Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 54

Θέμα: ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
    Επειδή μερικά παιδιά (ο χαρακτηρισμός είναι κυριολεκτικός) ξεφεύγουν λίγο, αλλά πραγματικά δεν το θέλουν, για κάντε (ξέρετε ποιοι) μια επισκεψούλα εδώ και τα λέμε μετά.
    Επειδή υποννόησες ότι μεταξύ όχι των "παιδιών", αλλά των χοντρόπετσων παχύδερμων είμαι κι εγώ και επειδή καταλαβαίνω τη φόρτισή σου για θέματα υγείας (μην αμφιβάλλεις ότι οι υπόλοιποι λίγο έως πολύ δεν έχουν ή δε θα ζήσουν αντίστοιχα δύσκολες καταστάσεις, κάποια στιγμή της ζωής τους), για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε!
    Αυτό που είπα είναι ότι αν μπορούσα να επιλέξω ποιους θα είχαν για γονείς τα παιδιά που γεννιούνται με οποιουδήποτε είδους προβλήματα (σας ενημερώνω ότι δυστυχώς δεν πιάνουν οι ευχές μου παρά την πρωτοφανή πεποίθηση πολλών μελών του forum για το αντίθετο), αυτοί δε θα ήταν καθημερινοί άνθρωποι, άσχετοι με αποφάσεις που έχουν να κάνουν με ΑμΕΑ, αλλά χοντρόπετσα παχύδερμα που δεν ξέρω που ζουν, που μεγάλωσαν και με τι αρχές, τα οποία έχουν τη διακαιοδοσία να λαμβάνουν αποφάσεις εναντίον των ΑμΕΑ και δε διστάζουν να το κάνουν!
    Αν είχα τη δύναμη να κάνω να μη γεννιέται κανένας που να αντιμετωπίζει οποιουδήποτε είδους πρόβλημα, μην έχετε καμμία αμφιβολία πως θα το έκανα! Τότε δε θα υπήρχε και το πρόβλημα για το οποίο συζητάμε, αλλά επαναλαμβάνω ότι οι ευχές μου δυστυχώς δεν πιάνουν (ευτυχώς για GAP και σια).

Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο. Ξέρεις ποιος θα ήθελα να πεθάνει έτσι; Κανένας. Ούτε ο ΓΑΠ. Το έπιασες;
    Λυπάμαι πολύ. Ούτε εγώ δε θέλω να υποφέρει κανένας! Ούτε ο GAP, ούτε οποιοσδήποτε, οτιδήποτε κι αν έχει κάνει. Ο καθένας θα λάβει αυτό που του αξίζει, από τον Παντοδύναμο. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε, αλλά για να περάσουμε τη δοκιμασία της ζωής και επάνω στα πεπραγμένα μας να κριθούμε.

Εγω απο την πλευρα μου αυτο που ειχα να πω το ειπα....

με ενοχλησαν αφανταστα αυτα που διαβασα και εκανα ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να τοποθετηθω οσο γινεται πιο ευγενικα.....

Ο καθενας ας κανει την αυτοκριτικη του.......για μενα το θεμα εληξε εδω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Επειδή υποννόησες ...

...από τον Παντοδύναμο. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε, αλλά για να περάσουμε τη δοκιμασία της ζωής και επάνω στα πεπραγμένα μας να κριθούμε.
    Μπορείς να κάνεις ή να λες ότι θες, δε θα γίνω νταβάς στο μυαλό σου.

Θεωρώ ότι είσαι υπερβολικός και δεν εννοείς (πραγματικά) την ευχή σου.

Θα μπορούσες βέβαια απλά να πεις ότι "το παίρνεις πίσω" και το θέμα θα τελείωνε εκεί χωρίς συνέχεια.

Όλοι μας έχουμε "ευχηθεί" να συμβεί κάτι κακό σε κάποιον, πολλές φορές για εντελώς ηλίθιους λόγους.

Και πρώτος εγώ, δεν το παίζω οσία μαρία, αν θες σου στέλνω πμ με χαρακτηριστικές περιπτώσεις που θυμάμαι (είναι πολλές).

Απλά, το "παιδιά" αναφέρεται σε αυτούς που δεν είχαν τη μαγική εκείνη αίσθηση να μεγαλώνουν το δικό τους παιδί και σε αυτούς μέσα δεν είναι απαραίτητα όσοι έχουν κάνει παιδί. Και εγώ σε ένα δίμηνο μέσα μεταμορφώθηκα. Πριν, έλεγα μλκίες.

Τέλος πάντων, καλή καρδιά και αν καμμιά μέρα κατα λάθος κλείσεις κανέναν στο δρόμο, εύχομαι να μη σου καταραστούν τα παιδιά σου.

Και σου εύχομαι τη καλύτερη ευχή που έχω ακούσει ποτέ (ένας παπούλης στη Κρήτη) : Να σε θάψουν τα παιδιά σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis25
    Ούτε ο GAP
    Και για να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	88 
Μέγεθος:	6,5 KB 
ID:	233639

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Για ηρεμήστε...

Μπορείς να κάνεις ή να λες ότι θες, δε θα γίνω νταβάς στο μυαλό σου.

Θεωρώ ότι είσαι υπερβολικός και δεν εννοείς (πραγματικά) την ευχή σου.

Θα μπορούσες βέβαια απλά να πεις ότι "το παίρνεις πίσω" και το θέμα θα τελείωνε εκεί χωρίς συνέχεια.

Όλοι μας έχουμε "ευχηθεί" να συμβεί κάτι κακό σε κάποιον, πολλές φορές για εντελώς ηλίθιους λόγους.

Και πρώτος εγώ, δεν το παίζω οσία μαρία, αν θες σου στέλνω πμ με χαρακτηριστικές περιπτώσεις που θυμάμαι (είναι πολλές).

Απλά, το "παιδιά" αναφέρεται σε αυτούς που δεν είχαν τη μαγική εκείνη αίσθηση να μεγαλώνουν το δικό τους παιδί και σε αυτούς μέσα δεν είναι απαραίτητα όσοι έχουν κάνει παιδί. Και εγώ σε ένα δίμηνο μέσα μεταμορφώθηκα. Πριν, έλεγα μλκίες.

Τέλος πάντων, καλή καρδιά και αν καμμιά μέρα κατα λάθος κλείσεις κανέναν στο δρόμο, εύχομαι να μη σου καταραστούν τα παιδιά σου.

Και σου εύχομαι τη καλύτερη ευχή που έχω ακούσει ποτέ (ένας παπούλης στη Κρήτη) : Να σε θάψουν τα παιδιά σου.
    φιλαρακι ειχα πρωτο ξαδερφο με διανοητικα προβληματα...οπως και γνωριζω ατομο που εχει καθηλωθει σε αναπηρικο καροτσακι μετα απο ατυχημα...εβλεπα με τα ματια μου τι περναγαν (και) οι γονεις...και οσο κοντα και να ειμουνα δεν θα μπορουσα να καταλαβω ποτε τι/πως το περνανε...

στο θεμα...δεν θα ευχηθω/καταραστω ποτε καποιον ''απλο'' σαν εσενα να παθεις κακο...ουτε καν αν με κλεισεις στον δρομο...αλλα θα ευχηθω τα χειροτερα σε αυτους που ενω εχουν την ''δυναμη'' να κανουν κατι καλο η εστω το πιο σωστο κοιτανε μονο την παρτη τους...που και αυτο μπορει να ειναι αποδεχτο...αλλα οχι οταν το κανει εις βαρος μου/σου...να ''σαπισουν'' μπας και γινουν ανθρωποι...

υ.γ. το παραδειγμα με τον αδερφο σου ειναι τελειως ακυρο/ασχετο...

Νικο χαμενος κοπος αδερφε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από brainstorm73
    Νικο χαμενος κοπος αδερφε.....
    και χρονος...για μονο 30 χρονακια μας εχουν δεσμευσει τις ζωες μας και των δικων μας...

υ.γ. φανταζομαι οτι σκεφτεστε τα παιδακια ολου το κοσμου...ιδιος οταν τρωτε τα μπριζολοκοκορετσακια σας ριχνετε και μια σκεψη για αυτα στην αφρικη...ειμαι χοντροπετσος υποκριτης...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    @ ρουφιανος

Φιλε ξεστομισες μεγαλη μαλακια με την καταρα σου.Και στο λεω εγω που εχω ανηψι με σπαστικη τετραπληγια.
    over and out.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Εντάξει, δε πειράζει, μπορεί και να έχουν και δίκιο. Μιλώντας μόνο για τον εαυτό μου, δεν εύχομαι τέτοια πράγματα απλά σε κανέναν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    @ ρουφιανος

Φιλε ξεστομισες μεγαλη μαλακια με την καταρα σου.Και στο λεω εγω που εχω ανηψι με σπαστικη τετραπληγια.
    over and out.
    θα παει διακοπες φετος???

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

υ.γ. φανταζομαι οτι σκεφτεστε τα παιδακια ολου το κοσμου...ιδιος οταν τρωτε τα μπριζολοκοκορετσακια σας ριχνετε και μια σκεψη για αυτα στην αφρικη...ειμαι χοντροπετσος υποκριτης...
    (λόγω υ.γ, δε κρατιέμαι)

Ναι, του π@π@ρ@ του μικρού μου του εξηγώ ότι είναι (ακόμα τουλάχιστον) στους προνομιούχους αυτού του πλανήτη. Ο Μίστερ Φράκερ ναούμ'.

Όπως και γω, που είχα τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ τύχη να γεννηθώ σε έναν τόπο και χρόνο που γνώρισα φαγάκι, μπυρίτσες, φραπεδάκια, αμπελοφιλοσοφίες,
    ελεύθερη παιδεία και δημόσια υγεία (λέμε τώρα), ίντερνετ για να γράφω και να διαβάζω τις μ@λ@κίες που κάνουμε τώρα και άλλα πολλά.

Τώρα, γιατί η δικιά σου τοποθέτηση θεωρείς ότι σε κάνει λιγότερο υποκριτή από μένα, δεν το κατανοώ.
    Η ΤΥΧΗ μου με βοήθησε να βρίσκομαι στη θέση που βρίσκομαι (πείτε το Θεό εσείς αν θέλετε) και δεν
    έχω σκοπό, ούτε λόγο να απολογηθώ για αυτό.

Άλλο όμως να εκμεταλλεύομαι τις ευκαιρίες μου και άλλο να προσπαθώ με κινήσεις εντυπωσιασμού να τις στερήσω από άλλους.

Γιατί το "εύχομαι", πολύ εύκολα μπορεί να γίνει "το προκαλώ" όταν σου δωθεί η ευκαιρία, ξέρετε τι
    εννοώ.

Για αυτό και υποστηρίζω ότι λέτε μεγάλα λόγια που δε τα πιστεύετε, γιατί αν κάνω λάθος είστε
    χειρότεροι υποκριτές και από τους μπ1ν3δες τους πολιτικούς και δε θέλω να πιστέψω κάτι τέτοιο.

'Οσο για τα άκυρα παραδείγματα, ΟΚ. Όπως το αντιλαμβάνεται κανείς. Μη σου τύχει μάγκα μου.
    Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Johnny_Nik
    Εγώ όμως βλέπω ότι όσο κόβουν από τους άλλους τόσο μεγαλώνει η τρύπα που πάνε να κλέισουν (η μέθοδος διακυβέρνησης της τριπλής τρύπας που λένε). Και πέρα από τέτοιες γελοίες περικοπές δεν βλέπω κάτι ουσιαστικό να γίνεται
    2 stroke Sport Touring

εγω αυτο που ξερω ειναι οτι αν δεν εισαι στην θεση αυτων των παιδιων δεν μπορεις να νιωσεις ποσο τραγικο ειναι αυτο που τους συμβαινει.ντρεπομαι που ειμαι ελληνας.καλη η μεγαλοψυχια οσων δεν ευχονται κακο σε κανεναν και μπραβο τους,ομως δεν θα με πειραζε να ξημερωναν με αναπηρια ολοι οι υπευθυνοι για αυτη την καταντια...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2006, 20:16
  2. Έρευνα σε παιδιά σχετικά με το γάμο
    από Λεωνίδας στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2006, 13:04
  3. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 11:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα