Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: Με ποια κριτήρια παίρνετε μια μηχανή ?

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
    angelosxs σε καταλαβαίνω και σε νοιώθω απόλυτα έτσι είμαι και γω, τρελαίνομαι και μόνο που βλέπω το μηχανάκι και μπορώ να κάτσω με τις ώρες να το χαζεύω, έρωτας τρελός λέμε!
    Καλό είναι να ακολουθούμε τα όνειρα μας και ιδίως όταν είμαστε σε μικρή ηλικία για να μη μας μένουν απωθημένα.

δε θα ειχα αγορασει το ΚΤΜ χωρις να ειναι ονειρο...

αν ειχα ακουσει τη φωνη της λογικης...ο ερωτας δεν εχει λογικη...

καλα δεν ειναι μηχανακι που συμβιβαζεσαι/ται κιολας...

Παλαιό μέλος
    ναι αλλά όταν έρχετε η τσέπη σου και η λογική σου για την πόλη και για τα οικονομικά τότε τι κάνεις ? εάν δεν έχεις τα φράγκα και πρέπει να σκεφτείς για το τι είναι ,και τι θέλεις και το τί έχεις ???

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
    ναι αλλά όταν έρχετε η τσέπη σου και η λογική σου για την πόλη και για τα οικονομικά τότε τι κάνεις ? εάν δεν έχεις τα φράγκα και πρέπει να σκεφτείς για το τι είναι ,και τι θέλεις και το τί έχεις ???
    Πήρα 690 Duke για καθημερινό μηχανάκι, το οποίο ξεχρεώνω ακόμα.

Καλές οι ανάγκες, αλλά συνήθως τις παντρεύω με την ευχαρίστηση. Με κάποιο ανώμαλο τρόπο.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
    Πήρα 690 Duke για καθημερινό μηχανάκι, το οποίο ξεχρεώνω ακόμα.

Καλές οι ανάγκες, αλλά συνήθως τις παντρεύω με την ευχαρίστηση. Με κάποιο ανώμαλο τρόπο.
    αν κατάλαβα δηλαδή πήρες κάτι το οποίο ήθελες και απλά δεν σε ένιαζαν τα λεφτά και το έχεις σε δόσεις και έχεις αυτό που θέλεις ? :wacko:

Σαφώς και με νοιάζει. Αλλά μάλλον είμαι άτομο που δίνει προτεραιότητα στην ευχαρίστησή του. Μπορούσα κάλλιστα να έχω ένα παπί. Αλλά θέλω κάτι να το καβαλάω και να ξεχνάω ότι είμαι με 4 ώρες ύπνο και πηγαίνω στη δουλειά...

Σίγουρα δεν είναι "αυτό που θέλω". Αυτό που θέλω όμως δεν υπάρχει σε ένα μηχανάκι. Αλλά με ικανοποιεί στους περισσότερους τομείς. Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να βρω, γι'αυτό αγοράζω/πουλάω μηχανάκια κάθε 6 μήνες :P
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Σαφώς και με νοιάζει. Αλλά μάλλον είμαι άτομο που δίνει προτεραιότητα στην ευχαρίστησή του. Μπορούσα κάλλιστα να έχω ένα παπί. Αλλά θέλω κάτι να το καβαλάω και να ξεχνάω ότι είμαι με 4 ώρες ύπνο και πηγαίνω στη δουλειά...

Σίγουρα δεν είναι "αυτό που θέλω". Αυτό που θέλω όμως δεν υπάρχει σε ένα μηχανάκι. Αλλά με ικανοποιεί στους περισσότερους τομείς. Ή τουλάχιστον αυτό προσπαθώ να βρω, γι'αυτό αγοράζω/πουλάω μηχανάκια κάθε 6 μήνες :P
    μάλλον τότε έχεις μια ευχέρια... στο θέμα οικονομικό τομέα :P

πλάκα κάνω φυσικά.

