αυτά εδώ με 12+ δεν ισχύουν; το συγκεκριμένο 11700€
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1113385/
αυτά εδώ με 12+ δεν ισχύουν; το συγκεκριμένο 11700€
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1113385/
Δεν ειναι '11, 2008 το κανω
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Όσο πάει και μαλακίζεται αυτή η εταιρεία :a31:
Γιατι να στοκαρουνε '11 απ'την στιγμη που δεν πουλανε 08,09,10..Οποιος θελει το κλεινει, το παιρνει και τελειωσε.. Θα ειναι 17.100, 17.500, 16900.. θα το μαθει οταν το κλεισει.. :wacko:
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Πολλές εταιρίες σε Ευρώπη και Αμερική το έχουν κάνει αυτό. Και όχι ΚΠ αλλά δεν υπάρχουν μέχρι να φύγουν τα "παλιά" μοντέλα. Μη σας κάνει εντύπωση, φυσιολογικό είναι στις μέρες μας...
ε άμα είναι να αγοράσουμε μηχανή Κατόπιν Παραγγελίας, τότε να ''κλείσω'' ένα FGR Midalu να μη μου ζαλίζει τα φρύδια και ο Ολλανδός ...![]()
![]()
εγινε και ο Σαρακακης "Ferrari Greece"....
:rotflmao: :rotflmao:
Έλα ρε παιδιά...τι παλιό καινούριο...δηλαδή ένα του 2008, τι διαφορά έχει από ένα του 2011....? Ίδιο μοντέλο είναι αφού....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Στο λέω από τώρα, αν με τρέχεις στο site της Honda για να πεις καμμιά μλκία στο τέλος ετοιμάσου να κάνεις παρέα στον Πανούλη, τα μιλήσαμε τα συμφωνήσαμε.![]()
![]()
Α εντάξ, ήρθε το βουνό στον ΜωάμεθΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
Η εταιρείαΑρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Όσο πάει και μαλακίζεται αυτή η εταιρεία :a31:![]()
Η αντιπροσωπεία :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Δεν νομίζω.Απλά απευθύνεται σε υποψήφιους αγοραστές σκούτερ και τους κλείνει το μάτι για να πάρουν μηχανή. Οι μοτοσυκλετιστές δεν αυξάνουν τον προυπολογισμό όσο οι προαναφερόμενοι. Άστους να παλεύουν να πείσουν τα ΚΤΜ να δουλέψουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά, εδώ που τα λέμε τον τελευταίο καιρό κι η εταιρία το βλέπει το τσοντο-site της εν ώρα εργασίας...![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
τι μλκια ειναι αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά, εδώ που τα λέμε τον τελευταίο καιρό κι η εταιρία το βλέπει το τσοντο-site της εν ώρα εργασίας...![]()
![]()
@ makis:με κάρμπον ζελατινούλα, ξήλωμα της βάσης πινακίδας, σε μαύρο χρωματάκι, με ένα fat bar τιμονάκι, κούκλα θα γίνει!
α, και εξατμισούλα κάρμπον με black ceramic coated λαιμούς![]()