Γιατί εγώ είχα ξαναπάει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ???? Τράβηξα κάτι φρίκες χθές και είπα στις 5 στην Foxy(η γάτα μου) "ΠΑΩ ΠΑΡΝΗΘΑ"!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Είναι βατό το κομάτι για έναν άσχετο με χώμα ?![]()
Στην 2η στροφή πήγα να πέσω απο το χωμα που είχε μαζευτεί εκεί αλλα το έσωσα χεχε. Δεν πτοήθηκα και συνέχισα πιο προσεκτικά. Σε κάποια κομμάτια τα είδα κάπως κωλυόμενα μιας και τα λαστιχά μου δεν κάνουν για αυτά τα τεραίν(δεν έχει πατημένο χώμα και ισιάδι σε πολλά κομμάτια) και με ενα άλλο λάστιχο θα ήμουν πασάς. Επίσης καταλαβαίνεις την αξία του off road εξοπλισμού μιας και έσκασα απο την ζεστη με το μπουφάν, μου έσταζα ιδρώτα απο το Shoei X11 και οι τουριστάδικες μπότες μου δεν κάνουν για πολύ ώρα όρθιος.Το μόνο που ήταν οκ ήταν οι επιγονατοκαλαμίδες μου.:rotflmao:
Εχει κάποια κομμάτια ειδικά απο το πίσω κομμάτι της διαδρομής πολύ κοτρώνα και τα Scorpion Trail μου τα είδαν λίγο κάπως αλλα δεν κωλόσανε πουθενά γενικώς ούτε μου γλυστρήσανε καθόλου παρόλο που είναι ψιλοτελειωμένα.
Σε γενικές γραμμές αν έχεις μούρλα μέσα σου πήγαινε(και φωναξέ με να το ξανακάνω χεχε) και θα το καταευχαριστηθείς