δεν ξέρω αν κρύβεις ειρωνία σε αυτό που κράτησες από το ποστ μου και μου λες περί επίπεδο και κορυφαία κτλ αλλά σου έκανα quote όλη την παράγραφο με αυτά που είπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
Εσύ μάλλον θα στέκεσαι σε 2-3 άτομα καινούργια που με το καλημέρα τα αρπάξαμε από την μούρη (όχι άδικα πιστεύω) και μετά το γυρίσαμε στον χαβαλέ.Αλλά και πάλι δεν το κάναμε από κακία ή για να δείξουμε ότι είναι καινούργιο άτομο.Τις απόψεις μας είπαμε.Ίσως με λάθος τρόπο ίσως πάλι με αληθινό πέρα από τα κοινότυπα καλως όρισες κτλ κτλ.
Και μιλάω για την Lina για το άλλο το παλικάρι που έγραψε για τα λιμανάκια κτλ κτλ.Στην αρχή ΟΛΟΙ μας είπαμε την άποψη μας.Μετά μας τα έχωσε η κοπέλα, μετά της τα χώσαμε και εμείς και μετά το ρίξαμε στον χαβαλέ.
Με το άλλο παιδί που έγραψε για τα λιμανάκια στην αρχή κάναμε χαβαλέ ή μάλλον του δείξαμε την αντίθεση μας με τα λιμανάκια καυστικά και με χαβαλέ ότι δήθεν έχουμε άγνοια και μετά είπαμε τις απόψεις μας.
Και ξαναλέω ίσως με λάθος τρόπο ίσως με αληθινό πέρα από τα κοινότυπα καλώς όρισες κτλ.Δηλαδή θα ήταν καλύτερο αν γράφαμε "Καλώς ήρθες φίλε δεν συμφωνώ μαζί σου τα λιμανάκια είναι κακό πράγμα ή καλώς ήρθες φίλη τι γράφεις πρωινιάτικα.stop.δεν καταλαβαίνω.είμαι έτοιμος να το παρανοήσω.stop κτλ κτλ.
Αυτό εννοώ.![]()