Θα έρθω πιθανότατα, αλλά... πιο κεντρικό σημείο με περισσότερη αστυνομία δεν έπαιζε? :P
Ραφήνα αράζουμε ή πάμε και γυρνάμε?
Θα έρθω πιθανότατα, αλλά... πιο κεντρικό σημείο με περισσότερη αστυνομία δεν έπαιζε? :P
Life begins at 45°.
γιατι τι θα μας κανουν οι μπατσοι? ντα?? ασε που δεν τους παιρνει γιατι χωνομαστε στους αγανακτισμενους και δεν κουνιεται φυλο...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
ουσιαστικα παμε να χαζεψουμε λιγο λιμανι αλλα:
1) παιζει ενα παρκακι εκει διπλα που μπορουμε ν'αραξουμε.
2) παιζει η Νεα Μακρη λιγο πιο πανω που μπορουμε ν'αραξουμε.
3) παιζει η Λουτσα λιγο πιο κατω που μπορουμε ν'αραξουμε.![]()
γενικα το προγραμμα ειναι ελευθερο και κανουμε οτι γουσταρει η παρεα και το κεφι μας.
![]()
![]()
Έχω μάθει να φυλάω τα ρούχα μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γιατι τι θα μας κανουν οι μπατσοι?
Θα τα πούμε εκεί ^^
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Έχω μάθει να φυλάω τα ρούχα μου.
Θα τα πούμε εκεί ^^
εχεις δικιο αλλα τους εχουν εκει για φρουρα-παρουσια του κwλου. δεν ασχολουνται με μηχανακια κλπ. ουτε καν αν ανεβαινεις-κατεβαινεις την ερμου με μηχανοκινητο. απλα περιμενουν να τελειωσει το 8ωρο...![]()
cu there...
μμμμμμμ![]()
ξεκιναω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tigas
μμμμμμμ![]()
ξεκιναω![]()
me too..
![]()
![]()
οντως ωραια ηταν για ακομη μια φορα...![]()
12 νοματαιοι ξανα...
χαρηκα που γνωρισα νεα ατομα...
που γνωριστηκα με παλια που δεν τα ηξερα...
που ειδα παλια που ειχα καιρο να δω...
τελικα Νεα Μακρη ο προορισμος...
καναμε και καλη επιλογη στην διαδρομη της επιστροφης...
και στα επομενα...
![]()
![]()
![]()
τελεια ηταν...η παρεα γαματη οπως και η επιστροφη!αντε και στην επομενη...δωσαμε και τροφη για σκεψη στον npat!
Νικο βγαλε τους χαρτες...
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Ωραία περάσαμε. Η Μαραθώνος τέλειωσε πριν καν το πάρουμε χαμπάρι. Άντε και σε μεγαλύτερη!
Στο γυρισμό, αν έβλεπα πιο μακρυά από το 1.5 μέτρο, ίσως το απολάμβανα κι εγώ εξίσου :P
ΥΓ. Το ΚΤΜ νομίζω τερματίζει στα 186... Το ΧR πυροβολεί.
Life begins at 45°.
εγω πηγαινα με την διαισθηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Στο γυρισμό, αν έβλεπα πιο μακρυά από το 1.5 μέτρο, ίσως το απολάμβανα κι εγώ εξίσου :P
ΥΓ. Το ΚΤΜ νομίζω τερματίζει στα 186... Το ΧR πυροβολεί.![]()
![]()
ΥΓ.![]()
![]()
![]()
Η πρώτη βόλτα που κατάφερα να κάνω με σχετικά μεγάλη παρέα, χάρηκα και εγώ που γνώρισα νέα άτομα από κοντά και περιμένω την επόμενη. Το TDR χρειάζεται που και που κανα ανοιγματάκι για να ξελαμπικάρει![]()
![]()
(οσο μπορεί και αυτό)
2 stroke Sport Touring