Πόσο γρήγορα ξαναμαζεύονται?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εχω χαλάσει όλα τα κουπόνια μου.![]()
![]()
Πόσο γρήγορα ξαναμαζεύονται?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εχω χαλάσει όλα τα κουπόνια μου.![]()
![]()
Ναι! Το κομμάτι Μέτσοβο-Ανήλιο-Χαλίκι δεν το έχει ο χάρτης. Περνάει όμως και είναι και ασφαλτοστρωμένο (εδώ και λίγα χρόνια...)Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλυτερα προς 15γουστο![]()
Νικόλαε, ο χαρτης σου μετα το Μετσοβο έχει ενα κενό ή κανω λαθος;![]()
μη μου αγχώνεσαι ... δεν είπα πουθενά να κόψουμε χλμ απο τη διαδρομή ... να προσθέσουμε σκέφτομαι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Έεετσι ρε! Παπ γερά! Τι μηχανάκι έχεις τώρα (αυτές τις μέρες)? Με τι θα 'ρθεις?
Το σκέλος 2 (ειδικά το καινούριο το βελτιωμένο) περιέχει πιστεύω ίσως μερικές από τις ομορφότερες διαδρομές στην Ελλάδα. Κάποια τμήματα δεν τα έχω κάνει καθόλου ενώ άλλα τα έχω κάνει πολύ μικρός και δεν θυμάμαι τίποτα. Είναι βέβαια πολύ ζόρικο (πολύ-πολύ "σφιχτά" στροφιλίκια για 350 χιλιόμετρα και σε κάποια σημεία δρόμοι κακοί). Αυτό είναι το κομμάτι που δεν θέλω να χάσω με τίποτα.
Το σκέλος 3 είναι επίσης τρομερά όμορφο, αλλά αν εξαιρέσεις το κομμάτι "Μέτσοβο - Ανήλιο - Χαλίκι - Κατάφυτο" που δεν το έχω κάνει ποτέ, το υπόλοιπο εγώ το κάνω συχνά.
Φυσικά και ασχετα απ' αυτό προτάσεις για αλλαγές και τροποποιήσεις και κουμπώματα άλλων διαδρομών δεκτά. Μην το ξεχέσουμε όμως εντελώς γιατί θα μας βγει 2000 χιλιόμετρα και μετά θα θέλουμε και 3η μέρα...![]()
![]()
αν κρινουμε απο την αποδοση σου πριν λιγα χρονια μαλλον θα παιξει τρελλο ταπερ και ζβαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Υπάρχει λύση για το φαγητο![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Νταξ respect.. Πολλές απ' τις διαδρομές του δεύτερου σκέλους τις έχω κάνει και είναι απλά φανταστικές. Και αυτό που προτείνει ο πρόεδρος όμως είναι το κάτι άλλο.
Το δεύτερο σκέλος βγαίνει μόνο αν οι στάσεις δεν είναι πολλές, αλλά το τοπίο θα σας προκαλεί για φωτογραφία. Την τελευταία φορά που βρέθηκα εκεί πάνω, αν δεν τελείωναν οι μπαταρίες της μηχανής θα με είχε πάρει βράδυ χωρίς να το καταλάβω. Όχι πως δεν με πήρε δλδ αλλά τουλάχιστον το κατάλαβα.![]()
Στο δρόμο για Πυρσόγιαννη..
Ζαγόρια
![]()
Sent from me using a computer.
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αν κρινουμε απο την αποδοση σου πριν λιγα χρονια μαλλον θα παιξει τρελλο ταπερ και ζβαν...
:rotflmao:
Ε όχι και ΖΒΑΝ..!!!!!!
Ζαμπόν ελαφιού σε παρακαλώ....
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roaming is Good For The Eyes...™
Τυνησία, Αλγερία. Good for the eyes! - Mokra Gora, Mecavnik or Kustendorf or Kusturica Village
Μαμά; Η Οδησσός είναι Βαλκάνια; - Τουρκία. Λίγο Β. Ελλάδα, Λίγο Πόλη, Λίγο Παράλια... - Βαλκάνια και πάλι...
Ανατολική Ευρώπη, Μάιος 2005. - Κέρκυρα, Αγ. Σαράντα, Χιμάρα, Κακαβιά... (6 ώρες στην από κει πλευρά...) - Βελιγράδι. 86 ώρες, 2800km
Άντε ορίστε μια ημερομηνία να δω τι μπορώ να κάνω! Αλλιώς θα σας κάνω έφοδο από Θεσσαλονίκη.
![]()
Sent from me using a computer.
φιλε spyro υπαρχουν απειρα χωρια με εξυπηρετηση κ ποσοτητα φαγητου πολλη πιο "σπιτικη" κ σιγουρα πιο φιλικη τιμη .τουλαχιστον εμεις που "παμε για καφε στην περιοχη" εδω κ χρονια εχουμε δει καλα το παραμυθι.η δικη μου αποψη παντα (εννοητε οχι κ απαραιτητα η σωστη) αλλα δεν βρισκω λογικο η τιμη της σουβλας σχεδον διπλασια απο τα υπολοιπα χωρια κ παραλληλη με αυτην των high society αλα παραδοσιακα εστιατοριων των μεγαλουπολεων επειδη "εδω ειναι μετσοβο μεγαλε¨" λες κ μεις δεν ειμαστε απο χωρια να ξερουμε απο κοψιδια![]()
![]()
![]()
....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...
![]()
![]()
![]()
![]()
:a47: :a47: :a47: :a47: :a47:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
πολυ ωραια διαδρομη!
αναλόγως το πότε θα την κάνετε,θα ακολουθήσω με μηχανή-αν την εχω παρει ως τοτε :o - ή αλλιώς με το τουτου θα σας βρω στον καφε στο μουργκανι-
υ.γ.για διανυχτερευση εχει ενας συγγενης μου ξενοδοχειο στην καλιροη ασπροποταμου αν ενδιαφερεστε ισως μπορουμε να κανουμε κατι με τις τιμες![]()
Κρούκη... Άσε τα ντουβάρια ήσυχα, με ρέγουλα το κάπνισμα, και ξεκίνα να κουμπώνεις πλαστικά στο παρτάλι σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
![]()
![]()
![]()
![]()
:a47: :a47: :a47: :a47: :a47:
ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΛΕΜΕ!
![]()
Tι κανεις ρε τρελε?![]()
χμμμ... ειναι νωρις ακομα για μενα να πω με σιγουρια το οκ..
![]()
Nπατ σορι,αλλα απλα δεν γινεται.
Νεξτ ταιμ.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
παρακολουθώ και ελπίζω να μπορέσω ...
ΣΚ αγίου πνεύματος εκτός απροόπτου δεν θα μπορώ γιατί θα κάνω παρέα στον Αμάνικο![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις