:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εναλλακτικά περιμένεις λίγες μέρες την αποποινικοποίηση...![]()
αυτό μάλιστα..
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εναλλακτικά περιμένεις λίγες μέρες την αποποινικοποίηση...![]()
αυτό μάλιστα..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Περαστικά σου!
Εγώ έχω βγάλει νύχι 2 φορές στο χονδρό δάχτυλο του ποδιού.
Αμα σου πω η ένεση ήταν που με πόνεσε και όχι το βγάλσιμο:hypnotize
Την έκανε ανάμεσα στα δάχτυλα ο άνθρωπΑς και με πέθανε. Μετά δεν νιώθεις
τίποτα είναι σαν να ξεφλουδίζεις ένα πορτοκάλι![]()
Μου την σπαει οταν λενε δεν ειναι τιποτα,
ισχυουν ολες η συμβουλες του Εχετλαίος και σιγουρα για κανα μηνα μην φορεσεις παπουτσι γιατι θα εχεις τα ιδια προβληματα,με τσοκαρια(ειμαι Old fasion) και πεδιλο θα γυρνας τα μπανια ή το ποδολουτρο με αλατονερο ή και με πενταντιν κανουν καλο.
Δεν ξερω αν δοκιμασες βαμβακι απο κατω μπας και γλυτωσεις το βγαλσιμο.
Καλη δυναμη το πρωτο βραδυ εγω την χρειαστηκα![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
με αποτελείωσες..Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
ισχυουν ολες η συμβουλες του Εχετλαίος και σιγουρα για κανα μηνα μην φορεσεις παπουτσι γιατι θα εχεις τα ιδια προβληματα,με τσοκαρια(ειμαι Old fasion) και πεδιλο θα γυρνας τα μπανια ή το ποδολουτρο με αλατονερο ή και με πενταντιν κανουν καλο.
αλλά δεν πειράζει.. καλύτερα να ξέρω τι περιμένω.. έχω ένα θέμα με τα νυστέρια από μικρός..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Την ένεση την τρέμω και εγώ γιατί στον φρονιμήτη αυτή με πόνεσε πιο πολύ.. μετά απλά ένιωθα πίεση..Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
Περαστικά σου!
Εγώ έχω βγάλει νύχι 2 φορές στο χονδρό δάχτυλο του ποδιού.
Αμα σου πω η ένεση ήταν που με πόνεσε και όχι το βγάλσιμο:hypnotize
Την έκανε ανάμεσα στα δάχτυλα ο άνθρωπΑς και με πέθανε. Μετά δεν νιώθεις
τίποτα είναι σαν να ξεφλουδίζεις ένα πορτοκάλι![]()
πάρε ένα ζευγάρι μπότες wehrmacht και θα είσαι μια χαρά![]()
http://94.246.113.66/images/images/33/3371064091.jpg
μα και τι να πουμε? θα σε ξεσκισουν, θα φας καλα και αλλα τετοια ομορφα?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Χρόνια παρωνυχία (μία βελτιωνόταν μία υποτροπίαζε και πάντα έλεγα έλα μωρέ.. ματώνει λίγο πονάω αλλά ποιος τρέχει) σήμερα οξεία με ανυπόφορο πόνο και τρελλή φλεγμονή και παρασκευή πάμε μάλλον για αφαίρεση νυχιού..![]()
Ακούω προτάσεις από παθόντες για το πως θα οδηγάμε τώρα τον Ληστή.. Δεν λέει να χάσω το υπόλοιπο καλοκαίρι.. Δηλαδή έλεος.. τώρα τον πήρα..
Και είναι και το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού..![]()
Παιρνεις ενα κοφτερο μαχαιρι (χωρις δοντια) και ξυνεις το νυχι απο την ριζα προς τα πανω (κατα μηκος στο κεντρο του) σε μια επιφανεια περιπου μισο με ενα εκατοστο πλατος και περιπου στο μισο παχος του. Ετσι το νυχι αδυνατιζει κεντρικα και καθως μεγαλωνει κλεινει απο τα πλαγια προς τα μεσα. Υπομονη καμια βδομαδα και problem solved.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Οχι φιλος δεν ειπα κατι τετοιο αλλα μετα παει εκει και τον ακουω στην πατρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
μα και τι να πουμε? θα σε ξεσκισουν, θα φας καλα και αλλα τετοια ομορφα?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vfthz...eature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Παιρνεις ενα κοφτερο μαχαιρι (χωρις δοντια) και ξυνεις το νυχι απο την ριζα προς τα πανω (κατα μηκος στο κεντρο του) σε μια επιφανεια περιπου μισο με ενα εκατοστο πλατος και περιπου στο μισο παχος του. Ετσι το νυχι αδυνατιζει κεντρικα και καθως μεγαλωνει κλεινει απο τα πλαγια προς τα μεσα. Υπομονη καμια βδομαδα και problem solved.
παλια πρακτικη μεθοδος και απο οσο εχω ακουσει αποτελεσματικη.
παλια το εκαναν με ενα κομματι γυαλι αυτο.
θελει μεγαλη προσοχη μην γινει πληγη και μην υπαρχει μολυνση.
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
+ανεμοβλογιά στα 25.. πω πω δεν αντεχεται..Για άλλο πήγα στο νοσοκομείο άλλα έκαμα.. ααααργκ.. μόνο με ζεν και διαλογισμό μπορείς να μην ξυθείς..
Περαστικά ρε Ανδρέα! Καλιά εδά παρά στα 50 σου και να σου γίνουνε τα @@ σαν καρπούζια (και πολύ επικίνδυνο για τη ζωή).Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
+ανεμοβλογιά στα 25.. πω πω δεν αντεχεται..Για άλλο πήγα στο νοσοκομείο άλλα έκαμα.. ααααργκ.. μόνο με ζεν και διαλογισμό μπορείς να μην ξυθείς..
Απαγορεύεται το ξύσιμο αλλά επιτρέπεται η πίεση επάνω σατο σημείο. Ανακουφίζει με τον ίδιο τρόπο ("χαλάει" η τοπική συγκέντρωση βλακωδών ουσιών στους υποδοχείς)
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Στο πα εγώ, έλα να ανταλλάξουμε, θα σε φάει το μάτι μουΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Άντε ρε περαστικά, φτου σου φτου σου!!!
Ρε, για τις μαγουλάδες δεν είναι αυτό; Τόσο λάθος κάνω;Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Περαστικά ρε Ανδρέα! Καλιά εδά παρά στα 50 σου και να σου γίνουνε τα @@ σαν καρπούζια (και πολύ επικίνδυνο για τη ζωή).
![]()
![]()
![]()
γεμιζε την μπανιερα με νερο και κατσε μεσα μπας και την παλεψεις,καλη δυναμη ρε!