Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: Για να συγκεντρωθούμε λιγάκι.....

Παλαιό μέλος

Nικόλα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
    Εσύ μάλλον θα στέκεσαι σε 2-3 άτομα καινούργια που με το καλημέρα τα αρπάξαμε από την μούρη (όχι άδικα πιστεύω) και μετά το γυρίσαμε στον χαβαλέ.Αλλά και πάλι δεν το κάναμε από κακία ή για να δείξουμε ότι είναι καινούργιο άτομο.Τις απόψεις μας είπαμε.Ίσως με λάθος τρόπο ίσως πάλι με αληθινό πέρα από τα κοινότυπα καλως όρισες κτλ κτλ.
    δεν ξέρω αν κρύβεις ειρωνία σε αυτό που κράτησες από το ποστ μου και μου λες περί επίπεδο και κορυφαία κτλ αλλά σου έκανα quote όλη την παράγραφο με αυτά που είπα.

Και μιλάω για την Lina για το άλλο το παλικάρι που έγραψε για τα λιμανάκια κτλ κτλ.Στην αρχή ΟΛΟΙ μας είπαμε την άποψη μας.Μετά μας τα έχωσε η κοπέλα, μετά της τα χώσαμε και εμείς και μετά το ρίξαμε στον χαβαλέ.
    Με το άλλο παιδί που έγραψε για τα λιμανάκια στην αρχή κάναμε χαβαλέ ή μάλλον του δείξαμε την αντίθεση μας με τα λιμανάκια καυστικά και με χαβαλέ ότι δήθεν έχουμε άγνοια και μετά είπαμε τις απόψεις μας.

Και ξαναλέω ίσως με λάθος τρόπο ίσως με αληθινό πέρα από τα κοινότυπα καλώς όρισες κτλ.Δηλαδή θα ήταν καλύτερο αν γράφαμε "Καλώς ήρθες φίλε δεν συμφωνώ μαζί σου τα λιμανάκια είναι κακό πράγμα ή καλώς ήρθες φίλη τι γράφεις πρωινιάτικα.stop.δεν καταλαβαίνω.είμαι έτοιμος να το παρανοήσω.stop κτλ κτλ.
    Αυτό εννοώ.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

Μπράβο ρε Νικολάκη τον τάπωσες τον Πεφτούλιους χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα!!!

Ρε Πεφτούλιους δεν θα απαντήσεις στο παιδί;; Μαλάκα σε τάπωσε που πήγες να του την βγεις ότι και καλά διαβάζετε διαφορετικά forum και τέτοια !!!!!!

Ειρήνη μια και έλειπες αρκετό καιρό και θεωρείσε πάλι νέα εδω μέσα, και επειδή γίνεται διαχωρισμός θα σου πρότεινα να μας μιλάς στον πληθυντικό, να έρχεσαι κάθε Σάββατο να πλένεις τα μηχανάκια μας και να γράφεις λίγα λόγια στα Post σου

Αντε γίναμε ολοι ίσα και όμοια εδω μέσα !!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΗ

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator

Re: Αγαπημένε φίλε κύριε Τσούλιους-μέγιστε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DEMINIO
    Σε παραπέμπω εδώ ως ένα ελάχιστο δείγμα για το κατά πόσο διαβάζουμε διαφορετικό forum....!!!!
    Όσο για το live της συζήτησης, συμφωνώ απόλυτα, καθώς ομολογώ πως ο γραπτός λόγος δεν είναι και το forte μου (εν αντιθέσει με τον προφορικό!)...
    kai ti einai auto re nikolaki? den exo to dikaioma na po thn apopsh moy dioti eimai moderator sto forum? h mipos den symfoneis oti prepei na sevese ton eayto soy kai aytous poy grafoun edo mesa???
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ

ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΣΤ...

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ???ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ??...ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ???ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ???ΟΤΙ...ΟΤΙ??

ΤΕΣΠΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ WONDER BOY.....

KAI AMA KΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ...ΕΙΔΟΠΟΙΑΤΕ ΜΕ Ε??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της swtos

τι είναι σωστό, τι είναι λάθος ???

