Επειδή υποννόησες ότι μεταξύ όχι των "παιδιών", αλλά των χοντρόπετσων παχύδερμων είμαι κι εγώ και επειδή καταλαβαίνω τη φόρτισή σου για θέματα υγείας (μην αμφιβάλλεις ότι οι υπόλοιποι λίγο έως πολύ δεν έχουν ή δε θα ζήσουν αντίστοιχα δύσκολες καταστάσεις, κάποια στιγμή της ζωής τους), για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε!Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Επειδή μερικά παιδιά (ο χαρακτηρισμός είναι κυριολεκτικός) ξεφεύγουν λίγο, αλλά πραγματικά δεν το θέλουν, για κάντε (ξέρετε ποιοι) μια επισκεψούλα εδώ και τα λέμε μετά.
Αυτό που είπα είναι ότι αν μπορούσα να επιλέξω ποιους θα είχαν για γονείς τα παιδιά που γεννιούνται με οποιουδήποτε είδους προβλήματα (σας ενημερώνω ότι δυστυχώς δεν πιάνουν οι ευχές μου παρά την πρωτοφανή πεποίθηση πολλών μελών του forum για το αντίθετο), αυτοί δε θα ήταν καθημερινοί άνθρωποι, άσχετοι με αποφάσεις που έχουν να κάνουν με ΑμΕΑ, αλλά χοντρόπετσα παχύδερμα που δεν ξέρω που ζουν, που μεγάλωσαν και με τι αρχές, τα οποία έχουν τη διακαιοδοσία να λαμβάνουν αποφάσεις εναντίον των ΑμΕΑ και δε διστάζουν να το κάνουν!
Αν είχα τη δύναμη να κάνω να μη γεννιέται κανένας που να αντιμετωπίζει οποιουδήποτε είδους πρόβλημα, μην έχετε καμμία αμφιβολία πως θα το έκανα! Τότε δε θα υπήρχε και το πρόβλημα για το οποίο συζητάμε, αλλά επαναλαμβάνω ότι οι ευχές μου δυστυχώς δεν πιάνουν (ευτυχώς για GAP και σια).
Λυπάμαι πολύ. Ούτε εγώ δε θέλω να υποφέρει κανένας! Ούτε ο GAP, ούτε οποιοσδήποτε, οτιδήποτε κι αν έχει κάνει. Ο καθένας θα λάβει αυτό που του αξίζει, από τον Παντοδύναμο. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε, αλλά για να περάσουμε τη δοκιμασία της ζωής και επάνω στα πεπραγμένα μας να κριθούμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Ο αδερφός μου πέθανε από καρκίνο. Ξέρεις ποιος θα ήθελα να πεθάνει έτσι; Κανένας. Ούτε ο ΓΑΠ. Το έπιασες;