Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 109

Θέμα: Αττική οδός, Άρνηση παραχώρησης εντύπου αδυναμίας πληρωμής, πρόστιμο τροχαίας

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Περνάς και με το κουτί. Προλαβαίνεις.

Καπετάνιο, όταν πλέον έχω φτάσει να βγαίνω με ένα δεκάρικο για καφέ, (5 Ε βενζίνη - 5 Ε καφές), λογικό είναι να γυρίσω άφραγκος στο σπίτι... Κυκλοφορούν πλέον πολλοί άφραγκοι που μετράνε τα ευρά για να πάνε να πιούνε μια μπύρα, ειδικά στην δικιά μου γενιά...

::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

και με το κουτι περνας, φυσικα κ προλαβαινεις, απλως αν εισαι ψειρας κ φοβασαι μην ακουμπησει η μπαρα... απλωνεις το χερι μπροστα απ το παραθυρο κ σπρωχνεις την μπαρα με 5 κμ/ω.
    Εχω σταματησει προ πολλου να βγαινω απ το αμαξι... κουραση ρε παιδι μου, πολυ κουραση

Παλαιό μέλος
    Η πρώτη επικοινωνία με την Τροχαία Αττικής οδού ήταν απογοητευτική. Ο διοικητής δεν ήταν παρών, κι ένας προϊστάμενος που μίλησα ήταν χειρότερος από κομπιουτερ. Με έκοψε πριν εξηγήσω πλήρως την κατάσταση και μου εξήγησε από τη μεριά του ότι ο κώδικας δεν εξετάζει ούτε το αν πέρασα την μπάρα (μιας και είναι μονόδρομος και δεν μπορούσα να πάω πίσω!!!), ούτε την αδυναμία πληρωμής.
    Αλλά με παρέπεμψε Δευτέρα πρωί να περάσω για να καταθέσω την ένστασή μου και να μιλήσω με το Διοικητή.
    Δε διαφαίνεται αίσιο τέλος, και αυτό που με έπνιγε χτες με πνίγει και σήμερα. Αλλά όπως λέει και ο captain, καλά να πάθω αφού δεν είχα άλλα χρήματα μαζί μου...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Κοίτα δες το μεσοσταθμικά.
    Πόσα πλήρωσες 100…?

Οκ πέρνα 60 φορές τα διόδια χωρίς να πληρώσεις.

Σήμερα αν δεν έχεις λεφτά είσαι ένα τίποτα για αυτούς.
    Μην αμφιβάλεις καθόλου.
    Απάντησε τους ανάλογα.
    Να γίνουν κι αυτοί για σένα ένα τίποτα.
    :rotflmao:

λοιπον, η τροχαια λεει οτι η αττικη οδος ΔΕΝ εκδιδει αδυναμια πληρωμης, εφ οσον δεν εκδιδεται αδυναμια πληρωμης η παραβαση ξεκιναει απ την στιγμη που εισαι στον αυτοκινητοδρομο, ασχετως αν εχεις περασει την μπαρα η οχι.

Σε περιπτωση που βρεθεις σε εξοδο - εισοδο χωρις να εχεις τα απαιτουμενα χρηματα, σταματας κ περιμενεις καποιον να σου δανεισει, αλλιως ξεκιναει η παραβαση, αν καλεσεις εξπρες φυσικα δεν κοβουν κληση.

Ουσιαστικα η εταιρια αποφασιζει αν θα σε γραψει ο μπατσος μεσω της αδυναμιας πληρωμης.

Ξεχασα τιποτα ? α ναι, δεν τρεπεται καθολου γιατι ειναι νομος.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    λοιπον, η τροχαια λεει οτι η αττικη οδος ΔΕΝ εκδιδει αδυναμια πληρωμης, εφ οσον δεν εκδιδεται αδυναμια πληρωμης η παραβαση ξεκιναει απ την στιγμη που εισαι στον αυτοκινητοδρομο, ασχετως αν εχεις περασει την μπαρα η οχι.

Σε περιπτωση που βρεθεις σε εξοδο - εισοδο χωρις να εχεις τα απαιτουμενα χρηματα, σταματας κ περιμενεις καποιον να σου δανεισει, αλλιως ξεκιναει η παραβαση, αν καλεσεις εξπρες φυσικα δεν κοβουν κληση.

Ουσιαστικα η εταιρια αποφασιζει αν θα σε γραψει ο μπατσος μεσω της αδυναμιας πληρωμης.

