Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: κι αντε και την πουλησα... μετα τι?? βοηθατε ανθρωποι....

Αφού δουλεύεις και πέρνεις καλά χρήματα υπολόγισε ότι η τρέχουσα δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για αγορά μηχανής ( και κυρίως μεταχειρισμένης) . Αν το δικό σου είναι σε τόσο καλή κατάσταση κάνε λίγο υπομονή μάζεψε και κανένα φράγκο παραπάνω για να μπορέσεις να πάρεις κάτι το οποίο να είναι αξιόλογο, ΧΛΜ αληθινά σε τόσο παλιά μηχανάκια .. τί ψάχνεις τώρα. Αν τώρα είσαι τόσο τρελαμένος που θέλεις κάτι άμεσα χωρίς να δώσεις κ λεφτά πάρε ότι να ναι (επιπόλαιο την εποχή που ζούμε). Με 3000 παίρνεις μηχανάκια με ABS, άσε τα φρένα που έχεις τώρα και που έχουν τα μηχανάκια 10ετίας. Είναι γεγονός ότι κυκλοφορούν κάτι μηχανάκια του 2007 με 3500 που έχουν και τα after market τους και είναι και value4money (φίλος αγόρασε από ιδιώτη hornet 07 ABS + remus κάτι λιγότερο από 3500ευρώ) Για εμένα αν δεν τρελένεσαι με κάτι από αυτά που παραθέτεις μην πάρεις τπτ γτ του χρόνου τέτοια εποχή πάλι μηχανή θα ψάχνεις (Νοέμβρη τα μεταχειρισμένα που παραθέτεις θα έχουν χάσει τουλάχιστον 300ευρώ ενώ θα έχουν τα "ιδια" χλμ) .

Αν πας για μηχανάκι με πολλά χλμ και λίγα λ7 και γενικά σου κάνει προτίμησε το 600F (καλύτερα το F4 η ψεκαστό η καρμπ ) ...

έχουν γράψει αρκετά πράγματα εδώ μέσα γενικά είναι αξιόπιστο και βγάζει χλμ (τρόμπα βενζίνης + ανορθωτής πονάνε αυτά αν έχει μείνει σε ακινησία τσεκάρεις και παραφλού - λαδάκια γιατί χάλαγε το κεραμικό που μονώνει την τρόμπα νερού)

το Vfr που είδες φαινόταν παρτάλι (και ήταν τελικά) απέφυγε με πολλά χλμ ... το vtec έχει πολύ ακριβό γενικό σέρβις

το cbr600f το ξέρω σαν τα μάτια μου ότι θέλεις ρωτάς ...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    πιθανοτατα αυτο ακριβως θα κανω. ειχα το F3 και ημουν ΥΠΕΡευχαριστημενος. αλλα μου το κλεψανε. σειρα εχει το 4 τωρα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από p_sapelas
    Αφού δουλεύεις και πέρνεις καλά χρήματα υπολόγισε ότι η τρέχουσα δεν είναι και η καλύτερη περίοδος για αγορά μηχανής ( και κυρίως μεταχειρισμένης) . Αν το δικό σου είναι σε τόσο καλή κατάσταση κάνε λίγο υπομονή μάζεψε και κανένα φράγκο παραπάνω για να μπορέσεις να πάρεις κάτι το οποίο να είναι αξιόλογο, ΧΛΜ αληθινά σε τόσο παλιά μηχανάκια .. τί ψάχνεις τώρα. Αν τώρα είσαι τόσο τρελαμένος που θέλεις κάτι άμεσα χωρίς να δώσεις κ λεφτά πάρε ότι να ναι (επιπόλαιο την εποχή που ζούμε). Με 3000 παίρνεις μηχανάκια με ABS, άσε τα φρένα που έχεις τώρα και που έχουν τα μηχανάκια 10ετίας. Είναι γεγονός ότι κυκλοφορούν κάτι μηχανάκια του 2007 με 3500 που έχουν και τα after market τους και είναι και value4money (φίλος αγόρασε από ιδιώτη hornet 07 ABS + remus κάτι λιγότερο από 3500ευρώ) Για εμένα αν δεν τρελένεσαι με κάτι από αυτά που παραθέτεις μην πάρεις τπτ γτ του χρόνου τέτοια εποχή πάλι μηχανή θα ψάχνεις (Νοέμβρη τα μεταχειρισμένα που παραθέτεις θα έχουν χάσει τουλάχιστον 300ευρώ ενώ θα έχουν τα "ιδια" χλμ) .