Μ'αρέσει που βλέπω απαντήσεις του είδους οτι ο έρωτας μετράει κάνω πέρα τα λεφτά κτλ κτλ. βλέπω άτομα πως σκέφτονται για να βλέπω μετά εμένα εάν σκέφτομαι Normal η όχι ...

Ο λόγος πως ξεκίνησε,να τα γυρνάω στο μυαλό μου είναι γιατί , π.χ στην παρέα μου κανείς δεν έχει μηχανή , αλλά θέλουν SS και σκέφτονται μόνο έτσι αλλά το γυρνάνε όταν έχει θέμα στα λεφτά,και εγώ προσπαθώ να καταλάβω.Γιατί ?
    Γιατί , μ'αρέσει το SS ... όταν τα βλέπω στον δρόμο ... με πιάνει λίσσα όπως είπε το παλικάρι απο πάνω ,ξέρω όμως οτι δεν θα το έχω για την πίστα,ξέρω οτι θα το έχω για πόλη ,και ελάχιστο έξω καμία εξόρμηση, ξέρω επίσης οτι τα λεφτά που θα καίει γενικά και το τί ζητάει σαν μηχανή είναι παραπάνω απο αυτά που μπορώ να δώσω...γνωρίζω επίσης οτι έχω πρόβλημα με την μέση μου και το σκηφτό το πολύ δεν ξέρω εάν μου κάνει καλό...
    έχω κολλήσει με άλλη κατηγορία μηχανής (Naked) ,πιο ύπιον τόνων.

Όλο αυτό με έκανε να αναρωτιέμαι , κόλλησα σε μια Naked, μ'αρέσει κάθε μέρα περνάω την βλέπω την ξανα βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια,και απο την άλλη γυρνάει στο μυαλό μου και η άλλη κοπελίτσα με το SS σκηφτό ... δηλαδή είναι σαν να παντρεύεσε και να θέλεις να έχεις ερωμένη.

Προσπαθώ να δω τελικά πόσο μετράει ο έρωτας...δηλαδή έχω κολλήσει με την 1η ,δηλαδή έρωτας και δεν κοιτάω γύρω,αλλά....εάν περάσει η άλλη και ακούσω τι θα βρυχιθεί θα με πιάσει λίγο .. ένα κολληματάκι αλλά θα ξέρω οτι θα υπάρχουν αυτά που προ-ανεφερα...

Για αυτό περιμένω απαντήσεις,μήπως όντως είμαι λάθος και δεν πρέπει να σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο ...

Αν είχα την οικονομική ευχέρεια, θα είχα και ένα 1000άρι SS και θα ήμουν ευτυχισμένος. Αναγκάστηκα να πουλήσω τη μεγάλη μου αγάπη (<--- αυτό στο άβαταρ) γιατί ΔΕΝ κάνει για μοναδικό μηχανάκι. Καλώς ή κακώς ένα motard έχει πολύ μεγαλύτερη χρηστικότητα, όταν κινείσαι κατά 80%-90% εντός πόλης. Και κάποια στιγμή το λυπήθηκα, οπότε το έδιωξα...

Σε μπέρδεψα, ε? Μόλις είπα ότι η ανάγκη έκανε πέρα τον έρωτα :P Δε μπορώ να το εξηγήσω, αλλά προσπαθώ να βρω την καλύτερη δυνατή ισορροπία. Όσο αυτό είναι εφικτό με ΕΝΑ μηχανάκι (σχεδόν αδύνατο, αλλά το παλεύουμε ακόμα).
    Life begins at 45°.

Aφραγκο Μελος Το avatar του/της Gms
    μάλλον τότε έχεις μια ευχέρια... στο θέμα οικονομικό τομέα :P

πλάκα κάνω φυσικά.

Μ'αρέσει που βλέπω απαντήσεις του είδους οτι ο έρωτας μετράει κάνω πέρα τα λεφτά κτλ κτλ. βλέπω άτομα πως σκέφτονται για να βλέπω μετά εμένα εάν σκέφτομαι Normal η όχι ...

