που ειναι το μοτομαγαζο ??? εχεις url ?
Ένα οποιοδήποτε εννοούσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
που ειναι το μοτομαγαζο ??? εχεις url ?
πχ:
motomarket (Κ. Καραμανλή 89), moto news (K. Καραμανλή 22) κτλ, έχει πολλά στην κων. καραμανλή.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
-και εγώ που ήμουν....?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μόλις ξεδιαλύνει τα ολέθρια αποτελέσμα ανάμιξης τσίπουρου, βότκας και μπύρας, θα σΕ πει Τασούλη μας...![]()
![]()
-Μήπως έπηζα/έβραζα μέσα στην κορντούρα στην καυτή κηφησίας...?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ερωτηση:
Εχουμε μια 4κυλινδρη που εκανε στην "καριερα" της 40.000 km. με λαδια 15w-50 κ δεν χρειαστικε ποτε συμπληρωμα. (ημισυνθετικο)
Εαν τον χειμωνα κατεβουμε λιγο ιξωδες στο 10w-40 υπαρχει περιπτωση να το "καιει" ?
Μπορεί ναι .. μπορεί και όχι ..
Βάλε, δες και πες μας...
(και να μην μας πεις, πάλι θα σε αγαπάμε - μην πω ότι τότε θα σε αγαπάμε περισσότερο..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ενταξει, δεν θα σας πω, η λογικη λεει οτι θα τα καιει μαλλον ε.
Διαβασα καπου οτι κ το 15-50 μετα απο καποια χιλιομετρα πεφτει το ιξωδες, γινεται 40ρι πχ, αληθεια δεν ειναι αυτο ?
Άντε την εκδρομή σου στη δουλειά σου,κλπ και κάνε αλλαγή μετά,στα 7-8000κμ...δε παθαίνει τίποτα.Ή αν θες κάνε αλλαγή λαδιών για ψυχολογικούς λόγους....Το δικό μου Hornet έχει 80.000 κμ και λάδια δεν καίει.Πάντως το μόνο που πρέπει σίγουρα να κάνεις,είναι να σταματήσεις να ακούς την κάθε αρλούμπα και να κάνεις τις αλλαγές λαδιών σύμφωνα με τα προγραμματισμένα σέρβις.
υγ.Μείνε σε 1-2 μάρκες λαδιών,και κάνε αλλαγές λαδιών κάθε 6000 με 8000κμ Τα 12000 κμ που λέει το μάνουαλ είναι υπερβολή πιθανόν για ορισμένους,αλλά μια δυο φορές που πέρασα τα 10.000 κμ(ξεχάστηκα) δεν έπαθε τίποτα...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Συμφωνω απολυτα
Τα αλλαξα τελικα τα λαδια στην αθηνα κ μου εμειναν 2 λιτρα gps στο σπιτι κ ενα φιλτρο.
Δεν ηξερα οτι χρεωνουν κ εργασια στις αλλαγες λαδιων.
Για λαδια κ φιλτρο εδωσα 55 ευρωπουλα, 10 ευρω το φιλτρο λεει, κ 45 τα λαδια.
Κ παιρνει 2,5 λιτρα. οχι 3
Στο πρακτικερ τα ιδια λαδια εχουν 13,5 ευρω το λιτρο κ 7 το φιλτρο , 10 ευρω στα σκουπιδια πεταξα αλλα δε βαριεσαι, ειμαστε large τυποι![]()
υγ. Διαβασα καπου οτι κ το 15-50 μετα απο καποια χιλιομετρα πεφτει το ιξωδες, γινεται 40ρι πχ, αληθεια δεν ειναι αυτο ?
-------------------------////////////----------------//////////////---------------------//////////////////-------------Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Συμφωνω απολυτα
Τα αλλαξα τελικα τα λαδια στην αθηνα κ μου εμειναν 2 λιτρα gps στο σπιτι κ ενα φιλτρο.
Δεν ηξερα οτι χρεωνουν κ εργασια στις αλλαγες λαδιων.
