πωλήθηκε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
    Απο γυναίκες να δείτε σημάδια....
    Αν δεν θέλεις σημάδια από γυναίκες, άμα σε διώχνουν να φεύγεις. Να μην χρειάζεται να τρως και ξύλο.:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ..................................Τελικά αξίζει η ζωή σου για να βολτάρεις με μιά μηχανή εστω και αν αυτή είναι κατι το ιδιαίτερο για εμάς και δεν την βλέπουμε μόνο σαν μεταφορικό μέσο και στο κατω κατω οι περισσότεροι απο εμάς εχουμε και τουτου που αραχνιάζει στο παρκιν

Γιατί πρέπει να βάλουμε μια γραμμή διαχωριστική ? ή την οδηγώ και κινδυνεύω ή δεν οδηγώ?
    Έχει επικρατήσει η εικόνα του σημαδεμένου μηχανόβιου. Εκτός από της εκατοντάδες σημαδεμένους -σκοτωμένους, ξέρετε πόσα εκατομμύρια μοτοσικλετιστές γεράσανε χωρίς να τους αφήσει κουσούρι- σημάδι η χρήση της μηχανής?
    Γιατί θα πρέπει να βάλω το ερώτημα στον εαυτό μου ή μηχανή ή ζωή?
    Αν πρέπει χαζά να αποδείξω κάτι σε κάποιον, ναι τότε κινδυνεύω. Αν κάνω την καύλα μου με 10 ή 20 χλμ πιο κάτω, δεν μπαίνω τυφλά στην στροφή, δεν ψάχνω τα όριά μου σε στροφές ή ευθείες που δεν έχουν μηδενικές πιθανότητες ατυχήματος, τότε πιθανών να γεράσω επάνω στην μηχανή μου.
    Τότε οι πιθανότητες να σκοτωθώ από την μηχανή, θα είναι λιγότερες από το με σκοτώσει το κάπνισμα.
    Όπως σε όλα το μέτρο είναι η λύση, και όχι η αλόγιστη επιθυμία. Άλλο το να γεύεσαι και άλλο το να σκας από την άκρατη λαιμαργία.

Πάντα όρθιοι που λέει και ένα φιλαράκι.

Η παράθεση δεν είναι απάντηση στον Σταύρο, είναι ερέθισμα και αιτία της απάντησης.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84

asimas λυπάμαι πολύ για το φιλαράκι σου. ξέρω πως είναι να χάνεις ένα δικό σου άτομο,πόσο μάλλον να είναι και στην ηλικία σου...
    .....
    Γιατί κάτι τόσο όμορφο να είναι τελικά τόσο επικίνδυνο; ξέρει κανείς τι παίζει σε άλλες χώρες;
    Να σαι καλα φιλε...

Οσο για το τι παιζει σε αλλες χωρες επειδη ζω αγγλια τα τελευταια 4 χρονια θα σου πω για τους αγγλους...
    Ο Αγγλος την μηχανη δεν την εχει ως μεσο μεταφορας, αλλα σαν μεσο ψυχαγωγιας γιαυτο και η πρωτη μηχανη σε πωλησεις ειναι το CBR 600.
    Ακομα και τωρα το καλοκαιρι που και καλα κανει καλο καιρο εδω, οι μηχανες ειναι λιγες που βλεπεις να κυκλοφορουν και ειδικα μεσα στο Manchester που μενω.

Και θα αναρωτiθεις πως το Donington γεμισε υπο βροχη με 100.000 κοσμο στo τελευταιo MotoGP?
    Θα καταλαβεις αν δεις την λιστα με τα track days events που γινονται καθημερινα στο www.trackdays.co.uk...

Οι αγγλοι εχουν πολυ καλυτερη μοτοσυκλετιστικη παιδεια απο μας ...Θα δεις φυσικα κυνηγητα σε δημοσιο δρομο αλλα δεν θα δεις σφινιδια η διηθησεις αναμεσα απο αυτοκινητα. Γενικοτερα ατυχηματα με μηχανες δεν παιζουν πολλα...μπορει λογο των δρομων...μπορει λογο της παιδειας...μπορει επειδη εχουν πιστες και τα βγαζουν εκει...Μαλλον ειναι ολα τα παραπανω..

