Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 76

Θέμα: Ελεος ρε φιλε...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CBR600RR7
    αν κοιταξεις το προφιλ μου, ειμαι γραμμενος απο το 2008 και εχω μονο 27 μηνυματα!!! οποτε δεν εχει κανενα δικαιωμα να μου λες πως το παιζω θεος και σταυροφορος οταν εκθετω ενα σοβαρο θεμα που υπαρχει στο δρομο... γινομαι κριτης???παιζω τον θεο??? τι να πω ρε φιλε...
    Δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάσω το θέμα που ΕΣΥ επέλεξες να δημοσιοποιήσεις, επειδή έχεις 27 posts. Μάλιστα. Απολύτως λογικό. Όπως όλα τα επιχειρήματά σου μέχρι στιγμής.

να ριξω κανενα μπινελικι να περασει η ωρα??? ποσα μηνυματα εχεις ειπαμε? και ποσα ειναι ουσιωδη???εεε? οποτε μην λες πως περναω εγω την ωρα μου με το να κρινω, κραζω και μπινελικιαζω στο ιντερνετ...
    Έχεις κάτι με το post counter, έτσι? Οπότε όσοι δε φορούν εξοπλισμό - τη μία φορά που τους πετυχαίνεις στο δρόμο - είναι ηλίθιοι και όσοι έχουν πάνω από 1000 posts κρίνουν, κράζουν και μπινελικώνουν. Μάλιστα. Ξανά.

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ σχολιάζω πράγματα που ΕΣΥ έγραψες. Εσύ υποθέτεις και το ρίχνεις στη μπιρίμπα.

αν θιχτηκες που τους λεω ηλιθιους ολους αυτους ειναι μαλλον επειδη ουτε εσυ φορας κρανος...
    Θα πω απλά ότι έχω εξοπλισμό που κοστίζει περισσότερο από το μηχανάκι σου.

ειτε μου αρεσουν ειτε διαφωνω με το ειδος της συζητησης που ανοιγει ενα μελος και παλι τον σεβομαι και δεν λεω την παπ$αρια που θα μου ερθει...
    Οπότε ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει να γράφει παπαριές, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να σχολιάσει τις παπαριές του πρώτου με άλλες παπαριές. Συνέχισε. Μια χαρά τα πας.

Λοιπόν, άκου. Όταν λες/γράφεις κάτι δημόσια, θα δεχτείς και σχόλια. Αρνητικά, θετικά, δεν έχει σημασία. Αλλά αναλαμβάνεις την ευθύνη της πράξης σου. Ξαναλέω ότι, αν θες να λάβεις μόνο "μπράβο" και να σου βάλουν Α και αυτοκόλλητο στο τετράδιο, μπορείς να τα πεις στην παρέα σου ή στο μικρό ξαδερφάκι σου. Εδώ - και σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο χώρο - έχει και συνέπειες.

και να σου πω κατι... δεν με ξερεις και απο χτες για να λες τα παραπανω..θεος, σταυροφορος κτλ... για χαλαρωστε λιγακι γιατι φαινεται πως δεν τα επεξεργαζεστε στο μυαλο σας μερικοι αυτα που γραφετε πισω απο μια οθονη...
    Έχεις δίκιο. Μάλλον φταίει η ηλιθιότητα που σου προκαλεί το γυμνό κεφάλι στην ΑΟ. Ιατρικά αποδεδειγμένο.

ps. την επομενη φορα που θα θελησω να ανοιξω μια συζητηση θα στειλω πρωτα μηνυμα σε εσας για εγκριση...
    Ναι, κάνε αυτό. Επίσης κάνε μια λίστα των επιτρεπτών απόψεων στα θέματά σου. Μη σε παιδεύουμε άδικα.
    Life begins at 45°.

Νυκτόβιο Μέλος Το avatar του/της Hellspawn
    αν κοιταξεις το προφιλ μου, ειμαι γραμμενος απο το 2008 και εχω μονο 27 μηνυματα!!! οποτε δεν εχει κανενα δικαιωμα να μου λες πως το παιζω θεος και σταυροφορος οταν εκθετω ενα σοβαρο θεμα που υπαρχει στο δρομο... γινομαι κριτης???παιζω τον θεο??? τι να πω ρε φιλε...

