έφηβη έτσι;.... καλά ξεμπερδέματα... περαστικά της και να μην μάθει ποτέ ξανά με αυτό τον τρόπο. Πάντως έχεις πλέον και νέο επιχείρημα για να θυμάται και μόνη της γιατί πλέον πρέπει να φοράει εξοπλισμό.
έφηβη έτσι;.... καλά ξεμπερδέματα... περαστικά της και να μην μάθει ποτέ ξανά με αυτό τον τρόπο. Πάντως έχεις πλέον και νέο επιχείρημα για να θυμάται και μόνη της γιατί πλέον πρέπει να φοράει εξοπλισμό.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
περαστικά στην μικρή,έχω παιδιά και καταλαβαίνω.....δύσκολη κατάσταση....το να επιβάλεις να πηγαίνει στην γωνια με εξοπλισμό,....πολύ δύσκολο μου ακούγεται,....το κράνος όμως πρέπει να είναι κανόνας.
2stroke
Γρήγορα περαστικά της και ποτέ ξανά...
Θα συμφωνήσω απόλυτα με Τpap... αυστηρή τήρηση των κανόνων ΠΑΝΤΑ από ΟΛΟΥΣ... και από τους δύο γονείς.
![]()
![]()
υ.γ. Διαφωνώ κάθετα με PortisHead... Μπορεί και πρέπει να μάθει να οδηγάει σωστά μηχανή τηρώντας βασικούς κανόνες και αρχές. Βοηθησέ την και σε καμία περίπτωση μην την αποθαρρύνεις να ξανακαβαλήσει. Δείξε εμπιστοσύνη αλλά και αυστηρότητα. Με υπομονή και επιμονή, αν της αρέσει, θα μάθει να χαίρετε την οδήγηση με ασφάλεια και σιγουριά.
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Ρε γμτ.Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
υ.γ. Διαφωνώ κάθετα με PortisHead... Μπορεί και πρέπει να μάθει να οδηγάει σωστά μηχανή τηρώντας βασικούς κανόνες και αρχές. Βοηθησέ την και σε καμία περίπτωση μην την αποθαρρύνεις να ξανακαβαλήσει. Δείξε εμπιστοσύνη αλλά και αυστηρότητα. Με υπομονή και επιμονή, αν της αρέσει, θα μάθει να χαίρετε την οδήγηση με ασφάλεια και σιγουριά.
Με τσιγκλατε και θα χαλασουμε το ποστ του ανθρωπου.
Δεν εχω αντιθετη γνωμη με σενα......
Αυτον στην εικονα φοβαμαι.....
![]()
Πω πω ρε φιλε ποναω και μονο που το διαβαζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
είχε εγκαύματα σε όλη τη δεξιά μεριά του κορμιού της, πρησμένο ώμο, πρησμένο αγκώνα, οίδημα κι εκχύμωση χαμηλά στην κοιλιακή χώρα (προφανώς χτύπησε στο τιμόνι), έγκαυμα στο πρόσωπο από την επαφή της με τον δρόμο, κόψιμο και οίδημα στο γόνατο (χρειάστηκε 3 ράμματα).
![]()
![]()
![]()
Τα ειπαμε και απο κοντα αλλα περαστικα και απο εδω... Η αληθεια ειναι πως με τις γυναικες δεν βγαζεις ακρη,πρεπει να πεφτουν σφαλιαρες για να καταλαβουν ορισμενα πραγματα...
Τελος παντων...![]()
1) Aν ήμουν η μεγάλη θα έδινα πολύ ξύλο στη μικρή....![]()
![]()
2) Αν δεις εσύ ποτέ 18χρονο να καβαλά παπάκι με μπότα καλοκαιριάτικο εγώ θα κάτσω να μου περάσεις σκουλαρίκι στον αφαλό.
3) Εσο ρεαλιστικός και περιορίσου στο κράνος άντε και κανα κλειστό παπουτσάκι, μακρύ παντελονάκι κ'έτσ.
4) Περαστικά στην κούκλα σας.![]()
Dura lex, sed lex.
περαστικα στην μικρη και ελπιζω το παθημα να της γινει μαθημα![]()
Περαστικά της Βασίλη!
Τα υπολοιπα, μεγαλοι ανθρωποι ειστε, τα παραδειγματα χιλιαδες... κάντε τα κουμαντα σας οπως ξερετε καλυτερα!
![]()
Δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
![]()
2) Αν δεις εσύ ποτέ 18χρονο να καβαλά παπάκι με μπότα καλοκαιριάτικο εγώ θα κάτσω να μου περάσεις σκουλαρίκι στον αφαλό.
3) Εσο ρεαλιστικός και περιορίσου στο κράνος άντε και κανα κλειστό παπουτσάκι, μακρύ παντελονάκι κ'έτσ.
Περαστικά στη κούκλα σου!!
Ούτε μαλώματα τη μικρή ούτε τίποτα
μόνο αυτό
http://www.youtube.com/watch?v=EvbDo...layer_embedded
svvvvvvvvvvvvrm
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Παραδειγματίζεται από την μάνα της που ήρθε Ετήσια με το σανδάλι,
μονο αυτο![]()
και αμα βρουν ευκαιρια σε σταυρωνουν στο τοιχο για πλακα.
μαρεσε η τιμωρια της. ολακερο καλοκαιρι χωρις μηχανακι;![]()
![]()
περαστικά καταρχίν στην κορούλα σου ....Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
![]()
Αλλά για αυτό το Quote θα πω το εξής,εγώ που είμαι στα 21 πιάνομαι ? να ξέρω δηλαδή γιατί καλοκαίρι είναι και φοράω κράνος μπουφάν καλοκαιρινό και την μπότα Gaerne Full που ειναι και ισοθερμική ? θα κάτσεις να σου περάσει σκουλαρίκι?![]()
Περαστικά της Βασίλη!και τα αλλα ειναι για να χουμε να λεμε.
αμα δεν το "πιασει" μονη της, δεν υπάρχει τρόπος![]()