Αποκάλυψη λοιπόν η Βανέσσα μας κυρίες και κύριοι. Ναι-ναι καλά ακούσατε. Η κοπέλα το πάει το F650 Α-Ε-Ρ-Α !!!
Εκεί που καθόμασταν στη Βούτα και περιμέναμε και τους υπόλοιπους να έρθουν, συζητούσαμε αν θα βγάλουμε κλήρο ή όχι για το ποιός θα περιμένει τη Βανέσσα σε περίπτωση που σερνόταν, φάνηκε τελικά οτι υπολογίζαμε χωρίς τον ξενοδόχο, γιατί σε όλη τη διαδρομή τελικά τη κυνηγάγαμε κυριολεκτικά, και χωρίς να υπερβάλλω καθόλου.
Ανοίγει το φανάρι της βούτας, και η Βαννέσα κυριολεκτικά εξαφανίζεται πρώτη μπροστά. Σφήνες (πάντα με φλασάκι όμως), προσπεράσεις και κακό, και γενικά το γκάζι της μπέμπας καρυδωμένο στο στόπ του. Στα λιμανάκια κάνουμε στάση για να καταλάβουμε τι μας χτύπησε. Από τις ατάκες που θυμάμαι αρκετά έντονα ήταν του Τίγκα: "Κοίτα να δείς, που στο τέλος θα την κυνηγάμε κιόλας" !!!
Και το κερασάκι στη τούρτα ήταν οτι στην επιστροφή από Σούνιο, και μέσα στα μαύρα σκοτάδια ακολουθούσε το Μακρή νομίζοντας οτι θα πηγαίνει τσίτα, αλλά δυστηχώς (γι'αυτήν) πήγαινε εντελώς νορμάλ. Κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει: "Φύγε μπροστά να μου δείξεις γραμμές". "Ρε θα τρελλαθούμε" σκέφτηκα εγώ, και το ανοίγω στα 120-130. Υπενθυμίζω οτι ήταν κατά τις 12 το βράδυ, και χωρίς καθόλου κεντρικό φωτισμό. Και όπως καταλαβαίνετε παίδες, η Βαννέσα ήταν συνεχώς πίσω μου. Σε μερικά σημεία μόνο έμεινε λίγο πίσω από την κίνηση που είχε, αλλα κατά τ'άλλα σφαίρα η μικρή.
Μπράβο Βανέσσα, και με το καλό να έρθει και το R6...