Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 65

Θέμα: ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ ΣΤΑ 130 ΕΥΡΩ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Από τις απαντήσεις φαίνεται το παιδάκι

Κατά τα άλλα το γιατί θα το πεις? Από πότε η ασφάλεια πάει με την τιμή ρε?

Και αν είναι έτσι γιατί το arai δεν σε έσωσε?

Ένα νούμερο μικρότερο ή ένα μεγαλύτερο φτάνει για να πατάει λάθος το κράνος στο κεφάλι και να σου κάνει το αιμάτωμα που έπαθες.

Και σωστό να είναι το μέγεθος μπορεί πάλι να μην εφαρμόζει σωστά στο εκάστοτε κεφάλι.

Και σωστό να είναι το μέγεθος και σωστά να σου καλουπώνει μπορεί και από μη δέσιμο να είναι ελεύθερο να περιστραφεί γύρω από το κεφάλι και να κάνει πάλι ζημιά.

Αλλά όλα αυτά εσύ που δεν είσαι παιδάκι αλλά ώριμος άντρας τρομάρα σου, τα ξέρεις ήδη υποθέτω και κατέληξες ότι ΜΟΝΟ η τιμή φτάνει για να καθορίσει την ασφάλεια ενός κράνους? Ε?

ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΦΛΩΡΑΚΟ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
    ΑΣΕ ΤΑ (ΡΕ ΚΑΙ Ε?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από skordastm
    ΜΕ ΕΣΩΣΕ ΦΛΩΡΑΚΟ ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
    ΑΣΕ ΤΑ (ΡΕ ΚΑΙ Ε?)
    Δεν εννοούσα την ζωή αλλά το αιμάτωμα.

Κατά τα άλλα έχεις να απαντήσεις κάτι για το συμπέρασμα που βγάζεις αυθαίρετα?

Ε?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

φιλε μου ειναι το ποσο κοστολογει ο καθενας το κεφαλι του....
    απο 300 ευρω ξεκινανε τιμες για κρανος ασφαλες.....
    πριν λιγο καιρο ειχα πτωση με 50-60κμ ,φοραγα κρανος arai των 650 ευρω,σεδον καινουργιο(ειχα αγορασει πριν 3 μηνες)...
    εσωτερικη αιμοραγια στο κεφαλι και 2 βδομαδες εντατικη,και να φανταστεις οτι το κρανος ειχε μονο μια γρατζουνιτσα 2 εκατοστων
    αν το επαιρνες σε ποιο κουλ χρωμα κοντα στα 800 παιζει να μην ειχες παθει τιποτα παντως...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tomahawk
    Έτσι, τα μόνα καλά κράνη είναι αυτά που στοιχίζουν 300Ε και πάνω...

Τα midrange κράνη είναι για τα σκουπίδια!

Αν θυμάμαι καλά βέβαια στη πτώση του DimChios η κοπέλα του φόραγε ένα Nitro των 150Ε...
    Μάλλον πρόκειται για θαύμα που ζει ακόμη!

Αν κατάλαβα καλά ο άνθρωπος λέει οτι τα κράνη με 5-6 στρώματα Fiberglass και οργανικών υλών και με τις καλύτερες προδιαγραφές ασφαλείας εχουν γύρω στα 300 Εκαι πάνω , μετα είναι αλλοι παράγοντες που ανεβάζουν την τιμή οπως εξαερισμοί , αθόρυβο , αεροδυναμικό και αλλα ...
    και ναι είναι λογικό να είναι ποιο ασφαλή αυτα τα κράνη εφοσον πληρούν αυστηρότερες προυποθέσεις ...
    Απο εκει και πέρα τύχη να έχουμε να μαστε καλα με υγεία και πάντα όρθιοι .

Υ.Γ. Πέρα απο όμορφο πρέπει να ταιριάζει και στι κεφάλι μας ΣΩΣΤΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Manitu
    μετα είναι αλλοι παράγοντες που ανεβάζουν την τιμή οπως εξαερισμοί , αθόρυβο , αεροδυναμικό και αλλα ...
    Ακριβώς.

Η τιμή της κάθε εταιρίας δεν βγαίνει με βάση μόνο την ασφάλεια που προσφέρει το κράνος της γιαυτό και ΔΕΝ αποτελεί δείκτη ασφάλειας.

Όπως επίσης η τιμή δεν περιλαμβάνει μόνο το κόστος που δαπανήθηκε για την ασφάλεια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Manitu
    Πέρα απο όμορφο πρέπει να ταιριάζει και στι κεφάλι μας ΣΩΣΤΑ
    Που είναι και πιο σημαντικός παράγοντας ασφάλειας από την τιμή.

Εκτός αν ένα κράνος των 600 ευρώ είναι κατά 200 ευρώ πιο ασφαλές από ένα των 400 ευρώ.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Ένα νούμερο μικρότερο ή ένα μεγαλύτερο φτάνει για να πατάει λάθος το κράνος στο κεφάλι και να σου κάνει το αιμάτωμα που έπαθες.

να πω πωςτο νουμερο ηταν οκ
    ειναι σαν να μην ξερεις τι νουμερο παπουτσια φορας:hypnotize

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza

να πω πωςτο νουμερο ηταν οκ
    ειναι σαν να μην ξερεις τι νουμερο παπουτσια φορας:hypnotize
    ρε ανθρωπε καθεσαι και λες παπαριες με το κιλο και προσπαθεις να πεισεις και αλλους.
    σου λενε οι απο πανω δεν εχει να κανει με την τιμη η ασφαλεια που προσφερει το κρανος και αν μη τι αλλο δεν μπορεις να βαζεις εσυ ενα οριο τιμης.

λες παπαριες.κοφτο.ειπες την εμπειρια σου ωραια-περαστικα μην συνεχιζεις.
    λες και ειμαστε σε κανα χωριο το 1970...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    ρε ανθρωπε καθεσαι και λες παπαριες με το κιλο και προσπαθεις να πεισεις και αλλους.
    σου λενε οι απο πανω δεν εχει να κανει με την τιμη η ασφαλεια που προσφερει το κρανος και αν μη τι αλλο δεν μπορεις να βαζεις εσυ ενα οριο τιμης.

λες παπαριες.κοφτο.ειπες την εμπειρια σου ωραια-περαστικα μην συνεχιζεις.
    λες και ειμαστε σε κανα χωριο το 1970...
    [/QUOTE

ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ειμαι σιγουρος οτι χειριζεσαι το pc πολυ καλητερα απο μοτοσυκλετα
    αν ειμασταν face to face να βλεπα ποσο μαγκας εισαι......
    τωρα εγω που λεω παπαριες, δεν προσπαθισα να πεισω κανενα ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑ ΑΣΧΕΤΕ ΕΡΙΣΤΙΚΕ .......
    το οριο τιμης το βαζω για τον εαυτο μου

Αρχικά δημιουργήθηκε από bobiras46
    Έχω καταλήξει σε 3 και εδώ θέλω μια βοήθεια ακόμα! Πείτε γνώμες να δούμε που θα καταλήξουμε εν τελει!

1) Bell m1

2) AGV S-4

3) Caberg V2R

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΝΩΜΕΣ!!!
    Συγνώμη αν διακόπτω τη συζήτηση.. .... ... ... αλλά καποια γνώμη για τα κράνη που έχω καταλείξει υπάρχει??

Αρχικά δημιουργήθηκε από bobiras46
    Συγνώμη αν διακόπτω τη συζήτηση.. .... ... ... αλλά καποια γνώμη για τα κράνη που έχω καταλείξει υπάρχει??
    ΟΧΙ!

ΕΣΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΜΗ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΡΕΝΤ;

Πάντως κοίτα και τα KBC ένα κατάστημα είναι στους Αγ. Αναργύρους,
    στην Α. Παπανδρέου αν θυμάμαι καλά, με στοκ. Εκεί παίζουν καλές τιμές.

Φρόνιμα και επί του θέματος παρακαλώ, χωρίς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη.
    safety doesn't happen by accident

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    φιλε μου ειναι το ποσο κοστολογει ο καθενας το κεφαλι του....
    απο 300 ευρω ξεκινανε τιμες για κρανος ασφαλες.....
    πριν λιγο καιρο ειχα πτωση με 50-60κμ ,φοραγα κρανος arai των 650 ευρω,σεδον καινουργιο(ειχα αγορασει πριν 3 μηνες)...
    εσωτερικη αιμοραγια στο κεφαλι και 2 βδομαδες εντατικη,και να φανταστεις οτι το κρανος ειχε μονο μια γρατζουνιτσα 2 εκατοστων
    Το θέμα δεν είναι πόσο κοστολογείς το κεφάλι σου, αλλά και τι οικονομική δυνατότητα έχει ο καθένας.
    Αν δλδ δεν υπάρχει η δυνατότητα για κάτι πιο ακριβό καλύτερα να φοράει ένα κράνος οικονομικό παρά τίποτα.
    Επίσης ότι είναι ARAI, SHOEI, AGV, MOUFA TV δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Εφόσον όλα πληρούν τις προδιαγραφές που έχουν ορισθεί δες εδώ εκεί τελειώνει το ζήτημα.
    Η διαφορά της τιμής έχει να κάνει με το αν είναι αγωνιστική σειρά, αν είναι πολυκαρμπονάτο, αν είναι η τάδε εταιρεία, αν έχει 2 ή 3 αεραγωγούς, αν τα γραφικά είναι έτσι, αν το υπογράφει ο τάδε κλπ
    Θεωρώ, ότι καμία σοβαρή εταιρεία, που σέβεται τον αναβάτη και το όνομά της φυσικά δεν θα έβγαζε ένα κράνος των 130 αν θες ευρώ που σε μια πτώση ο άλλος θα έχανε την ζωή του ή θα κινδύνευε να την χάσει επειδή είναι φτηνό.

Είναι όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας μας, από ποια γωνία το βλέπει.

Φιλικά

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis

Θεωρώ, ότι καμία σοβαρή εταιρεία, που σέβεται τον αναβάτη και το όνομά της φυσικά δεν θα έβγαζε ένα κράνος των 130 αν θες ευρώ που σε μια πτώση ο άλλος θα έχανε την ζωή του ή θα κινδύνευε να την χάσει επειδή είναι φτηνό.

πιστευω οτι δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα, η ασπρο η μαυρο... καθε κρανος μπορει να αντεξει διαφορετικες δυναμεις, αλλο το κρανος του λιντλ κ αλλο το σουπερ ντουπερ arai.

Απλως η τιμη αγορας ενος κρανους δεν νομιζω οτι μεταφραζει την ασφαλεια που παρεχει και μονο.

Υγ. εχω βαρεθει να ακουω καγκουρες να συζητανε ποιο κρανος να αγορασουν, arai ή shoei, υπαρχουν κ αλλες εταιριες αξιολογες κ πολλα μοντελα τους ειναι πολυ ανωτερα

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ποιός μπορεί να μου πει για μποτάκια γύρω στα 100 ευρώ casual
    από BILLY FILTH στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2010, 06:23
  2. Manual ΓΙΑ Dl650 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
    από llrnr στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 01:03
  3. Service Manual για 650gs στα αγγλικά??
    από dio650gs στο forum BMW
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2006, 07:57
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2005, 09:06
  5. Για ελάτε στα φωτοΜέγαρα......
    από kostom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 15:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε