Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτό μάλιστα. Το να μπορέσεις να τα ξεχωρίσεις, είναι τέχνη.![]()
![]()
![]()
![]()
Ταλεντο ειναι!
![]()
Αυτό μάλιστα. Το να μπορέσεις να τα ξεχωρίσεις, είναι τέχνη.![]()
![]()
![]()
![]()
Ταλεντο ειναι!
![]()
Ταλέντο είναι να του κάνεις 7 τρύπες και να το παίξεις φλάουτο..Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
Ταλεντο ειναι!
![]()
:rotflmao:
Μαλακα,μαλακα,μαλακαααααααααα.Τον καφε ρε τρομοκρατη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ταλέντο είναι να του κάνεις 7 τρύπες και να το παίξεις φλάουτο..:rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Δεν φοβάσαι μην στον κάνω μπόμπα;Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Τον καφε ρε τρομοκρατη.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
βλακα μας πεθανες !!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
το φλάουτο έχει 16 τρύπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
![]()
βλαμμένε![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
Γιατι μια φωτογραφια της Τζοκοντα δεν αξιζει τιποτα και ο αυθεντικος πινακας ειναι ανεκτιμητος? Γιατι το Βελασκεζ τον εχω γραμμενο αλλα ο τζακ κιρμπι ειναι τελειος?
Γιατι το καρπουζοσεξ εχει προκαλεσει τοσο? μηπως τελικα ειναι τεχνη?
When you're feeling low and woozy
Slap a fresh clip in your Uzi
τη τέχνη τη μετράς με το πόσο την πληρώνεις??Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Γιατι μια φωτογραφια της Τζοκοντα δεν αξιζει τιποτα και ο αυθεντικος πινακας ειναι ανεκτιμητος?
Αυτοι ετσι δεν την μετρανε?
κάτι έχεις μπερδέψειΑρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Αυτοι ετσι δεν την μετρανε?
η εμπορικότητα δεν είναι απαραίτητα και τέχνη
η τέχνη δεν είναι απαραίτητα και εμπορικότητα
και ποιοι είναι οι αυτοί?
Δεν εχω μπερδεψει, συμφωνουμε. Αυτοι, ειναι οι ειδικοι, οι opinion makers της τεχνης if i may say.
Και τα σοκολατάκια μάπα είναι μπροστά στις Νουαζέτες κι όμως τα τυλίγουν σε χρυσό χαρτί γι'αυτό τρέχα γύρευε..Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Γιατι μια φωτογραφια της Τζοκοντα δεν αξιζει τιποτα και ο αυθεντικος πινακας ειναι ανεκτιμητος?![]()
Η τέχνη είναι κάτι τρελό πάντως που κατά τη γνώμη μου ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει διαφορετικά, άντε ψάξε τώρα τη ματιά και τα εσώψυχα του καθενός και βγάλε άκρη..
Παράδειγμα η Μοναλίζα.. τόσο πανάκριβη και τόσο πολυσυζητημένη.. άλλοι λένε ότι χαμογελάει κι άλλοι βλέπουνε στη φάτσα της τη θλίψη... αϊντέεεε.. αφού είναι φως φανάρι ότι η γυναίκα γελάει και μάλιστα με γέλιο της εποχής, σεμνά και ταπεινά..![]()
Το γέλιο βέβαια το έχουν όσοι τη λένε όμορφη...:rotflmao:
Πού'σουνα ρε Βάνα Μπάρμπα όταν έπιασε ο ΝταΒίντσι τα πινέλα...:rotflmao:
εξαρτάται για τί μιλάμε, πάντα χρειάζεται η κριτική, και πάντα, δυστηχώς ή ευτυχώς, χρειάζεται κι η εμπορική αξία (η οποία καθορίζεται απο πολλούς παράγοντες, γιαυτό και το "εξαρτάται")..Αρχικά δημιουργήθηκε από Shinji Ikari
Δεν εχω μπερδεψει, συμφωνουμε. Αυτοι, ειναι οι ειδικοι, οι opinion makers της τεχνης if i may say.
σταμάτα ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και τα σοκολατάκια μάπα είναι μπροστά στις Νουαζέτες κι όμως τα τυλίγουν σε χρυσό χαρτί γι'αυτό τρέχα γύρευε..![]()
Η τέχνη είναι κάτι τρελό πάντως που κατά τη γνώμη μου ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσει διαφορετικά, άντε ψάξε τώρα τη ματιά και τα εσώψυχα του καθενός και βγάλε άκρη..
Παράδειγμα η Μοναλίζα.. τόσο πανάκριβη και τόσο πολυσυζητημένη.. άλλοι λένε ότι χαμογελάει κι άλλοι βλέπουνε στη φάτσα της τη θλίψη... αϊντέεεε.. αφού είναι φως φανάρι ότι η γυναίκα γελάει και μάλιστα με γέλιο της εποχής, σεμνά και ταπεινά..![]()
Το γέλιο βέβαια το έχουν όσοι τη λένε όμορφη...:rotflmao:
Πού'σουνα ρε Βάνα Μπάρμπα όταν έπιασε ο ΝταΒίντσι τα πινέλα...:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()