Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 116

Θέμα: Αυτοκίνητα Vs. Μηχανές

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros

"μην το παίζεις ιστορία"... δεν το παίζω ιστορία. Εσύ πας να δείξεις ότι είσαι ο παλιός, θυμάσαι ποιός, πριν από πόσα χρόνια, με τι αμάξι, έριξε σε ποιόν, με τι μηχανή και που... ε, σάλτα και γαμήσου λοιπόν, υποκριτή του ελέους... το παίζεις ιστορία ξεκάθαρα και πας να μου την πεις εμένα ότι εγώ το παίζω ιστορία. [/B]
    Μονο ενας βριζει πιο χυδαια απο σενα εδω μεσα και οπου να'ναι θα τον ξεπερασεις....
    Και βασικα δεν εχει και αδικο ο Τιγκας, σε καποια απο αυτα που σου λεει.
    Κα πραγματι υπαρχουν αμαξια πιο γρηγορα, απο μηχανες, και πολυ πιο διασκεδαστικα, απο πολλες αποψεις.

Και φερτε μου και μενα ενα ποπκορν :a31: :a41:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Μονο ενας βριζει πιο χυδαια απο σενα εδω μεσα και οπου να'ναι θα τον ξεπερασεις....
    Και βασικα δεν εχει και αδικο ο Τιγκας, σε καποια απο αυτα που σου λεει.
    Κα πραγματι υπαρχουν αμαξια πιο γρηγορα, απο μηχανες, και πολυ πιο διασκεδαστικα, απο πολλες αποψεις.
    Άλλος ένας που άλλα διαβάζει και άλλα καταλαβαίνει.

1. Δε σου άρεσε το "σάλτα και γαμήσου"; Βγαλ'το απ'τη μέση. Νόημα βγαίνει και χωρίς το βρισίδι.

2. Υπάρχουν αυτοκίνητα πιο γρήγορα από μηχανές, χαίρω πολύ. Είπα γω πουθενά ότι το αρνούμαι; Το έχω πει πολλές φορές: open wheel > motorbike > close wheel. Αλλού εστίαζα εγώ, αλλά εσείς φαίνεται αδυνατείτε να το εννοήσετε. 3η φορά, τα ίδια, ντρέπομαι να τα γράφω...

Γιατι ετσι σας αρέσει Το avatar του/της Alchimistis
    ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ,ΦΥΣΤΙΚΙ,ΠΑΤΑΤΑΚΙ,ΓΚΑΖΟΖΑ....Ο ΤΣΑΚΑΤΣΟΥΚΑΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ [B]

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ............ ΜΑΘΕ ΟΤΙ
    ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΥΠΑΡΧΕΙ BMW Ε30 M3 ΤΟΥΡΜΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΣΑΓΙΑ HAYABOUSA ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    Ρε Σταυρο μπας και λες τον Καντινιερη στο Εμποριο? εχει ενα Μ με 700+ αλογα, ηταν να κλειστει μια κοντρα απο σταση 600 μετρα με ενα Busa ενος φιλου και ειχα παει παρεα, και μαλιστα θα επαιζαν αρκετα φραγκα εαν στηνοταν, δεν δεχοταν ομως να παει με Busa η' ΖΧ12 απο σταση, εβαζε ορους οπως: η' Busa ρεπριζατο (ψηλα... απο τα 250? εαν θυμαμαι καλα ... (δηλαδη να το παρει μονο στην τελικη, να τρεχουν ολη την εθνικη στην ευθεια οποτε καποια στιγμη θα το επερνε απο μεγαλυτερη τελικη ταχυτητα στα τελευταια 20 χλμ, και οχι απο δυναμη επιταχυνσης), η' αλλιως ειπε απο σταση μονο R1 αλλα και αυτο να ειναι δικαβαλλο.. :a31: .........

και μιλαμε για ενα απο τα δυνατοτερα Μ στην Ελλαδα, εαν οχι το δυνατοτερο, που κοντευει να κοστισει και οσο μια Enzo πια...

μαλιστα δοκιμαστηκε και απο περιοδικο και παρα τα 700+ αλογα, εκανε 12 και κατι το 400αρι...............................

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Αν και ---> :a41: :a41: :a41: :a41: :a41: :a41: :a41: :a41: :a41: :a41:

απλα΄να υπενθυμήσω στον φίλο τίγκα ότι δεν φτιάχνονται μόνο τουτού τουρμπάτα αλλά και μοτό.Και 600-700 άλογα είναι λίγα για το παρακάτω εκτός κι αν τα ''φορτώσανε'' σε κανένα σεϊτσέντο οπότε πάσο.

(Αυτά και σταματάω να διαβάζω το thread γιατί δεν έχει νόημα...εκτός κι αν συνεχίσουν να πέφτουν μπινελίκια )

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xlitos_fzr.jpg 
Προβολές:	232 
Μέγεθος:	43,2 KB 
ID:	22173

Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog

απλα΄να υπενθυμήσω στον φίλο τίγκα ότι δεν φτιάχνονται μόνο τουτού τουρμπάτα αλλά και μοτό.Και 600-700 άλογα είναι λίγα για το παρακάτω εκτός κι αν τα ''φορτώσανε'' σε κανένα σεϊτσέντο οπότε πάσο.

(Αυτά και σταματάω να διαβάζω το thread γιατί δεν έχει νόημα...εκτός κι αν συνεχίσουν να πέφτουν μπινελίκια )
    Σωωωστος... τι να πει και ο GhostRider (3 ειναι βεβαια) που εχει ενα Busa me 500 αλογα και σουζαρει μονο με το γκαζι στα 300+ ................. εδω τα καλα βιντεο....