Θα σου πω και τις εντυπωσεις μου απο Ιταλια που πηγα τον Ιουνιο..Τοπιο κατι απο Ελλαδα..μηχανες και σκουτερ παντου...Εβλεπα στο Μιλανο SS να ξεκινανε απο φαναρια τεζα....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ..
    Εχω συγκατοικο Ιταλο και ειναι μηχανοβιος, και μου λεει οτι ατυχηματα με μηχανες ειναι οικιο φαινομενο...Αλλα ολοι οσοι καβαλανε θα περασουν και μια απο πιστα.
    Τον εφερα στην Κω αρχες καλοκαιριου και τον πρωτο πραγμα που του εκανε εντυπωση οταν κατεβηκε απο το αεροπλανο ηταν οτι κανενας δεν φορουσε κρανος....

Συμπερασματα δικα σας...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    :

Εκτός από της εκατοντάδες σημαδεμένους -σκοτωμένους, ξέρετε πόσα εκατομμύρια μοτοσικλετιστές γεράσανε χωρίς να τους αφήσει κουσούρι- σημάδι η χρήση της μηχανής?
    Να ρωτησω εγω κατι αλλο χωρις να θελω να φανω τραγικος....Διαφωνειτε οτι οποιος καβαλαει μηχανη για ενα σεβαστο διαστημα ειναι στατιστικα αποδεδειγμενο οτι θα πεσει?

Οποιος δεν αποτελει στατιστικο ας σηκωσει το χερι του

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    Γιατί πρέπει να βάλουμε μια γραμμή διαχωριστική ? ή την οδηγώ και κινδυνεύω ή δεν οδηγώ?
    Έχει επικρατήσει η εικόνα του σημαδεμένου μηχανόβιου. Εκτός από της εκατοντάδες σημαδεμένους -σκοτωμένους, ξέρετε πόσα εκατομμύρια μοτοσικλετιστές γεράσανε χωρίς να τους αφήσει κουσούρι- σημάδι η χρήση της μηχανής?
    Γιατί θα πρέπει να βάλω το ερώτημα στον εαυτό μου ή μηχανή ή ζωή?
    Αν πρέπει χαζά να αποδείξω κάτι σε κάποιον, ναι τότε κινδυνεύω. Αν κάνω την καύλα μου με 10 ή 20 χλμ πιο κάτω, δεν μπαίνω τυφλά στην στροφή, δεν ψάχνω τα όριά μου σε στροφές ή ευθείες που δεν έχουν μηδενικές πιθανότητες ατυχήματος, τότε πιθανών να γεράσω επάνω στην μηχανή μου.
    Τότε οι πιθανότητες να σκοτωθώ από την μηχανή, θα είναι λιγότερες από το με σκοτώσει το κάπνισμα.
    Όπως σε όλα το μέτρο είναι η λύση, και όχι η αλόγιστη επιθυμία. Άλλο το να γεύεσαι και άλλο το να σκας από την άκρατη λαιμαργία.
    Πολύ σωστός...
    Όπως έλεγαν και τα αρχαία μας καρντάσια, "παν μέτρον, άριστον"...

δεν υπαρχει αντιδοτο γι αυτο το μικροβιο....
    θελω να οδηγω και να με χτυπαει ο ανεμος...
    να μυριζω τη φυση ...
    να αναπνεω τον αερα...
    να με γνερνει η βροχη ...
    να μην ενταχθω σε κανενα "πρεπει "....
    ακομα κι αν ειναι να μου παρει τη ζωη .....μου την εχει ηδη δωσει διπλη..παθιασμενη,γεματη εμπειριες,ολοκληρη να μυριζει αρωματα απο βρεμμενο χωμα και λουλουδια ανοιξης ,απο φιλους εκει πανω να με κοιτουν και να μου γνεφουν και να μου χαμογελουν στα μοναχικα μου ταξιδια .........

burning_out_my_dreams
    wild_cat/anima
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Μάλλον παρεξήγησα αυτά που έγραψες...
    Ίσως το "όμως" στα λεγόμενά σου να με μπέρδεψε...
    Τι να σου κάνει κι αυτό το μυαλό, το ίδιο χειμώνα καλοκαίρι!
    Τέλος πάντων, φαίνεται πως συμφωνούμε...

Να είσαι και να περνάς πάντα καλά Αλέξανδρε...

Δεν πειράζει. Γι αυτό άλλωστε είμαστε όλοι εδώ μέσα. Να ανταλλάσουμε απόψεις και να περνάμε καλά. Όντως καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα.
    Να'σαι καλά και πάντα όρθιος.

Σελίδα 3 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2010, 16:37
  2. Για πρώτη μηχανή μια Svουρίτσα...
    από Scandal στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2008, 07:42
  3. Λινκς για μια ζωη
    από gcrook στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 5