Να πω όμως και μια αλήθεια είδα ενα μουλτι μαυρο ματ με κόκκινο πλαίσιο και ανθρακοτελικά και του έριξα και μια δεύτερη ματιά...![]()
Να πω όμως και μια αλήθεια είδα ενα μουλτι μαυρο ματ με κόκκινο πλαίσιο και ανθρακοτελικά και του έριξα και μια δεύτερη ματιά...![]()
Ban 'em all
Τυπογραφικό λάθος είναι Τίγκα, από 74 μέχρι 80 έχω ακούσει οτι βγάζει (λογική διαφορά αφού κανένας κινητήρας δεν είναι ίδιος) αλλά το το μεγάλο συν είναι η ΡΟΠΗ που φτάνει περίπου στα 9 κιλά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΟ TDM 900 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΤΟ ΕΧΕΙ 86,2 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ
και τι καταλαβεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
![]()
FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.
Δεν περνεται λεω τα γιαπωνεζικα κουβαδακια σας που δεν πα να καβαλατε R1 αμα σταματησει κανα 999 διπλα σας το κοιτατε σαν χαζοι.![]()
Μπορει στις εκκινησεις ΟΧΙ... μπορει δρομους με μετρια και κατω ασφαλτο ΟΧΙ (σκληρα στημενα κλπ)... αλλα σε σφιχτο στροφιλικι και καλη (μιας αλφα ποιοτητας τελος παντως βρε αδερφε) ασφαλτο, η πιστα... πανε πολυ μα πολυ πιο γρηγορα απο οσο λενε τα δυναμομετρα.............Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
Αυτά τα Ducatia γ@μάνε ρε παιδί μου![]()
δεν ειναι μονο η απολυτη δυναμη των αλογων εκει που μετραει... ειναι πολλα ακομα, βαριεμαι παλι...................
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από StarSailor
Αυτά τα Ducatia γ@μάνε ρε παιδί μου![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω ρε κορίτσια...
Εγώ ένα Monster 800 που κυκλοφοράω κατά καιρούς, μου φαίνεται ότι ΔΕΝ του πολυσηκώνεται ....
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
να πω και γω κυριε που εχω το 1000![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ να το βουλώσεις, Φαντασμένε !!!
:rotflmao:
![]()
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥ ΠΛΥΝΤΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ.Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
Δεν περνεται λεω τα γιαπωνεζικα κουβαδακια σας που δεν πα να καβαλατε R1 αμα σταματησει κανα 999 διπλα σας το κοιτατε σαν χαζοι.![]()
ΟΤΑΝ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΟΜΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΒΑΤΕΣ ΤΩ DUCATI, ΑΣΧΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΜΕ ΚΑΝΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ![]()
Ελα να δεις που θα ειναι μονιμα σηκωμενηΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω ρε κορίτσια...
Εγώ ένα Monster 800 που κυκλοφοράω κατά καιρούς, μου φαίνεται ότι ΔΕΝ του πολυσηκώνεται ....του δικου μου Μονστεριδιου στα Μεγαρα μεθαυριο...
:a5:![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ironbum2
το το μεγάλο συν είναι η ΡΟΠΗ που φτάνει περίπου στα 9 κιλά!!!![]()
![]()
![]()
Και αν προσθέσουμε και άλλα 2 κιλά τα @ρχίδια του αναβάτη, πάμε στα 11 !!!
Ουάουουουου !!!
Εντάξει λυπήσου μας ρε συ Runner, μας τα λες κάθε μέρα. Αλλά το τυπάκι πέρασε μέσα στη κίνηση ένα άλλο καραγκιοζάκο με τύπου on off μηχανή και πάει να μας πει πάλι το γνωστό τροπάριο για το στήσιμο των Ιταλικών. Έλεος!! Είναι σαν να συγκρίνω Peugeot Rallye με Hyundai (κάνοντας κύκλους στο parking της γειτονιάς μου κιόλας), στέκει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Μπορει στις εκκινησεις ΟΧΙ... μπορει δρομους με μετρια και κατω ασφαλτο ΟΧΙ (σκληρα στημενα κλπ)... αλλα σε σφιχτο στροφιλικι και καλη (μιας αλφα ποιοτητας τελος παντως βρε αδερφε) ασφαλτο, η πιστα... πανε πολυ μα πολυ πιο γρηγορα απο οσο λενε τα δυναμομετρα.............
δεν ειναι μονο η απολυτη δυναμη των αλογων εκει που μετραει... ειναι πολλα ακομα, βαριεμαι παλι...................
![]()
![]()
![]()
![]()
Εμενα παλι με περνανε συνεχεια κατι παπια και κατι scooter στην κηφησιας και στην ευθεια και στις στροφες.\
Πρεπει να ειναι πολυ κωλοφτιαγμενα με τουλαχιστον 95+ αλογα στον τροχο , αλλιως δεν εξηγειται.![]()
:rotflmao:
Keep on rocking in a free world !!!
και μια ερωτηση κρισεως.........
ΡΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ???
η κοροιδευετε τον εργοδοτης σας.... ???
:a5: :a5: :a5:
οκ θα πάρω το κουβαδάκι μου και θα πάω σε άλλη παραλία....που να με πέρνει.....
![]()
είδα και ένα ωραίο 999 ενός φίλου με καλούδια.... του έχει φτάσει 10000 Εθρώ παραπάνω βέβαια. Τρέλα είναι αυτή τι να πεις?![]()
:naughty:
Ban 'em all