Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Το ξαναέχω πει αλλά δεν πειράζει ...
Άνθρωπος που σκέφτεται και ρωτάει αν θα πάρει ΚΤΜ, ΔΕΝ πρέπει να πάρει ΚΤΜ...!!![]()
nai alla bori na skeftete enalaktiki husqvarna, husaberg klp klp klp opote giati na mi rotisi
![]()
![]()
![]()
Αν στην πέφτει μια δίμετρη μοντέλα και τρελαθείς και την παντρευτείς εκεί να δεις μετά εγκεφαλικό............κοιτα η γνωμη μου ειναι να μη παρεις ktm.. γιατι αν πραγματικα ηθελες αυτη τη μηχανη δεν θα εκανες τετοιες ερωτησεις αλλα θα τρελενοσουν απο την αναμονη! ειναι σα να στη πεφτει μια διμετρη μοντελα κ εσυ να ρωτας αν ξοδευει πολλα για μανικιουρ....ελεος!! (παρε τον τζαπονε μη παθεις κανα εγκεφαλικο εν τελει)![]()
![]()
![]()
Ελα να πάμε καμια βολτα καμια μέρα και στην επόμενη μη τσεκάρεις παραφλου να δουμε τι θα γίνει.. ...Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
????εχω δυο κτμ 250 κ 950....το 250 τοχω 5 χρονια κ το 950 7 χρονια..
και τις δυο μοτοσυκλετες τις οδηγω κυριως στο χωμα και ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν τσεκαρα τα λαδια
η το παραφλου η οτιδηποτε αλλο....κ δεν ειχα κανενα προβλημα!
τωρα αυτο με τα σερβις να το κοιταξεις γιατι κατι κανεις λαθος..
![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
εσυ τι επαθες ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το smr τις προαλλες ,κομπο το εκανες...
![]()
παιρνουν παραφλου τα ποδηλατα?Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Ελα να πάμε καμια βολτα καμια μέρα και στην επόμενη μη τσεκάρεις παραφλου να δουμε τι θα γίνει.. ...![]()
..πριν βαλω το βεντιλατερ μου εχει πεταξει τα υγρα στη κιθαρα με 40c, τοτε που σας εχασα ορε!
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
1)Αν το θες παρτο!Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
παιρνουν παραφλου τα ποδηλατα?
..πριν βαλω το βεντιλατερ μου εχει πεταξει τα υγρα στη κιθαρα με 40c, τοτε που σας εχασα ορε!
2)Αν το θες αλλα..... μην το παρεις!
3)Πουλαω 640 θες;
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
για μια νύχτα είναι καύλα...εσυ τι επαθες ρε? το smr τις προαλλες ,κομπο το εκανες...![]()
τα πολλα λογια ειναι φτωχια,ΚΤΜ και τα μυαλα στα καγκελα!!!,Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
για μια νύχτα είναι καύλα...![]()
:a015:
:a015:,συντηρηση στην ωρα τους,μηχανικοι που γνωριζουν τι σημαινει ευρωπαικο και πινε του το αιμα!
![]()
απογορευετε hondaκιδες να παιρνουν KTM :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ειχα για το εντουρο 2χρονο και μετα πηρα 4χρονο κανενα προβλημα οσον αφορα την αξιοπιστια τους , φιλος με 450 εντουρο μοντελο 2005 το αλλαζει λαδια και το κανει σερβις μια φορα το χρονο και δεν εχει βγαλει τιποτα περα απο αναλωσιμα . Ολα τα μηχανακια θελουν την συντηρηση τους . Η κτμ παντως χρησιμοποιει κορυφαια υλικα οπως , wp , brembo , excel κλπ . Δεν ειναι τυχαιο που τα περισσοτερα μηχανακια στο βουνο ειναι πορτοκαλι![]()
Σε καλή κατάσταση να είναι , γιατι για μεταχείρο σε κόβω , στην ώρα τους τα service απο Μάστορες που γνωρίζουν το ευρωπαικό και θα είσαι με ενα μόνιμο χαμόγελο.
Άκουσα για supermotard οτι ενδιαφέρεσε , μη κάτσεις να ασχοληθείς καθόλου με τον ανταγωνισμό , τι να δεις δηλαδή , το ΧΤ ή το BMX ( FMX)?
Εκτός και πας στο άλλο το θηρίο (Aprillia SXV 550)
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tommy dakar
ΚΤΜ RULEZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
σίγουρα τα βλέπεις και στον ύπνο σου εσυ...![]()
και στον υπνο μου και στο ξυπνιο μουΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
![]()
![]()
σίγουρα τα βλέπεις και στον ύπνο σου εσυ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()