Τα γκαράζ που πληρώνεις είναι επικίνδυνα. Διάβασε πρώτα στην απόδειξη που θα πάρεις να δεις για ποια πράγματα φέρει ευθύνη το γκαραζ. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!! ούτε για κλοπή, ούτε για φωτιά, για τίποτα λέμε. Ποιος λοιπόν σου λέει οτι σε ένα τέτοιο γκαράζ η μηχανή σου είναι ασφαλής??? ποιος σου λέει οτι κάποιος από εκεί μέσα δεν συνεργάζεται με κλέφτες???Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
Εύχομαι ολόψυχα να την βρεις.
Όσον αφορά την γκαραζόπορτα, νομίζω όλες ανοίγουν και χειροκίνητα από εναν λεβιέ, στην περίπτωση που π.χ. κοπεί το ρεύμα.
Εγώ έχω την επιλογή πυλωτής και ακάλυπτου πάρκινγ, και προτιμώ το δεύτερο γιατι μπορώ να την κλείνω με το αυτοκίνητο.
Αλλά παίδες προσοχή. Εάν πάτε διακοπές, καλύτερα να την πάτε σε κάποιον γνωστό που μπορεί να την φιλοξενήσει!
Εγώ θα την πάω μάλλον σε ένα φίλο που έχει υπόγειο κλειστο γκαράζ.
Ενναλακτικά σε γκαράζ που πληρώνεις!
Η καλύτερη λύση είναι φυσικά λουκέτα, συναγερμός, κουκούλες κλπ, αλλά αν υπάρχει η δυνατότητα και κάποιο εμπόδιο από πίσω από την μηχανή. Τι εννοώ, αν την παρκάρεις σε μια είσοδο π.χ. πες στον πατέρα σου ή σε κάποιον γείτονα που φεύγει πιο νωρίς από σένα το πρωί να παρκάρει το αυτοκίνητο ακριβώς πίσω από την μηχανή σου.
Γενικά κάνουμε ότι μπορούμε
1) για να μην δίνουμε στόχο (π.χ. κουκούλα)
2) να βάζουμε όσο περισσότερα "εμπόδια" μπορούμε ώστε να χρειάζετε χρόνος για να μας την πάρουν (χρονοκαθυστέρηση που λενε και οι τράπεζες)