Ξεχασα τιποτα ? α ναι, δεν τρεπεται καθολου γιατι ειναι νομος.
    Ναι αυτό είναι το πνεύμα. Τι να πω? Το μόνο που μπορώ να ελπίζω πλέον είναι να μου επιβληθεί τη Δευτέρα με το καλό μόνο το πρόστιμο και να αρθούν οι διοικητικές κυρώσεις(δίπλωμα, πινακίδες)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Το λάθος του φίλου εδώ είναι οτι σκέφτηκε οτι μπορεί να βρεί το δίκιο του απο τους αστυνομικούς οι οποίοι έχουν προφανώς εντολή να κάνουν τα πάντα για να βγεί απο πάνω η εταιρία. Και γι'αυτό πρώτα έπιασε κουβέντα με τους ΚΑΦΡΟΥΣ υπαλλήλους και έπειτα περίμενε και τους ΜΠΑΤΣΟΥΣ(γιατί αστυνομικοί αυτοί ΔΕΝ λέγονται).
    Οι οδηγίες όταν δεν υπάρχουν μπάτσοι λοιπόν είναι σαφείς. Δεν πιάνεις κουβέντα εφόσον δεν δέχονται να σου δώσουν το έντυπο αδυναμίας πληρωμής και περνάς σπρώχνοντας την μπάρα.
    Οταν υπάρχουν υπάρχει ολόκληρο άρθρο για το πως το χειρίζεσαι στην γνωστή σελίδα.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

ποσα ειναι... 200 κ πληρωνεις τα μισα ?

Με την μικρη μου εμπειρια ξερω οτι οι διοικητικες κυρωσεις δεν αιρονται ποτε εξ ολοκληρου, ισως απο 20 μερες το κανει 10.
    Βεβαια η φυση της παραβασης ειναι τετοια... ποιος ξερει, μακαρι να γινει

Αρχικά δημιουργήθηκε από schumifer
    [...]Αλλά όπως λέει και ο captain, καλά να πάθω αφού δεν είχα άλλα χρήματα μαζί μου...
    Δεν είπα καθόλου αυτό
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Re: Αττική οδός, Άρνηση παραχώρησης εντύπου αδυναμίας πληρωμής, πρόστιμο τροχαίας

Γυρνώντας λοιπόν με το κουτί κατά τις 21.00 σήμερα, 4 χιλιόμετρα πριν τον προορισμό κάνω λάθος έξοδο από την εθνική οδό και τσουπ μπροστά μου τα διόδια της Αττικής Οδού. Αφού με μούτζωσα καλά καλά φτάνω στον υπάλληλο.
    Για να μην τα πολυλογώ εξήγησα την ατυχή μου συγκυρία, ο υπάλληλος αδιαφόρησε τυπικότατα και μου είπε ότι έπρεπε να πληρώσω. Οπότε και του εξήγησα ότι δεν είχα πάνω μου χρήματα και για το λόγο αυτό θα υπέγραφα το έντυπο αδυναμίας πληρωμής
    (επειδή μου έχει τύχει άλλη μία φορά, μου είχαν δώσει το ίδιο, το είχα υπογράψει και είχα πληρώσει λίγες μέρες μετά)
    Ο υπάλληλος μου λέει περιμένετε να φωνάξω τον προϊστάμενο. Έρχεται ο προϊστάμενος και μετά από 2λεπτη κουβέντα τον ακούω να λέει στον υπάλληλο
    "δώσε το εντυπάκι"
    και πριν περάσουν 10 δευτερόλεπτα με ενημερώνει αντίθετα, ότι δε θα μου δώσει το έντυπο και ότι πρέπει να πληρώσω.
    Αφού λοιπόν του εξήγησα εκ νέου ότι ήθελα να πληρώσω αλλά δεν είχα πάνω μου χρήματα, κάλεσε την τροχαία για να μου βεβαιώσει πρόστιμο.
    Παράλληλα κάλεσα κι εγώ το 100 και αφού εξήγησα την κατάσταση κράτησαν το λεγόμενά μου ως παράπονα Αττικής οδού (θέση 17) και είπαν ότι θα έστελναν περιπολικό.
    Περιμένω λοιπόν συνολικά κάνα 20-30λεπτο και σκάει το περιπολικό.
    ΤΟ πλήρωμά του ήρθε ξεκάθαρα και μόνο για να με γράψει και να μου πάρει τις πινακίδες. Δε μεσολάβησαν καν για να λάβω τα στοιχεία του προϊσταμένου.
    Να σημειώσω εδώ ότι μέχρι και τη λήξη του συμβάντος
    ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ των διοδίων.
    Πηγαίνοντας να παραλάβω την κλήση μου διαπιστώνω ότι το όργανο έχει σημειώσει ¨άρνηση πληρωμής διοδίων". Του εξηγώ ότι δε συνέβη κάτι τέτοιο μιας και δεν αρνούμαι να πληρώσω και δεν έχω καν περάσει τα διόδια. Εξήγησα ότι ζητώ να μου κοπεί πιστωτικό όπως και προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις για να το πληρώσω μεταγενέστερα σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που ορίζει η εταιρεία. Μπροστά τους ρωτάω τον προϊστάμενο αν υπάρχει τέτοιο έντυπο αδυναμίας πληρωμής και μπροστά τους μου απαντάει ότι υπάρχει αλλά δε μου το δίνει...!!!
    Να σημειώσω εκ νέου ότι ακόμη κι εκείνη τη στιγμή το τουτού
    ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ των διοδίων.
    Ζήτησα αρκετές φορές από τα όργανα να μεσολαβήσουν για να πάρω τουλάστιχον τα στοιχεία του προϊσταμένου. Αρνήθηκαν να βοηθήσουν και το μόνο που μου έδωσε ο προϊστάμενος ήταν το τετραψήφιο νούμερό του.
    Αρνήθηκα τελικώς να υπογράψω την κλήση μιας και δεν ήταν αληθής και δε μου παρεδώθη αντίγραφο, με διαβεβαίωσαν τα όργανα ότι το πρωί θα ήταν στα χέρια του διοικητή.

Έχω ήδη κάνει κάποια επικοινωνία για να δω τι μπορεί να γίνει σε αυτήν την περίπτωση αλλά ευελπιστώ ότι με λίγη λογική από το διοικητή που σκέφτομαι να επισκεφτώ αύριο θα υπάρξει αίσιο τέλος. Με αυτούς που μίλησα μου συνέστησαν να συντάξω μία ένσταση και να μιλήσω αύριο και με ένα δικηγόρο που γνωρίζει από αυτά τα θέματα.
    Έχω πετύχει το άρθρο στο blog που αναφέρει ότι υπάρχει αντίστοιχο ιστορικό
    http://epitropesdiodiastop.blogspot....post_7125.html
    Οποιαδήποτε βοήθεια θα γίνει αποδεκτή μετ' ευγνωμοσύνης...

Αλέξανδρος

http://www.scribd.com/doc/49974481/...%89%CE%BC%CE%AE

περισσοτερες πληροφοριες σε οποιο τηλ.σε βολευει.

καλυτερα απο τα τηλ. να επικοινωνησεις με τα β.προαστια,πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση την δευτερα.

εδω θα βρεις και τα προτυπα μηνυσεων δεξια στης στηλες. http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/
    εχει προτυπο και για τους αστυνομικους αν το χρειαστεις, αλλα πρωτα επικοινωνησε με τον βασιλη η τον ιωσηφ απο τα β.προαστια.

Προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
    ΕΓΚΛΗΣΗ
    Του ……………………………………………… κατοίκου………………………
    ΚΑΤΑ
    1) Του/της υπαλλήλου της εταιρίας ………………………………………………,
    η οποία εκτελούσε χρέη ταμία , στο σταθμό διοδίων που βρίσκεται
    ………………………….., στη λωρίδα …………, την …………………..2011
    και ώρα…………………….
    2) Του Προϊσταμένου εντολέα της (επόπτη διοδίων)
    3) Των φυσικών προσώπων, οι οποίοι εκπροσωπούν την εταιρία.
    Κ. Εισαγγελέα
    1) Την……………………………..2011 και ……....ώρα στην περιοχή
    …………………………… (αναλυτικό ιστορικό)
    2) Εξήγησα στην μηνυομένη ότι δεν είχα μαζί μου χρήματα και ζήτησα να
    εκδώσει το νομίμως προβλεπόμενο έντυπο αδυναμίας πληρωμής ή πιστωτικό
    αλλά αυτή αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι είχε αντίθετες εντολές
    από τον προϊστάμενό της. Ειδικότερα, ότι δεν πρόκειται να εκδώσει πιστωτικό
    ούτε και να ανοίξει την μπάρα για να διέλθω.
    3) Επέμεινα ζητώντας τα νόμιμα, δεδομένου ότι δεν ήταν ,αυτονόητα, δυνατό να
    οπισθοδρομήσω (αφού όλες οι λωρίδες είναι μιας κατεύθυνσης).
    Επειδή η μηνυομένη και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου αρνείτο επί
    μακρόν τόσο την έκδοση πιστωτικού όσο και το άνοιγμα της μπάρας
    προκειμένου να διέλθω.
    Επειδή, με την εν λόγω συμπεριφορά της η μηνυομένη διέπραξε εναντίον μου
    το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης.
    Επειδή ο δεύτερος και οι τρίτοι των μηνυομένων έδωσαν, στην πρώτη εξ’
    αυτών , την εντολή για τη διάπραξη του εν λόγω αδικήματος.
    Για τους λόγους αυτούς ζητώ να ασκηθεί εναντίον της πρώτης μηνυομένης ποινική
    δίωξη για το αδίκημα της παράνομης κατακράτησης, των δε δεύτερον και τρίτων
    μηνυομένων για ηθική αυτουργία στο παραπάνω αδίκημα και να τιμωρηθούν
    παραδειγματικά.
    Τόπος, …………………………2011
    Ο Μηνυτής