Ο λόγος πως ξεκίνησε,να τα γυρνάω στο μυαλό μου είναι γιατί , π.χ στην παρέα μου κανείς δεν έχει μηχανή , αλλά θέλουν SS και σκέφτονται μόνο έτσι αλλά το γυρνάνε όταν έχει θέμα στα λεφτά,και εγώ προσπαθώ να καταλάβω.Γιατί ?
    Γιατί , μ'αρέσει το SS ... όταν τα βλέπω στον δρόμο ... με πιάνει λίσσα όπως είπε το παλικάρι απο πάνω ,ξέρω όμως οτι δεν θα το έχω για την πίστα,ξέρω οτι θα το έχω για πόλη ,και ελάχιστο έξω καμία εξόρμηση, ξέρω επίσης οτι τα λεφτά που θα καίει γενικά και το τί ζητάει σαν μηχανή είναι παραπάνω απο αυτά που μπορώ να δώσω...γνωρίζω επίσης οτι έχω πρόβλημα με την μέση μου και το σκηφτό το πολύ δεν ξέρω εάν μου κάνει καλό...
    έχω κολλήσει με άλλη κατηγορία μηχανής (Naked) ,πιο ύπιον τόνων.

Όλο αυτό με έκανε να αναρωτιέμαι , κόλλησα σε μια Naked, μ'αρέσει κάθε μέρα περνάω την βλέπω την ξανα βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια,και απο την άλλη γυρνάει στο μυαλό μου και η άλλη κοπελίτσα με το SS σκηφτό ... δηλαδή είναι σαν να παντρεύεσε και να θέλεις να έχεις ερωμένη.

Προσπαθώ να δω τελικά πόσο μετράει ο έρωτας...δηλαδή έχω κολλήσει με την 1η ,δηλαδή έρωτας και δεν κοιτάω γύρω,αλλά....εάν περάσει η άλλη και ακούσω τι θα βρυχιθεί θα με πιάσει λίγο .. ένα κολληματάκι αλλά θα ξέρω οτι θα υπάρχουν αυτά που προ-ανεφερα...

Για αυτό περιμένω απαντήσεις,μήπως όντως είμαι λάθος και δεν πρέπει να σκέφτομαι με αυτόν τον τρόπο ...
    κοιτα φιλε εμεις δεν μπορουμε να σου πουμε τι να κανεις.ετσι και αλλιως η ζωης μας ειναι οι επιλογες που θα κανουμε οποτε ζησε την ζωη σου και κανε τις επιλογες σου.για μενα εφοσον σε περνει κανε την καβλα για να εισαι χαρουμενος και να τραβαει ολη η ζωη σου ωραια

φιλικα
    Γιωργος

Παλαιό μέλος
    Αν είχα την οικονομική ευχέρεια, θα είχα και ένα 1000άρι SS και θα ήμουν ευτυχισμένος. Αναγκάστηκα να πουλήσω τη μεγάλη μου αγάπη (<--- αυτό στο άβαταρ) γιατί ΔΕΝ κάνει για μοναδικό μηχανάκι. Καλώς ή κακώς ένα motard έχει πολύ μεγαλύτερη χρηστικότητα, όταν κινείσαι κατά 80%-90% εντός πόλης. Και κάποια στιγμή το λυπήθηκα, οπότε το έδιωξα...

