Μην ξεχασεις να βαλεις την βενζινη στο off και να βγαλεις το σωληνακι! μην εχουμε κανα εκρηκτικο cocktail αν εχεις κανα τσιγαρο στο στομα![]()
![]()
Μην ξεχασεις να βαλεις την βενζινη στο off και να βγαλεις το σωληνακι! μην εχουμε κανα εκρηκτικο cocktail αν εχεις κανα τσιγαρο στο στομα![]()
![]()
Φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα με το Εliminator απλα εμενα κομπιαζει σε ολες τις ταχυτητες μετα τις 7.500-8.000 στροφες..
Μπουζι ειναι καινουρια,φιλτρο αερα καινουριο, καρμπς ανοιχτηκαν και καθαριστηκαν πριν απο 3 μηνες.. (περιπου 1.800 χλμ..)
Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι..
Απλα λογο κοστους δεν τα πειραζω παλι τα καρμπς..
Αν βρεις καμια ακρη ριξε μια ενημερωση μπας και βρουμε καμια λυση κι εμεις..
(Ανορθωτης παιζει να δημιουργει θεμα..??
![]()
ή ειπα λ@λακια??)
Πατέρας πια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα με το Εliminator απλα εμενα κομπιαζει σε ολες τις ταχυτητες μετα τις 7.500-8.000 στροφες..
Μπουζι ειναι καινουρια,φιλτρο αερα καινουριο, καρμπς ανοιχτηκαν και καθαριστηκαν πριν απο 3 μηνες.. (περιπου 1.800 χλμ..)
Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι..
Απλα λογο κοστους δεν τα πειραζω παλι τα καρμπς..
Αν βρεις καμια ακρη ριξε μια ενημερωση μπας και βρουμε καμια λυση κι εμεις..
(Ανορθωτης παιζει να δημιουργει θεμα..??
![]()
ή ειπα λ@λακια??)
και και γω περιπου το ιδιο με εσενα προσπαθω να αντιμετωπισω!
καποια παλικαρια λενε για πυραυλακι καρμπς. δεν ξερω.... και εγω δεν μπορω να μπω στην διαδικασια για λυσιμο καρμπς αυτη την στιγμη... τωρα αυτη την βδομαδα θα βαλω φιλτρο κ μπουζι ιριδιου και θα σου πω αποτελεσματα....
ανορθωτης δεν παιζει να ειναι γιατι θα μπερδευε παντου οχι μονο στα ψηλα, απ οσο ξερω βεβαια....
επισης δοκιμασε και εσυ την τεχνικη του sernodas... ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ!
universalgr εσυ ψαξτο και με αντλια βενζινης.... οι περισσοτεροι που ειχαν αυτο το θεμα, λυθηκε με αντλια..... εμενα παλι οχι!
και θα δειτε θα ειναι καμια μ@λ@κι@ κανα βουλωμενο σωληνακι κανα τετοιο χαζο και τα μου γυρισουν τα ματια :hypnotize
και ναι ναι ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! THE PROBLEM SOLVED!
PINUT BUTTER JELLY TIME, PINUT BUTTER JELLY TIME!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λυση foam filter της uni ελευθερας αυτο: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/UNI-B...item3f0d11c2bd
kai ngk μπουζι ιριδιου dpr8eix-9 αυτα ακριβως΄ http://www.wemoto.com/bikes/Honda/NT...g_NGK_Iridium/
ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ!!!! παω να κανω καμια 200αρα χιλιομετρα!
Ακριβως τα ιδια μπουζι παρειγκειλα απο το εβαΥ 40 ευρω κ τ τεσσερα.......
παρε και φιλτρο ελευθερας επειγόντως φιλε μου εμενα αυτο πρεπει να μου εκανε ολη την ζημια.... και απο ιντερνετ τα μπουζι περιπου στα 40 ευρω εδω δεν μπηκα καν στην διαδικασια να ρωτησω ελλαδα στανταρ διπλασια τιμη....Αρχικά δημιουργήθηκε από hummel155dkw
Ακριβως τα ιδια μπουζι παρειγκειλα απο το εβαΥ 40 ευρω κ τ τεσσερα.......
τωρα επομενο προτζεκτ μονοσελο, αλλα δικιας μου κατασκευης.
ps. την μπροστα αριστερα υποδοχη του μπουζι στο bros θελω να παρω ενα γεωτρυπανο και να την καταστρεψω και μετα να την βαλω φωτια και να την στειλω στους γιαπωνεζους φωτο να καταλαβουν οτι χρειαζεται εργονομια για να γινει ενα απλο σερβις.... δεν μπορει να το κανουν ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ![]()
ειναι το χομπι τους αυτο...με το σωστο εργαλειο ειναι παιχνιδακι παντως...μαντεψε απο ποιον ομως θα αγορασεις το "ειδικο" εργαλειο αυτο?(κοινως μπουζοκλειδο)Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosdeb
παρε και φιλτρο ελευθερας επειγόντως φιλε μου εμενα αυτο πρεπει να μου εκανε ολη την ζημια.... και απο ιντερνετ τα μπουζι περιπου στα 40 ευρω εδω δεν μπηκα καν στην διαδικασια να ρωτησω ελλαδα στανταρ διπλασια τιμη....
τωρα επομενο προτζεκτ μονοσελο, αλλα δικιας μου κατασκευης.
ps. την μπροστα αριστερα υποδοχη του μπουζι στο bros θελω να παρω ενα γεωτρυπανο και να την καταστρεψω και μετα να την βαλω φωτια και να την στειλω στους γιαπωνεζους φωτο να καταλαβουν οτι χρειαζεται εργονομια για να γινει ενα απλο σερβις.... δεν μπορει να το κανουν ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ![]()
![]()
εισαι αινιγματικος.... εννοεις το μανισιο απο το tool kit του bros? http://www.wemoto.com/bikes/Honda/NT..._Plug_Spanner/
δεν ξερω παντως κατα ποσο αυτο ειναι θαυματουργο γιατι υπαρχει περιπτωση για να μπει, να θελει λυσιμο το ψυγειο απ οτι το κοβω (αλλωστε αυτο λεει και το σερβις μανουαλ του bros)
και επισης αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα τα σπαστα δεν ειναι 18αρια οπως του μπρος αλλα 16 και 14 νομιζω
αν εχεις κατι κατα νου να με ενημερωσεις γιατι καθε φορα στο σερβις μου ερχετε να τα παρατησω και να αφησω το παλιο μπουζι μεσα:wacko:
(πλακα πλακα πολλοι το κανουν αυτο σε εξουσιοδοτημενα σερβις το εχω δει με τα ματια μου, και μου το ανεφερε και παλικαρι μηχανικος απο το σερβις της αντιπροσωπειας της χοντα)
σωστα μαντεψες...απο αυτους θα το αγορασεις...σε αυτους πανε τα λεφτα...καταλαβες?με αυτο και μια καστανια η ενα γερμανικακι η ζωη γινεται πολυ πιο ευκολη.
Δεν ξερω αμα πρεπει ν ανοιξω καινουργιο αλλα τελως παντων![]()
![]()
Ποσα χιλιοστα πρεπει να ειναι το κλειδι/καμπανα για το φιλτρο λαδιου¨?65 η 58χιλ.??
σορρυ λαθος 65 η 68χιλ.??
Αρχικά δημιουργήθηκε από hummel155dkw
Δεν ξερω αμα πρεπει ν ανοιξω καινουργιο αλλα τελως παντων![]()
![]()
Ποσα χιλιοστα πρεπει να ειναι το κλειδι/καμπανα για το φιλτρο λαδιου¨?65 η 58χιλ.??
αναλογα για τι φιλτρο το θες. αλλο ειναι για μανισιο αλλο για hiflo αλλο για k&n κτλ!
το καλυτερο για το bros κατ'εμε ειναι να παρεις ενα universal για ολα τα μεγεθη (δηλαδη αυτα που σφιγγουν) οχι με αλυσιδα γιατι δεν χωραει καλα, καλυτερα αυτο http://www.karagewrgiou.gr/wp-conten...9sinergeio.jpg
κανουν αυτα?? γιατι εχω ενα παρομοιο π εχει σαν εναν ιμαντα κ οταν παω να το σφιξω γλιστραει...
Αρχικά δημιουργήθηκε από hummel155dkw
κανουν αυτα?? γιατι εχω ενα παρομοιο π εχει σαν εναν ιμαντα κ οταν παω να το σφιξω γλιστραει...
Προσπαθησε να το σφιξεις πισω-πισω εκει που εχει τα δοντακια για το κανονικο κλειδ. εκει ισως μαγκωσει καλυτερα....
εκτοσ και αν δεν το κανεις σωστα, η ειναι φουλ λαδωμενο το φιλτρο και γλυστραει![]()