Εγω ξέρω ότι συγκεκριμένα καταστήματα έχουν καβατζώσει υπαλλήλους υπουργείου και αυτά με την σειρά τους λένε και για την έλλειψη , τσιμπάνε κάποια έξτρα, και τα μοιράζονται...
Εγω ξέρω ότι συγκεκριμένα καταστήματα έχουν καβατζώσει υπαλλήλους υπουργείου και αυτά με την σειρά τους λένε και για την έλλειψη , τσιμπάνε κάποια έξτρα, και τα μοιράζονται...
Λοιπόν έχει γίνει το εξής...
Ιδιώτης που προμηθεύει το Ελληνικό κράτος , χρέωσε αυθαίρετα περισσότερα το κράτος και φυσικα΄διεκόπη η προμήθεια χωρίς όμως να έχει κανονιστεί η αντικατάσταση του.
Απο όσο γνωρίζω απο την πρόσφατη προσωρινή εργασία μου σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων , τσίγκος υπάρχει τώρα αλλα΄σε πολύ λίγα κομμάτια , και παίζεται παιχνίδι "μιζών" για το ποιός θα πάρει πρώτος.
Μην ξεχνάτε οτι εδώ και δύο μήνες , πουλήθηκαν παντός τύπου τροχοφόρα που δεν έχουν πινακίδα αλλά και πόσα άλλα είναι κάθε μέρα. Πιστεύουν οτι θα εξομαλυνθεί η κατάσταση κοντά στον Δεκέμβριο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
hypnotize![]()
![]()
Δεν παει να μην μου δωσουν τιποπτα!
Αφου εχω το χαρτακι απο το υπουργειο εστηκα...
Στι κατω κατω δεν θα κινδυνευω να με γραψουνε.
Α στο διαλα..
[URL=Μην ξεχνάτε οτι εδώ και δύο μήνες , πουλήθηκαν παντός τύπου τροχοφόρα που δεν έχουν πινακίδα αλλά και πόσα άλλα είναι κάθε μέρα. Πιστεύουν οτι θα εξομαλυνθεί η κατάσταση κοντά στον Δεκέμβριο.]Μην ξεχνάτε οτι εδώ και δύο μήνες , πουλήθηκαν παντός τύπου τροχοφόρα που δεν έχουν πινακίδα αλλά και πόσα άλλα είναι κάθε μέρα. Πιστεύουν οτι θα εξομαλυνθεί η κατάσταση κοντά στον Δεκέμβριο.:
Λογω ελλειψης???????? Ρε μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα ρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
Ακου ελλειψη! Δεν παμε καλα ρε σεις!
Μην ξαφνιαζομαστε αν υπαρχουν τσαμπουκαδες στους δρομους... οτι θελεις γινεται στο Ελλαντα...!
:hypnotize
![]()
Απο τον Αρη ηρθαμε ρεεε!![]()
![]()