χμμμμμ... δεν εχεις πουθενα αδικο. αλλα 8α σταθω εδω: " του χρόνου τέτοια εποχή πάλι μηχανή θα ψάχνεις". ε και???????

και πανω που ειχα αποφασισει κι ημουν αναμεσα σε 3 τελικες επιλογες, (καλα πιο πολλες ηταν.. αλλα πουληθηκαν) τελιακ τζιφος. η μια θα πουληθει λεει πιο ακριβα γιατι βρηκε απο εκει (φαρσαλα ενα CBR600RR 03 χωρις παλστικα λαστιχα αλυσογραναζα και με χαλια κουτσουρεμενη εξατμιση..) χαλαλι το κελεπουρι.. στα 1800ε εγω 22τελικα θελησε ο κυριος. αν βρηκε χαλαλι του.. χθες ηταν στα 2200 συζητισιμη.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1662402/

αλλη ηταν αυτη η τελεια δεσποινις http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1425214/ αλλα πουληθηκε..

κι αλλη μια αυτη η οποια λογω δουλειας και χρονου θα μπορεσει ο ιδιοκτητης της να την δω μετα τον 15αυγουστο.. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1651045/

τωρα που βρηκα ρευστο ολα τα στραβα?

ξεχναω οτι ολα τα CBR600F4i με την εννιαια σελα στα λεφτα μου πουληθηκαν χωρις να συγκινηθει ο προκατοχος να κατεβασει την αγγελια..

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1669521/

διαφορες απο το tuono?
    αξιζει να μην παρω CBR600F4?

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Εισαι ωραίος.

Ετσι ειμαι και εγω. Παίρνω φθηνά μηχανάκια και τα αλλάζω σχεδόν κάθε χρόνο.

Περιποιημένα φθηνά βρίσκεις, αλλα θέλει ψάξιμο...

Το Aprilia είναι αρκετά ωραίο και πιστέυω κακώς αυτο το μοντέλο χαντακώθηκε τοσο πολύσ την Ελληνική αγορα...

Με σκάρτα 2500 ισως το επαιρνα.

Θα σου έλεγα να το πουλήσεις τώρα και να περιμένεις μέχρι τέλη Σεπτέμβρη που όλοι οι εποχιακοί θα πουλήσυν τα δίτροχα για κανα cinquecento

Εγώ αν έπαιρνα τώρα θα κοιτούσα αυτά τα 3...

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1680955/

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1662402/ Με 2 χήνες το παίρνεις και με 350 Ευρω κουστουμάκι που να τρώει ρύζι.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1638973/ Παλιό, φθηνό, απλό SS...

::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Τσίμπα και ενα χορνετάκι μαμά

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1644561/
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

hornet οχι. προτιμω cbr παλιοτερο με το ιδιο μοτερ.. R6 οχι.. ακουσες για χιτωνια??

το RR ημουν ετοιμος να το παρω αλλα την ψωνισε και ζητησε πιο πολλα απο οσα ειχε προτεινει ο ιδιος την προηγουμενη απο την συμφωνημενη για αγορα. χωρια οτι εκτος απο πλαστικα θελει λαστιχα οπωσδηποτε και αλυσογραναζα... μην ηρθε κι η ωρα του για καδενα... αρα παει μακρια η βαλιτσα... το F4 που λες αμα ημουν αθηνα η δεν ειχα ελευθερο χρονο μονο τα σκ θα το ειχα τσιμπησει ηδη..

ο μεγαλος ερωτας ειναι εδω αλλα μου λειπουν (και θα λειπουν..) μερικα ψιλα.. και μιας και δεν θελω να εχω μηχανη μονο για το γκαραζ κανω πασο να εχω και για βενζινες.. επισης τα μισα μηχανακια στο car εχουν πουληθει κι οι μαπες δεν εκαναν τον κοπο να κατεβασουν την αγγελια.. (ουτε εγω.. αλλα εληγε στα κοντα..)
    κατα τ'αλλα σε ευχαριστω πολυ!

hornet οχι. προτιμω cbr παλιοτερο με το ιδιο μοτερ.. R6 οχι.. ακουσες για χιτωνια??

