Βιοτέτοιε, πες και τίποτα για να απωθήσω οικολογιά τα μερμυγκάκαι και τις κατσαριδούλες που έχουν κάνει επίθεση σοκ και δέος και να δεις στο γάμο σου...
Βιοτέτοιε, πες και τίποτα για να απωθήσω οικολογιά τα μερμυγκάκαι και τις κατσαριδούλες που έχουν κάνει επίθεση σοκ και δέος και να δεις στο γάμο σου...
Για τα μυρμήγκια, βάλε αλάτι στην πορεία τους για να τα ανακόψεις και να τα αποδιοργανώσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Για τις κατσαρίδες βάλε αγγουρόφλουδες. Αν και τόσο απλό είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό.
"Qu ils mangent de la brioche"
Προκειμένου για τση μελιττάκους, πιπέρι, όπως γράφει ο Ρεθεμνιώτης σύντεκνος παραπάνω, ή βρίσκεις τη στιγμή της αναπαραγωγής έξω από το έδαφος και σκοτώνεις την Κερά τους (η μόνη με πτέρυγες). Δύσκολο...Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Η κατσαρίδα είναι πιο δύσκολη, αλλά αν βάλεις ένα μηχανοσίφωνο (απλή διάταξη από πλαστικό, σκάρτα 10€ ) μεταξύ της λεκάνης του σπιτιού και της αποχέτευσης (δήμος ή βόθρος) καθάρισες! Τουλάχιστον εσύ, διότι αν οι γείτονες δεν κάνουν το ίδιο δεν έχει ιδιέταιρο νόημα. Η κατσαρίδα έχει διάσημο και βασικά μοναδικό αντίπαλο επί γης (που την τελειώνει σε χρόνο dt) το βακτήριο Serratia, ιδιέταιρα "κακό" για τον άνθρωπο. Πέρα από αυτό (α, και την κλασσική παντόφλα, τη βαριά, την πλαστική του στρατού) ουδέν. Κάτι έχει γραφεί για τον δυόσμο και τη λεβάντα αλλά εγώ δεν είδα προκοπή...
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Παρακαλώ να πάει άμεσα στα τεχνικά.
Το γαρύφαλο μοσχοβολάει όντως και μέχρι στιγμής δείχνει αποτελεσματικότατο.
Εύγε Στέλιο, ο μπόμπιρας μου, χωρίς να το ξέρει σου είναι ευγνώμων!![]()
![]()
Και..... θα πας βραδυ ????Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Στέλιο, θα βάλω λάδι!![]()
:a07:
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου δωσω το μαστιγιο πρωτα ε??
Στελιο ..
Για το κολπο με το γαρυφαλο ....
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Πλάκα κάνεις.. :hypnotize :wacko: Εντάξει από ΣΚ φυτεύω αγγούρια στο κηπάκι..Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Για τα μυρμήγκια, βάλε αλάτι στην πορεία τους για να τα ανακόψεις και να τα αποδιοργανώσεις.
Για τις κατσαρίδες βάλε αγγουρόφλουδες. Αν και τόσο απλό είναι πάρα πολύ αποτελεσματικό.
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Να πω και εγω το δικο μου κολπο για τις κατσαριδες...
Οταν λοιπον βλεπετε αυτον τον επισκεπτη σε μια γωνια, η αλλου, αντι του γνωστου "πατηματος" ,( με ολα τα αηδιαστικα επακολουθα )φτανει λιγο καθαρο οινοπνευμα να την αφησει στον τοπο, καθαρα και χωρις να γεμισει ο τοπος "ζουμια" που τα μεταφερετε και σε ολο τον χωρο με το παπουτσι (κανει και το ακαθαρτο οινοπνευμα )
Δοκιμαστε το ...![]()
, Vespa GT200 TS50W
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες, ευχαριστώ!![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Και..... θα πας βραδυ ????:a07:
![]()
![]()
![]()
![]()
Να σου δωσω το μαστιγιο πρωτα ε??
Και το γκάγκ μπόλ παρακαλώ! :o
![]()
![]()
να ριξω και ενα σπιρτο ετσι για σιγουρια?Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Να πω και εγω το δικο μου κολπο για τις κατσαριδες...
Οταν λοιπον βλεπετε αυτον τον επισκεπτη σε μια γωνια, η αλλου, αντι του γνωστου "πατηματος" ,( με ολα τα αηδιαστικα επακολουθα )φτανει λιγο καθαρο οινοπνευμα να την αφησει στον τοπο, καθαρα και χωρις να γεμισει ο τοπος "ζουμια" που τα μεταφερετε και σε ολο τον χωρο με το παπουτσι (κανει και το ακαθαρτο οινοπνευμα )
Δοκιμαστε το ...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
να ριξω και ενα σπιρτο ετσι για σιγουρια?![]()
χαχαχαχαχαχα
Θυμάμαι πιτσιρικάς, ελείψει κατσαριδοκτόνου, έριξα σε μία κατσαρίδα μέσα στον νιπτήρα, τον αφρό καθαρισμού για φούρνους, αυτο το άσπρο πράγμα.
Είχα κάνει άσπρο μ@@Νί την κατσαρίδα, πρέπει να με μούτζωνε κιόλας, αλλά το μονο που κατάφερα ειναι να της ελατώσω την μέση ωριαία.
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
χαχαχαχαχαχα
Θυμάμαι πιτσιρικάς, ελείψει κατσαριδοκτόνου, έριξα σε μία κατσαρίδα μέσα στον νιπτήρα, τον αφρό καθαρισμού για φούρνους, αυτο το άσπρο πράγμα.
Είχα κάνει άσπρο μ@@Νί την κατσαρίδα, πρέπει να με μούτζωνε κιόλας, αλλά το μονο που κατάφερα ειναι να της ελατώσω την μέση ωριαία.
![]()
![]()
![]()
![]()
αν και ψιλο ασχετο,θυμηθηκα πιτσιρικαδες στο χωριο,πιαναμε κωλοφωτιες(πυγολαμπιδες) και τις βαζαμε σε βαζακι για να τις εχουμε για την αλλη μερα(καναμε διαγωνισμο ποιος θα πιανε τις πιο πολλες) και οταν ξυπνουσαμε το αλλο πρωι βλεπαμε το μακελιο..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Πλάκα κάνεις.. :hypnotize :wacko: Εντάξει από ΣΚ φυτεύω αγγούρια στο κηπάκι..
Πάρε Γερμανικά, θα πάθουν +e-koli και θα ψοφήσουν σίγουρα!![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Αν και δεν θα χρειαστει ριξε ενα,ετσι για την μετατροπη της κατσαριδας σε τζετ με μετακαυση......Αρχικά δημιουργήθηκε από taskon
να ριξω και ενα σπιρτο ετσι για σιγουρια?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
, Vespa GT200 TS50W
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
Αν και δεν θα χρειαστει ριξε ενα,ετσι για την μετατροπη της κατσαριδας σε τζετ με μετακαυση......![]()
![]()
![]()