Για λαδια κ φιλτρο εδωσα 55 ευρωπουλα, 10 ευρω το φιλτρο λεει, κ 45 τα λαδια.
Κ παιρνει 2,5 λιτρα. οχι 3
Στο πρακτικερ τα ιδια λαδια εχουν 13,5 ευρω το λιτρο κ 7 το φιλτρο , 10 ευρω στα σκουπιδια πεταξα αλλα δε βαριεσαι, ειμαστε large τυποι![]()
-υγ. Διαβασα καπου οτι κ το 15-50 μετα απο καποια χιλιομετρα πεφτει το ιξωδες, γινεται 40ρι πχ, αληθεια δεν ειναι αυτο ?
Σου πήρε λεφτά ε;Ξέρεις,εδώ και πολλά χρόνια οι επισκέψεις και οι επισκευές στα σέρβις είναι με λεφτά...:o
Και ποιο είν'αυτό το Hornet που παίρνει 2,5 λίτρα λάδι; το 250άρι;![]()
![]()
Τα λάδια με τη χρήση χάνουν τη λιπαντική τους ικανότητα,"σπάνε"που λεν οι μαστόροι...τώρα αν το 40άρι λάδι με το καιρό γίνει 20άρι δε ξέρω..:smilea:
Αν αλλαξεις φιλτρο κ γινει σωστα η αποστραγγιση παιρνει 2,5 λιτρα για να ειναι στην πανω γραμμη κ να μην το πνιξεις στο λαδι, αν δεν αλλαξεις φιλτρο παιρνει ακομα λιγοτερο
Τοσα χρονια (2) σε συνεργεια δεν μου χρεωναν την αλλαγη ποτε, μονο τα λαδια τα οποια εχουν το "καπελο" τους, ακομα κ ο απατεωνας ο Ευαγγελου...
Κάποτε τα λάδια ήταν όπως τα λάστιχα. Στην τιμή τους συμπεριλαμβανόταν και η τοποθέτηση. Πολλοί το κάνουν ακόμα. Όχι όμως όλοι. Στα εξουσιοδοτημένα δύσκολο.
Στην Θηβών στο λαδομάγαζο αγοράζεις ότι λάδι θέλεις και το συνεργείο απέναντι σου κάνει την αλλαγή δωρεάν.
![]()
Sent from me using a computer.
Ποίο λαδομάγαζον είναι ετούτον;Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Κάποτε τα λάδια ήταν όπως τα λάστιχα. Στην τιμή τους συμπεριλαμβανόταν και η τοποθέτηση. Πολλοί το κάνουν ακόμα. Όχι όμως όλοι. Στα εξουσιοδοτημένα δύσκολο.
Στην Θηβών στο λαδομάγαζο αγοράζεις ότι λάδι θέλεις και το συνεργείο απέναντι σου κάνει την αλλαγή δωρεάν.
![]()
(δεχόμεθα και πμ προς προστασία της αγοράς ! )
Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος για πμ.
Ανεβαίνοντας την Θηβών από Καβάλας προς Ήλιον περνάς την Πελασγίας και θα το βρεις στο δεξί σου χέρι.
Castrol point γράφει απ' έξω και είναι γωνιακό. Πριν το φανάρι της Παναγή Τσαλδάρη.
Άσχετα απ' την πινακίδα έχει αρκετές μάρκες. Πέρασα να κάνω μια ερώτηση και μου είπαν πως αν χρειαστώ αλλαγή το συνεργείο απέναντι τα αλλάζει δωρεάν.
![]()
Sent from me using a computer.
απαντηση σε αυτο δεν παιζειΑρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
Διαβασα καπου οτι κ το 15-50 μετα απο καποια χιλιομετρα πεφτει το ιξωδες, γινεται 40ρι πχ, αληθεια δεν ειναι αυτο ?![]()
![]()
![]()
![]()
Διάβασε/googlare κάνα αρθράκι σχετικό με το θέμα να δεις τι παίζει...μη τα θες και στο πιάτο...![]()