Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάσω το θέμα που ΕΣΥ επέλεξες να δημοσιοποιήσεις, επειδή έχεις 27 posts. Μάλιστα. Απολύτως λογικό. Όπως όλα τα επιχειρήματά σου μέχρι στιγμής.Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR600RR7
αν κοιταξεις το προφιλ μου, ειμαι γραμμενος απο το 2008 και εχω μονο 27 μηνυματα!!! οποτε δεν εχει κανενα δικαιωμα να μου λες πως το παιζω θεος και σταυροφορος οταν εκθετω ενα σοβαρο θεμα που υπαρχει στο δρομο... γινομαι κριτης???παιζω τον θεο??? τι να πω ρε φιλε...![]()
Έχεις κάτι με το post counter, έτσι? Οπότε όσοι δε φορούν εξοπλισμό - τη μία φορά που τους πετυχαίνεις στο δρόμο - είναι ηλίθιοι και όσοι έχουν πάνω από 1000 posts κρίνουν, κράζουν και μπινελικώνουν. Μάλιστα. Ξανά.Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR600RR7
να ριξω κανενα μπινελικι να περασει η ωρα??? ποσα μηνυματα εχεις ειπαμε? και ποσα ειναι ουσιωδη???εεε? οποτε μην λες πως περναω εγω την ωρα μου με το να κρινω, κραζω και μπινελικιαζω στο ιντερνετ...
Η διαφορά μας είναι ότι εγώ σχολιάζω πράγματα που ΕΣΥ έγραψες. Εσύ υποθέτεις και το ρίχνεις στη μπιρίμπα.
Θα πω απλά ότι έχω εξοπλισμό που κοστίζει περισσότερο από το μηχανάκι σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR600RR7
αν θιχτηκες που τους λεω ηλιθιους ολους αυτους ειναι μαλλον επειδη ουτε εσυ φορας κρανος...
Οπότε ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει να γράφει παπαριές, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να σχολιάσει τις παπαριές του πρώτου με άλλες παπαριές. Συνέχισε. Μια χαρά τα πας.Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR600RR7
ειτε μου αρεσουν ειτε διαφωνω με το ειδος της συζητησης που ανοιγει ενα μελος και παλι τον σεβομαι και δεν λεω την παπ$αρια που θα μου ερθει...
Λοιπόν, άκου. Όταν λες/γράφεις κάτι δημόσια, θα δεχτείς και σχόλια. Αρνητικά, θετικά, δεν έχει σημασία. Αλλά αναλαμβάνεις την ευθύνη της πράξης σου. Ξαναλέω ότι, αν θες να λάβεις μόνο "μπράβο" και να σου βάλουν Α και αυτοκόλλητο στο τετράδιο, μπορείς να τα πεις στην παρέα σου ή στο μικρό ξαδερφάκι σου. Εδώ - και σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο χώρο - έχει και συνέπειες.
Έχεις δίκιο. Μάλλον φταίει η ηλιθιότητα που σου προκαλεί το γυμνό κεφάλι στην ΑΟ. Ιατρικά αποδεδειγμένο.Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR600RR7
και να σου πω κατι... δεν με ξερεις και απο χτες για να λες τα παραπανω..θεος, σταυροφορος κτλ... για χαλαρωστε λιγακι γιατι φαινεται πως δεν τα επεξεργαζεστε στο μυαλο σας μερικοι αυτα που γραφετε πισω απο μια οθονη...
Ναι, κάνε αυτό. Επίσης κάνε μια λίστα των επιτρεπτών απόψεων στα θέματά σου. Μη σε παιδεύουμε άδικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR600RR7
ps. την επομενη φορα που θα θελησω να ανοιξω μια συζητηση θα στειλω πρωτα μηνυμα σε εσας για εγκριση...