Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από giuzer
    Όχι μόνο δεν σε ακούω, ούτε να σε φανταστώ δεν μπορώ!

Εμένα σίγουρα όχι γιατί δεν έχω hornet :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σε άλλο site τα είχε 11,7 και 11,6 οπότε μπορεί να κάνω και λάθος.
    Give me fuel, Give me fire

Re: Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από apoman13
    Χαιρετώ τα μέλη του Forum..

Δεν θελω να ειμαι κουραστικός. εψαξα σε διαφορα posts οσον αφορα την Ζ750 σαν ενδιαφερομενος προς αγορα. Διαβασα διαφορα αν στριβει δεν στριβει φρενα κλπ. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν θα μπορέσω να ευχαριστιθώ ταξιδακια εκτος Αττικης. Απο μπαγκαζια ενα tankbag και σαμαρια μου ειναι αρκετά και 90% μονοκαβαλο.. Εχουν περασει απο τα χερια μου παπακια 50 , 125 και εχω για 25.000χλμ ενα ybr 125. Ξερω τι εστι κινδυνος και τουμπα. Αυτο που ζητάω ειναι απλα αν υπαρχει κανενας αλλος ανώμαλος σαν και εμε (z750 για ταξιδια) να μου πει την γνώμη του.
    Το ερωτημα σου ειναι το ιδιο αστειο με το: "busa για πολη".
    Αφου θελεις να κανεις ταξιδια ρε ανθρωπε γιατι κοιτας το Ζ

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator

Re: Re: Re: Re: Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    ...αλλά αυτό το ευθυβολο με μπέρδεψε λιγάκι.
    Μου θύμισες ένα φίλο παλιά στη δουλειά,λίγο ηλικιωμένο: ''Τι λε ρε! Εμένα η Ascona μου έχει 180 βιληνεκές'' (όχι 'βε')

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Καλησπερα ,

Ημουν κατοχος Ζ 750 αλλα οχι του γυμνου ειχα το Ζ750 S που ειναι με ''μπικινι'' φερινγκ (δλδ το μισο τυπου φειζερ) και λογο φερινγκ τα ταξιδια ηταν πολυ ανετα για μενα και με 200 χαω (αν και 200χαω και πανω δεν ειναι ταξιδι ειναι κοντρα - αγωνας - ξεκα#$@#%μα κλπ) .

Εχω κανει σαν οδηγος και συνοδηγος αρκετα χιλιομετρα και με το γυμνο (το 1000 ) και ο αερας ενοχλει (αναλογος σωματοτυπου και θεση οδηγησης που εχει ο καθενας -πχ εγω με τα ρΙαρ σετς για μαρσπιε ειχα αλλη θεση οδηγησης απο οτι με τα μαμα μαρσπιε ) μετα τα 170-180χαω .

Τουτεστιν ΕΓΩ εχω κανει περι τα 40.000 χιλιομετρα οπου τα 30.000 ειναι ταξιδι με Ζ . Δεν κουραστικα λιγοτερο η περισσοτερο απο οτι με το gsxr h me to freewind , με το ΖΧ- 9 που εχω τωρα δεν εχω παει ακομα ταξιδι για να σου πω ... με ολες τις μοτοσυκλετες που ειχα κουραστικα στα μακρυνα ταξιδια , το καθενα για το λογο του . Αν αγαπας τον μοτοσυκλετισμο και γουσταρεις θα γουσταρεις με οτι και να πας. Αν σου αρεσει το Ζ να το παρεις με κλειστα ματια μιας που ειναι απροβληματιστη μοτοσυκλετα.

Το αν στριβει η οχι (εφοσον δεν σε ενδοιαφερει επι του παροντος οπως ειπες) ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που το οδηγουσαμε , ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

:rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Το αν στριβει η οχι (εφοσον δεν σε ενδοιαφερει επι του παροντος οπως ειπες) ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που το οδηγουσαμε , ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ :rotflmao:
    Όχι εδώ μέσα, όχι εντάξει σε πιστεύουμε

Η τεχνογνωσία υπάρχει πάντως, γιαυτό την χρησιμοποιούν και σε άλλους τομείς:

http://www.cmsnl.com/news/kawasaki-t...n_news520.html

joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Όχι εδώ μέσα, όχι εντάξει σε πιστεύουμε
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέος και ωραίος Το avatar του/της apoman13

Re: Re: Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Το ερωτημα σου ειναι το ιδιο αστειο με το: "busa για πολη".
    Αφου θελεις να κανεις ταξιδια ρε ανθρωπε γιατι κοιτας το Ζ
    Αδερφέ, με δικαιολόγησα ως ανώμαλο...!

Ειδα το versys δεν μου γυαλισε, ειδα το er6n δεν μου σφυριξε... ε τι καταλαβαινεις?

Re: Re: Re: Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

er6n δεν μου σφυριξε...
    To er6F ?
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Re: Re: Re: Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

το er6n δεν μου σφυριξε... ε τι καταλαβαινεις?
    οτι δεν ηθελε συνεργειο :rotflmao:

Re: Re: Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Δεν κάνει για ταξίδια εκτός κι αν πηγαίνεις μεχρι 140-150 το πολύ και κάνεις και γερό σβέρκο.
    .

evi ακούει?
    ακουει και συμφωνει για αυτο ειναι αντρικα μοτορια τα Ζ

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Καλησπερα ,

Ημουν κατοχος Ζ 750 αλλα οχι του γυμνου ειχα το Ζ750 S που ειναι με ''μπικινι'' φερινγκ (δλδ το μισο τυπου φειζερ) και λογο φερινγκ τα ταξιδια ηταν πολυ ανετα για μενα και με 200 χαω (αν και 200χαω και πανω δεν ειναι ταξιδι ειναι κοντρα - αγωνας - ξεκα#$@#%μα κλπ) .

Εχω κανει σαν οδηγος και συνοδηγος αρκετα χιλιομετρα και με το γυμνο (το 1000 ) και ο αερας ενοχλει (αναλογος σωματοτυπου και θεση οδηγησης που εχει ο καθενας -πχ εγω με τα ρΙαρ σετς για μαρσπιε ειχα αλλη θεση οδηγησης απο οτι με τα μαμα μαρσπιε ) μετα τα 170-180χαω .

Τουτεστιν ΕΓΩ εχω κανει περι τα 40.000 χιλιομετρα οπου τα 30.000 ειναι ταξιδι με Ζ . Δεν κουραστικα λιγοτερο η περισσοτερο απο οτι με το gsxr h me to freewind , με το ΖΧ- 9 που εχω τωρα δεν εχω παει ακομα ταξιδι για να σου πω ... με ολες τις μοτοσυκλετες που ειχα κουραστικα στα μακρυνα ταξιδια , το καθενα για το λογο του . Αν αγαπας τον μοτοσυκλετισμο και γουσταρεις θα γουσταρεις με οτι και να πας. Αν σου αρεσει το Ζ να το παρεις με κλειστα ματια μιας που ειναι απροβληματιστη μοτοσυκλετα.

Το αν στριβει η οχι (εφοσον δεν σε ενδοιαφερει επι του παροντος οπως ειπες) ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ που το οδηγουσαμε , ΠΑΛΙΟ ΚΟΥΛΑΔΙΑ ΣΤΡΙΦΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΗ ΧΕΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Respect... ευχαριστω για τις πληροφοριες...

Re: Re: Re: Re: Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    To er6F ?
    Ειπα πριν οτι εχω τραυματική εμπειρια με fairing.. εν συντομία ενα busa που έπεσε απο σπρωξιμο αυτοκινητου και εγινε κομμάτια... οχι δεν ήταν δικο μου.. θα ήμουν φυλακή τωρα...
    Έχω και εγώ τις παραξενιές μου..

Ρε μαγκες πως βάζουμε φωτο προφιλ το κερατό μου? τόσο άχρηστος είμαι? και θέλω και Ζ...
    Δεν υπογράφω όπου να ναι εγώ...

Re: Re: Re: Re: Re: Z750 ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...

Ειπα πριν οτι εχω τραυματική εμπειρια με fairing.. εν συντομία ενα busa που έπεσε απο σπρωξιμο αυτοκινητου και εγινε κομμάτια... οχι δεν ήταν δικο μου.. θα ήμουν φυλακή τωρα...
    Έχω και εγώ τις παραξενιές μου..
    Όντως το είπες, σόρρυ.

πδ μέλους--> επιλογές--> χαρακτήρας

Respect... ευχαριστω για τις πληροφοριες...

Τεραστιος ογκος πληροφοριων δεν το συζηταμε

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. τι μηχανη να παρω για ταξιδια?
    από koursaros123 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2010, 00:44
  2. Βοήθεια σε επιλογή μοτοσυκλέτας για ταξίδια
    από thanos23 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 15:46
  3. on-off ή soupermoto για ταξιδια?
    από tigionapas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2008, 21:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