Σε μπέρδεψα, ε? Μόλις είπα ότι η ανάγκη έκανε πέρα τον έρωτα :P Δε μπορώ να το εξηγήσω, αλλά προσπαθώ να βρω την καλύτερη δυνατή ισορροπία. Όσο αυτό είναι εφικτό με ΕΝΑ μηχανάκι (σχεδόν αδύνατο, αλλά το παλεύουμε ακόμα).
    εμ λίγο με μπέρδεψες,αλλά εντάξει ... βλέπεις έκανες πρώτα τον έρωτα μαζί της (σεξ) και μετά το έδωσες,δηλαδή ηρέμησες όσο μπορούσες ( αποκλείετε απλά λόγια του αέρα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gms
    κοιτα φιλε εμεις δεν μπορουμε να σου πουμε τι να κανεις.ετσι και αλλιως η ζωης μας ειναι οι επιλογες που θα κανουμε οποτε ζησε την ζωη σου και κανε τις επιλογες σου.για μενα εφοσον σε περνει κανε την καβλα για να εισαι χαρουμενος και να τραβαει ολη η ζωη σου ωραια

φιλικα
    Γιωργος
    Δεν, είπα να μου πείτε εσείς προς θεού .
    Θέλω να βλέπω πως σκέφτονται και οι υπόλοιποι μηχανόβιοι που μοιράζομαι τον ίδιο δρόμο μαζί τους,τι σκέφτονται για τις μηχανές και γενικά τι θέλουν και τι προσπαθούν πάντα.

Εγώ, είμαι άλλο παπαευαγγέλιο ,και να πάρω την ερωμένη που λέει ο λόγος υπάρχουν αρκετοί λόγοι που είναι εναντίον μου οπότε αυτό με δυσκολεύει,δηλαδή ... η ερωμένη (SS) είναι για μια ξεπέτα, ενώ η άλλη κάθε μέρα με τρελαίνει που την κοιτάω...

Ίσως είμαι μικρός,ίσως δεν μπορώ να ξεχορίσω τα πράγματα ίσως πρέπει να διορθώσω την σκέψη μου,και ίσως ναείμαι τελείως λάθος έτσι όπως σκέφτομαι ... ο καιρός θα δείξει πόσο θα αλλάξει .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    BLiTzER το smc εχεις ??
    Το μοναδικο μονοκυλινδρο motard που μ'αρεσει.
    Σκοτωνει το ργαλειο

Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    BLiTzER το smc εχεις ??
    Το μοναδικο μονοκυλινδρο motard που μ'αρεσει.
    Σκοτωνει το ργαλειο
    Duke. Αλλά σκέφτομαι να το δοκιμάσω κι αυτό μόλις το ξεχρεώσω :P
    Life begins at 45°.

... δηλαδή είναι σαν να παντρεύεσε και να θέλεις να έχεις ερωμένη.

ακριβως ετσι ειναι
    τι να κανουμε το ξενο ειναι πιο γλυκο

Παλαιό μέλος
    πιο γλυκό ναι...αλλά ωσπου ισχυει αυτό ??? μήπως θα είναι λάθος να παω στην ερωμενη και να μην μεινω με την παντρεμενη ? Πως τα συνδιαζεις..

πιο γλυκό ναι...αλλά ωσπου ισχυει αυτό ??? μήπως θα είναι λάθος να παω στην ερωμενη και να μην μεινω με την παντρεμενη ? Πως τα συνδιαζεις..
    δεν συνδιαζονται με τιποτα
    αλλωστε γιαυτο εχουμε και τοσα πολλα διαζυγια
    ουτε ο πρωτος θα εισαι, ουτε και ο τελευταιος

Παλαιό μέλος
    έτσι όπως το είπες είναι σαν να μου έιπες...

οτι θα παντρευτώ αυτή που θέλω και μετά... θα πάρω την ερωμένη γιατί είναι πιο ωραία ..

κάπως έτσι ε ?!

Γιατί όμως γίνεται αυτό άραγε,γιατί πρέπει να ζοριστείς για να μπορείς να δείς τι θα κάνεις ήδη στο μυαλό μου τα πάνω κάτω είναι...

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2006, 08:16
  2. Αξίζει η ζωή σου για μιά μηχανή
    από Tigas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 290
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:40
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2006, 11:02
  4. πως πρεπει να ειναι μια μηχανη τουρισμου
    από xifias στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 12:14
  5. Μια μηχανή είναι μια παρέα
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 11:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •