260 με εξατμιση powercommander και φιλτρο
Dankannn
CBR 600F THE BEST
τι υπονοει ο ποιητης? οτι καρμπυρατερατο χανει απο ψεκαστο? ρωταω γιατι η παρεα που ταξιδευαμε ηταν 3 4 ψεκαστα του 01 και 02. συνεχεια κολωνα πισω ηταν...
δεν αντιλεγω οτι οσο ανεβαινει η τελικη κλεβει και το κοντερ. εγω απλα αναφερα τα χιλιομετρα που ειδα μιας και εδω μιλαμε για τελικη CBR600. ημουν υπερβολικα σκυμενος και υπηρξε διαρκεια. ειπα οτι ημουν στην θηβα. οταν ανεβαζα το κρανος απο την ζελατινα το στροφομετρο επεφτε 200 στροφες. ξαναεσκυβα και ξαναανεβαινε 200 στροφες....
τα 600 πανε τελικη απο φερινγκ και οχι απο γκαζια. γυμνο χωρις φερινγκ ποτε δεν μπορεσα να το παω πανω απο 240!!!
αλωστε το CBR μου δουλευει ειναι ετοιμοπολεμο να αποδειξει τι μπορει να κανει σε ενα ψεκαστο. εχω τα μαμα γραναζια και ειχε δυναμομετρηθει πριν κατι χρονια 99.8 ροδα σε dynojet
το εχεις δυναμομετρησει ποτε σου να δεις οτι δεν θα βγαλει πανω απο 96αλογα ροδα?
στα 200κοντερ ποσες στροφες εχεις? νομιζω εχεις 10000. εμενα 200δειχνει στις 9000. γιατι να μην ειναι πιο γρηγορο ενα καρπυρατερατο δλδ?
παντως αν φιλε μου αμφιβαλεις για τα βηματα πισω της χοντα και εχεις ψεκαστο δεν εχεις παρα να δοκιμασεις....!!!!
Τελευταία τροποποίηση από marmel.gr; 03/11/2012 στις 21:25.
ειχα ενα ψεκαστο fs1 του 2001 παραλληλα με το CBR που εχω τωρα. το κρατησα 3 βδομαδες.πιστεψε με μαζι με κολητο μου τα πηγαμε 10 κοντρες. αλαζαμε οδηγους μπας και... αλλα το ψεκαστο οποιος και να το οδηγουσε ηταν συνεχεια πισω. χωρις να πιασουμε τελικες...
οσο για το συγκεκριμενο corolla αφου δεν ξερεις την ιπποδυναμη και αφου δεν ξερεις λεπτομερειες αφου δεν ξερεις το στησιμο του τι και πως καλυτερα να μην μιλας η να ειρωνευεσαι....
το συγκεκριμενο corolla χτυπαει evo9 χτυπαει carrera 911 χτυπαει cayenne χτυπαει πολλα και πανακριβα αυτοκινητα...
τελικη εχω δει 250+ αλλα επρεπε να κοψω γιατι η καροτσα δεν μπορει να ανταπεξελθει σε αυτες τις ταχυτητες.ειχε αλλες 400-500 στροφες εως τον κοφτη...
με gps που μετρηθηκε εως 200κμ το κοντερ εκλεβε 1κμ. αυτη ηταν η αποκριση
υπαρχουν corolla με 400 κυβικα λιγοτερα και με περνανε τελικες για πλακα.
για αυτο αμα δεν ξερουμε ας μην ειρωνευομαστε...
εκτος να εχεις και συ κατι καλο ωστε να δοκιμασεις να δαμασεις το συγκεκριμενο corolla!!!!
παντα φιλικα και χωρις παρεξηγησεις!!!!
πανος!!!
Τελευταία τροποποίηση από marmel.gr; 03/11/2012 στις 22:10.
χτυπαει φραπε...χτυπαει και μια ομελετα και αμα τυχει χτυπαει και κανα μπεργκερ να καρδαμωσει!
τεσπα αδερφε για το αμαξι δεν εχω αποψη.χιουμορ κανω...
τωρα για τα 600ρια το 288 σαν νουμερο ειναι αντε γεια.
δεν εχει τυχει ποτε να πετυχω στον δρομο και να ανοιξω με f3.
απο οσο ξερω το φ3 εχει κανα 15ρι κιλα παραπανω λογο υλικου πλαισιου.οποτε σε 0-100-200 λογικα υπολοιπεται.
τωρα τελικες ξερω οτι τα ψεκαστα εχουν κοντητερη πεμπτη και εκτη οποτε λογικα ανοιγουν καλυτερα.
τα 200 τα εχω στις 10.000 αλλα κοφτη εχω στις 14500 αρα θεωρητικα μπορω να παω μεχρι 290!
γαμω!![]()
Χωρις να ξερω συγκεκριμενα για το CBR,θα πω πως δεν ειναι λιγες οι φορες που το τελευταιο μοντελο δεν ειναι πιο γρηγορο απο το προηγουμενο.Ενα παραδειγμα που ξερω καλα ειναι το GSXR,που αποδεδειγμενα το γρηγοροτερο ειναι το Κ7-Κ8,απο ολη τη σειρα...(δεν εχω Κ8)
Οσον αφορα τη τελικη του F,επειδη ειχα R6 που ηταν απειρως δυνατοτερο και γρηγοροτερο,αποκλειεται να πηγαινει πανω απο 260 (αντε 270 αν εχει αναλογικο και κλεβει περισσοτερο).Ειδικα κατι για 280+ που βλεπω,μονο αν ειναι κοντυμενο το μηχανακι και δειχνει οτι θελει....
.. επειδή είχα πριν πολλαααααα χρόνια ένα F3 του 97
ένα βράδι, σκοτεινό και κρύο που το άνοιξα για τον χαβαλέ της υπόθεσης,
μπορεί να μου πήρε την μισή αττική για να ανοίξει αλλά είδα στο αναλογικό 280 χλμ τελικής ..
τώρα σε πραγματικά μπορεί να έδειχνε παπάδες .. αλλά σαν εικόνα ήταν εντυπωσιακό ..
ίσως ( σίγουρα δηλαδή ) το κοντέρ να έχανε τα αυγά και τα πασχάλια .. αλλά το έδειξε .. !![]()
As ta diala ree ...
F3 του 98 στην ευθεια της εγνατιας μετα τα διοδια του πολυμυλου για βεροια και μεχρι βαθια μεσα στο τουνελ 270-275 κοντερισια... με 13500σαλ κι εγω..
τωρα το F4i που εχω μεχρι 258 κοντερισια αλλα εχω εντελως μαυρη ζελατινα και δεν μπορω να σκυψω τελειως ωστε να ανεβει κι αλλο η τελικη. το F4ι το μετραω εγνατια απο βεροια προς θεσσαλονικη μεχρι τον κομβο της κουλουρας.
ας αφησουμε τ αμαξι καλυτερα
για την τελικη τωρα εγω απλα ανεφερα οτι ειδα στο ταχυμετρο μου. ουτε ξερω αν κλεβει και ποσο κλεβει. δλδ αν ελεγα 260 θα μουν καλυμενος? αφου αυτα ειδα?
το ταχυμετρο μου εχει γραμμες εως 290. ηταν 1χιλιοστο πριν την τελευταια γραμμη.
μπορει το μηχανακι να ναι πιο βαρυ απο ψεκαστο αλλα το βαρος ειναι στιγμες οπως στην θηβα που βοηθαει σε τελικη. επισης σε τελικη βοηθαει το πισω στενο λαστιχο.160αρι
τελος το μηχανακι ειχε βγαλει 100ροδα που δεν ειναι ευκολο νουμερο. φοραει acrapovits και k&n πανελ
υπολειπεται σε 0-100 η 0-200? γιατι υπολειπεται φιλος?
και τοσα χρονια τοσες δοκιμες ταξιδια κοντρες που χουμε κανει ΖΩΝΤΑΝΑ στο δρομο ουτε στα περιοδικα ουτε στη θεωρια τι ειναι αυτα?
τελος παντων μας εχουν παρει και τα χρονια λιγο και δεν με ενδιαφερει αν γινει πιστευτο η οχι.
εδω μιλαμε για τελικες CBR και ανεφερα αυτο που ειδα...
και μπαι δε γουαιη το μηχανακι μου ειναι ετοιμοπολεμο για καθε ΤΕΣΤ!!!
Τελευταία τροποποίηση από marmel.gr; 04/11/2012 στις 22:19.
Τελευταία τροποποίηση από marmel.gr; 04/11/2012 στις 22:16.
εγω απλα σου ειπα οτι τα 288 που ειδες ειναι 20-30κμ μην σου πω και 40 κατω.
το βαρος στην τελικη δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο.
το 160ρι λαστιχο παιζει και αρκετα.
αν βρεθουμε ποτε δεν εχω κανενα προβλημα να κανουμε το τεστ.μαλιστα εχω αρκετη περιεργεια θα ελεγα...
απλα μου φαινεται περιεργο που ενα μοτερ με 1000 στροφες πιο ψηλο κοφτη(περιθωριο στροφων=περιοθωριο για κοντυτερες σχεσεις=αυξηση ιπποδυναμης) με ψεκασμο (ο οποιος δεν εχει πνιξιμο στις εισαγωγες για δημιουργεια βεντουρι και συνηθως βγαζει μερικα αλογακια παραπανω.) με ισως καλυτερη αεροδυναμικη(δεν ξερω.αλλα συνηθως οι εταιριες πανε μπροστα σε αυτα τα θεματα)
με πλαισιο και υποπλαισιο αλουμινιου να χανει και σε επιταχυνσεις και σε τελικες και παντου και παντα.
ασχετο τι λαστιχο εχεις πισω?
πιο ηταν το πιο δυνατο ΧΧ? ψεκαστο η οχι?
φιλες μου πως βγαζει μερικα αλογακια παραπανω? τα ψεκαστα εως το 02 ειναι κατω απο 96 ροδα...
160-60-17 φοραω πισω
το ψεκαστο μπορει να εχει 1000στροφες πιο ψηλο κοφτη αλλα η 6η δεν μπαινει κοφτη σε κανενα απο τα 2. συνεπως?
το καρπυρατερατο δουλευει χαμηλοτερα.και ξυπναει νωριστερα.
τα 200 τα εχει στις 9000 ενω το ψεκαστο κοντα στις 10000
οποτε δε βαριεσαι και αν εχεις ορεξη ελα να κανουμε κανα τεστ!!! κερνω καφε
6976441894 πανος