Ποιό το σωστό, ποιό το λάθος ???
    Ποιός θα το κρίνει ??? Εγώ, Εσύ ???
    Οι Διαπροσωπικές σχέσεις τα έχουν αυτά. Πάντα δημιουργούνται
    διαμάχες, φιλίες, αντιδράσεις, εξοργισμοί, κοινές πορείες ....
    Αυτό είναι και το φόρουμ. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει αφ' υψηλού, ή να αποφασίζει αν έχει τη δύναμη.... Απ' τη στιγμή που όλοι γινόμαστε κοινωνοί αυτού του τόπου (αυτών των σχέσεων)
    έχουμε τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις. Αλλωστε
    πολύ σωστά μιλάει ο ΒΒΚΟΣ, γράφουμε όσο μπορούμε χαλαρότερα
    για να διασκεδάσουμε περισσότερο την καθημερινή μας πίεση.
    Τώρα ποιός γράφει σωστότερα ή κοινωνικότερα είναι ένα άλλο θέμα που δεν του δίνει δικαίωμα να έχει βαρύτερη άποψη.

Σίγουρα θα υπάρξουν και πόστ που δεν μπορούν να δημοσιεύονται, λόγω πολύ άσχημης γλώσσας. Προτείνω για 2η φορά , να δημιουργηθεί μιά νέα συζήτηση (με κωδικό εισόδου) όπου θα μπαίνουν σε καραντίνα τα ελάχιστα αυτά πόστ. Πώς λέμε πήγαινε τιμωρία στη γωνιά ? Κάπως έτσι.

Σας φιλώ στα μούτρα
    Καλά Κρασά

ΥΓ1. Ας γίνουμε όλοι, λίγο χαλαρότεροι
    ΥΓ2. Να βρίσω και λίγο τα ducati να εκτονωθώ ???

Ρε Μιχάλη, καμία ειρωνία στα λόγια μου!!! Εννούσα ακριβώς αυτό που είπα, έτσι απλά.... (οπότε και άσκοπη η 2η εξήγησή σου...)

Και στην τελική, ξανατονίζω ότι εκεί βρίσκεται και το νόημα των όσων είπα εξ αρχής. Την άποψή μου είπα περί σεβασμού προσωπικοτήτων και διαφορετικότητας. Δεν κρίνω, και ούτε είχα ή έχω διάθεση να το παίξω ειδικός. Όχι τίποτα άλλο, δεν είμαι κιόλας!!
    Αλλά ρε συ Γιώργη, δεν είμαι moderator, δεν έχω το δικαίωμα να πω την άποψή μου; Το ότι με ξένισε κάτι στο forum το οποίο συμμετέχω και εγώ, ήταν ένας καλός λόγος να το πω. Βασικά, να το παρατηρήσω, γιατί καλά-καλά δεν την είπα κιόλας σε κανέναν... Περισσότερο θα έλεγα ότι ήθελα να αφυπνήσω (πσσσ... τι είπα ρε μαλάκα... ).....
    Ξανά....
    Όμως αυτό ακριβώς ήθελα να επισημάνω, να μην γίνει πια και κατεστημένο πως για να καλωσορίσουμε κάποιον και να τα λέμε ωραία, θα πρέπει πρώτα να του βγάζουμε την παναγία...

Ρε Δούκα, άσε και λίγο το wonder boy...... Έχει προβλήματα η ΠΑΕ, ασχολήσου λίγο να δούμε τι θα κάνουμε....
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Παλαιό μέλος

Πιστεύω ότι όλοι

μας έχουμε την ίδια γνώμη και παίρνω την απόφαση η οποία είναι και ομόφωνη.

Και ανακοινώνω :

Σήμερον την 12η Φεβρουαρίου 2004 κρίνεται ομόφωνα ο DEMINIO (Νικόλας) ένοχος γιατί τόλμησε και λογόκρινε το φόρουμ και τόλμησε και μίλησε σε μοντερέτορα εις τον ενικό

Καταδικάζεται για τα παραπάνω σε φορμάρισμα του σκληρού δίσκου του εις διπλούν!
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!ΗΣΥΧΙΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟΝ!!!

Ξέρω ότι είναι σκληρή η απόφαση αλλά είναι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ!

ΠυκννοίΚαπνννοίΜεΠνννίξαν Το avatar του/της dela

Τη να συγκεντρωθουμε ρε μαλακα....

εσυ να συγκεντρωθεις που σε εχει φαει η μαλακια
    το αγχος και η δουλεια και αρχιζεις και ρεταρεις
    επικινδυνα βλεπε runner βλακα!!!!!

Η αποψη μου για το θεμα ειναι
    ειμαι αντρας και το κεφι μου θα κανω και θα πω και μια
    κουβεντα παραπανω !!!!

Τα λεμε!!!
    ----------------------------------------------
    A true friend is the one who holds your hand and touches your heart.

Super Moderator
    Αλλά ρε συ Γιώργη, δεν είμαι moderator, δεν έχω το δικαίωμα να πω την άποψή μου; Το ότι με ξένισε κάτι στο forum το οποίο συμμετέχω και εγώ, ήταν ένας καλός λόγος να το πω. Βασικά, να το παρατηρήσω, γιατί καλά-καλά δεν την είπα κιόλας σε κανέναν...
    Re pas kala? sou eipe pote kanenas oti den mpores na peis thn apopsh sou??!?!??!?!???

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

κάτι μου θυμίζει εμένα αυτό...

Super Moderator
    OK ean theoris oti kati se pirazei to elaxisto poy mporeis na kaneis einai na to tekmirioseis kai oxi na les "kati ston aera" kai meta alla logia na agapiomaste.

Ego auto poy se rotisa einai giati les auta poy les sto proto soy post kai poy ta stirizeis. sou ekana quote kai kapia pragmata poy theorisa oti anoikoune sthn sfaira tis ypervolhs (toylaxiston)
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

ΕΓΩ...ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....

ΟΤΙ

ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑ ΤΟ ...

WONDER BOY.!!!!!!

Ρε Jul...

Ή εγώ είμαι μαλάκας, ή εσύ κάνεις τον Αλέκο... (ή και τα δύο λέει... )
    Αnyway, γάμα το γιατί μύνημα στο μύνημα και ο καθένας να λέει τα δικά του, δεν θα βγει άκρη. ’σε να τα πούμε εν μέσω καφεδοποσίας, που έχουμε και καιρό να το κάνουμε. Να σε πάω και μία με το gilera, που σ' έχω εύκολα , για να έρθεις στα ίσια σου...!!!
    [font=times]Και τι άλλα;;;
    Για πες, για πες...
    [/font]

Super Moderator

Re: Ρε Jul...

Ή εγώ είμαι μαλάκας, ή εσύ κάνεις τον Αλέκο... (ή και τα δύο λέει... )
    Αnyway, γάμα το γιατί μύνημα στο μύνημα και ο καθένας να λέει τα δικά του, δεν θα βγει άκρη. ’σε να τα πούμε εν μέσω καφεδοποσίας, που έχουμε και καιρό να το κάνουμε. Να σε πάω και μία με το gilera, που σ' έχω εύκολα , για να έρθεις στα ίσια σου...!!!
    to diko mou htelei mazema, exei ginei retali

favgoune vides, trizei olokliro, psiloxanei ladia apo to ntepozitaki toy ladioy, thelei lastixa

molis to ftiakso pame mia sounio??? (na ta riksoume sthn thalasa)

xa xa xx a xax xa

scootero-vespo-papo omada me dermata, arai klp kai ta thiria terma gazi (60-80xil/vra)

gamo
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

RE....

XEZO OLA TA AYTOMATAKIA THS PLAKAS POY KABALATE ME TO RACING ASTREA GRAND MOU ...OPOU KAI OPOTE THELETE!!!

ANTE MPRABO....ATAXYTOI....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για να τους κράξουμε λιγάκι....
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2005, 12:34
  2. Για Να Αναψουν Λιγο Τα Αιματα.....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 15:37
  3. Για να μην ξεχνιομαστε μερικοι μερικοι.....
    από YZF-R1 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2004, 23:11
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 16:33
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας