Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 93

Θέμα: Ερώτηση περί κατάσχεση άδειας οδήγησης...

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Μεταξύ των εντύπων - εγγράφων που υποβάλλονται για αρχική έκδοση ή ανανέωση άδειας οδήγησης, υπάρχει και μιά υπεύθυνη δήλωση (έντυπο Α1 στη σελίδα του ΥΜΕ http://www.yme.gr/index.php?getwhat=...62&id=&tid=362 ) , στη δεύτερη σελίδα της οποίας υπεύθυνης δήλωσης φαίνονται -μεταξύ άλλων- και τα εξής:

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
    (αρθρ.8 ν.1599/1986 και άρθρο 3 παρ.3 Ν.2690/1999)
    Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (1), που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:
    Έχω την κανονική μου διαμονή στην Ελλάδα (2)

Δεν κατέχω άλλη άδεια οδήγησης, ελληνική ή κράτους-μέλους της Ε.Ε. (συμπεριλαμβανομένων των κρατών Νορβηγίας,
    Ισλανδίας και Λιχτενστάιν)
    .................................................................................................... .......................................................................................
    .................................................................................................... .......................................................................................
    ..........................................................................
    (1) " Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Εάν ο υπαίτιος αυτών των πράξεων σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον ή σκόπευε να βλάψει άλλον, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών."
    Είναι προφανές οτι, το "Δεν κατέχω άλλη άδεια οδήγησης," δέν περιέχει καμμία εξαίρεση του τύπου "μου αφαιρέσαν το δίπλωμα του πενηνταριού που οδηγούσα διότι αυτό τους έδειξα, άρα συνεχίζω να οδηγώ τη μηχανή ή το τουτού με το κανονικό δίπλωμα που τους απέκρυψα" ή το αντίστροφο, όπως τέθηκε αρχικά.

Κοινώς, δέν πρέπει να υπάρχει δεύτερη άδεια οδήγησης οιασδήποτε κατηγορίας. Κι όσοι έχετε, καλό είναι να την ξεχάσετε ή να την καταστρέψετε. Το σίγουρο είναι οτι, σε περίπτωση "στραβής", θα σας βάλει σε πολύ μεγαλύτερους μπελάδες απ' ότι άν συλληφθείτε να οδηγείτε χωρίς δίπλωμα, διότι αυτό σας αφαιρέθηκε για προηγούμενη παράβαση.
    Θα σας ασκηθεί επιπλέον ποινική δίωξη και για απόπειρα εξαπάτησης της αρχής τουλάχιστον, δια της επιδείξεως στα αρμόδια όργανα ελέγχου ενός διπλώματος που, ψευδώς δηλώσατε υπεύθυνα οτι δέν το κατέχετε.

Μιά αναζήτηση στο google με τη φράση "υπεύθυνη δήλωση οτι δέν κατέχει άλλη άδεια οδήγησης" θα σας δώσει "Περίπου 37.900 αποτελέσματα" σχετικά με το θέμα.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Η Ελληνικη παρανοια σε ολο της το μεγαλειο.

Εχεις διπλωμα για μηχανη,ΙΧ,φορτηγο ,κανεις μια υπερβαση οριου ταχυτητας και σου περνουν το διπλωμα και δεν μπορεις να οδηγησεις τιποτα απο τα παραπανω.

Πληρωνεις 175€ εντος 10 ημερων που ειναι πολυ λογικο για την μαλακια που εκανες και μετα μπαινει σε πραξη το προγραμμα καταστροφης του ατομου που εκανε την μαλακια.

Η σταματας να οδηγας ,φευγοντας απο την δουλεια σου,δεν μπορεις να πας πουθενα την οικογενεια σου και κλεινεσαι μεσα στο σπιτι σου κλαιγοντας την μοιρα σου πινοντας μπυρες ή βαρια ναρκωτικα, ή τους γραφεις στα παπαρια σου ,δεν λες σε κανεναν τπτ και συνεχιζεις να οδηγας και οταν γινει η μαλακια σε πανε σουμπιτο μεσα και τελέιωνει η σταδιοδρομια σου σαν οδηγος και ανθρωπος. :a31:

Τι να λεμε, το μπουρδελο γερα κρατει.Καμια λογικη ,καμια κατανοηση,νομοι φτιαγμενοι απο ανθρωπους που δεν εχουν καμια αισθηση με την πραγματικοτητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Η Ελληνικη παρανοια σε ολο της το μεγαλειο.
    .............
    Τι να λεμε, το μπουρδελο γερα κρατει.Καμια λογικη ,καμια κατανοηση,νομοι φτιαγμενοι απο ανθρωπους που δεν εχουν καμια αισθηση με την πραγματικοτητα.
    Λοιπόν ακούστε και την δική μου εκδοχή με πολύ απλά λόγια..

-Με φωτογραφίζει (αμάξι) το ραντάρ τον Νοέμβρη του 2010 με 100χλμ σε όριο 70χλμ σε άδεια ευθεία της Εθνική οδού..:a31:
    -Με παίρνουν τηλέφωνο πριν 3 μήνες να πάω να δώσω το δίπλωμα για 2 μήνες και 175ευρά (350 μετά το 10ήμερο)
    -"Δεν μπορώ να σας το δώσω γιατί πηγαινοέρχομαι Ηράκλειο κάθε ΣΚ, τό'χω ανάγκη κλπ"
    -"Δεν πειράζει, φέρτε μας της κοπέλας σας" αφού τους είπα -όταν με ρώτησαν- ότι έχει στη διάθεσή της και αυτοκινήτου αλλά και μηχανής
    -"Ρε παιδιά; Θα μπορεί να κυκλοφορεί στο Ηράκλειο με το σκούτερ της;"
    -"Θα της βγάλουμε από εδώ μια φωτοτυπία και θα κυκλοφορεί κανονικά"

Έτσι κι έγινε, πριν ένα μήνα το πήραμε πίσω..
    ...αλλά ευτυχώς χωρίς παρατράγουδα. Τα μάθαμε βέβαια κατόπιν εορτής.
    Συμφωνώ λοιπόν με απαντήσεις τύπου sniper και Ζέφυρου για το συγκεκριμένο θέμα. Στο παίρνουνε; Οδηγείς μόνο στο playstation.

ΥΓ: 'Εχει πλάκα να παίζεις το Τζόκερ :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

-Με φωτογραφίζει (αμάξι) το ραντάρ τον Νοέμβρη του 2010 με 100χλμ σε όριο 70χλμ σε άδεια ευθεία της Εθνική οδού..:a31:
    -Με παίρνουν τηλέφωνο πριν 3 μήνες να πάω να δώσω το δίπλωμα για 2 μήνες και 175ευρά (350 μετά το 10ήμερο)
    -"Δεν μπορώ να σας το δώσω γιατί πηγαινοέρχομαι Ηράκλειο κάθε ΣΚ, τό'χω ανάγκη κλπ"
    -"Δεν πειράζει, φέρτε μας της κοπέλας σας" αφού τους είπα -όταν με ρώτησαν- ότι έχει στη διάθεσή της και αυτοκινήτου αλλά και μηχανής

Σ
    Την εκδοχη αυτη θα την γραψω ,αφου πανε ολα καλα και το παρω πισω.:rotflmao:

Τώωωωωρα εξηγούνται τα νευράκια...

Playstation παίζεις να σε πατήσω σε κανά χωμάτινο online; :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Συμφωνώ λοιπόν με απαντήσεις τύπου sniper και Ζέφυρου για το συγκεκριμένο θέμα. Στο παίρνουνε; Οδηγείς μόνο στο playstation.

ΥΓ: 'Εχει πλάκα να παίζεις το Τζόκερ :rotflmao:
    :a31:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Είχανε πάρει της αδερφής μου για κόκκινο(2 μήνες),με το μηχανάκι η παράβαση...Τότε ήταν πωλήτρια με εταιρικό αυτοκίνητο κλπ..

Κάθε μέρα κατέβαινε ΓΑΔΑ,20 μέρες την αντέξανε και της το έδωσαν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    :a31:
    Έχει κι άλλο αλλά το ξέχασα, άσε που δεν είμαι σίγουρος ακόμα δηλαδή.

Όταν δώσαμε το δίπλωμα της κοπελιάς μου τους ρωτήσαμε αν "χρεώνονται" και βαθμοί στην συγκεκριμένη παράβαση, ένας μας "εξυπηρετούσε" αλλά με το που έπεσε η ερώτηση τρία άτομα πέσανε πάνω μας ξαφνικά και λέγανε "όι όι, σιγά μωρέ μην χρεώνανε και βαθμούς για το παραμικρό, εντάξει είπαμε δεν είμαστε και χαραμοφάηδες, τι μας περάσατε τύρρανους, ε δεν θα σας βάλουμε και στη μέγγενη για 30χλμ/ώρα" κι άλλα τέτοια ζουαζιλάνδικα..

Ψάχνοντάς το λίγο στο ίντερνετ (εκεί είναι που δεν σιγουρεύτηκα ακόμα ) είδα ότι η συγκεκριμένη παράβαση χρεώνει από 3 έως 5 βαθμούς στο δίπλωμα, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος όμως πως έπεσα σε σωστή κατάσταση οπότε το άφησα εκεί.. την κοπελιά μου δεν την ενδιαφέρει κι ιδιαίτερα, ένα σκούτερ έχει ενώ αμάξι δεν οδηγεί καθόλου κι ας έχει δίπλωμα (είναι απ'αυτές που έχουν αυτογνωσία.. )

Οργάνωση οκαρίνα ή μάλλον κλαρινέτο για νά'μαι και στο πνεύμα των ημερών..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Είχανε πάρει της αδερφής μου για κόκκινο(2 μήνες),με το μηχανάκι η παράβαση...Τότε ήταν πωλήτρια με εταιρικό αυτοκίνητο κλπ..

Κάθε μέρα κατέβαινε ΓΑΔΑ,20 μέρες την αντέξανε και της το έδωσαν
    Ελπίζω να μην συμφώνησες με την απόφαση να της το δώσουνε ε;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πίκρα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Ελπίζω να μην συμφώνησες με την απόφαση να της το δώσουνε ε;

Να σου πω την αλήθεια,το συγκεκριμένο φανάρι στις 2 το βράδυ θα το πέρναγα και εγώ :smilea:

ΥΓ Είσοδος μικρής στρογγυλής πλατείας με απεριόριστη ορατότητα και κανένα απολύτως κίνδυνο....

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Να σου πω την αλήθεια,το συγκεκριμένο φανάρι στις 2 το βράδυ θα το πέρναγα και εγώ :smilea:

ΥΓ Είσοδος μικρής στρογγυλής πλατείας με απεριόριστη ορατότητα και κανένα απολύτως κίνδυνο....
    Μαλιστα... απο τη στιγμή που οποιοσδήποτε αποφασίζει αν θα περάσει η όχι το κόκκινο, ειναι σαν να μην υπαρχουν καν κόκκινα φανάρια.

Ετσι κι ενα φορτηγό θα περάσει με κόκκινο, γιατί 'κοίταξε και δεν είδε να ερχεται κανένας'.
    Κι αυτός νόμιζε οτι ειχε απεριόριστη ορατότητα και δεν υπήρχε κανένας απολύτως κίνδυνος..... μεχρι που καρφωθηκε ένα μηχανακι πανω του απο το πουθενά.
    Καταλαβαίνεις τι λέω?
    Δεν περναμε κόκκινο ποτέ μα ποτέ οτι ωρα και ναναι οπου και ναναι με οτι οχημα και ναναι.

Πανο, δεν είχες δίπλωμα ρε κ@λ@παιδο? Επρεπε να σε βαλουμε να κανεις οχταρια στην πίστα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Πανο, δεν είχες δίπλωμα ρε κ@λ@παιδο? Επρεπε να σε βαλουμε να κανεις οχταρια στην πίστα.
    Σιγα μην τους το δινα πριν της σερρες.

Προχτες το δωσα και ο Κυριος αστυνομικος δηλωσε οτι του το δωσα πριν 9 μερες.

Μια απ'αυτες της μερες θα παω στον Διοικητη της τροχαιας Αγ.Παρασκευης να του τραβηξω λιγο τ'αυτια να μου το δωκει πισω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Καταλαβαίνεις τι λέω?

Πολύ σωστές γενικότητες :smilea:

ΥΓ Αλλά να σε ρωτήσω και εγώ κάτι...Είσαι στην είσοδο μικρής στρογγυλής πλατείας στις 2 το πρωί,η ροή της κίνησης είναι μόνο από αριστερά σου,δεν υπάρχει ψυχή ζώσα και βλέπεις τα πάντα μέχρι την άλλη μεριά της μικρής πλατείας που και να έρθει κάποιος με σβηστά φώτα πάνω από 30 δεν γίνεται να πάει...Θα καθόσουνα στο φανάρι που μόλις άναψε κόκκινο να περιμένεις;

Πολύ σωστές γενικότητες :smilea:

ΥΓ Αλλά να σε ρωτήσω και εγώ κάτι...Είσαι στην είσοδο μικρής στρογγυλής πλατείας στις 2 το πρωί,η ροή της κίνησης είναι μόνο από αριστερά σου,δεν υπάρχει ψυχή ζώσα και βλέπεις τα πάντα μέχρι την άλλη μεριά της μικρής πλατείας που και να έρθει κάποιος με σβηστά φώτα πάνω από 30 δεν γίνεται να πάει...Θα καθόσουνα στο φανάρι που μόλις άναψε κόκκινο να περιμένεις;
    Tα ίδια πρέπει να είπε κι ο οδηγός της νταλίκας που σκώτωσε τον Άλκη Συνιώρη..

Σόρρυ αλλά αν αρχίσουμε τις εκπτώσεις στην ασφάλεια, δεν έχουμε τελειωμό..

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ερωτηση Περι Κλησεωσ
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2005, 10:22
  2. Ερώτηση περί AutoRoute
    από da_z_bro στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2005, 01:52
  3. Ερωτηση περι αναρτησεων σε σκουτερακι
    από Rezeguet στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks