Εμένα σίγουρα όχι γιατί δεν έχω hornet :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
Όχι μόνο δεν σε ακούω, ούτε να σε φανταστώ δεν μπορώ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε άλλο site τα είχε 11,7 και 11,6 οπότε μπορεί να κάνω και λάθος.![]()
Εμένα σίγουρα όχι γιατί δεν έχω hornet :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
Όχι μόνο δεν σε ακούω, ούτε να σε φανταστώ δεν μπορώ!
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε άλλο site τα είχε 11,7 και 11,6 οπότε μπορεί να κάνω και λάθος.![]()
Give me fuel, Give me fire
Το ερωτημα σου ειναι το ιδιο αστειο με το: "busa για πολη".Αρχικά δημιουργήθηκε από apoman13
Χαιρετώ τα μέλη του Forum..
Δεν θελω να ειμαι κουραστικός. εψαξα σε διαφορα posts οσον αφορα την Ζ750 σαν ενδιαφερομενος προς αγορα. Διαβασα διαφορα αν στριβει δεν στριβει φρενα κλπ. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν θα μπορέσω να ευχαριστιθώ ταξιδακια εκτος Αττικης. Απο μπαγκαζια ενα tankbag και σαμαρια μου ειναι αρκετά και 90% μονοκαβαλο.. Εχουν περασει απο τα χερια μου παπακια 50 , 125 και εχω για 25.000χλμ ενα ybr 125. Ξερω τι εστι κινδυνος και τουμπα. Αυτο που ζητάω ειναι απλα αν υπαρχει κανενας αλλος ανώμαλος σαν και εμε(z750 για ταξιδια) να μου πει την γνώμη του.
Αφου θελεις να κανεις ταξιδια ρε ανθρωπε γιατι κοιτας το Ζ
Μου θύμισες ένα φίλο παλιά στη δουλειά,λίγο ηλικιωμένο: ''Τι λε ρε! Εμένα η Ascona μου έχει 180 βιληνεκές'' (όχι 'βε')Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
...αλλά αυτό το ευθυβολο με μπέρδεψε λιγάκι.![]()
Καλησπερα ,
Ημουν κατοχος Ζ 750 αλλα οχι του γυμνου ειχα το Ζ750 S που ειναι με ''μπικινι'' φερινγκ (δλδ το μισο τυπου φειζερ) και λογο φερινγκ τα ταξιδια ηταν πολυ ανετα για μενα και με 200 χαω (αν και 200χαω και πανω δεν ειναι ταξιδι ειναι κοντρα - αγωνας - ξεκα#$@#%μα κλπ) .
Εχω κανει σαν οδηγος και συνοδηγος αρκετα χιλιομετρα και με το γυμνο (το 1000 ) και ο αερας ενοχλει (αναλογος σωματοτυπου και θεση οδηγησης που εχει ο καθενας -πχ εγω με τα ρΙαρ σετς για μαρσπιε ειχα αλλη θεση οδηγησης απο οτι με τα μαμα μαρσπιε ) μετα τα 170-180χαω .
Τουτεστιν ΕΓΩ εχω κανει περι τα 40.000 χιλιομετρα οπου τα 30.000 ειναι ταξιδι με Ζ . Δεν κουραστικα λιγοτερο η περισσοτερο απο οτι με το gsxr h me to freewind , με το ΖΧ- 9 που εχω τωρα δεν εχω παει ακομα ταξιδι για να σου πω ... με ολες τις μοτοσυκλετες που ειχα κουραστικα στα μακρυνα ταξιδια , το καθενα για το λογο του . Αν αγαπας τον μοτοσυκλετισμο και γουσταρεις θα γουσταρεις με οτι και να πας. Αν σου αρεσει το Ζ να το παρεις με κλειστα ματια μιας που ειναι απροβληματιστη μοτοσυκλετα.
Το αν στριβει η οχι (εφοσον δεν σε ενδοιαφερει επι του παροντος οπως ειπες) ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που το οδηγουσαμε , ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
:rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Όχι εδώ μέσα, όχι εντάξει σε πιστεύουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Το αν στριβει η οχι (εφοσον δεν σε ενδοιαφερει επι του παροντος οπως ειπες) ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που το οδηγουσαμε , ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :rotflmao:![]()
Η τεχνογνωσία υπάρχει πάντως, γιαυτό την χρησιμοποιούν και σε άλλους τομείς:
http://www.cmsnl.com/news/kawasaki-t...n_news520.html
:rotflmao:
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Όχι εδώ μέσα, όχι εντάξει σε πιστεύουμε![]()
![]()
![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αδερφέ, με δικαιολόγησα ως ανώμαλο...!Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Το ερωτημα σου ειναι το ιδιο αστειο με το: "busa για πολη".
Αφου θελεις να κανεις ταξιδια ρε ανθρωπε γιατι κοιτας το Ζ![]()
Ειδα το versys δεν μου γυαλισε, ειδα το er6n δεν μου σφυριξε... ε τι καταλαβαινεις?
To er6F ?Αρχικά δημιουργήθηκε από apoman13
er6n δεν μου σφυριξε...
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
οτι δεν ηθελε συνεργειο :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από apoman13
το er6n δεν μου σφυριξε... ε τι καταλαβαινεις?
ακουει και συμφωνει για αυτο ειναι αντρικα μοτορια τα ΖΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Δεν κάνει για ταξίδια εκτός κι αν πηγαίνεις μεχρι 140-150 το πολύ και κάνεις και γερό σβέρκο.
.
evi ακούει?![]()
![]()
![]()
Respect... ευχαριστω για τις πληροφοριες...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Καλησπερα ,
Ημουν κατοχος Ζ 750 αλλα οχι του γυμνου ειχα το Ζ750 S που ειναι με ''μπικινι'' φερινγκ (δλδ το μισο τυπου φειζερ) και λογο φερινγκ τα ταξιδια ηταν πολυ ανετα για μενα και με 200 χαω (αν και 200χαω και πανω δεν ειναι ταξιδι ειναι κοντρα - αγωνας - ξεκα#$@#%μα κλπ) .
Εχω κανει σαν οδηγος και συνοδηγος αρκετα χιλιομετρα και με το γυμνο (το 1000 ) και ο αερας ενοχλει (αναλογος σωματοτυπου και θεση οδηγησης που εχει ο καθενας -πχ εγω με τα ρΙαρ σετς για μαρσπιε ειχα αλλη θεση οδηγησης απο οτι με τα μαμα μαρσπιε ) μετα τα 170-180χαω .
Τουτεστιν ΕΓΩ εχω κανει περι τα 40.000 χιλιομετρα οπου τα 30.000 ειναι ταξιδι με Ζ . Δεν κουραστικα λιγοτερο η περισσοτερο απο οτι με το gsxr h me to freewind , με το ΖΧ- 9 που εχω τωρα δεν εχω παει ακομα ταξιδι για να σου πω ... με ολες τις μοτοσυκλετες που ειχα κουραστικα στα μακρυνα ταξιδια , το καθενα για το λογο του .Αν αγαπας τον μοτοσυκλετισμο και γουσταρεις θα γουσταρεις με οτι και να πας.
Αν σου αρεσει το Ζ να το παρεις με κλειστα ματια μιας που ειναι απροβληματιστη μοτοσυκλετα.
Το αν στριβει η οχι (εφοσον δεν σε ενδοιαφερει επι του παροντος οπως ειπες) ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που το οδηγουσαμε , ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
:rotflmao:![]()
Ειπα πριν οτι εχω τραυματική εμπειρια με fairing.. εν συντομία ενα busa που έπεσε απο σπρωξιμο αυτοκινητου και εγινε κομμάτια... οχι δεν ήταν δικο μου.. θα ήμουν φυλακή τωρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
To er6F ?
Έχω και εγώ τις παραξενιές μου..![]()
Ρε μαγκες πως βάζουμε φωτο προφιλ το κερατό μου? τόσο άχρηστος είμαι? και θέλω και Ζ...
Δεν υπογράφω όπου να ναι εγώ...
Όντως το είπες, σόρρυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από apoman13
Ειπα πριν οτι εχω τραυματική εμπειρια με fairing.. εν συντομία ενα busa που έπεσε απο σπρωξιμο αυτοκινητου και εγινε κομμάτια... οχι δεν ήταν δικο μου.. θα ήμουν φυλακή τωρα...
Έχω και εγώ τις παραξενιές μου..![]()
πδ μέλους--> επιλογές--> χαρακτήρας
Αρχικά δημιουργήθηκε από apoman13
Respect... ευχαριστω για τις πληροφοριες...![]()
Τεραστιος ογκος πληροφοριων δεν το συζηταμε![]()
![]()
![]()