το RR ημουν ετοιμος να το παρω αλλα την ψωνισε και ζητησε πιο πολλα απο οσα ειχε προτεινει ο ιδιος την προηγουμενη απο την συμφωνημενη για αγορα. χωρια οτι εκτος απο πλαστικα θελει λαστιχα οπωσδηποτε και αλυσογραναζα... μην ηρθε κι η ωρα του για καδενα... αρα παει μακρια η βαλιτσα... το F4 που λες αμα ημουν αθηνα η δεν ειχα ελευθερο χρονο μονο τα σκ θα το ειχα τσιμπησει ηδη..

ο μεγαλος ερωτας ειναι εδω αλλα μου λειπουν (και θα λειπουν..) μερικα ψιλα.. και μιας και δεν θελω να εχω μηχανη μονο για το γκαραζ κανω πασο να εχω και για βενζινες.. επισης τα μισα μηχανακια στο car εχουν πουληθει κι οι μαπες δεν εκαναν τον κοπο να κατεβασουν την αγγελια.. (ουτε εγω.. αλλα εληγε στα κοντα..)
    κατα τ'αλλα σε ευχαριστω πολυ!

το φαλκο θελει μπροστα δισκοπλακα (στραβη) και λαστιχα.. με μετρητα η τιμη θα πεσει αλλα με τις αλλαγες αυτες ξαναπαει στα 3000... τι σκατα.. κατι θα βρω..

Παλαιό μέλος
    καλησπερα κι απο εμενα.κι εγω εχω μπει σε αυτη την διαδικασια αγορας μηχανης αυτο το διαστημα αλλα περιμενω μηπως και ριξουν λιγο της τιμες,γιατι τα πραγματα αυτη την περιοδο ειναι τραγικα.σκεφτομαι για fazer 600 03 που παιζουν γυρω στα 2200 με 2400.τι λετε αξιζει αυτο το μοντελο (03)σε αυτες της τιμες που τα δινουν;(θα μου πειτε βεβαια και σε τι κατασταση θα ειναι και τι χιλιομετρα)απλα αν αξιζει η αγορα η να παω σε πιο καινουριο μοντελο (μετα του 04)που τα δινουν γυρω στα 3000 με 3500;σκεφτομε να πουλησω το starlet (turbo 1993) με πολλα εχτρα 2500 για να παρω την μηχανη.θα μπορεσω να το πουλησω σε αυτη την τιμη το χειμωνα η χλωμο;παρακαλω πειτε μου γνωμες για πιο μοντελο να ψαξω ευχαριστω.....
    παρε του σακι σακει γιατι σηκων
    σκον

αχιλεα σημερα πηρα παλι CBR.. δεν αντεχα. στα λεφτα που κοιτας παλι CBR θα επαιρνα.. δεν βλεπω κανενα πλεονεκτημα στο fazer... αντιθετως... μονο αμα σε χαλανε τα fairing να μην παρεις CBR. αν θες στα βαζω και σε αναλυτικη συγκριση. πουλα τωρα. καθε μερα οι τιμες πεφτουν.. τα μηχανακια που κοιταγα πριν μια βδομαδα τωρα εχουν 200-300ε κατω.. και τα αυτοκινητα αντιστοιχα πιστευω. γνησιο turbo το σταρλετ?

Παλαιό μέλος
    ειναι ολο μετατροπη,το μοτερ μπηκε επανω το καλοκαιρι του 2005 και τα χιλιομετρα ειναι λιγα λογο νησιου..εγω κοιταζω για fazer το cbr πιστευω οτι δεν θα με βοηθαει τοσο σε ταξιδακια ειδικα σε νησια(ετσι πιστευω)γι'αυτο το λογο κοιταζω το fazer και οικονομικος βεβαια
    παρε του σακι σακει γιατι σηκων
    σκον

δε νομιζω πως κανει κατι το fazer που το cbr δεν μπορει.. αντιθετως..

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΩΡΑ, (η αντε και λιγο πιο μετα) ,Σουνιο!
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2008, 22:35
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 15:21
  3. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2004, 09:08
  4. Για τον Ισάακ και την Κύπρο
    από sourtaggias στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2004, 13:58
  5. Απαντήσεις: 0