Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: Πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα!

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    pedes to 8ema ine poli sovaro
    ligi isixia den 8a ekane kako
    skoto8ikane tosi an8ropoi
    to exoun kseftilisi ta kanalia mexri tora to 8ema
    min to kseftilisoume ke edo

tosi an8ropoi skoto8ikan...
    afiste toulaxiston na perasi ligos keros ke meta leme ta diafora
    tora den kani

akoma i psixes tous ine edo mazi mas

ti silipitiria na pis ke se pion?
    xonevete afto?

kante ligo isixia
    θα συμφωνησω μ τον afro!!!

ας μην λεμε για τετοια πραματα καλητερα!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Κρίμα για τους επιβάτες κ το πλήρωμα. όντως αν το σκεφτεί αυτό πρόκειται για "λαχείο".
    Κρίμα...
    Τώρα πιθανώς είναι να μη δωθούν τα ακριβή αίτια(όπως γίνεται μια ζωή), αλλά ελπίζω να μας πουν πως έγινε το όλο συμβάν.
    Κρίμα και πάλι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
    θα συμφωνησω μ τον afro!!!

ας μην λεμε για τετοια πραματα καλητερα!!!
    Έτσι ρε παιδιά...έχω μια περιέργεια...

Είναι κατά την γνώμη σας καλύτερο να συνεχίσουμε ακάθεκτοι σαν να μη συνέβη τίποτε να τσακωνόμαστε με πάθος με το αν το τελευταίο SS της YAMAHA π.χ. έχει τελική 292 ή 293 χιλιόμετρα, ή αν το σούπερ-ντούπερ της Χόντα στρίβει στα λιμανάκια με 1,0023 χιλιόμετρα παραπάνω από της Σουζούκι ???

Ένα τέτοιο γεγονός δεν πρέπει να μας κάνει να δούμε και να σχολιάσουμε μερικά πράγματα ΠΑΝΤΑ με προσοχή και ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ τους νεκρούς και τους συγγενείς τους ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Έτσι ρε παιδιά...έχω μια περιέργεια...

Είναι κατά την γνώμη σας καλύτερο να συνεχίσουμε ακάθεκτοι σαν να μη συνέβη τίποτε να τσακωνόμαστε με πάθος με το αν το τελευταίο SS της YAMAHA π.χ. έχει τελική 292 ή 293 χιλιόμετρα, ή αν το σούπερ-ντούπερ της Χόντα στρίβει στα λιμανάκια με 1,0023 χιλιόμετρα παραπάνω από της Σουζούκι ???

Ένα τέτοιο γεγονός δεν πρέπει να μας κάνει να δούμε και να σχολιάσουμε μερικά πράγματα ΠΑΝΤΑ με προσοχή και ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ τους νεκρούς και τους συγγενείς τους ???
    κοιτα να σου πω προτημω να καθομαι και να "τσακωνομαι" με τον τιγκα για τα honda και τα kawasaki παρα να προσπαθω να αναλησω γιατι επεσε το αεροπλανο!!!

εγινε δυτυχως ενα ατυχημα θλιβερο για ολους μας.Το να ψαχνω εγω να βρω την αθτια που επεσε το αεροπλανω χωρις να εχω ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε την σωστη πληροφορηση το θεωρω λαθος αλλα και ανηθικο!!!δεν θελω να καταντησουμε σαν τα καναλια που λενε ενα σωρο μπαρουφες για να εντηπωσιασουν!!

πιστευω οτι ενα απλο συλληπητηρια θα ηταν αρκετο στις οικογενεις των θυματων!!!

corona fotos

corona fotos 1

Καθε μερα σκοτωνονται 50 ατομα αμαχοι με βομβες στο Ιρακ, κατι εκατομυρια παιδια στον κοσμο τον χρονο απο πεινα...
    ατυχηματα με πολλους νεκρους με αεροπλανα-τρενα-βαπορια σε μερη μακρινα του κοσμου λεει καθε τοσο η τηλεοραση....

και μεις αγοραζουμε καινουρια σουπερ μοτορια και ανησυχουμε για την βενζινη...

τωρα σας επιασε ο πονος???................

οκ σεβασμος... αλλα... για ολους και ολα ομως..........

σορυ δηλαδη.............

Το να ψαχνω εγω να βρω την αθτια που επεσε το αεροπλανω χωρις να εχω ουτε τις γνωσεις αλλα ουτε την σωστη πληροφορηση το θεωρω λαθος αλλα και ανηθικο!!!δεν θελω να καταντησουμε σαν τα καναλια που λενε ενα σωρο μπαρουφες για να εντηπωσιασουν!!

πιστευω οτι ενα απλο συλληπητηρια θα ηταν αρκετο στις οικογενεις των θυματων!!!
    εδω εχεις και τα δικια σου........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Καθε μερα σκοτωνονται 50 ατομα αμαχοι με βομβες στο Ιρακ, κατι εκατομυρια παιδια στον κοσμο τον χρονο απο πεινα...
    ατυχηματα με πολλους νεκρους με αεροπλανα-τρενα-βαπορια σε μερη μακρινα του κοσμου λεει καθε τοσο η τηλεοραση....

και μεις αγοραζουμε καινουρια σουπερ μοτορια και ανησυχουμε για την βενζινη...

τωρα σας επιασε ο πονος???................

οκ σεβασμος... αλλα... για ολους και ολα ομως..........

σορυ δηλαδη.............
    κοιτα συμφωνω με αυτα που λες αλλα να σου και ενα αλλο!!!

το ιδιο ειναι οταν μαθαινεις οτι χτυπησε ενας γνωστος σου και το ιδιο οταν μαθαινεις οτι χτυπησε ενας αγνωστος!!!

μην ξεχναμε οτι αυτου που επεβαιναν στο μοιραιο αεροπλανο ηταν ελληνοκυπριοι(απο οτι ξερω)!!

corona fotos

corona fotos 1

κοιτα συμφωνω με αυτα που λες αλλα να σου και ενα αλλο!!!

το ιδιο ειναι οταν μαθαινεις οτι χτυπησε ενας γνωστος σου και το ιδιο οταν μαθαινεις οτι χτυπησε ενας αγνωστος!!!

μην ξεχναμε οτι αυτου που επεβαιναν στο μοιραιο αεροπλανο ηταν ελληνοκυπριοι(απο οτι ξερω)!!
    Ναι αλλα εγω δεν ξερω κανεναν απο αυτους τους φουκαραδες που ηταν ατυχοι, δεν εχουμε καν κοινους γνωστους... αγνωστοι μου ειναι ολοι, και δεν τους κανει λιγοτερο ανθρωπους απο τα παραπανω που εγραψα............................

μαλλον ειναι η περιγραφη απο τις λεπτομεριες που μας βομβαρδιζει η τηλεοραση και μας τρομαζει, και επειδη το "ζουμε" συμπασχουμε περισσοτερο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Ναι αλλα εγω δεν ξερω κανεναν απο αυτους τους φουκαραδες που ηταν ατυχοι, δεν εχουμε καν κοινους γνωστους... αγνωστοι μου ειναι ολοι, και δεν τους κανει λιγοτερο ανθρωπους απο τα παραπανω που εγραψα............................

μαλλον ειναι η περιγραφη απο τις λεπτομεριες που μας βομβαρδιζει η τηλεοραση και μας τρομαζει, και επειδη το "ζουμε" συμπασχουμε περισσοτερο...
    εννοω οτι οι ελληνοκυπριοι ειναι αδερφια μας ενω οι ιρακινοι δεν εχουν καμια σχεση με την ελλαδα!!!αυτο εννοουσα στο παραδειγμα που σου εδωσα!!

corona fotos

corona fotos 1

δεν ξερω ποσο αληθινη μπορει να ειναι η ληπη για το θανατο καποιου που δεν γνωρισες ποτε και η συλληπηση προς την οικογενεια και τους φιλους των θηματων...
    ισοσ απλα προσπαθουμε να ερθουμε στην θεση τους και να φανταστουμε ποσο πολυ πρεπει να πονανε και ποσο θα εχουν τρελαθει απο τον χαμο των αγαπημενων τους... (να φανταστουμε λεω)

το μονο που μπορουμε να κανουμε νομιζω ειναι να σεβαστουμε τις οικογενειες των νεκρων και να περιμενουμε λιγες μερες πριν πουμε το μακρι και το κοντο μας... ολοι εχουμε μια γνωμη (τεκμηριομενη μαλιστα) για τον λογο που επεσε... ας την αφησουμε για μετα...

αρκετα μας εχουν τρελανει οι δημοσιογραφοι.. δεν χρειαζετε να αναπαραγουμε την μπουρδολογια τους...

ειναι και 15Αυγουστος σημερα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Από όσο μπορώ να κρίνω διαβάζοντας όλο το πόστ, κανένας εδώ δεν έγραψε κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ασέβεια ή έλλειψη σεβασμού πρός τους νεκρούς ή τους συγγενείς τους.

Κανένας δεν λέει το "μακρύ και το κοντό του"... Απλά, βασικά συμπεράσματα προσπαθούμε να βγάλουμε με βάση όσα ελάχιστα στοιχεία είναι γνωστά και με την βοήθεια της απλής λογικής...Ούτε μπήκε κανείς στην μπουρδολογία των καναλιών....Μακριά από εμένα τέτοια πρόθεση...

Πολύ τραγικό, πρωτόγνωρο και ασυνήθιστο ατύχημα για να μην ασχοληθούμε με το πως και γιατί....Ή μήπως στο παρελθόν δεν έχουμε ασχοληθεί έντονα και επίμονα με μοτοσυκλεττιστικά ατύχηματα που στέρησαν ζωές συνανθρώπων μας, πάλι χωρίς να είμαστε "ειδικοί" ή γνωρίζουμε τις ακριβείς συνθήκες ??? Περιμέναμε κανένα πόρισμα της τροχαίας για να το κάνουμε ???

Σίγουρα οι υπεύθυνοι και η επίσημη διερεύνηση θα βγάλει το πόρισμα και θα μάθουμε (?) τι έγινε...Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει ή να το υποκαταστήσει αυτό. Αυτό όμως θα συμβεί σε 3-6 μήνες από σήμερα... Και δεν νομίζω ότι ΤΟΤΕ κανένας από εδώ μέσα θα σχοληθεί πλέον με το γεγονός.... Κάθε θαύμα 3 ημέρες λέει ο λαός...

Για θυμηθείτε....Ασχολήθηκε κανείς εκ των υστέρων με το ατύχημα του Σινούκ πέρσι, που πέρα από τον Παρτιάρχη και την συνοδεία του, παρέσυρε στο θάνατο νέους αξιωματικούς που αντί να εκτελούν το μάχιμο καθήκον τους είχαν καταντήσει σαν ΚΤΕΛ να εκτελούν δρομολόγια VIP με μέσα που είχαν αγοραστεί και προορίζονταν για άλλη χρήση, η με τα ατυχήματα ελικοπτέρων του ΕΚΑΒ που πετούσαν με απαγορευμένες συνθήκες και εκτός παραμέτρων κατασκευαστή στην προσπάθεια να μεταφέρουν ασθενή...??? Εγώ δεν διάβασα τίποτα πάντως...

Banned
    εννοω οτι οι ελληνοκυπριοι ειναι αδερφια μας ενω οι ιρακινοι δεν εχουν καμια σχεση με την ελλαδα!!!αυτο εννοουσα στο παραδειγμα που σου εδωσα!!
    Μπορεί και να πέφτω έξω, αλλά οι ιρακινοί, οι άραβες και γενικότερα εκείνοι οι λαοί, τους έλληνες τους γουστάρουν. Γιατί τους μοιάζουμε περισσότερο απ'ότι οι άγγλοι/γάλλοι κτλ.

THEOD εκτος και αν εχουμε μαζι μας αεροπορους ή καλυτερα τεχνικους- επισκευαστες αεροσκαφων να συμφωνησω οτι μια αμεση ενημερωση θα ηταν ενδιαφερουσα και θεμητη 1 μολις μερα μετα το συμβαν...

αλλα εδω εχουμε αναμασηση των οσων λεγονται στην ΤV μαζι εστω με λιγο κρητικη σκεψη...

για τα ατιχηματα με μηχανες μπορω να δικαιολογισω μια συζητηση γιατι..
    1. εχουμε μηχανες και ολο και κατι μπορουμε να πουμε-καταλλαβουμε
    2.η γνωστοποιηση ενος τετοιου θεματος μπορει και να ειναι σωτηριο ή τεσπα να βοηθησει για αλλους μοτοσηκλετιστες και τετοια νεα δεν τα ακους απο την TV...

και εν παση περιπτωση ... στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλαμε για σκηνι και σαπουνι... τουλαχιστον οχι τις δυο πρωτες μερες ρε παιδι μου...

μπορει να ακοστουν χοντραδες και να εχουμε αλλα απο καποιον συγκενη ή φιλο...

τεσπα ετσι τα βλεπω εγω τα πραγματα...

Loipon ksekoliste apo to myalo sas kai an den mporeite na to kanete ksanadiabaste to olo thread mpas kai...O THEOD opws kai egw kai osoi peiran meros sto thread kaname mia sizithsh thn opoia ekane o kathenas pou ekatse simera kai ipie ena kafedaki me tous filous tou...meta apo ta tosa tragika gegonota ta opoia eginan me thn ptwsh tou aeroplanou.Ayto kai mono ayto den bgalame kanena porisma kai den deixame pouthena aseveia pros tous nekrous kai oti allo bgazei to mualo sas kai mas kathgoreitai. To thema exei kleisei den xerw giati to pipilate akoma exallou osoi peiran meros sthn arxh ksekatharisan tis protheseis pou eixan.Twra ti zhtate?TELOS LEME.

To be successfull in this world, promise everything deliver nothing...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Τα συλλυπητήριά μου.

Nothing more....
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δυστυχημα
    από ...city στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2006, 11:45
  2. Δυστύχημα 14/10 ....
    από gediak στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 15:17
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2005, 18:45