Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 92

Θέμα: Ιδεες για Δημιουργια Γκαραζ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    36m2 δεν ειναι και λιγα ετσι..το νου σου στην καρφωτη...εχουν αλλαξει τα πραγματα.αυτο που λεει ο λα βιλλα ειναι καλο αλλα θα φυγεις απο το χιλιαρικο κατα πολυ.μπορεις να ρωτησεις και οικοδομους για τιμη,εχουν πεσει παρα πολυ οι τιμες και ποτε δεν ξερεις....
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 7gibernau
    πουτανα ζεστη...τωρα ειδα οτι ειναι παλιο το θρεντ...
    Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
    https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αυτά είναι! Ωραία πράγματα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από astroman76 Προβολή μηνύματος
    [...]

Για πατωμα επισης δεν εχω αποφασισει... λεω τσιμεντοχρωμα και απο πανω κατι μοκετες που ειναι αρκετα λεπτες (τις βρηκα στα σκουπιδια απο μια εταιρια που εκλεισε... 1χ1 κοματια)
    Και θα έχεις κάτω μοκέτες; Δεν θα λερώνονται; Κάποια στιγμή όσο προσεκτικός και αν είσαι κάτι θα σου στάξει κάτω, λάδι, γράσο, οτιδήποτε. Αλλά ακόμα και αν προσέχεις οι μοκέτες με τον καιρό μαζεύουν βρώμα, τι θα κάνεις θα βάζεις ηλεκτρική κάθε τρεις και λίγο;

Ρίξε μια ματιά για βιομηχανικό δάπεδο. Βέβαια αυτό έχει περίπου 20 πόντους υπόστρωμα γιατί προορίζεται για βιομηχανική χρήση (να αντέχει μεγάλα βάρη, να περνάνε βαριά οχήματα από πάνω κλπ) αλλά εσύ θες μόνο την τελική στρώση που σου δίνει μια λεία επίπεδη επιφάνεια η οποία δεν γλιστράει, είναι αρκετά ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα. Δεν ξέρω το κόστος όμως. Επίσης μπορείς να δεις πατώματα που βάζουν σε νοσοκομεία τα οποία μοιάζουν οπτικά με το βιομηχανικό αλλά αποτελούνται από μεγάλα "πλακάκια" τα οποία όμως δεν ξεχωρίζουν από τους αρμούς και δείχνουν ανθεκτικά.
    Δεν το έχω ψάξει παραπάνω, κοίταξε το πάντως γιατί πιστεύω το πάτωμα είναι από τα πιο σημαντικά για τέτοιους χώρους.

Να ρωτήσω, θα βάλεις μέσα τουαλέτα; Έχεις δίπλα το σπίτι βέβαια και αν θες πετάγεσαι αλλά θεωρώ ότι ένας νιπτήρας επιβάλεται για να μπορείς να πλένεις τουλάχιστον τα χέρια σου.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αυτο με την μοκετα ειναι ενα θεμα! νερο ειπαρχει ακριβως απο εξω με λεκανη μεσα θα παρω ενα parts Cleaner..
    ORGIA!!!!!

πετα τη μοκετα κ βαλε ενα μουσαμα, βγαινουν σε διαφορους χρωματισμους, παχη, κ υφες
    καθαριζονται ευκολα κ ειναι αρκετα ανθεκτικοι
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

μουσαμας στο δαπεδο? πρωτη φορα το ακουω αυτο...

βασικα θα μου αρεσε ξυλινο πατωμα αλλα θελει λεφτα και αρκετη εργασια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img1087h.jpg 
Προβολές:	611 
Μέγεθος:	76,1 KB 
ID:	266183
    ORGIA!!!!!

μουσαμας στο δαπεδο? πρωτη φορα το ακουω αυτο...

βασικα θα μου αρεσε ξυλινο πατωμα αλλα θελει λεφτα και αρκετη εργασια

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	img1087h.jpg 
Προβολές:	611 
Μέγεθος:	76,1 KB 
ID:	266183
    σε χρωματισμους ξυλου....
    ριξε μια ματια εδω ---> http://www.velentzas.com.gr/plastics...s_general.html
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Α για αυτα λες.. Οκ... φενετε καλη ιδεα αλλα αν πεσει λαδι σε αυτο δεν ειναι σαν να πατας σε παγο?
    ORGIA!!!!!

Φυσάει κόντρα!!! Το avatar του/της emiliano
    Α για αυτα λες.. Οκ... φενετε καλη ιδεα αλλα αν πεσει λαδι σε αυτο δεν ειναι σαν να πατας σε παγο?
    ότι και να βάλεις αν σου πέσει λάδι σαν να πατάς σε πάγο θα είναι.
    Πάντως επειδή θα φτιάξω και εγώ γκαράζ και με έχει απασχολήσει το θέμα πάτωμα κατέληξα στα εξής. Υπάρχουν λύσεις αλλά ή είναι πολύ ακριβές ή αμφιβόλου ανθεκτικότητας. Δηλαδή,
    Το βιομηχανικό δάπεδο είναι μάλλον η καλύτερη λύση αλλά πολύ ακριβό γιατι χρειάζεται τρίψιμο με ειδική βούρτσα και κάποιες ρητίνες επικάλυψης οι οποίες είναι πανάκριβες. Σκέψου ότι σε ένα τεύχος στα μαστορέματα έδιναν ενδεικτικό κόστος 200-250€/τμ(είναι υπερβολικό αλλά όπου ρώτησα οι τιμές ήταν στο θεό).
    Το πλαστικό δάπεδο ή το laminate ή τη μοκέτα κατα τη γνώμη μου απέφυγε τα γιατι θα ήταν καλύτερα να σπαταλάς το χρόνο σου σε restoring μοτοσυκλετών παρά πατώματος. Είναι σίγουρο ότι και τα τρία θα φθαρούν πολύ γρήγορα από τις ροδιές, το βάρος, τους λεκέδες, τα χτυπήματα από τα εργαλεία που θα πέφτουν κ.α.
    Το ξύλινο πάτωμα κοστίζει λόγο υλικού αλλά και εργατικών, επίσης χρειάζεται να έχεις περιθώρια από κάτω γιατι το πάτωμα θα ανυψωθεί περίπου 6-7 πόντους και τέλος χρειάζεται συντήρηση και με την χρήση που θα κάνεις εσύ είναι αμφίβολο το αν θα αντέξει και δεν θα σπάσει ή φθαρεί.
    Το γρανιτοπλακάκι είναι μια καλή λύση αλλά με κόστος και ενώ έχει μεγαλύτερη αντοχή από τα υπόλοιπα κανείς δεν σου εγγυάται ότι δεν θα σπάσει.
    Πάντως εγώ κατέληξα να βουρτσίσω λίγο το μπετό για να ισιώσει (το οποίο δεν είναι απαραίτητο αν το μπετό δεν έχει ακμές και επισης πολύ φτηνό) και να το βάψω με ειδική μπογιά για μπετό. Έτσι θα έχω πάτωμα πλήρως ανθεκτικό και εμφανίσιμο.
    Τελευταία τροποποίηση από emiliano; 13/08/2012 στις 23:31.
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

"Εγκώμιο για τη μάθηση" Μπέρτολτ Μπρεχτ

Αυτο λεω και εγω τσιμεντοχρωμα 2-3 περασματα απλα για να μην βγαζει σκονη το μπετο και χαλαω τα λεφτα σε εργαλεια.

θα βαλω φοτος απο την κατασκευη της πορτας μεσα στις επομενες μερες
    ORGIA!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Πάντως εδώ λέει πολύ νορμάλ τιμές για βιομηχανικό δάπεδο, καμία σχέση με τα ποσά που λέει ο emiliano.

Θα επιμείνω να το κοιτάξετε περισσότερο και οι δύο (μιας και ο emiliano λέει και αυτός ότι φτιάχνει χώρο). Θεωρώ ότι είναι επένδυση που αξίζει μιας και δύσκολα θα αλλάξετε κάποια στιγμή στο μέλλον δάπεδο.

Για τσιμέντο σκέτο δεν το συζητάω, είναι ένα βήμα μετά το χώμα, έχω δουλέψει σε τέτοιο μέρος, ακουμπάς μια βίδα κάτω και πρέπει να την σκουπίσεις πριν την βάλεις στη θέση της.
    Το τσιμεντόχρωμα που λες το έχω βάλει σε ένα τμήμα στο υπόγειο, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Από εμφάνιση δεν λέει τίποτα, ρωγμές πιθανόν να αποκτήσει ακολουθώντας τις ρωγμές που θα έχει το τσιμέντο, και μια ματιά που είχα ρίξει σε τιμές δεν το είχα βρει φτηνό αναλογικά με αυτό που προσφέρει. Τρία χέρια θα χρειαστεί σχεδόν σίγουρα, το πρώτο πάει άκλαφτο, το απορροφάει το τσιμέντο.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgio Προβολή μηνύματος
    Πάντως εδώ λέει πολύ νορμάλ τιμές για βιομηχανικό δάπεδο, καμία σχέση με τα ποσά που λέει ο emiliano.

Θα επιμείνω να το κοιτάξετε περισσότερο και οι δύο (μιας και ο emiliano λέει και αυτός ότι φτιάχνει χώρο). Θεωρώ ότι είναι επένδυση που αξίζει μιας και δύσκολα θα αλλάξετε κάποια στιγμή στο μέλλον δάπεδο.

Για τσιμέντο σκέτο δεν το συζητάω, είναι ένα βήμα μετά το χώμα, έχω δουλέψει σε τέτοιο μέρος, ακουμπάς μια βίδα κάτω και πρέπει να την σκουπίσεις πριν την βάλεις στη θέση της.
    Το τσιμεντόχρωμα που λες το έχω βάλει σε ένα τμήμα στο υπόγειο, δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Από εμφάνιση δεν λέει τίποτα, ρωγμές πιθανόν να αποκτήσει ακολουθώντας τις ρωγμές που θα έχει το τσιμέντο, και μια ματιά που είχα ρίξει σε τιμές δεν το είχα βρει φτηνό αναλογικά με αυτό που προσφέρει. Τρία χέρια θα χρειαστεί σχεδόν σίγουρα, το πρώτο πάει άκλαφτο, το απορροφάει το τσιμέντο.
    Μπορεί να έχεις δίκιο απλά θέλω να το κάνω μόνος μου και με χαμηλό κόστος.Το μπετόν σίγουρο είναι η πιο φτηνή λύση αλλά όχι η καλύτερη (για τους λόγους που λές).Όπως είπα και παραπάνω το βιομηχανικό είναι μάλλον η καλύτερη λύση.Πάντως εγώ όπου ρωτούσα για βιομηχανικό αρχίζαμε από μικρό κόστος και όσο πήγαινε η κουβέντα το κόστος ανέβαινε(η τιμή που ανέφερα και εμένα μου φάνηκε απίστευτη αλλά δεν ήταν τυπογραφικό).Γιατι μου εξηγούσανε ότι για να βγεί σωστό αποτέλεσμα, καλό είναι να βουρτσιστεί το δάπεδο 2 φορές, να χρησιμοποιηθούν οι καλές ρητίνες, να γίνει η δουλειά από εξειδικευμένο συνεργείο με εμπειρία σε βιομηχανικά κ.α. που δεν άρμοζαν σε αυτό που ήθελα.Όταν βέβαια ρώτησα τον πλακά μου αν βάζει βιομηχανικά μου είπε πως βάζει αλλά δεν μου εγγυάται (και κανείς δεν μπορεί απ' οτι κατάλαβα) ότι μετά από καιρο δεν θα κάνει ρωγμές.Επομένως κατέληξα πως για μένα καλύτερα να δοκιμάσω το μπετόν και αν δεν την παλεύω να το δω αργότερα για βιομηχανικό.
    "Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις Σύντροφε/ Μην αφεθείς να πείθεσαι/ Μάθε να βλέπεις συ ο ίδιος!/
    Ο,τι δεν ξέρεις ο ίδιος/ καθόλου δεν το ξέρεις/ Έλεγξε το λογαριασμό/ Εσύ θα τον πληρώσεις/
    Ψάξε με τα δάχτυλα κάθε σημάδι/Ρώτα: πώς βρέθηκε αυτό εδώ/Εσύ να πάρεις πρέπει την εξουσία."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Μλκια θα πω, αλλα γιατί δεν στρώνεις άσφαλτο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    γιατι από συνήθεια θα την κάνει όλο λακούβες......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dmf Προβολή μηνύματος
    η και μισο μισο για σουπερμοτο φασεις...
    ORGIA!!!!!

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ιδεες για "βαψιματα" σε Κρανη ...
    από crs-k στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2006, 21:30
  2. Ιδέες για κάλυμμα - κουκούλα?
    από kxIII στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2005, 15:19
  3. Απαντήσεις: 1