Tην επομενη να την κανετε σε φαση πικ-νικ στο συνταγμα,στα πλαισια ολομελειας.
Tην επομενη να την κανετε σε φαση πικ-νικ στο συνταγμα,στα πλαισια ολομελειας.
Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.
εγω προσωπικα εχω σε βοντεο απο την συναυλια των uriah heep "μοτοσυκλετιστη" να πεταει μπουκαλακι με νερο στο γκρουπ.. πιθανων γιατι δεν επαιζε μακη χριστοδουλοπουλο οπως πιθανωσ ηθελε ο ιδιος.. τι μηχανοβιοι και μοτοσυκλετιστες διαβασω γυρω γυρω ρε??? Καγκουρια που εχουν μηχανες μονο για μοστρα μαζευοτνται εκει πλεον.. εχω τελευταια φορα ποηγα στα καμμενα βουρλα και ΔΕΝ ξαναπαω... τα ατυχηματα δε ηταν πολλα εκεινη την χρονια. η διασκεδαση λιγη αν και ειχαμε κλιμα στην "παρεα" αλλα η ηχορυπανση των μηχανοβεβηλων ηταν περισση.....
εχουν παει 5 δικοι μου,αν και εγω τους παλευα για το αντιθετο.στο καμπινκ φαγανε μεγαλη φολα και τελικα μεινανε στο αλλο στις κουκουναριες.οσο για τα επεισοδια δεν μου λενε οι κουφαλες,θα μου πουνε απο κοντα.κατα τα αλλα η μοτοε σχιζει απο οργανωση και για αλλη μια φορα εκθεσε συνολικα τη μοτοσυκλετα.
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Γενικα το νησι εχει φρικαρει ολο, οι τουριστες την εκαναν για Σκοπελο, κλεβουν περιπτερα, παντου βαρανε κοφτες, μπροστα στα μπαρ, στις παραλιες παντου, μονο κοφτες ακους, εχει βαφτει η ασφαλτος μαυρη απο τις λαστιχιες...Μετά θέλουμε ο κόσμος να συμπαθεί την έννοια του μοτοσυκλετισμού...!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Γ Τ Π καβάλα...![]()
Πανελληνια συγκεντρωση μοτοσυκλετιστων =![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι (περιπου) σαν τα κομματα και την τηλεοραση...
αφου υπαρχουν καποιοι που πανε και την υποστηριζουν (την π.σ.μ.), καλα να παθουν ολοι..και οι μεν (μοτοσυκλετιστες) και οι δε (τοπικοι αρχοντες).![]()
ας σταματησουν να πηγαινουν οι σωστοι μηχανοβιοι, να σου πω μετα ποιος θα δεχεται να "φιλοξενει" στον τοπο του ενα ματσο καγκουρες.
και αφου και αυτοι οι 10-20-100 καγκουρες δουν οτι δεν τους δεχονται πουθενα και οπου πηγαινουν πεφτουν τα προστιμα βροχη, θα διαλυθουν ησυχως σε 1-2 χρονιες...
![]()
μα που ειναι ολοι αυτοι που μου την "επεσαν" στο αλλο θρεντ που κλειδωθηκε?
![]()
ευχομαι να γυρισαν ολοι καλα ... μπας και τα δουν απο αλλη " οπτικη γωνια " και ντραπουν λιγο...
φιλε μου εχω παει τρεις φορες στη σκιαθο. ειναι καλοι οταν παιρνουν λεφτα θα μου πεις που δεν ειναι ετσι. προφανως ηταν εν γνωση τους οτι θα γινει ενας χαμος. εδω καμια 40 μαζευομαστε και ειναι ολο στο ποδι.Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
+650![]()
@Mozart : μιά χαρά φιλόξενοι είναι στήν σκιάθο
και με τα ποδια να ηταν 1000 ατομα της πουτ@νας θα γινοταν.
δεν ριχνω τις ευθυνες μονο στο νησι μιας και ξερω τι ινδιανοι ειναι ολοι αλλα μεχρι εκει.
απο την στιγμη που τους δεχεσαι πρεπει να προετοιμαστεις για ολα αυτα που ακολουθουν
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
επεισοδιο εγινε γιατι ηταν ενα παιδι (με αναπηρια )σε μια atv 4x4 που ειχε και το καροτσακι του πανω διπλωμενο...επεσε απο λαθος ...ο αντιδημαρχος τον κοροιδεψε πιθανον δεν ειχε καταλαβει την ιδιαιτεροτητα του αναβατη..και εκει την ακουσε καλα απο τους αλλους..κατα τα αλλα ηταν μια ομορφη εκδρομουλα χωρις αλλα επεισοδια .οποιος ηθελε ηρθε ..οποιος δεν ηθελε οχι ..δεν ειναι αναγκη ντε και καλα οι μεν να ειναι η μαγκες και σωστοι και εντελως μαλακες οι δε!!![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
μωρη γαλιάντρα δεν εχει φετος εκδρομες με τον ρουλη και μου αρχισες τουρ σε εξωτικους προορισμους με αλητες μηχανοβιους?Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
επεισοδιο εγινε γιατι ηταν ενα παιδι (με αναπηρια )σε μια atv 4x4 που ειχε και το καροτσακι του πανω διπλωμενο...επεσε απο λαθος ...ο αντιδημαρχος τον κοροιδεψε πιθανον δεν ειχε καταλαβει την ιδιαιτεροτητα του αναβατη..και εκει την ακουσε καλα απο τους αλλους..κατα τα αλλα ηταν μια ομορφη εκδρομουλα χωρις αλλα επεισοδια .οποιος ηθελε ηρθε ..οποιος δεν ηθελε οχι ..δεν ειναι αναγκη ντε και καλα οι μεν να ειναι η μαγκες και σωστοι και εντελως μαλακες οι δε!!![]()
φιλακια στα μουστακια![]()
:rotflmao: :rotflmao: τι να κανω ρε φιλαρακι!!Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
μωρη γαλιάντρα δεν εχει φετος εκδρομες με τον ρουλη και μου αρχισες τουρ σε εξωτικους προορισμους με αλητες μηχανοβιους?
φιλακια στα μουστακια![]()
:rotflmao:
καπου πρεπει να trip-αρουμε να φυγει η αρνητικη ενεργεια !!![]()
![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Ερε γλέντιααααα.....
να δω τον αντιδημαρχο να φουνταρει στη θαλλασα,και απο πισω να τον κυνηγανε καμια δεκαρια......τι στον κοσμο!!!!!
Καλα του χρονου θα παω πανελληνια συγουρα,ολο και κανεναν δημαρχο θα δειρουν παλι,μην χασω το θεαμα![]()
κανένα βιντεο δεν τραβηξε κανενας????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έξω οι δρόμοι αναπνέουν διψασμένοι, ανοιχτοί...