αστείο ήταν ρε :a24: :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
αν πάρεις κλήση με αυτό ... και σου φύγει λίγο το grip του γκαζιού τι κάνεις ? σταυρούς η μετάνοιες ?
κλήσεις.. κλίση..![]()
τροχαία, κλήση, ροζ χαρτάκι..![]()
![]()
αστείο ήταν ρε :a24: :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
αν πάρεις κλήση με αυτό ... και σου φύγει λίγο το grip του γκαζιού τι κάνεις ? σταυρούς η μετάνοιες ?
κλήσεις.. κλίση..![]()
τροχαία, κλήση, ροζ χαρτάκι..![]()
![]()
"I feel like dining with hitchock every time that we fuck"
χαχαχαχαχαχαχαχ σωστόοοοοοοοοςςς!! :-))))Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
όχι.. απο κλήσεις δόξα τον ύψιστο, εύκολο το 'χουμε όλοι.. :wacko:
:rotflmao:![]()
Να είσαι καλά φίλε Αρχάγγελε! Κι εγώ το έχω κάνει πολύ χαρά!Αρχικά δημιουργήθηκε από Arxagelos
απίστευτο το νέο λοοκ!![]()
Ο βαφέας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ziggΥ
όχι.. απο κλήσεις δόξα τον ύψιστο, εύκολο το 'χουμε όλοι.. :wacko:
:rotflmao:![]()
, όντως αυτές είναι οι εύκολες, τις άλλες με το γιώτα εννοούσα....
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Τάκη έχω δει πολλά δικά σου βίντεο στον σωλήνα, έχω παρακολουθήσει και αρκετή από την ιστορία σου με το μπούσα.
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχεις πάθος, μεράκι αλλά και αγάπη για το κτήνος.
Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, το μηχανάκι έγινε πολύ "προσωπικό", κάτι που νομίζω το ήθελες. Επίσης ο κώλος είναι πολύ όμορφος και βεβαίως το καλύτερο το άφησα για το τέλος...... ρε φίλε εσύ δεν έχεις μερικά άλογα, έχεις μερικές κατοστάδες από δαύτα.
Τούμπανο είναι τα γ@μίδι, να το χαίρεσαι και πάντα όρθιος.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σιγουρα μοναδικο, σιγουρα ιδιαιτερο, σιγουρα το μηχανακι του Τακη!
ήταν ομορφο, ήταν γρηγορο...πλέον έχει γίνει πιό πολύ και από τα δύο!
Να το χαίρεσαι φιλε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα φίλε vaska!Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Τάκη έχω δει πολλά δικά σου βίντεο στον σωλήνα, έχω παρακολουθήσει και αρκετή από την ιστορία σου με το μπούσα.
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι έχεις πάθος, μεράκι αλλά και αγάπη για το κτήνος.
Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ, το μηχανάκι έγινε πολύ "προσωπικό", κάτι που νομίζω το ήθελες. Επίσης ο κώλος είναι πολύ όμορφος και βεβαίως το καλύτερο το άφησα για το τέλος...... ρε φίλε εσύ δεν έχεις μερικά άλογα, έχεις μερικές κατοστάδες από δαύτα.
Τούμπανο είναι τα γ@μίδι, να το χαίρεσαι και πάντα όρθιος.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχω τρέλα με το συγκεκριμένο μηχανάκι και με την μετατροπή.... και ιδού το αποτέλεσμα. Όπως πολύ σωστά είπες το μηχανάκι τώρα έγινε προσωπικό και μοναδικό. Δεν είναι πια ένα Hayabusa, είναι το Hayabusa Bastard. Αυτό με κάνει ένα ευτυχισμένο ιδιοκτήτη! :-) Τα άλογα είναι ωραία! μας αρέσουν τα άλογα. Όσα έχεις καλό είναι!
Αν δεν έχεις πάθος και τρέλα δεν μπορείς να φτιάξεις κάτι τέτοιο. Είναι πολύ απαιτιτικό σε χρήμα και χρόνο. Τόσο που πρέπει να θυσιάσεις άλλα πράγματα για να το πετύχεις.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που αναγνωρίζεις τον κόπο και την δουλειά που έχει πέσει πάνω σε αυτό το μηχανάκι!
Πάντα όρθιος!![]()
Αδερφέ μου με κάλυψες απόλυτα με αυτές τις δυο γραμμές!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Σιγουρα μοναδικο, σιγουρα ιδιαιτερο, σιγουρα το μηχανακι του Τακη!
ήταν ομορφο, ήταν γρηγορο...πλέον έχει γίνει πιό πολύ και από τα δύο!
Να το χαίρεσαι φιλε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να είσαι καλά!![]()
![]()
![]()
δεν το πιστεύω ότι έχουν γραφτεί 3 σελίδες για το παρτάλι ....
![]()
Φίλε Τάκη μράβο για την υπομονή ,επιμονή και το κουράγιο σου . ...Και εγώ τα έχω δει τα βιντεάκια σου ...νομίζω όλα ,αλλά εμένα όπως το είχες παλιά μου άρεσε πιο πολύ .
και απο ότι φαίνετε θα γραφτούν και άλλες σελίδες... όσο θα ομορφαίνει η μηχανή![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
δεν το πιστεύω ότι έχουν γραφτεί 3 σελίδες για το παρτάλι ....
![]()
φτάσανε 3 σελίδες?? Ούτε κι εγώ το πιστεύω!! Τι να πεις... ο κόσμος δεν έχει γούστο!
![]()
![]()
![]()
Να είσαι καλά φίλε μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Φίλε Τάκη μράβο για την υπομονή ,επιμονή και το κουράγιο σου . ...Και εγώ τα έχω δει τα βιντεάκια σου ...νομίζω όλα ,αλλά εμένα όπως το είχες παλιά μου άρεσε πιο πολύ .
Ηταν πολύ όμορφο και ολόλευκο αλλά μετά απο 3 χρονάκια ήθελε μια αλλαγή.
Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την γνώμη σου μαζί μου! Να είσαι καλα!
Αφού κουβαλάμε πολύ τρέλα και πώρωση για τα δίκυκλα! Και να μην θέλουμε είναι τυπωμένο μέσα στον κώδικα του DNA. Δεν έχουμε καμία ελπίδα! Η μούρλα θα επικρατήσει!! :a1:Αρχικά δημιουργήθηκε από LordVeyron
και απο ότι φαίνετε θα γραφτούν και άλλες σελίδες... όσο θα ομορφαίνει η μηχανή![]()
Και το άλλο το μουρλό ο gixerpap, είναι το πιο μουρλό απ όλους μας!!![]()