α τετοιο ? εννοειται, η ενας αλβανος σε συνδιασμο με ενα μπουκαλι και λιγο βενζινη με λαδακι, οτι πρεπει, να μην χρειαζεται να ξενυχτησεις κιολας![]()
![]()
![]()
α τετοιο ? εννοειται, η ενας αλβανος σε συνδιασμο με ενα μπουκαλι και λιγο βενζινη με λαδακι, οτι πρεπει, να μην χρειαζεται να ξενυχτησεις κιολας![]()
![]()
![]()
Τί γκαζάκια και μακαλίες ρε ; Να μην πάρει τα χρήματά του πότέ ο άνθρωπος ;
Μια ωραία πρωία να πάει με κανά δυο γνωστούς και να τονε κοπανίζουνε μέχρι να τα δώσει .
...Δεν μπορεί ...Θα τα δώσει .
Την έχει πατήσει τόσος κόσμος και αυτός ακόμα δουλεύει . Τί να πω !
Ξυλίκι ρεεεεε
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
σε αυτες τις περιπτωσεις μονο οι τσαμπουκαδες δεν βοηθανε, δειχνεις οτι εισαι απολιτιστος βλαχος κ αυτο δεν φοβιζει τοσο
νομίζεις καλέ μου φίλε ότι δεν βοηθάνε οι τσαμπουκάδες.
ας το έκανε σε εμένα (πράγμα αδύνατο,αλλά λέμε) και θα σου έλεγα εγώ αν έχει λεφτά να πάρει απο τον άλλον έμπορο το μηχανάκι ή όχι.τρέχοντας θα πήγαινε.
οι χωριάτες θέλουν χωριατιές.άσε τα σαβουάρ βιβρ για παραπέρα
αγαπητε τσομπανη στην κοινωνια μας δεν ειναι τοσο απλο, καλει την αστυνομια κ σου ζηταει και τα ρεστα απο πανω. Το καλυτερο ειναι τρομοκρατικες μεθοδοι ευρεως διαδεδομενες![]()
έχουμε διαφορετική άποψη για το θέμα
ο καθένας με τον τρόπο του
το αποτέλεσμα μετράει![]()
![]()
Καλησπέρα.
Επανέρχομαι μετά από καιρό για να ενημερώσω σχετικά με την εξέλιξη του θέματος με το γνωστό "Παγκοσμιο" μπουρδ...,εεε μαγαζί εννοώ, στην Αλεξάνδρας.
Ο τύπος απλά δεν παίζεται! Είναι γεννημένος απατεώνας, ψεύτης και κλέφτης.
Μετά από πάρα πολύ πίεση, καταγγελίες όπου υπήρχε αρμόδιος φορέας κλπ, κατάφερα να φτάσω στο σημείο να μου υπογράψει συναλλαγματικές για τα λεφτά που μου χρωστάει. Μάλιστα, για να μπορεί να ανταποκριθεί και να τις πληρώνει, βάλαμε ένα μέρος του ποσού να λήγει κάθε μήνα μέχρι να εξοφλήσει.
Έλα όμως που έληξε η πρώτη συναλλαγματική και δεν την πλήρωσε. Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό, αλλά τώρα πάω full για διαταγή πληρωμής (ήδη οι συναλλαγματικές είναι στο δικηγόρο) και για κατασχέσεις.
Πραγματικά απορώ πώς τέτοιοι άνθρωποι είναι στην αγορά και γιατί δεν υπάρχει ένα ελεγκτικός μηχανισμός να τους τα κλείσει τα μαγαζάκια και να πάνε σπίτι τους τα λαμόγια.
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!!!
ΥΓ. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα παιδιά της ΜΟΤΕΚ για την καθοδήγηση και τη βοήθειά τους!!!
απορω πως δεν βρεθηκε ενας παλαβιαρης να τον κανει αρκουδα στο ξυλο
α ρε αρμαγεδον που χρειαζεται.........![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
![]()
![]()
ωχ ωχ ωχ μανουλα μου!
Εγώ δεν απορρώ καθόλου πλέον.Αρχικά δημιουργήθηκε από grassogr
Πραγματικά απορώ πώς τέτοιοι άνθρωποι είναι στην αγορά και γιατί δεν υπάρχει ένα ελεγκτικός μηχανισμός να τους τα κλείσει τα μαγαζάκια και να πάνε σπίτι τους τα λαμόγια.
Καλά ξεμπερδέματα ρε φίλε.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Καλημερα παιδες...Εγω ως τυχερος κ μη γνωριζοντας ετυχε και αγορασα τη δικια μου μοτοσυκλετα(gsxr1000) το 2006 και ολα πηγαν καλως μπορω να πω εκτος απο ενα θεμα με την παραδοση για 1 βδομαδα!!Ως εκει καλα τα πραγματα...(2006)
Αν και ειχαν ψιλοπαρει κατι τα αυτια μου μετα απο λιγο καιρο το 2008 βρεθηκαμε εκει για να γινει η αγορα ενος gsxr750.
Aρχισανε τα οργανα απο το ποτε θα ερθει η μηχανη,αλλη τιμη ελεγε στην αρχη και αλλα μετα...
με τα πολλα με τα λιγα και αφου πηγαμε με το φιλο αγοραστη απο εκει πολλες φορες και μονο ξυλο δεν παιξαμε το πηραμε το μηχανακι και απο τοτε οσοι με ρωτανε για το συγκεκριμενο μαγαζι η απαντηση ειναι ιδια... ΜΑΚΡΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠ ΕΞΩ!!!
P.sΚατι ηξερε η κοπελα που δουλευε στο μαγαζι στη μιχαλακοπουλου το 2006 και θα εφευγε γιατι ηταν στα μαχαιρια με τον "καλο"ιδιοκτητη.Μου ειχε πει πολλα τοτε για αυτον μερες πριν φυγει απο την δουλεψη του...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ride(s) the wind of change...
Συναλλαγματικες ε? Τρεχα γυρευε.. Κατι ηξερε ο απατεωνας και εδωσε συναλλαγματικες αντι για επιταγες..
Αστο κ στην εταιρια καμμενοι απο επιταγες και συναλλαγματικες ειμαστε, μην το ψαχνεις. Μπεσα σου μιλαω πιο πιθανο ειναι να μη χασεις τα λεφτα σου αμα τον παρεις στο φιλοτιμο και την ψαξεις για συμβιβασμο, παρα αν κινηθεις δικαστικα. Ασε που θα κρατησει χρονια αυτη η κολωνια. Πολλα χρονια..
Καλα ξεμπερδεματα οπως και να χει φιλαρακι σου ευχομαι..
Το δικαιωμα σας να ομιλειτε, δεν περιλαμβανει και υποχρεωση μας να σας παρουμε στα σοβαρα.
οχι ρε φιλε και οι συναλαγματικες το ιδιο ειναι ασε που νομιζω εχουν και ποινικη ευθηνη ενω οι επιταγες εως ενα ορισμενο ποσο οχι
Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα ότι δεν έχουν μαζευτεί δέκα καμμένοι να τον στείλουν στο ΚΑΤ 1-2 φορές να στρώσει.. απεχθάνομαι τη βία, δεν ακουμπάω ούτε μυρμήγκι αλλά ο συγκεκριμένος όσο καιρό είμαι γραμμένος στο forum αρμέγει χύμα ανυποψίαστους και κορόϊδα.. Βάλτε τον κάτω να του αλλάξετε τον αδόξαστο να τελειώνουμε.. Αν ήταν εδώ το μαγαζί θα είχε γίνει σαν το σκοπευτήριο καισαριανής..![]()
![]()
Κωλολαμόγια
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
......εκτος απο φιλοτιμο ,θα ειναι και καλος ανθρωπος ,θα αναβει και τα καντηλια στην εκλλησια.Αρχικά δημιουργήθηκε από MavrosPan
. Μπεσα σου μιλαω πιο πιθανο ειναι να μη χασεις τα λεφτα σου αμα τον παρεις στο φιλοτιμο και την ψαξεις για συμβιβασμο, παρα αν κινηθεις δικαστικα.