να ριξω κανενα μπινελικι να περασει η ωρα??? ποσα μηνυματα εχεις ειπαμε? και ποσα ειναι ουσιωδη???εεε? οποτε μην λες πως περναω εγω την ωρα μου με το να κρινω, κραζω και μπινελικιαζω στο ιντερνετ...

αν θιχτηκες που τους λεω ηλιθιους ολους αυτους ειναι μαλλον επειδη ουτε εσυ φορας κρανος...

ειτε μου αρεσουν ειτε διαφωνω με το ειδος της συζητησης που ανοιγει ενα μελος και παλι τον σεβομαι και δεν λεω την παπ$αρια που θα μου ερθει...

και να σου πω κατι... δεν με ξερεις και απο χτες για να λες τα παραπανω..θεος, σταυροφορος κτλ... για χαλαρωστε λιγακι γιατι φαινεται πως δεν τα επεξεργαζεστε στο μυαλο σας μερικοι αυτα που γραφετε πισω απο μια οθονη...

ps. την επομενη φορα που θα θελησω να ανοιξω μια συζητηση θα στειλω πρωτα μηνυμα σε εσας για εγκριση...

Τι σχέση έχει ο αριθμός των post με το οτιδήποτε? και ποιός θα κρίνει τι είναι ουσιώδες μήνυμα και τι όχι? Επίσης το ότι έχεις αυτό τον αριθμό post εσυ σου δίνει κάποιο κύρος στις δημοσιεύσεις σου και πρέπει όλοι να κάτσουμε κάτω να ξαναπιάσουμε ένα χιλιοειπωμένο θέμα? Σε forum είσαι, όχι στο δελτίο του STAR( "Ο CBR600RR7 σπάει επιτέλους τη σιωπή του!!Αποκλειστικά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή...." ). Στην κατηγορία που άνοιξες την συζήτηση υπάρχουν όχι ένα αλλά έξι (6) "Σε είδα", κατά τύχη να πάταγες σε ένα από αυτά θα έβλεπες το θέμα τους και δεν θα άνοιγες νέα συζήτηση οπότε μάλλον δεν συμμετέχεις και τόσο πολύ στο forum αυτό...(ίσως να κάνω και λάθος).
    Καλή μας μέρα!
    Βραδυάζει πάλι σήμερα βραδυάζει
    κι έρχεται η ώρα η δικιά μου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    ... Θα πω απλά ότι έχω εξοπλισμό που κοστίζει περισσότερο από το μηχανάκι σου.
    Μπράβο!

Στον πλούσιο Μπαμπά σου (υποθέτω)!

..... να τα πεις στην παρέα σου ή στο μικρό ξαδερφάκι σου.....
    Μόνιμη επωδός.... Σου!

[B] Έχεις δίκιο. Μάλλον φταίει η ηλιθιότητα που σου προκαλεί το γυμνό κεφάλι στην ΑΟ. Ιατρικά αποδεδειγμένο.[B]
    Εχεις εμπειρία σ`αυτό ??
    Εκτός απ`το να μετατρέπεις κάθε ποστ (ακόμη και τα ανούσια) σε αντιπαράθεση?

Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Μπράβο!

Στον πλούσιο Μπαμπά σου (υποθέτω)!
    Υποθέτεις μαλακίες. Την υπόλοιπη κρίση καθυστέρησης απλά θα την προσπεράσω.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ρε σεις ???

Σταματηστε να τσακωνεστε , αγνωστοι ανθρωποι μεταξυ σας , Κυριακατικα με 35 βαθμους.

Ο σοφοτερος , ας μην απαντησει , κιας κλεισει εκει το post.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ο σοφοτερος , ας μην απαντησει , κιας κλεισει εκει το post.
    Είδα τι έκανες εκεί!!111 Νταξ διαφωνούμε, δε θα πλακωθούμε κιόλας.

Πάμε για καφέ?!
    Life begins at 45°.

να σου πω κατι???? εχω πολλα να απαντησω σε αυτα που γραφεις αλλα δεν θα το κανω...

και οχι επειδη εκτος απο θεος και σταυροφορος ειμαι και σοφος (που λεει και ο portishead...το αναφερω για να μην βγαλεις παλι καποιο ακυρο συμπερασμα)... αλλα επειδη ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ να ασχολουμαι χωρις νοημα γιατι οπως ειπα και παραπανω...θα χασω λογω εμπειριας του αντιπαλου... ασε που εχω μπει ξαφνικα στο τρυπακι να απαντω σε 2-3 ατομα απο τα χιλιαδες του forum που ενοχληθηκαν!!!

και ετσι απο περιεργεια ρε φιλε... για πες μας τον εξολπισμο σου αναλυτικα να δουμε κατα ποσο περναει την αξια της μηχανης μου? για πες... γιατι κατι τετοιο δεν παιζει με τιποτα!!!

θα απαντησω ομως στον nightrider... δεν ειναι γενικο φιλε μου αυτο, αφορα εμενα και τον blitzer, εκει ειναι η συγκριση... εχω τοσα μονο μηνυματα οχι επειδη δεν παρακολουθω το forum αλλα για τον λογο αυτο ακριβως που ενα θεμα τοσο σοβαρο θεωρειται ακυρο απο μερικους επειδη εχει χιλιοειπωθει... δεν αναγκασα κανεναν να απαντησει και ΣΥΓΓΝΩΜΗ σου ζητω αν δημιουργησα ενα θεμα που δεν σου αρεσει επειδη εχει ηδη γραφτει...

ΕΛΕΟΣ!!!

ps. οσο αφορα το ξαδερφακι μου...(μα τι μαλ@κιες διαβαζω δηλ) μαλλον περισσοτερο μυαλο απο πολλους εδω μεσα εχει...

Το κρανος για εμενα ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αλλα στολη δεν αξιωθηκα να παρω, ο λογος ειναι οτι θεωρω... οτι ο λογος που κυκλοφορω με μηχανη ειναι η ευκολια που σου προσφερει, την καβαλας κ φευγεις, αν ειναι να ντινομαι σαν αστροναυτης... καλυτερα να παρω το αμαξι.
    (αν κ λιγο τραβηγμενο για πολλους κ δεκτη η αντιθετη αποψη)

Απο εκει κ περα απο την στιγμη που ειναι ενηλικος καποιος, κανει οτι γουσταρει, με ενοχλει περισσοτερο καποιος που οδηγει σαν... μαλακας κ κινδυνευω για χαρη του, κ ας φοραει κ την στολη του αστροναυτη.
    Προσωπικα αν μου ελεγε καποιος στον δρομο γιατι φοραω σορτσακι στην μηχανη, χαλαρα θα τον εστελνα να παει να γ@μηθει.

εντιτ: ρε cbr600 δεν καταλαβα, θυμωνεις που ακους την αντιθετη αποψη ρε φιλε... μη χειροτερα.

να σου πω κατι???? εχω πολλα να απαντησω σε αυτα που γραφεις αλλα δεν θα το κανω...

και οχι επειδη εκτος απο θεος και σταυροφορος ειμαι και σοφος (που λεει και ο portishead...το αναφερω για να μην βγαλεις παλι καποιο ακυρο συμπερασμα)... αλλα επειδη ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ να ασχολουμαι χωρις νοημα γιατι οπως ειπα και παραπανω...θα χασω λογω εμπειριας του αντιπαλου... ασε που εχω μπει ξαφνικα στο τρυπακι να απαντω σε 2-3 ατομα απο τα χιλιαδες του forum που ενοχληθηκαν!!!

και ετσι απο περιεργεια ρε φιλε... για πες μας τον εξολπισμο σου αναλυτικα να δουμε κατα ποσο περναει την αξια της μηχανης μου? για πες... γιατι κατι τετοιο δεν παιζει με τιποτα!!!

θα απαντησω ομως στον nightrider... δεν ειναι γενικο φιλε μου αυτο, αφορα εμενα και τον blitzer, εκει ειναι η συγκριση... εχω τοσα μονο μηνυματα οχι επειδη δεν παρακολουθω το forum αλλα για τον λογο αυτο ακριβως που ενα θεμα τοσο σοβαρο θεωρειται ακυρο απο μερικους επειδη εχει χιλιοειπωθει... δεν αναγκασα κανεναν να απαντησει και ΣΥΓΓΝΩΜΗ σου ζητω αν δημιουργησα ενα θεμα που δεν σου αρεσει επειδη εχει ηδη γραφτει...

ΕΛΕΟΣ!!!

ps. οσο αφορα το ξαδερφακι μου...(μα τι μαλ@κιες διαβαζω δηλ) μαλλον περισσοτερο μυαλο απο πολλους εδω μεσα εχει...

Κοίτα, συμφωνώ ότι κάθε άλλο παρά ασήμαντο θέμα είναι αυτό που άνοιξες όμως υπάρχει ένα τερααααααααααααααααααααααααααστιο αλλά......προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αδειάσεις το δικό σου το κεφάλι μήπως και γεμίσεις κάποιου άλλου και τονίζω το μήπως.Δείξε εσύ ποιό είναι το σωστό στους γύρω σου και μην καίγεσαι τόσο για όποιον βλέπεις στο δρόμο(κάν' του κανένα νόημα για κράνος κλπ αν μπορείς και μέχρι εκεί γιατί στην τελική δικό του κεφάλι είναι).Σε 3-4 φίλους/συγγενείς να δείξει ο καθένας μας ποιό είναι το σωστό θα βελτιωθούν κατά πολύ οι συνθήκες στους δρόμους μας!Από 'κει και πέρα ας κάνουμε απλά μια αναφορά στο "Σε είδα" και ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά! Φιλικά πάντα μιας και για να είμαστε και οι 2 σ'αυτό το forum μάλλον παρόμοια σκεφτόμαστε

Επειδή, τουλάχιστον από την πλευρά μου, δεν έχει να κάνει με προσωπική αντιπαράθεση, θα σου δώσω την περίληψη.

Εκτός του ότι το θέμα συζητείται ανελλιπώς καθημερινά, εκτός του ότι ΠΟΤΕ δεν ειναι εποικοδομητικό και απλά κάποιος βγαίνει να κράξει κάποιον επειδή του έθιξε τον εγωισμό που τον πέρασε με +400 (αλλά δε φορούσε κράνος, οπότε είναι διπλά κατακριτέος), ΔΕΝ αφορά εμένα κι εσένα. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν είσαι ούτε πατέρας του, ούτε τροχονόμος να του επιβάλλεις να έχει εξοπλισμό, να τον φοράει και να μην ανεβάζει γκομενάκια πάνω. Πόσο πιο απλό?

Αν θες να βοηθήσεις, φρόντισε τα κοντινά σου πρόσωπα να απέχουν από τέτοιες συμπεριφορές. Εκεί τελειώνει η δική σου ευθύνη, σε περίπτωση που νιώθεις τέτοια (αν και αμφιβάλλω). ΑΥΤΑ λέω εδώ και τόσα κουραστικά posts. Δε νομίζω ότι είμαι τόσο παράλογος.

Όσο για τον εξοπλισμό μου, όταν πηγαίνω σε δυνατές βολτούλες, φοράω τα εξής: Shoei X-Spirit, Dainese Delmar με Wave G2, Alpinestars GP Plus, Dainese δερμάτινο παντελόνι δε-θυμάμαι-όνομα, Sidi Vortice (περίπου 2,500ε αυτά μόνο). Επίσης έχω 3 μπουφάν (καλοκαιρινή και χειμωνιάτικη κορντούρα + δερμάτινο), 3 ζευγάρια γάντια (καλοκαιρινά, χειμωνιάτικα και δερμάτινα), 3 ζευγάρια υποδήματα (παπουτσάκι, χειμερινή μπότα και αγωνιάρικη) και ένα σωρό κράνη (Shoei Raid II, OGK FF4 και διάφορα άλλα). Αγορασμένα ΟΛΑ με τον ιδρώτα μου (όπως και τα μηχανάκια μου). Κάνε μια πρόσθεση και εδώ είμαστε :P
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Το κρανος για εμενα ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αλλα στολη δεν αξιωθηκα να παρω, ο λογος ειναι οτι θεωρω... οτι ο λογος που κυκλοφορω με μηχανη ειναι η ευκολια που σου προσφερει, την καβαλας κ φευγεις, αν ειναι να ντινομαι σαν αστροναυτης... καλυτερα να παρω το αμαξι.
    (αν κ λιγο τραβηγμενο για πολλους κ δεκτη η αντιθετη αποψη)