να μιλαμε παντα για εργοστασιακα οχηματα... γιατι απο φτιαξιμο ολα παιρνουν.............................................

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Ρε Σταυρο μπας και λες τον Καντινιερη στο Εμποριο? εχει ενα Μ με 700+ αλογα, ηταν να κλειστει μια κοντρα απο σταση 600 μετρα με ενα Busa ενος φιλου και ειχα παει παρεα, και μαλιστα θα επαιζαν αρκετα φραγκα εαν στηνοταν, δεν δεχοταν ομως να παει με Busa η' ΖΧ12 απο σταση, εβαζε ορους οπως: η' Busa ρεπριζατο (ψηλα... απο τα 250? εαν θυμαμαι καλα ... (δηλαδη να το παρει μονο στην τελικη, να τρεχουν ολη την εθνικη στην ευθεια οποτε καποια στιγμη θα το επερνε απο μεγαλυτερη τελικη ταχυτητα στα τελευταια 20 χλμ, και οχι απο δυναμη επιταχυνσης), η' αλλιως ειπε απο σταση μονο R1 αλλα και αυτο να ειναι δικαβαλλο.. :a31: .........

και μιλαμε για ενα απο τα δυνατοτερα Μ στην Ελλαδα, εαν οχι το δυνατοτερο, που κοντευει να κοστισει και οσο μια Enzo πια...

μαλιστα δοκιμαστηκε και απο περιοδικο και παρα τα 700+ αλογα, εκανε 12 και κατι το 400αρι...............................

ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΤΙΝΙΕΡΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΄΄ΔΥΝΑΤΟ΄΄ BMW ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ DRAGSTER ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΟΥΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gtsiros
    "τσίρο αγόρι μου"... από το πως ξεκινάς και μόνο, καταλαβαίνω τι ποιότητα θα έχουν αυτά που πρόκειται να πεις.

χαίρω πολύ! ένα αμάξι που κάνει τα 10πλάσια (συν ό,τι βελτιώσεις έχει πάνω) από μια μοτοσυκλέτα (που είναι μαμά) πάει πιό γρήγορα! Δεν είναι δίκαιη η σύγκριση. Αυτό το είπα και στο προπροηγούμενο post μου, με διαφορετικά λόγια.

"στο γέρακα πριν 3 χρόνια"... και παππούς μου, στη στάνη... Δηλαδή τι μας δείχνεις εδώ; Γνώσεις ιστορίας στις κόντρες που έχουν γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια;

"πουλήσει τα πράματα που φοράνε"... Ααα... έτσι λοιπόν... να ένας λόγος για τον οποίο σε ενδιαφέρει να πάνε πιό γρήγορα: εσύ τους τα πουλάς, οπότε σε συμφέρει να αναφέρεις ότι αυτά τα φτιαγμένα πάνε πιό γρήγορα. Αν ήσουν πιό σωστός, δε θα ανέφερες ότι υπάρχει προσωπικό ενδιαφέρον, στην όλη κουβέντα.

"μην το παίζεις ιστορία"... δεν το παίζω ιστορία. Εσύ πας να δείξεις ότι είσαι ο παλιός, θυμάσαι ποιός, πριν από πόσα χρόνια, με τι αμάξι, έριξε σε ποιόν, με τι μηχανή και που... ε, σάλτα και γαμήσου λοιπόν, υποκριτή του ελέους... το παίζεις ιστορία ξεκάθαρα και πας να μου την πεις εμένα ότι εγώ το παίζω ιστορία.
    ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ,
    GTSIROS, ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ DRAGSTER ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΚΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ Η ΟΧΙ.
    Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ, ΄΄ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ΄΄ , ΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ.

ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ,ΕΧΩ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΣΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΙΑ ΕΙΠΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ.
    ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ,΄΄ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ΄΄ ΄΄ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    [B]ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ,ΦΥΣΤΙΚΙ,ΠΑΤΑΤΑΚΙ,ΓΚΑΖΟΖΑ....Ο ΤΣΑΚΑΤΣΟΥΚΑΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ

δώσε και μένα μπάρμπα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    δώσε και μένα μπάρμπα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    άσχετο αλλά τώρα το θυμήθηκα

πώς λένε στα βλάχικα

στάζει η βρύση θείε;

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

πώς λένε στα βλάχικα

στάζει η βρύση θείε;
    ΧΧΧΧΧΧ Βάνα Μπάρμπα.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Επειδή το "σάλτα και γαμήσου" είναι σαφώς πιο εφετζίδικο από το "τράβα γαμήσου", δίνω στον Τσίρο το πλεονέκτημα προς το παρόν. Αναμένουμε τη συνέχεια.

Ρε παιδιά, διαμάχη "μοτο εναντίον ΙΧ" μεταξύ ΜΗΧΑΝΟΒΙΩΝ και καταφέρατε και βρίζεστε;

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly

πώς λένε στα βλάχικα

στάζει η βρύση θείε;
    δεν ξέρω τι λες εσύ.........αλλά η Μπάρμπα είναι μαμ@ τα νιμ@@............................
    ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alchimistis
    [B]ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ,ΦΥΣΤΙΚΙ,ΠΑΤΑΤΑΚΙ,ΓΚΑΖΟΖΑ....Ο ΤΣΑΚΑΤΣΟΥΚΑΣ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ
    παστέλα έχομε.................???????

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21