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Στειλε και ενα email εδω, http://www.aodos.gr/summary.asp?catid=19565

Παντα στην Ελλαδα η καλυτερη οδος ειναι η παρανομη οδος.

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    1.Που μπορει να μπλεξει κανεις για λιγα ευρω...καλο ειναι παντως παντα να κρατει κανεις κατι παραπανω μαζι του γιατι κατι μπορει να τυχη οπως σε αυτη την περιπτωση αλλα και ποιο σοβαρο.

2.Νομιζω οτι ειναι το happy hour των υπαλληλων

3.Δεν εχω καταλαβει το πνευμα του sovaros_user,δωσε ονομα,που ειναι,νουμερα μητρωωα κλπ....σηκωνω μπαρες κλπ μπατμανιες που ελαχιστα πιστευω.
    Οπως και να εχει αν δεν αναγνωρηζεις συμβασεις καλες η στραβες του κρατους με την ιδια λογικη μπορουμε εγω και αλλοι 1000 να μην ανγνωρησουμε την περιουσια σου οπως μηχανακι,αυτοκινητο,σπιτι,χρημα και βαση της υπογραφης σου -Mauricio Morales,Χιλιανος αναρχηκος δλδ ξυσ'τ@@ σου,λατινικη Αμερικη φιλε sovaros_user μαλλον δεν εχεις παει γιατι αν ειχες παει αυτα που εχεις για υπογραφη θα τα εκανες γαργαρες τωρα και θα ειχες υπογραφη Floricienta.
    Οταν το ιδανικο σου περιβαλλον ειναι η Χιλη καλυτερα θα ηταν να πας μια βολτα πρωτα και στα γυρω λατινικα κρατη και αν επιβιωσεις και σου αρεσει μενεις εκει ...ειναι κατι αποψεις οπως οι λευκοι που τραγουδανε ραπ,χιπ χοπαρουν λες και εχουν κανει σκλαβοι σε βαμβακοφυτειες οι παπουδες τους και μοιραζονται την ιδια κουλτουρα...δλδ αν υμνουσαν την 40ποντη ψλ τους ειμαι περιεργως τι θα εκαναν οι λευκοι οτι να'ναι.

if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    ... Κυκλοφορούν πλέον πολλοί άφραγκοι που μετράνε τα ευρά για να πάνε να πιούνε μια μπύρα, ειδικά στην δικιά μου γενιά...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sovaros_user
    Εχω σταματησει προ πολλου να βγαινω απ το αμαξι... κουραση ρε παιδι μου, πολυ κουραση

Αλλά με παρέπεμψε Δευτέρα πρωί να περάσω για να καταθέσω την ένστασή μου και να μιλήσω με το Διοικητή.
    Δε διαφαίνεται αίσιο τέλος, και αυτό που με έπνιγε χτες με πνίγει και σήμερα.
    Συμπλήρωσε και το χαρτάκι που έβαλε ο blackrose και κράτα το μαζί σου σαν τελευταία κίνηση...

Πιστεύω πως εάν μιλήσεις καλά στο διοικητή θα τα καταφέρεις. Μίλα για παράβαση καθήκοντος και για πλήρη αδιαφορία για τη δική σου απαίτηση. Όμορφα όμως.

"Qu ils mangent de la brioche"

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CBarbas
    Εχεις

36000 μηνυματα σε αυτο το forum και μονο αυτη τη βλακεια εχεις να πεις?
    Τι δεν καταλαβες ρε CBarbas??
    Οτι λεει πως του εκανε εντυπωση σε τι ιστοριες καποιος μπορει να μπλεξει για 2.80!?
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Το γενικο συμπερασμα ειναι ενα, ΔΕΝ κανουμε τον τιμιο, απλως σπρωχνουμε την μπαρα κ περναμε σαν κυριοι.

Το παθημα θα του γινει μαθημα κ αλλη φορα θα ξερει ο φιλος

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αττική Οδός, σήμερα, ώρα 22:15...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 07:52
  2. Αττική Οδός έξοδος 18...
    από adam_tsouk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 10:09
  3. Αττική Οδός - Περιπολικό