Απο εκει κ περα απο την στιγμη που ειναι ενηλικος καποιος, κανει οτι γουσταρει, με ενοχλει περισσοτερο καποιος που οδηγει σαν... μαλακας κ κινδυνευω για χαρη του, κ ας φοραει κ την στολη του αστροναυτη.
    Προσωπικα αν μου ελεγε καποιος στον δρομο γιατι φοραω σορτσακι στην μηχανη, χαλαρα θα τον εστελνα να παει να γ@μηθει.

εντιτ: ρε cbr600 δεν καταλαβα, θυμωνεις που ακους την αντιθετη αποψη ρε φιλε... μη χειροτερα.
    Εσύ πότε πρόλαβες και έφτασες 28 post? Πριν 4-5 μέρες δεν έφαγες ban? Χώρια τα μηνύματα ως "Snιper" με "ι" αντί για "i" Χώρια ότι ακόμα δεν μου είπες ποιός ήταν ο "γλύφτης"...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτο απο που το καταλαβες ρε φιλε? δεν προσπαθω να πεισω κανεναν για την αποψη μου!!! εγω οπως το βλεπω, ειπα την αποψη μου, η αντιθεση σεαυτο ηρθε σαν επιθεση και οχι σαν αντιθεση... μερικοι θιχτηκαν, αλλοι βαρεθηκαν επειδη εχει ειπωθει ξανα... δεν θυμωσα επειδη βλεπω αντιθετες αποψεις...αν μη τι αλλο τις ανιτθετες αποψεις τις βλεπω στο δρονο... θυμωσα επειδη ενα τετοιο θεμα το παιρναμε σαν ανουσιο και μετα γκρινιαζουμε για οδηγικη παιδεια!!!

[...] ΠΟΤΕ δεν ειναι εποικοδομητικό και απλά κάποιος βγαίνει να κράξει κάποιον επειδή του έθιξε τον εγωισμό που τον πέρασε με +400 (αλλά δε φορούσε κράνος, οπότε είναι διπλά κατακριτέος) [...]

Κ νομιζα οτι συμφωνουσαμε... οποιος θιγεται ο εγωισμος του αν τον περασει καποιος με "+400" σε δημοσιο δρομο, ειναι διπλα :a31: , ελπιζω να μην ανηκεις σε αυτην την κατηγορια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Night_Rider
    Εσύ πότε πρόλαβες και έφτασες 28 post? Πριν 4-5 μέρες δεν έφαγες ban? Χώρια τα μηνύματα ως "Snιper" με "ι" αντί για "i" Χώρια ότι ακόμα δεν μου είπες ποιός ήταν ο "γλύφτης"...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν ειναι σωστο να τον καρφωσω μωρε τον καιμενο... στειλε ενα πμ στον τουμπα κ αν θελει θα μου πει να βγαλω το ονομα του δημοσια

Δεν ειναι σωστο να τον καρφωσω μωρε τον καιμενο... στειλε ενα πμ στον τουμπα κ αν θελει θα μου πει να βγαλω το ονομα του δημοσια
    τι μλκς που είσαι ρε...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ελεος ρε παιδια!!
    από el_hymador στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2007, 19:27
  2. AGUSTA(Ω ΡΕ ΦΙΛΕ) + rs,rxv!!
    από vassilis88 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 10:20
  3. Έλεος ρε παιδιά!
    από McGyver στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2006, 12:25
  4. ε μα πεστο ρε φιλε .....
    από el_hymador στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2006, 01:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα