Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: 636 h Z750

για τις corona ειναι καλυτερο το καφασακι 636....για amstel heineken μυθο το Ζ....

η ηλικια παντα παιζει ρολο οπως σου ειπανε...εσυ ξερεις αν μπορεις να σεβαστεις ενα τετοιο μηχανακι...γιατι ξερω και αλλους με περισσοτερη εμπειρια απο εσενα και τις μαλακιες τους εξακολουθουνε να τις κανουνε...και ξαναλεω....αν μπορεσεις να το σεβαστεις θα σε σεβαστει...αλλιως θα σε δαγκωσει...και ισως και πολυ ασχημα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
    3000 χιλιάρικα είναι υπερ-αρκετά γι'αυτά τα μηχανάκια

Οτι να ναι... με 3 εκατομμυρια παιρνεις f-16 ρε...

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Οτι να ναι... με 3 εκατομμυρια παιρνεις f-16 ρε...

Χαχα σωστός. Βρές μου πωλήτή να πάρουμε κανα 2 να παίζουμε το καλοκαίρι με τους γείτονες
    http://www.youtube.com/watch?v=GO0pxaHKjWU&feature=channel
    http://www.youtube.com/watch?v=iQ3JLDhsMaM&feature=digest

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Ασε που θα γκρινιαζει και η γκομενιτσα πισω, τα χερια μου, τα ποδια μου και λειπες τριχες.
    Να πάει με το μετρό!
    Give me fuel, Give me fire

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Να πάει με το μετρό!
    Τωρα γινεσαι αδικος! πως θα βγαλει εξω τα μπουτακια, τα στενοκαυτα μινια - σορτσακια με το τουρλωτο π0πουδακι και τα συναφη! Ε, μην τα θελουμε ολα δικα μας ! Μπρος στα καλλη τιν΄ ο πονος.
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Αν το κριτήριο τις αγοράς σου ειναι μόνο η εμφάνιση τότε στην περιπτωση του Ζ απέκλεισε το 750 και πήγαινε στο 1000... εκτός αν βρεις κανα τουμπανιασμένο 750
    οπότε...
    Αν θες Ζ μακριά απ το 750.. καλύτερα το 1000!
    μπορει να δώσεις κατι παραπάνω αλλα θα πάρεις πολλά περισσότερα!

το 636 είναι άλλο πράμα... πρώτα ξεκαθάρισε τι θέλεις και μετά πάρ το...
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Δεν σκέφτεσαι και το TDM;

Αφού εκεί θα καταλήξεις... είναι και ψοφίμι που θες.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Γκαντεμοσαυρ Το avatar του/της MavrosPan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    Αν το κριτήριο τις αγοράς σου ειναι μόνο η εμφάνιση τότε στην περιπτωση του Ζ απέκλεισε το 750
    μπορει να δώσεις κατι παραπάνω αλλα θα πάρεις πολλά περισσότερα!
    Να αποκλεισει το 750 και να παει σε 1000. μαλιστα. Εδω κοιταμε να τον πεισουμε να παρει 600 και μικροτερο και συ προτεινεις να παει σε 1000.
    Και επειδη καπου το εχω χασει, μιλωντας για το 04-06 μοντελο, ποια ειναι το πολλα περισσοτερα που θα παρει απο το ενα στο αλλο ? τα usd, η φοβερη δυναμικη διαφορα του 750 απο το 1000 ή οι ζαντες στο χρωμα της μηχανης?
    Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    καλύτερα ξεκίνα με κάτι κοντά στα 60-70 αλόγατα...
    τα μηχανάκια που γουστάρεις είναι στα 110 και είναι και καυλώγκαζα...
    του τέστιν εσύ με τσίτα το γκάζι μετά από 3-4 μέρες που θα τα πάρεις...
    και η κατάληξη γνωστή, ΚΑΤ, χειρουργεία κλπ κλπ...
    ξεκίνα με κάνα yamaha xj6 (πολύ καλό μηχανάκι) ή κάνα cb400
    και αργότερα που θα χεις μάθει πέντε πράγματα πέρνεις και 1000άρι...
    τα παπιά με τις μοτοσυκλέτες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση,
    θα πρέπει να ξαναμάθεις να οδηγάς σωστά αυτή τη φορά...
    ξεκίνα με κάνα yamaha xj6,πιο χαλαρο,λιγοτερα αλογα,ξεκουραστο,μουρατο(γκομενοπαγιδα αν σε ενδιαφερει),και ειναι και yamaha,θα το βρεις μεταχειρ.καπου στα 4500 με 5000 με το abs,αλλα το τι παζαρι θα κανεις ειναι στο χερι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
    Να αποκλεισει το 750 και να παει σε 1000. μαλιστα. Εδω κοιταμε να τον πεισουμε να παρει 600 και μικροτερο και συ προτεινεις να παει σε 1000.
    Και επειδη καπου το εχω χασει, μιλωντας για το 04-06 μοντελο, ποια ειναι το πολλα περισσοτερα που θα παρει απο το ενα στο αλλο ? τα usd, η φοβερη δυναμικη διαφορα του 750 απο το 1000 ή οι ζαντες στο χρωμα της μηχανης?
    Το 750 πραγματικά έχει υπερβολικό γκάζι για τα φρένα του και τις αναρτήσεις του... εκει είναι η τεράστια διαφορά... οχι τα 10-15 παραπάνω άλογα... αλώστε στο γυμνό απο ένα σημείο και μετά δε σου χρειάζονται... εκτός κ αν έχεις τσιμεντένιο σβέρκο...

επειδή λοιπόν είχα Ζ750 εμένα αυτά μου λείψανε... οχι το γκάζι του!
    Όταν οδήγησα Ζ1000 χτύπαγα το κεφάλι μου δεν έδωσα τα παραπάνω ή στην τελική να το πάρω μεταχειρισμένο... τεσπα...
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

Απλα το Z750 δε θα σταματησει αμα του πεταχτεί κανας γερος ,κανένα ξαφνικό ειναι 200 κιλα κι εχει φρενα που δεν επαρκούν. Μου χει συμβεί. Το 1000 απο φρενα κι αναρτησεις ειναι ενταξει .Συμφωνω με Vourkoufales
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Τι σοι μετρησεις φρενων ειναι αυτες βρε παιδια.... ?

Στην εποχη μου επαιζαν καποιοι συνδυασμοι ....διαδρομων, τυπος αρα και χρηση της μηχανης , τυπος δαγκανας , σωληνακια.....

Απο ποτε το Ζ με νορμαλ η απλα σβελτο τροπο οδηγησης δεν σταματαει .......???

Νέο μέλος
    ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδες μεχρι 3χιλιαρικα στο χερι θελω να δωσω το πολυ 3200 τεσπα χτες πηγα σε ενα φιλο μηχανικο και πηρα μια βολτιτσα ενα 636 για ενα δεκαλεπτο το αποκλειω οντως θα με κουρασει πολυ εφοσον τη μηχανη τη θελω για χαλαρες βολτες μια στο τοσο μεσα στη πολη και δεν ειν οτι επελεξα ενα απο τα 2 επειδη τρεχουν και 50κυβικα να ταν 1 απο τα 2 θα περνα επειδη μαρεσουν ....τεσπα το παλιο Ζ δε το βρηκα κατω απο 3500 και στα λεφτα που 8α διαθεσω δε νομιζω να υπαρχει κατι αλλο ισαξιο αν υπαρχει καθε γνωμη δεκτη

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Απο ποτε το Ζ με νορμαλ η απλα σβελτο τροπο οδηγησης δεν σταματαει .......???
    εξαρτάτε πως ορίζεις το σβέλτο.... εγω στο δρόμο δεν ειχα πρόβλημα με τα φρένα...
    βέβαια δε τα χρειάστηκα και ποτε..!

Τοτε μαζεψε λ7κια κ κανε υπομονη μεχρι το επομενο καλοκαιρι.
    Η αναμονη ειναι μεγαλυτερη ευχαριστηση απο την εκπληρωση

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Amortiser (pisw) 636 Se Z750...
    από billgeo στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2006, 17:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας